- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Amazon Kindle
- Forrmell.enn
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
kona005 #45888 üzenetére
Nézzél egy energiagazdálkodási beállításokat.
Szerintem pont annyi ideig fürödtél, hogy vagy/és leállt a merevlemez meg eltette a win magát alvó üzemmódba. és mivel leállította a merevlemezt nem tudott visszaéledni esetleg bekékhalálozott, csak nem láttad, mert nem volt kép.
Szóval én az energiagazdálkodásnál kezdeném. Régen többször jártam hasonlóan, azóta nem engedem, hoy a gép elaludjon és főleg nem, hogy a merevlemezeket lekapcsolgassa. -
szumo
senior tag
válasz
Steve198310 #44210 üzenetére
Próbáltad már az IGP-t lekapcsolni? Elvileg a te lapodnál lehet.
Bár most nincs kéznél olyan, mint ami neked van, így nem tudom megnézni.
Láttam már olyat, hogy egy 7750-nél az bezavart. -
szumo
senior tag
válasz
Steve198310 #44204 üzenetére
Viszont szerintem, a linkelt cikk alapján megpróbálhatod, hogy stabilabb legyen az alaplapod.
Én már rég csináltam, mert nekem 4,2GHz en megy stabilan az i5-2500k. -
szumo
senior tag
válasz
Steve198310 #44201 üzenetére
Nem lehet hogy az a gondod, hogy még mondjuk az én öreg alaplapom 16 fázisú VRM -el van ellátva a tiéd mindössze 5 fázissal rendelkezik?
S ez azt okozhatja, hogy nem megfelelően stabil a gép, ezáltal az általad vázolt hiba jön elő.
További részletek nem feltétlen a tuning miatt, hanem a stabillitás érdekében -
szumo
senior tag
válasz
DokiBaxxi #40134 üzenetére
A giffek normális, már amennyire az lehet.
Mennyire húztad meg a kártya órajeleit?
Mert ha nem akkor szimplán driver+game együttes hibája.
Ha meg fel van tornászva a kártya, akkor nagyon pillanatnyi memória túlterhelésnek tűnik.
Legalábbis nekem, majd ha nem az megmondják az okosok. -
szumo
senior tag
válasz
PLackó16 #39992 üzenetére
Nézd meg, hogy melyik ágon van az átalakítós csatlakozó, lehet túlterheled az az ágat. Hatodik hetedik nyolcadik sor
-
szumo
senior tag
Jött szembe ma egy MSI R9 270X Twin Frozr.
Megemeltem, jó súlyban volt, és csodaszépen nézett ki.
Kérdeztem mennyiért jönne velem, azt mondta, hogy 60e legalább hagyjak ott.
Úgy döntöttem, nem hozom haza(#39989) Krakesz27: Afterburner?
-
szumo
senior tag
válasz
katt777 #39796 üzenetére
Tudom, a te írásod alapján állítgattam az ATT-t.
Azért nálam is megfordult már minden mind ati/amd mind nvidia oldalról
hogy is volt:
1950XT
2900pro
HD3870
HD3870x2
HD4670
HD4870
HD5650
HD5750/HD5770
HD6750/HD6770
A hetes sorozat meg szinte mind a legnagyobbat kivéve.nvidiából meg kisseb nagyobb kihagyások
260
420/460
560/560ti/580
660ti -
szumo
senior tag
válasz
katt777 #39793 üzenetére
Akkor mi az 1950XT-nél futottunk össze először, amikor is meghalt az ati 9800pro 256bit 256MB-os kártyám.
Milyen jó idők is voltak azok! Mindenféle átalakító chip-ek, és azok hűtése.(#39794) - = Zk = - : Igen emlékszem a 3870x2 finom kis dolgaira. Volt nálam is, de szerencsémre én megelégedtem a hőcsöves sapphire-ommal mikor legarizták. Abból lett egy 5770 HAWK, most az fater gépében teljesít egy E7300 mellett, én meg beszereztem a 7870-esemet.
-
szumo
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #39649 üzenetére
Grat!
A procihűtővel sem lesz bajod, nekem az i5-2500k 4GHz-en 35 fokos és 934RPM fordulaton jár. -
szumo
senior tag
válasz
DokiBaxxi #39568 üzenetére
Na az úgy van, hogy a te tápod 2 12V-os ágra van osztva, mind a kettő tud 17 ampert ebből eszik a proci az alaplap és a molexeken keresztül a videókártyád (336W maximum).
Hát itt jön Micimackó (gondolkodj, gondolkodj..............) Úgy kell elosztanod a kábeleken a fogyasztókat, hogy egyik ágat se terheld túl. Az, hogy a 6pin-es csatlakozó mennyi molexre van rádugva az szerintem az átalakító minőségétől függ. Ha jó az átalakító, elég 1 molex is, ha gagyi, hát lehet a kettő is kevésItt jön az a képbe, hogy minél több az átalakító és annak csatlakozó ágai, annál inkább van esély arra, hogy a fizikai kapcsolat valahol gyenge és ott a csatlakozó melegedni, rossz esetben megsülni fog (ez szerencsére elég ritka).
Hirtelen zanzásítva. Lehet valamit kifelejtettem.
-
szumo
senior tag
válasz
BullZeye #39004 üzenetére
És hogy vagy bekötve?
Meg a HDMI kábel hanyas verziójú?Csak kitalálunk valamit, mert én a 2 monitor 1 tv kombómmal küzdök, ugyanis nincs kedvem így hónap végén active DP to HDMI átalakítót venni. Egy másik topikban meg jól megkaptam a magamét, hogy mi a francokat akarok az alsó kategóriás monitoraimmal, miért nem veszek valami rendeset, az amúgy is öreg és szarok helyett.
-
szumo
senior tag
válasz
promehteus #39000 üzenetére
Driver teljes uninstall, majd rakd vissza.
Valószínűleg 2D-ben túl alacsonyra veszi vissza a kártya az órajeleket.
Ha ez nem segít, akkor majd valamelyik progival megemeltetjük.(#39001) BullZeye
Kiterjesztett monitorként használod a tv-t vagy clone-ozod? -
szumo
senior tag
válasz
Steve198310 #38612 üzenetére
Ilyet vettem.
-
szumo
senior tag
A 38560-as hozzászólásra valakinek ötlet?
-
szumo
senior tag
Belefutottam az előbb egy érdekes problémába. Van két monitorom Samsung 2243NW és egy S22B300.
Megdöglött a jó öreg sony trinitron tv-m, és milyen meglepő vettem egy Samsung EU32F5300AW -t.
Gondoltam, hogy van rajta egy rakat HDMI csatlakozó, meg az MSI 7870 OC -n is van még a a használt DVI és HDMI mellett 2db mini displayport. Ezért vettem egy HDMI kábelt, és egy minidisplayport (mDP) to HDMI átalakítót.
Összedugtam a rendszert, erre a HDMI portba dugott monitort lekapcsolta. ha átdugtam a mDP ba a monitort és a HDMI be a TV-t, és aktiváltam a TV-t, akkor is ugyanazt a monitort kapcsolta le. Végül sikerült elérnem, hogy a másik monitort kapcsolja le, amíg a TV-re kiadja a jelet, de én azt szeretném, hogy mind a három eszköz működjön egyszerre. Valakinek tapasztalat ezen a területen? -
szumo
senior tag
válasz
vviktorr16 #38238 üzenetére
Nemrég írták nekem itt, hogy ha nem használok v-sync-et, és túl magas az FPS szám, a kép széteshet.
-
szumo
senior tag
válasz
rayoliviero #38232 üzenetére
akkor a probléma megoldódott szerencsére
-
szumo
senior tag
válasz
rayoliviero #38224 üzenetére
A 2 év jótállás azért lehet, mert másik beszállítótól érkezik a boltba a kártya. Ezért a kiskereskedő is a 2 évvel adja tovább.
-
szumo
senior tag
válasz
Kaci84 #38060 üzenetére
25% on megy a fordulat, nekem annál lentebb nem engedte.
Azaz a %-ot lentebb vehetem, de a fordulatszámra nincs hatással.Más: Mitől van az, hogy egyes játékoknál beáll a 60FPS körüli állapot, és se fentebb se lentebb. Néhány játéknál, viszont megy a 150FPS vagy rosszabb esetben a 30 körüli állapot. Ötletek?
-
szumo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest