- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
600 Wattot a Full System re irnak az nem a kártya fogyasztása
Amugy lehet kapni már a kaderen is csak még mindig horrorisztikus áron
sapphire-pcie-r9-fury-oc -
do3om
addikt
Tök mindegy bármit is írni a karirol mert nem érint senkit
Nagyon szánalom, de majd a Nano, tele lesz vevők beszámolójával a topik. -
Asbee
veterán
A pcb kialakítását nézve, szerintem sem feltétlen gáz a 95 fok, viszont van olyan teszt is ahol alapórajelen 100+ fok. Most erre még megy a nagy adag feszültség. Meg azért több játékkal is megnézném, mert annyira nem lódul meg.
-
Malibutomi
nagyúr
Hat ez nem tuningkiraly.
A vrm 95 fok kiakadast mondjuk nem igazan vagom, nem egy nem ketto nem is tiz kartya volt mar amin hasonlo hofokon uzemelt es nem lett semmi baja evek alatt sem.
Ha tippelnem kene a vrm jobban birja hosszutavon a 95 fokot mint pl. a TX memoriak a 100 fokot. -
Asbee
veterán
AMD Fury X "Fiji" Voltage Scaling
Megelőztél.
-
törölt tag
Emlákeztek hogy volt egy cikk pár hónapja hogy csak 30 ezer fury jön ki idén ?
Hüledeztünk hogy ez hülyeség mert akkor nem jön be a fejlesztés se.
Hát kérem szépen hol lesz itt 30 ezer kártya? Iponon név szerint kiírhatnánk hogy ki vette meg azt az egy szem kártyát amit behoznak.
Ha a Nano limitált akkor a többi mi ?
Én rájöttem a Fury az egy Elit Klub
Nem lehet oda csak úgy bekerülni oda születni kell, olyan mind a templomos lovagok és a szabad kőművesek rendje. -
HSM
félisten
válasz
Ren Hoek #782 üzenetére
Én nem vennék ilyen drágán VGA-t. Még a felét is soknak tartom.
Ugyanakkor aki kicsi, halk, kis fogyasztású gépet épít, és valamiért nem tetszik neki a Maxwell (mint pl. nekem), és nem sajnál rá ennyit kiadni, annak ez remek alternatíva lehet. Annyiba kerülne, mint egy GTX 980, márpedig a dupla memória sávszélesség miatt én tutifix a Nanot venném inkább, megfelelő halk hűtéssel. -
Ren Hoek
veterán
Kicsivel kell olcsóbban adják a Fiji Pro-nál és kész is.
Aha, tehát mondjuk adják 160-170 körül?
Egy 290X teljesítményt... azért ne feledjük még DX11-es korszak van és még az is lesz jóideig. Vagy te jószívvel megvennél 170-ért egy 290X-390X közötti teljesítményt?
Ennyire nem nagy szám a perf/watt. NV csak annyit csinált, hogy kihozta ugyanazt ugyanannyiért csak sokkal jobb perf/wattal.
-
HSM
félisten
válasz
Ren Hoek #780 üzenetére
Miért kéne féláron adniuk? Gyorsabbnak ígérkezik a 290X-eknél, jóval kisebb fogyasztással. Szerintem hiánypótló lenne. Kicsivel kell olcsóbban adják a Fiji Pro-nál és kész is. Azt is nézd, hogy maga a GPU gyártása drága ugyan, de cserébe nem kell rá külön memória, egyszerűbb/olcsóbb a PCB, a hűtés, főleg, ha csak 175W-ra kell megépíteni.
A selejtek kiszórására/olcsóbban gyártható "tömegterméknek" szvsz tökéletes lett a Fiji Pro. -
Ren Hoek
veterán
Ha igazad van, akkor tudatosan csődbe akarják vinni a céget. Full hibátlan, méregdrágán gyártható Fiji, eleve nagy HBM hiányokkal küszködve... és eladják féláron ITX formában? Ennyire hülyék nem lehetnek.
Szerintem ezek a chipek úgy selejtek, hogy nem bírják a frekvenciát. Lehet csak 7-800 MHz-en mennek, valahogy így jött ki a gyártástech. Biztos lesz egy csomó vágott chip is majd később, de egyelőre ezeket próbálják munkára fogni Nano-ként.
-
HSM
félisten
válasz
Ren Hoek #778 üzenetére
Ehhez pont nem selejt csipek kellenek majd....
Nézd, ez az ára, ha jó perf/watt arányt akarnak. A mai vásárlók nem akarnak a kártya beállításaival vacakolni. Ez egy Fury X-lesz, vélhetőleg olcsóbb NYÁK-on, hűtéssel, kisebb TDP-osztályba paraméterezve, kisebb méretben, energiatakarékosabb hűtéssel. Okosan csinálva teljesen jó cucc lesz.De az biztos, hogy nem fog mindenkinek megfelelni. Amúgy akinek halk erőmű kell, annak ott a Fury X meg a Fury Pro, "fojtás" nélkül. Szóval ennek a kártyának szvzs csak 175W-ra "lefojtva" van bármi értelme. Viszont így árban a Fury X alá is mehet, a perf/watt meg jóval fölé, mint amire az képes lehetne (azon plussz fogyasztás lefojtva a vízhűtés,és az erős VRM).
-
Ren Hoek
veterán
Hát ez benne a rossz éppen. Mesterségesen le lesz fojtva. Adott pár selejt chip, ami nem bírja a magas frekit... de DX12-re atombrutál lenne full Fiji.. Nosza csináljunk belôle ITX-et, alacsony TDP-vel, kis VRM-el, gyenge coolerrel. Mintha olyan rettentô nagy igény lenne ITX apró kártyákra... szerintem megint nem csináltak piackutatást. Ilyenre amúgysem láttunk példát, hogy full chipet kiadnak alsóbb kategóriába. Szkeptikus vagyok a Nano-val, mert egy hatalmas durranás lehetne, de félek ezt is elrontják a rossz termékpozícióval...
-
HSM
félisten
válasz
Ren Hoek #776 üzenetére
250W környékén ottvannak a nagytesók, oda minek kéne méretezni a Nano-t?
A nagyobb fogyasztás keretnél beleköphet a levesbe, ha a kártya VRM-je is 175W-hoz van igazítva. Erről ugye még semmi infó nincs.Amúgy azonos teljesítmény keret mellett szinte borítékolható, hogy jobban menne a teljes GPU, mint a vágott. Tehát az X és a Nano is jobb képességű, mint a Pro.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
proci985 #775 üzenetére
DX12-re leszek kíváncsi nagyon... Ugyanis full Fiji, a memója is teljes sávszéllel megy elvileg... és mint tudjuk DX12 alatt amúgy is throttlingolnak a kártyák a thermal és fogyasztás keret miatt - így ott a párhuzamos számolóegységek száma és a sávszél a jelentős.
Epic lenne, hogyha többet menne a Nano mint a Fury Pro
Viszont custom hűtéssel nagyobb thermal kerettel, esetleg egy +4 pin csatlakozóval bármilyen kártyát lealázna DX12-ben alacsony frekvencián async műveletek alatt... Ha jó a tippem, akkor messze a legjobb DX12-es kártya lehet ebben a kategóriában.
Csak félek egy kicsit, hogy pont rossz helyre pozícionálta megint az AMD a low fogyasztást. Pont ennél a kártyánál ha tényleg extrém módon ki lesz használva, akkor teljesen hülyeség a 175 Wattos keret és a Pistike bézbólsapi pörgős ventilátor rá... Furmark szerű terhelés, 250 Watt 3 ventis hűtés, 2x 6 pin. Ez kellene inkább.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Malibutomi #773 üzenetére
kompakt, kivancsi vagyok hogy fog menni
-
do3om
addikt
válasz
Malibutomi #773 üzenetére
Azt a 20 db-ot nem lesz nehéz szétküldeni
Kíváncsi vagyok hogy ez az újabb várva várt mentsvár hogy sül el.
Korai ez a topik, lehet fantom kártya lesz belőlük az országban.Ez meg azért baj hogy nem rabolnak rá a gyártók úgy lesz mint a cpu piacon. Vagyis hiába versenyképes a maga kategóriájában, de a konkurensre annyi féle lehetőséget építenek ki amiről nem is álmodhatnak. Olyan színű, felszereltségűt, extrém kinézetűt...... tudsz venni amilyet akarsz, és sorba jönnek ki mindig mással.
Nem engedheti meg magának hogy 2-3 gyártó építsen rá kártyánként csupán 1 variációt és kész, így még ha bejön a DX12 akkor is bebukhatnak vele. -
Malibutomi
nagyúr
-
törölt tag
Félreérted, csak viccnek szántam, ez egy pro , x árban.
Pont most volt róla egy cikk hogy tömegtermelésben megy már az interposer, szóval azért már baráti árat várnál, de nincs.
Nvidia meg pont most indított egy akciót a jó öreg Metal Gearral amivel megint learatja a piacot.
Gondolná az ember AMD is valami ellenreakcióba lép, én ezt várom most,
csak várom csak várom -
törölt tag
BlueChipp be lehet kapni
VGA SAPPHIRE PCIE R9 FURY OC 4GB TRI-X 237 800
Bolondnak is megéri -
regener
veterán
-
törölt tag
Hohohoo
Van végre Fury teszt a Progrdveren Jee -
törölt tag
válasz
Petykemano #758 üzenetére
Kis cég Kis raktár
-
törölt tag
válasz
Petykemano #756 üzenetére
Ez pont azt jelenti ami oda van írva:
"a TSV nagyüzemi termelés segíthet AMD kártyák árát 5 és 10 $-ral csökkenteni"
Ami most megy az még sokminden csak nem nagyüzemi termelés.
Azért gyárt csak két cég Pro-t mert nem kapnak elég GPUt belőle.
De hiába csökkenne 10 dollárral itthon ugyanannyi lenneAlapvető elvekkel van itt gond.
-
Petykemano
veterán
ez azt jelenti, hogy az interposer még csak most kerül tömeggyártásba?
-
csatahajós
senior tag
Hiába fogynak jobban arányosan az nV-nél (már amikor jobb az AMD ár - érték mutatója), ha az egész piac össz-eladás számai alacsonyak. Nyilván egy USA, Kína, India, Nyugat-Európa piacok mellett mi csak a futottak még kategóriás alsó 10%-ban vagyunk, sajnos...no meg úgy um-block manapság nem a desktop diszkrét kártyák piaca a jövedelmező, hanem a professzionális kártyák, amiknek darabját sokszoros áron lehet adni, azokból van az igazi bevétel. A játékos piac csak a költséget normalizálása miatt kell. Legalábbis ez a trend.
-
törölt tag
válasz
csatahajós #732 üzenetére
csatahajós ha a Prot levizezed tegyél fel valahova róla egy tesztet
Mert a Proról nagyon szívesen néznék egy teszteredményt vízzel. -
peterm711
aktív tag
Regebben mindig volt megjelenes napjan PH teszt, most hetekkel a megjelenes utan sincs. -Ez az amit nem értek én se, amekkora amd párti ez az oldal, és ha már senki nem biztosít tesztkártyát, simán bevállalhatnának egyet a kedves szerkesztő urak vagy egyéb "felsőbbrendű hatalmak", és ha már nem lenne rá igény akkor max 100 eurós bukással tovább lehetne adni az aprón. Annyit szerintem simán be lehetne vállalni az olvasottságért, de lehet rosszul gondolom.
-
rocket
nagyúr
Az AMD sz@rik Magyarorszagra, nincs hivatalos disztribucioja se.
Regebben mindig volt megjelenes napjan PH teszt, most hetekkel a megjelenes utan sincs.
Sot, meg az ATi idokben egyszer kimaradt veletlenul a PH, es cserebe Richard Huddy interjut adott (mar akkor "nyagatta" ot Rudi a jatek szoftver tamogatas kapcsan, de egy semmitmondo valaszt adott), ami akkor nagy szo volt, mert meg mernokkent dolgozott, ma mar ra is csak legyint mindenki marketing blabla nem az erossege. (ilyen az amikor valaki elorebb jut a szamar letran, de rossz oldalon.)
Vicc, hogy Google es PH keresovel se talaltam meg az interjut
Par erdekes cimu cikk elobukkant a regmultbol:
ATi Catalyst javított memóriakezeléssel
Az ATi lelépte az NVIDIA-t -
-Solt-
veterán
válasz
#45185024 #745 üzenetére
Én is úgy vélem, hogy ez az AMD hibája! IPON-ban ott a baszott nagy NV logó, valószínűleg kitennék az AMD logót is, ha az AMD érdekeltté tenné őket ebben.
A játékok kérdése megint más kérdés, olyan is volt, amikor 3 drága játék járt az AMD kártyák mellé, szóval ez nem mérvadó szerintem.
-
törölt tag
A márkakereskedések mindenhol úgy működnek hogy köt egy országban egy céggel egy szerződést hogy X konténer /raklap/db- ot el kell évente adnia és cserébe kap X% kedvezményt.
Ha korrekt továbbadja a vevők felé. Sajnos nem az a baj hogy az Ipon jóval olcsóbban adja a kint egyenlő árú Nvidiákat, ehhez szíve joga, hanem hogy el van torzulva a kereskedelem és sajnos nem az AMD felé.
Szvsz ez az AMD hibája hogy nem képes kiépíteni egy rendes Európai kereskedelmi hálózatot.
Ugyanúgy kellene egy AMD supported Bolt vagy bolthálózat MO-ra is ahol olcsóbban pörgősen sok kártya fogy el megspékelve ajándékjátékokkal.
Az hogy egy 57 ezer forintos 960 hoz hozzávágtak egy 13 ezres Witchert de a 233.596 Ftos Fury X hez nem kapsz semmit nálam nonszensz... -
-Solt-
veterán
válasz
Malibutomi #742 üzenetére
Szerintem inkább az a kérdés, hogy miért ennyire eltérő az árazás az NV javára! Átlagban több mint 30.-Ft eltérés dolláronként azért elég jelentős... a GTX980 308.- Ft / USD-s ára meg elég durva, ezzel nem nagyon lehet versenyezni itthon.
-
rocket
nagyúr
Az nagy gaz lenne, ha a "back to school" szezonnal egyutt az AMD nem tudna egy +6%-os arbevetel tobbletet elkonyvelni Q3-ra a 942millio $-os Q2-hoz kepest.
A gondbol az AMD-t mar semmi nem huzza ki, csak enyhiteni tudjak, legalabb 1 evre van az elso termek ami elkezdheti enyhiteni a gondokat, de a brand image CPU, APU, DGPU fronton is nagyon komolyan serult az elmult evekben, azt meg ugyanolyan teljesitmenyu es arazasu termekekkel, mint a konkurencia nem lehet visszaallitani.
Konzol reszleg az egyetlen aminel van pozitivum, de mint a CEO a Q2conference call-on mondta alacsony profitot termel, es a volumen is alacsony egy PC DGPU/CPU/APU piachoz kepest.Toke injekcio nelkul az AMD-nek nincs visszaut meg az 1 evvel ezelotti szintre se, ami szinten nem volt rozsas.
Ha nem lesz aki penzt adjon, akkor le kell farigcsalni a cegbol a ladik sullyedeset okozo reszlegeket, es ami megmarad abbol kell megprobalni versenykepes termekeket keszinteni. -
-Solt-
veterán
válasz
Malibutomi #736 üzenetére
USD-s listaárakat és az IPON árait (elérhető legolcsóbb változat, felfelé kerekítve) alapul véve,
R9 290X: 300 USD = 115000.-Ft ( szorzó: 383.-Ft )
R9 390X: 430 USD = 152000.-Ft ( szorzó: 353.-Ft )
R9 Fury X: 650 USD = 234000.-Ft ( szorzó: 360.-Ft )
GTX970: 310 USD = 102000.-Ft ( szorzó: 329.-Ft )
GTX 980: 480 USD = 148000.-Ft ( szorzó: 308.-Ft )
GTX 980 Ti: 650 USD = 228000.-Ft ( szorzó: 351.-Ft )
Tehát a magyarországi árképzést figyelembe véve NV esetén átlagban 1 USD bruttó 330.- Forintra jön ki, AMD esetén átlagban pedig bruttó 366.- Forintra jön ki. Szerintem ez nem "abszurdisztán" kérdése, főleg annak fényében, hogy 1 USD jelenleg 285.-Ft, ha pedig ezt beszorzod csak az áfával, máris 362.- Forintnál tartunk, ergo az NV árazása nálunk meglehetősen baráti, főleg a 980-t figyelembe véve!
Hogy az AMD árainak forintra váltásánál miért van ekkora difi az NV-vel szemben, azt nem tudom, de gyanítom, hogy erről nem "mi" (abszurdisztán) tehetünk.
-
Joshi
titán
válasz
Malibutomi #739 üzenetére
Tavaly is be volt harangozva csak éppen fizikailag nem lehetett kapni.
Ez várható volt hogy egyszer csak lesz, de az AMD-nek mindenképpen a dobozba kellene tennie egy ilyen átalakítót.
-
Joshi
titán
válasz
Már tavaly októberben is volt egy ilyen hír, miszerint az év végén, de legkésőbb év elején jönnek az ilyen átalakítók. Anno megkerestem Abu-t, aki annyit mondott hogy kínai áruházakba már eljutottak. A mai napig nincs átalakító, amik vannak a neten azok sima HDMI 1.4-re átalakítók 4k@30hz-re. Azért írják oda a HDMI 2.0-át, mert a HDMI 2.0-ás aljzatban is működik, de csak HDMI 1.4-ként azaz nem lesz 4k@60hz.
-
gyiku
nagyúr
válasz
elso fecske. majd most kezdodik a jatek, remelem vagdossak mindketten az arakat vigan.
-
Malibutomi
nagyúr
Tomoren azt hogy mar van DP HDMI 2.0 atalakito. Egy honapja jelentette be ez a ceg. Gondolom nemsokara a polcokon lesz.
(#733) vaakuum
Szerintem semmi osszefugges. Egyszeruen ez a magyar nyito arkepzes. Angliaban kicsivel dragabb a Fury mint a 980, abszurdisztanban meg sokkal dragabb.
-
Joshi
titán
válasz
Malibutomi #728 üzenetére
Ez pontosan mit jelent? Légyszi fordítsd le köszi.
-
MiklosSaS
nagyúr
Angliaban azt hallottam hogy a hanap vegen mar kaphatoak lesznek a kartyak.
-
vaakuum
addikt
válasz
Malibutomi #731 üzenetére
Hát számomra a talány az, hogy ez az árazás [mennyire támogatja a cikk utolsó sorát?]
Ezt majd csak a következő éves gazdasági jelentés fogja megmutatni...De tekintve, hogy korábban az volt nekem is a benyomásom az AMD cuccokról, hogy majdnemolyanjó, csak többet eszik, de legalább jóval olcsóbb is... na most az utolsó pont megdőlni látszik.Kihúzza-e ez őket a gondból
-
törölt tag
Ez is idevalo
[FURY PRO Magyarországon]
15 ezer van a pro meg az X kozott elég furcsa -
Malibutomi
nagyúr
Ez ide valo azt hiszem: [link]
MCDP28 displayport product family
General information
The MCDP28x0 is a power-optimized DisplayPort1.2a-to-HDMI 2.0 converter device targeted for desktop/mobile PC motherboard-down applications and for DP or USB type-C adaptor (dongle, docking station) applications. -
odorgg
addikt
válasz
csatahajós #726 üzenetére
No ezt örömmel hallom, a teszteket/tapasztalatokat meg várom!
-
csatahajós
senior tag
"A PH-n már nem igazán vannak AMD hívők, legalább is olyanok, akik megtudnak fizetni egy Fury-X-et, ezért nincs egy tulaj sem még mindíg."
Ez azért élénk tévedés, nagyon is vannak és meg is tudják fizetni csak éppen nem lehet kapni a kártyát kb sehol, talán most a napokban javul az ellátottság.
Ha meglesz szívesen csináltatok pár tesztet Achill3us-szal.
Pepeeee #709: "Innen még mennyibe kerül ha megveszi valaki ezt a harmincezres vízhűtést?
Keringető szivattyú meg csövek meg mittudomén..."Sajnos elég sokba, persze attól függ, hogy milyen minőségű ill. új vagy használtból építkezik az ember. Ha csak VGA-t akarsz így hűteni akkor azért 40k körül megállnak a maradék alkatrészek (persze nem márkás és nem minden új). Igazából azoknak éri meg akiknek már megvan a teljes "ökoszisztéma", azt meg fel lehet építeni apróbb lépésekben is aztán modernizálgatni (jómagam is úgy csináltam). De mondjuk egy fullos rendszerre nyugodtan lehet 250-300k-t számolni, mármint csak a vízhűtés és komponenseire (ebben ondjuk akkor már benne van a VGA blokk is.
-
törölt tag
Na lejjebb ment az iponon a sapphire X már csak 233 596
Ez már a változás szele -
törölt tag
Hozzon már be ide is valaki fury prot 180 ba.
-
KAMELOT
titán
Na kérem!
Nálunk már van aprón 3 darab FURY X....valószínűleg 1-2 hét használta után rájöttek arra, hogy egy átverés az egész és xarul is sikerült mindenhogyan! A kártya valós értéke kb. 500 euro környékén van! 290X használtan 200-220euro! -
monosz
őstag
Én nagyon szerettem az Amd kártyáit,csak sajnos betelt a pohár. [link]
Valamilyen szinten,én is "fanboy" voltam,csak elegem lett a kínlódásból.2011-ig birtam cérnával,és már akkor sem volt "olcsó" mulatság.
-AMD hívők biztosan vannak,csak nem merik bevállalni.Valami oka csak van?
Miért vesznek az emberek túlnyomó részben 980ti-t? Árban majdnem egál.Lehet hogy sok volt a "pofon" erről az oldalról?(#714) Pepeeeee :A VR és a DirectX 12 igények majd csak lesznek,az emberek többsége,meg a jelenben szeretné nasználni a Vga-ját.Az hogy mi lesz majd,az senkit nem érdekel jelenleg.Ha szükség lesz rá,úgy is váltani fog a többség.
Bocsánat az OFF-ért.
-
törölt tag
Nem attól Troll valaki hogy Nvidiás, hanem attól hogy egy fórumközösségben renitens és nem tud viselkedni.
Sokkal könnyebb hozzászólásokat szerezni 12 éves vérpistike szinttel mint értelmes gondolatokkal.
Ha valaki értelmes akkor átlátja teljes kártya kínálatot és meglátja minden kártya előnyét és hibáit.
A Fury szériában mind a kettőből van jó sokés az se baj ha belekalkulálja a VR és a DirectX 12 igényeket.
-
odorgg
addikt
Fury-X nem sikerült túl jól, ha a jelenlegi netes tesztek alapján vásárol valaki, akkor 99% hogy 980TI-t veszi, mert jelenleg az a gyorsabb. Kivételek a fanboyok, és az egyéb speciális igényeket keresők, vagy esetleg azok, akik vesznek ilyet is, olyat is, mert miért ne, ha tellik rá.
A PH-n már nem igazán vannak AMD hívők, legalább is olyanok, akik megtudnak fizetni egy Fury-X-et, ezért nincs egy tulaj sem még mindíg.
Nem az a troll, aki betéved a másik oldalról, hanem aki szinte mindennap betéved, és szajkózza véget nem érően, az eddig is mindenkinek nyilvánvalót, és még örül is magának, hogy "dejólmegmondta megin"..
-
monosz
őstag
"Egyéb esetben meg csak akkor tévednek PH-ra drága kártyás tulajok, ha valami gondjuk van."
Ok. én ezt értem,de akkor mi a fenének okítanak,és beszélik a nagy semmit.Tesztek itt-ott azután jön a magyarázkodás.Ha valaki betéved a "másik" oldalról,akkor az meg már troll.
Hát sajnos a magyar fizuk tényleg nem a leg acélosabbak,de azért néhányan megtehetik a hasonló kártyák birtoklását.Gondoltam,itt is lesz pár emberke aki használja a Fury (X)-et.
Speciális igény nincs,csak kíváncsi lettem volna vga upgrade utáni teljesítmény/fogyasztás növekedésre-különbségre,az előző szériákhoz mérten. -
odorgg
addikt
PH user nem sok van aki ilyen drága kártyát vesz. Egyéb esetben meg csak akkor tévednek PH-ra drága kártyás tulajok, ha valami gondjuk van.
Nézd meg a 980Ti-TitanX topikot, hány tulaj van jelen, max 20-ra tippelek, annak a nagy része sem itthon él.
200k-s VGA-k nem a Magyar fizetéseknek való, ez van.
A topik javarészt a trollkodásról szól sajnos.
980Ti-t egyébként sem sok értelme van FuryX-re cserélni, hacsak nem valami speciális igény miatt cserélnél.
-
monosz
őstag
válasz
#35434496 #708 üzenetére
Akkor miről folyik a vita,és az eszmecsere.
Egy 980 ti-t szeretnék fury-ra (X) cserélni,de érdemben senki nem nyilatkozik.
Én már azt hittem,hogy van egy pár itteni felhasználó,aki érdemben leírja a tapasztalatait.
Akkor ezek csak "neten" található "mesék"??Tényleg? Nem is hittem volna.
Szomorú vagyok.
-
törölt tag
Innen még mennyibe kerül ha megveszi valaki ezt a harmincezres vízhűtést?
Keringető szivattyú meg csövek meg mittudomén...
Na mégegyszer megpróbálom ide beírni
Iponról legalább 3 at már elvittek mert elfogyott 3 slot
Bár lehet 100 as is a slot
De most ha komolyra fordítjuk a szót egyet nem értek OKÉ hogy nincs de ilyen nagy cégek miért nem raknak ki egy megrendelem gombot az oldalukra a PRO-k kal ?
És akkor tutira menne hogy amit megrendel gyorsan gazdára lel, és azt a tipust lehet behozni, de ha még megrendelni sem lehet mert eltűnik a termék az oldalról, akkor hogy várják hogy foggyon valami ? -
monosz
őstag
Kedves Fury tulajok,kérnékszépen egy 3Dmark Fs tesztet.(alap beállítason)
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- MSI afterburner
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest