- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
Dany007 #41753 üzenetére
Előfordulnak érdekességek. A gtx460-am egy két nüanszot leszámítva ingerszegény volt ebből a szempontból, de aztán ~ a tavaly márciusi whql után olyan anomáliákat produkált, hogy hihetetlen, visszatéve azt a bizonyos drivert, vagy korábbit jó volt. Ok, nem egy mai darab volt az már, de a támogatás elvileg hivatalos. Most meg a hd7870 mellett megint unatkozom
-
BogyóBP
addikt
válasz
Dany007 #41753 üzenetére
Én úgy vettem észre, bár ezzel lehet most lavinát inditok, hogy az Nvidia szebb képet ad, mig az AMD nem. Namost hogy ez a kivezetés vagy épp a kábeltől függ e azt nemtudom. Tény hogy nagyon sokszor van olyan érzésem mintha a kép vibrálna de lehet hogy ez csak az összekötő kábel nyamvadt minősége okozza vagy valami más amiről lövésem sincsen. Mindegy így vagy úgy de Nvidiánál valahogy ezt nem találtam annyira észrevehetőnek, de AMD kártyánál mindig megvan a szivás
Mondjuk alapjában aztsem értem hogyha a kártya 1.4 es HDMI-t támogat, akkor a monitoron mért csak 1.3 as HDMI van.. Lövésem sincs mi lehet a különbség de lehetséges hogy a szabvány miatt mivel 1.3 as kábelt használok ráadásul nem túl drágát (ilyen 1-2 ezres tétel) az okozza ezt.
-
rígel
őstag
válasz
Dany007 #41753 üzenetére
Akár TV-t, okostelefont, autót, házat, vga kártyát stb. veszel mindenben van kockázat, bármelyik gyártót választod. Emberek tervezik, emberek által tervezett eszközökkel gyártanak mindent, nincs tökéletes dolog, amit ember alkot. Ez van,ezért van a garancia. Bármelyik gyártó bármelyik termékénél bele lehet futni hibás termékbe, csak a valószínűségben vannak különbségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest