Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én is úgy tudom, hogy a zöld oldalon nincs ennyi baki.
De ettől függetlenül egy ekkora tétel esetében szerintem mindenki utána néz kicsit a neten. Vagy ha ő nem is ért hozzá akkor egyrészt méginkább vagy megkér egy ismerőst aki járatosabb a témában és ő néz utána.
Mert ugye itt azért közel 50+k-s tételekről van szó. Nem olyan téma hogy bemegyek a média marktba és veszek egy random rádiót.
Aki meg se hozzáértőt nem kérdez, se nem néz utána az bizony kockáztat. Egy tökéletes világban persze nem így kéne ennek működnie de hát ez közel sem az.Ezért stresszelek most én is, hogy melyiket vegyem. 7870 vagy 270x. Próbálom minimalizálni a szívás kockázatát azzal, hogy kizárólag Asus vagy Msi terméket veszek, de ugye még így sem holtbiztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Suzuki topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Minden, ami Unreal Engine
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Revolut
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest