Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
az, hogy mennyi pénze van az embernek teljesen mindegy multimonitornál ekkora felbontásban: pl Crysis3nál akármit raksz alá, jelenleg még semmivel nem lesz meg a stabil 60 fps (Titan quad slivel sem). régebbi játékoknál szintén lehetnek kompromisszumos helyzetek, amikor nem skálázódik rendesen a játék valami miatt.
mediumra egyszer kellett eddig levenni, az a Crysis 3 volt, ott pedig a játék hevében nekem annyira nem tűnt fel, hogy nem kimaxolva tolom, sőőőt. illetve kétszer, a második a Metro2033, de az elég furán skálázódik, plusz játékként szerintem szörnyű. de ha nem megy jól eyefinityben, még mindig vissza tudok állni egy kijelzőre...
elsősorban nem játék miatt van több kijelzőm, az csak a bónusz*. CFet meg mindig is ki akartam próbálni, egyébként meg egy 6950 2GB is már kompromisszumokkal/nem mindenre, de elfogadható volt az eyefinity (Race07 pl zseniális volt, az meg nem GPU igényes).
*melóhelyen is többség 2-3 kijelzőket használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest