- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Egy link lemaradt igy nem volt érthető amit írtam:
[link]Kipróbáltam mit írtam, de jobb lenne sokkalta ellenőrzöttebb körülmény között. Folyamatos fix hőmérsékletet biztosító fűtőtesten mert a gpu bizony pár fokokat ingadozik. Bár én nem furmarkal mértem hanem Heavennel, előbbi nincs fent és nem is szeretem, de most lehet hatásosabb lett volna.
Gép normál állapotban szellőzés maximumon. 58 fok, venti 42%, szellőzés levéve (csak cpu) 67 fok 52% venti.
Gép lefejel szellőzés maxon 58 fok 41% venti, szellőzés kikapcs 68 fok 54%.Ezek mind méréshatáron bőven belül vannak. Azt hittem lesz hatása ha a hőcsőnek felfelé kel szállítani a meleget, de úgy látom a belső kialakítása minden helyzetben működik.
Pedig azt akartam vitatni mért nem tesztnek bordázatot a kártya hátuljára így normál helyzetben ideálisan szállítaná a túloldalt alatta elhelyezkedő gpu-ról a hőt.
Meg így amit gondoltam is hiábavaló ötlet, egy gépház amit úgy forgatsz ahogy akarsz.
[link] Ilyen gépház kialakításnál ez gond nélkül megoldható lenne, a fülekre gondolok. Csak akkor értelme nem sok van
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest