Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
Előfordulnak érdekességek. A gtx460-am egy két nüanszot leszámítva ingerszegény volt ebből a szempontból, de aztán ~ a tavaly márciusi whql után olyan anomáliákat produkált, hogy hihetetlen, visszatéve azt a bizonyos drivert, vagy korábbit jó volt. Ok, nem egy mai darab volt az már, de a támogatás elvileg hivatalos. Most meg a hd7870 mellett megint unatkozom

-
BogyóBP
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
Én úgy vettem észre, bár ezzel lehet most lavinát inditok, hogy az Nvidia szebb képet ad, mig az AMD nem. Namost hogy ez a kivezetés vagy épp a kábeltől függ e azt nemtudom. Tény hogy nagyon sokszor van olyan érzésem mintha a kép vibrálna de lehet hogy ez csak az összekötő kábel nyamvadt minősége okozza vagy valami más amiről lövésem sincsen. Mindegy így vagy úgy de Nvidiánál valahogy ezt nem találtam annyira észrevehetőnek, de AMD kártyánál mindig megvan a szivás
Mondjuk alapjában aztsem értem hogyha a kártya 1.4 es HDMI-t támogat, akkor a monitoron mért csak 1.3 as HDMI van.. Lövésem sincs mi lehet a különbség de lehetséges hogy a szabvány miatt mivel 1.3 as kábelt használok ráadásul nem túl drágát (ilyen 1-2 ezres tétel) az okozza ezt. -
rígel
őstag
válasz
Dany007
üzenetére
Akár TV-t, okostelefont, autót, házat, vga kártyát stb. veszel mindenben van kockázat, bármelyik gyártót választod. Emberek tervezik, emberek által tervezett eszközökkel gyártanak mindent, nincs tökéletes dolog, amit ember alkot. Ez van,ezért van a garancia. Bármelyik gyártó bármelyik termékénél bele lehet futni hibás termékbe, csak a valószínűségben vannak különbségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Robotporszívók
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mondjuk alapjában aztsem értem hogyha a kártya 1.4 es HDMI-t támogat, akkor a monitoron mért csak 1.3 as HDMI van.. Lövésem sincs mi lehet a különbség de lehetséges hogy a szabvány miatt mivel 1.3 as kábelt használok ráadásul nem túl drágát (ilyen 1-2 ezres tétel) az okozza ezt.