Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Nekem ebből is az jön le hogy vga kel.
Veszel jobb procit kapsz x fpst, azt az árat amit a cpu-ra költesz vga-ba nyomod kapsz xx fpst többletet.De az leszögezem hogy az én szavaim sem szabad kifordítani, nem egy szar procira gondolok és aki vesz egy 7870-ed remélhetőleg nem a X2 vagy egy c2d mellé rakja. Ha megvan a cpu ami jelen esetben egy i3 33xx többet nyer egy jobb vga-val.
Új gépnél természetes hogy azt mondanám próbáljon i5-öt venni mivel remélhetőleg vége lesz a 2-magra fejélesztésnek Csak nehogy a teljesítmény pazarlása miatt keljen a 4 mag, meg a további fantasztikus játékoptimalizálásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Powercolor Red Devil 6700XT
- KERESEM: KFA2 GeForce RTX 2060 Mini DOBOZÁT
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest