- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Sarkadi
üzenetére
Hát, grafikailag talán, de amikor át kell szállnom egy légpárnásra, és következetesen nem indul, csak amikor leszállok, majd újra fel (+10mp), azt elég nehéz optimalizáltnak tekinteni, hiába 8. javítás.

A visszaigazolást amúgy köszönöm.
kavics325i: Miért cserélnéd le? Az általad leírt paraméterek alapján amúgy sem tudnád. Ha mégis egy szignifikánsan erősebb kártyára váltanál, mondjuk egy R9 290-re, oda meg már a procid lenne kevés. A kártyád tuningolhatóságát figyelembe véve 280-nal olyan hihetetlen gyakorlati gyorsulást nem érnél el (X-szel sem), 960-nal szintén nem, ráadásul az még túl is van árazva. Akkor meg már inkább 970. Én is végignyálaztam minden lehetőséget 7870-ről váltani, egyedül ezzel kaptam meg azt a teljesítmény többletet, ami elvárható egy VGA-cserétől. Viszont hát jó előre i5-re váltottam, aztán 1 évig spóroltam a VGA-ra, hogy most pár évig ne legyen gondom semmiféle hardverfejlesztésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest