Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Egy link lemaradt igy nem volt érthető amit írtam:
[link]Kipróbáltam mit írtam, de jobb lenne sokkalta ellenőrzöttebb körülmény között. Folyamatos fix hőmérsékletet biztosító fűtőtesten mert a gpu bizony pár fokokat ingadozik. Bár én nem furmarkal mértem hanem Heavennel, előbbi nincs fent és nem is szeretem, de most lehet hatásosabb lett volna.
Gép normál állapotban szellőzés maximumon. 58 fok, venti 42%, szellőzés levéve (csak cpu) 67 fok 52% venti.
Gép lefejel szellőzés maxon 58 fok 41% venti, szellőzés kikapcs 68 fok 54%.Ezek mind méréshatáron bőven belül vannak. Azt hittem lesz hatása ha a hőcsőnek felfelé kel szállítani a meleget, de úgy látom a belső kialakítása minden helyzetben működik.
Pedig azt akartam vitatni mért nem tesztnek bordázatot a kártya hátuljára így normál helyzetben ideálisan szállítaná a túloldalt alatta elhelyezkedő gpu-ról a hőt.
Meg így amit gondoltam is hiábavaló ötlet, egy gépház amit úgy forgatsz ahogy akarsz.
[link] Ilyen gépház kialakításnál ez gond nélkül megoldható lenne, a fülekre gondolok. Csak akkor értelme nem sok van
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest