- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
Dany007 #41753 üzenetére
Előfordulnak érdekességek. A gtx460-am egy két nüanszot leszámítva ingerszegény volt ebből a szempontból, de aztán ~ a tavaly márciusi whql után olyan anomáliákat produkált, hogy hihetetlen, visszatéve azt a bizonyos drivert, vagy korábbit jó volt. Ok, nem egy mai darab volt az már, de a támogatás elvileg hivatalos. Most meg a hd7870 mellett megint unatkozom
-
BogyóBP
addikt
válasz
Dany007 #41753 üzenetére
Én úgy vettem észre, bár ezzel lehet most lavinát inditok, hogy az Nvidia szebb képet ad, mig az AMD nem. Namost hogy ez a kivezetés vagy épp a kábeltől függ e azt nemtudom. Tény hogy nagyon sokszor van olyan érzésem mintha a kép vibrálna de lehet hogy ez csak az összekötő kábel nyamvadt minősége okozza vagy valami más amiről lövésem sincsen. Mindegy így vagy úgy de Nvidiánál valahogy ezt nem találtam annyira észrevehetőnek, de AMD kártyánál mindig megvan a szivás
Mondjuk alapjában aztsem értem hogyha a kártya 1.4 es HDMI-t támogat, akkor a monitoron mért csak 1.3 as HDMI van.. Lövésem sincs mi lehet a különbség de lehetséges hogy a szabvány miatt mivel 1.3 as kábelt használok ráadásul nem túl drágát (ilyen 1-2 ezres tétel) az okozza ezt.
-
rígel
őstag
válasz
Dany007 #41753 üzenetére
Akár TV-t, okostelefont, autót, házat, vga kártyát stb. veszel mindenben van kockázat, bármelyik gyártót választod. Emberek tervezik, emberek által tervezett eszközökkel gyártanak mindent, nincs tökéletes dolog, amit ember alkot. Ez van,ezért van a garancia. Bármelyik gyártó bármelyik termékénél bele lehet futni hibás termékbe, csak a valószínűségben vannak különbségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest