- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
A legutóbbi is 2 hónappal később került fel a saját oldalukra, miután guru 3d-ről már le lehetett szedni (16-17 fent sem volt, amikor kerestem), de most ott sincs. GPU-Tweakből van új, de sztem abban sincs benn a fesz állítási lehetőség, Trixx-ben meg a Powerplay.
Reméljük, hogy 28-ig kidaják az újat, de már egy "final" sem ártana 14 hónap után... -
Steve198310
őstag
Tiltva van
(#44215) Zsohi igen magas a Vaporok fesze 1263mV. Pontosan leirták a kinti oldalak a tuning miatt lapott ekkora feszt. Azon is ment sima ügy 12xxMhz.
Aztán Tegnap utána jártam az "Asic-os őrületnek" , Minnél alacsonyabb a % annál jobban tuningolható a GPU. Ezt a feszültség szivárgás miatt hozták így ki. Minnél magasabb azokból készültek a kissebb gyengébb tesók. Nem melegszok hüvi marad de cserébe lehet vele baszakodni ha kellene a tuning. Lám a Dual-x em mért volt 85% körüli 1100mV alatti fesszel. Mert nem egy tuning darab. lehet de nem érdembeni sebességet ráhúzni. DrodMester is irta anno valami hasonlót.
Bár lehet ez nem tartozik ide de volt Asus HD6870 DC-m annó és azt is megtéptem igaz 915 ről 1015 re és ment mint a barom a Asrock P43De3 lapban a E8400 4.2Ghz-re húzva és nem voltak ilyen gondjaim mint ezzel. Ez 2011 ben volt 1015/1250Mhz ment -
katt777
félisten
Bios mod és ATT, akkor születtek az első cikkek.
És milyen szépen mentek az ATI kártyák driverből, CCC NÉLKÜL!
3870CF csak szívás volt a driver bugok miatt. Az új driver miatt nem működött az alaplap, a régi driverrel 20%-kal lassabbak voltak a VGA-k, a hatásfok meg 10-30%, jó esetben 70.
Az már hamisítatlan AMD volt.
-
katt777
félisten
AMD részéről én még Club3D 1600Pro-nál, aztán ASUS 1950XT. Bocsánat, ezek még ATI kártyák voltak, igaz, nem is voltak velük driver problémák.
Voltak aztán 3870-ek, 4870-ek is, CF és gar miatt is többen, aztán egy kellemes és nyugodt időszak GTX560-nal, most meg 7870XT (meglepően kevés buggal). Evolúció.
-
DokiBaxxi
őstag
Na ezt én mind értem de mit csináljak?
Én úgy terveztem, hogy amelyik csatlakozókon/ágon/ágakon volt a VGA, arra kötném rá most is. Végülis volt már rajta egy 200 wattot evő GTS 250, csak ugye annak csak 2 molex kellett. Az bonyolítja a dolgot, hogy az MSI-nek 4 kell. Tehát elvileg ha bírta a 250-et azokon a csatikon, bírnia kell az R9 270X-et is, csak kell molex elosztó(abból van különböző minőségű?). Jól mondom?
Ilyen van/ilyet tudok venni[link]Sapphire lesz
De akkor elvileg nem lesz túlterhelve, ha a GTS 250-et bírta, ugye? -
vviktorr16
tag
Igen ezt észrevettem
csak én arra vagyok kíváncsi, hogy miért?
Mivel ezelőtti videokártyámmal ugyan úgy jó volt 30 fps-sel, mint 100-200-al vagy többel.
Annyi változott csak, hogy most már nem d-subról megy a monitor hanem dvi átalakítóval.
A monitorom (AOC 201S) elég régi viszonylag: 1400x1050 a max felbontás. -
R3laX
addikt
Azért áll be 60-ra, mert a V-Sync be van kapcsolva. Vagyis annyi FPS a max limit, amennyi HZ-en megy a monitorod. Ez azért jó, mert ha több FPS-el megy a játék, mint amennyi HZ-es a monitorod töredezhet a kép(vízszintesen megtörik gyors FPS értéknél). A kevesebb/több fps persze játékfüggő, attól függ bírja e a beállított grafikai értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Suzuki topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest