- Már nem csak vízhűtőket kínál a CPU-kra a Sharkoon
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fali konzol lapos tévékhez
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Looserke #27891 üzenetére
Nem tartom elképzelhetetlennek, de szerintem nem ez lesz a baj. Mondjuk nem árt az ilyen bányászat előtt kitesztelni egy feszcsökkentést :S alapfeszen Tahitire ráküldtem a GUIminert, megfőttek a VRM-ek. Ameddig nem jöttem rá, hogy hogyan kell picit visszavenni, nem is bányásztam :S
(#27893) Edenyke: ha csak firefox, akkor egyértelműen valami szoftveres gebasz.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Zirowe #27888 üzenetére
Őszintén fogalmam sincs,hogy mi az a Litecoin meg mit csinál de az ilyen pixeleződés általában memória hibára vagy driver hibára utal. Mivel frissítetted a drivert is az kilőve. Ez a cucc megterheli a VGA-t? Játékok közben előjön? Mert ha nem akkor lehet hogy csak a böngésződ vacakol... Nézd meg másik böngészővel is.
(#27891) Looserke Aham hát akkor lehet rossz hírem van, mert ha ennyire terheli a kártyát akkor lehet megolvadtak a kis forrasztások amik összekötik a memóriát a nyákkal... Lehet reballozni kellesz a kártyádat:S A kártya hőmérsékletét nem nézted miközbe futtattad ezt a cuccost? Nem volt túl meleg?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lenne egy kis problémám.
Múlt héten ki szerettem volna próbálni a gpu-s litecoin bányászást, feltelepítettem minden szükséges cuccot, amd sdk, 13.1-es ccc, stb.
Ment kb 7-8órát a litecoin, majd miután nem győzött meg annyira, annyiba hagytam az egészet.Viszont másnaptól arra lettem figyelmes, hogy a kijelző "kockásodik".
Itt egy kép róla.Van, hogy csak egy kicsit és a képen látható módon, van, hogy a fél képernyőt elfedi és fehér-fekete kockás.
Ha lenyomok mindent az asztalra vagy újraméretezem az adott ablakot, akkor eltűnik.
Random időközönként és méretekben jön elő.Gondoltam ccc frissítés segít, felraktam ma reggel a 13.4-et, de minden maradt ugyanúgy.
Mi lehet a probléma?
-
Anaren91
senior tag
válasz
Trailblazer #27886 üzenetére
Akkor nincs más választásom....megveszem az AMD t...
-
válasz
alien_ #27881 üzenetére
"egy tesztben kihoztak belőle stabil 570W-ot."
Nem inkább beletettek? Ha kihoznak belőle, akkor az azt jelenti, hogy több mint 710W-ot vett fel a konnektorból.
Számokkal:
Egy jó minőségű tápegység legalább 80%-os hatásfokkal üzemel minden pillanatban.
570W * 0,8 = 456W -> ami a 400Wos 12W-os ágtól szép teljesítmény.
Ha kicsit jobb hatásfokkal üzemel nagyobb terhelési foknál, pl 90-95% körül:
570W * 0,9-0,95 = 510-540W -> brutálisan jó értékek ...20-25%-kal többet tud a névleges gyári adatnál.
570 / 0,8 = 712W VAGY 570 / 0,925 = 620W -> szinte dupláját (100%-kal többet!) tudná a névleges teljesítményének?!?! Kétlem!
-
Anaren91
senior tag
válasz
lowzor #27883 üzenetére
Komolyan szétbsz az ideg hogy érted 12.11 el ment minden frankón még a tuningot is bírta és akkor még azt se tudtam hogy mire jó AB ben a power limit úgyhogy nem is nyúltam hozzá...Felrakom a 13.1 et erre alap órajelen(1150/1200) összeomlik a driver... Most megint kiadnak egy újat és ez is hurka... Komolyan mondom megtanulok programozni és írok magamnak 1 drivert...
-
Anaren91
senior tag
válasz
lowzor #27879 üzenetére
Nem tudom nekem az összes WHQL beadja a derekát tuning alatt úgyhogy most kipróbálom a bétát... Elég idegesítő LoL közben hogy egyszercsak fogja magát megakad a kép és leesik az fps 140 ről 20 ra....lehúzom tálcára és látom, hogy az illesztő összeomlott...
Bár még azt megpróbálom, hogy újrarakom a LoL t mert win 7 alatt volt telepítve aztán újraraktam a gépet win 8 ra és 2 partícióm van úgyhogy a LoL nem raktam újra...Szerintetek ez okozhatja a gondot? Mert mondjuk Race Drive Grid realism mod al nem hozta elő ezt a problémát, bár nem mai játék, de a LoL nál jobban néz ki...
-
alien_
őstag
válasz
Anaren91 #27871 üzenetére
WOW, combos kis kártya!
13.3 beta van fent jelenleg, tegnap 1100/1500 @1.1V +20% beallitasokkal kaptam 700 pontot, szerintem az keves egy Tahiti LE-tol, barhogy nezzuk.Repsol600: i5 3570K@stock, Asus P8Z77-M, 16GB 2400MHz CL9 RAM, SanDisk 128GB SSD Extreme, Corsair VX450. A táp Seasonic belsős, egy tesztben kihoztak belőle stabil 570W-ot.
-
lowzor
veterán
Most akkor a 13.4-et, vagy a 13.5b-t érdemes leszedni?
-
Repsol600
addikt
Már van 13.5 Beta 2 driver is.
Ez miben különbözik?
-
Anaren91
senior tag
válasz
belinho #27873 üzenetére
Tök fölösleges ilyeneken vitatkozni. Van olyan játék ami az Nv nek fekszik jobban meg van ami az AMD nek. Még csak most jött ki a kártya normális driver sincs hozzá. Biztos fog még sokat javulni a 7990 teljesítménye új driverekkel... Crysis 3 ba is több mint 50% os gyorsulást hozotak az utóbbi driverek szal ezek a tesztek még korántsem reálisak szerintem.
-
Trailblazer
veterán
Driverspotting!
Ki is kerültek az AMD oldalára a tegnap általam még a guru3d oldaláról linkelt driverek.
-
belinho
senior tag
válasz
Sondi1986 #27869 üzenetére
Hát ez jó, ha nem a Radeon nyer, akkor egyből a teszt a rossz!
-Először is ez nem a ph-s teszt, teljesen más beállításokkal tesztelnek!
-Sokkal több játék kerül bele a tesztbe, mint máshol, és van pár NV-s játék is benne(COD,BAC,AC3,SC2)
-Csak átlag fps-t néznek
-Sok játéknál még élsímítást sem tesznek!
-5 felbontáson elemzik a kártyák teljesítményét, és ez is benne van a végeredményben!Ezekkel a beállításokkal, és ezzel a játékmix-el ez az eredmény születik!
Tudom, hogy AMD tulajdonosként ez bántja a szemedet, de az NV-s tulajokat is, amikor a ph-s tesztben szinte játszhatatlan beállítások mellett, lehúzzák az NV-t, hogy milyen gyenge, pedig nem!
S mielőtt még azzal jönnél, hogy elfogult vagyok, hamarosan egy 7870 Myst tulaja leszek! -
Anaren91
senior tag
válasz
alien_ #27868 üzenetére
Vortex II Nézdd végig ezt a tesztet
Pl az én kártyám itt minden játékban meg tesztben vagy veri, vagy kb azonos szinten van a 7950 el. És a játék tesztekben alapon megy a kártya (jó úgy is OC de még van benne tartalék bőven). Nyilván ha a 7950 is húzva lenne akkor nem ilyen lenne a helyzet de ki tudja
Most 1200/1400 on megy a kártyám de bizsereg az ujjam hogy nyomjam még neki
kíváncsi vagyok, hogy hol a vége
A tesztben a kártya 1245/1505 öt ment max, hátha az enyém tud többet
De am milyen drivert használsz? Lehet amiatt kevesebb a pontod.
-
Sondi1986
addikt
techpowerup.com Mi az isten kib@szot pics@j@t tesztel? [link]
A GTX660 erősebb a 7870-nél a gtx650 ti boo. meg a nyakán lóg na meg a többi.Valaki már rá szólhatna a korrekt teszteket kérnek az emberek.
Lehet hogy a 7990 tesztelték de a végén ilyen hasamra ütök grafikon nem kellet volna készíteni. -
alien_
őstag
Hogy lehet, hogy rosszabb pontszámokat érek el, mint a Pitcarn GPU-s 7870-ek?
Unigine Heaven Benchmark 4.0
FPS:
27.5
Score:
692
Min FPS:
13.1
Max FPS:
61.0System
Platform:
Windows 7 (build 7601, Service Pack 1) 64bit
CPU model:
Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz (3400MHz) x4
GPU model:
AMD Radeon HD 7800 Series 12.100.17.0 (2048MB) x1Settings
Render:
Direct3D11
Mode:
1920x1080 8xAA fullscreen
Preset
Custom
Quality
Ultra
Tessellation:
Extreme -
Anaren91
senior tag
Most lefuttattam megint a linkelt 13.4 es whql el driverral. Az előző a 13.3 beta 3 assal volt.
Kicsit javult a helyzet.
-
HSM
félisten
válasz
RetepNyaraB #27863 üzenetére
Ha az eldobált félképek is számítanak, akkor tényleg növeli....
-
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #27863 üzenetére
Én ha nem állítok semmit és elindítom 10x 10 eltérő min fps -t kapok.
-
kovsol
titán
válasz
RetepNyaraB #27859 üzenetére
Nem kell neki erős CPU ... nekem konkrétan 15-17% on terheli a procit ez a teszt.
-
lowzor
veterán
válasz
RetepNyaraB #27859 üzenetére
Az nem. A Myst a Tahiti.
-
lowzor
veterán
válasz
- = Zk = - #27849 üzenetére
Ez csak akkor derül ki, ha kipróbálod egy másikkal is.
-
Anaren91
senior tag
Csináltam már én is egy et igaz csak 1 kártyám van de win 8 alatt futott le kíváncsi vagyok ez mennyire számít jónak
(#27854) Edy92 Settings/Unlock Voltage Control pipáld be
-
Edy92
tag
Miért van, hogy a V-ot nem tudom állítani?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
aleister #27798 üzenetére
Na fikagépek
Nyilván jobb egy 7950, mint a Tahiti LE. De én azt a pénzt már eliszom, ráadásul előbbi 210 ajróba került errefele és az így nekem megfelelt.
Sebesség: ez most a laptop és fene emlékszik, meg új lett a fél gép, de Heavenben ilyen 780 pont és 14 min. - 68 max. fps tűnik fel emlékeimben. Mindez 1100/1600 1,134V mellett. Ment 1200/1600-on még, de már 1,2V kellett neki (még mindig nem a "gyári") és nem lett érdemlegesen gyorsabb. 1100-on 43%-os stabil ventivel (ez olyan 1750-es fordulat) nem ment asszem 70 fok fölé és ez a legutolsó fokozat, ahol még nem volt hangja (a régi Asgard házamban, de az zajos volt mindenhogy).
-
-
lowzor
veterán
válasz
- = Zk = - #27846 üzenetére
Mondjuk ezzel a kiherélt VTX-el annyira nem is csodálkozom, hogy nem ment
-
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #27841 üzenetére
amúgy ugye nem egy Tahiti-LE és egy sima 7870 el akartál anno cf -t ?
-
alien_
őstag
AIDA továbbra is problémás, de GUIMiner percek óta megy artifactelés nélkül 13.3-as driverrel. Még nyúzom egy picit, de mindenképp bíztató!
-
Gondoltam azért csak kipróbálom már mit tud a TahitiLE CFben, erre az egyik kártya Heavenben folyamatosan visszaveszi az órajeleket (történetesen a második).
Néztem, nem melegszik túl, sőt igazából hidegnek is mondanám (50-60°C VRM ... vicc)
925-re veszi vissza folyamatosan a beállított 1100ról :S
-
alien_
őstag
Anaren91, Foxmulder89: Semmi változás, AIDA 15sec után crash-eli a driver-t, GUIminer pedig kb. fél perc után artifact-el. Megpróbálom felrakni a 13.3-as bétát, hátha segít.
HSM: Nem bizony, főleg, ha az emberhez hozzácsapják a két hónapos kártyát £115 -ért
-
HSM
félisten
válasz
lowzor #27834 üzenetére
Aprón se nagyon láttam 70 körül 7950-et...
68K-árt igen jó boltot csináltál vele kuponnal, alkalmi vétel volt. De ne OFF-oljunk, ez már nagyon piacos topic téma...
(#27835) alien_: Igen, ott is megvan a bő 20% difi árban. Elég hasonló amúgy az ár/érték arányuk így, egyik sem rossz vétel szvsz.
-
lowzor
veterán
Ma reggel még volt 78-ért 7950 az iponban, de akkor elvitték. Én szinte mindig látok 7950-et 80 alatt, meg apróról is meglehet venni 70 körül...Én pl 68-ért vettem kuponnal együtt az iponból egyszer 7950-et, szóval nagyon jó akciókat is kilehet fogni. De a Powercolor-t is 75-ért vettem, eladtam a kupont és kijött 70-re az ára.
-
Foxmulder89
senior tag
-
HSM
félisten
válasz
lowzor #27826 üzenetére
Ja, most elég hülye ára van újonann... De amikor vettem februárban, 65K volt, míg egy épkézláb 7950 80k felett volt...
És ha megnézed, "normálisabb" helyeken is ehhez hasonló az árazás: 250 vs 330 USD [link] [link]
Egyébként Iponban a 7950-ből a legolcsóbb MOST JELENLEG 87k, míg a Sapphire XT 67k. Nagyon ritkán tud 30%-al gyorsabb lenni a 7950, az ára pedig annyival több most.Ha meg azt nézem, egy sima Asus V2 is 67k, 100X inkább venném az XT-t.
(De írhattam volna más jóféle, minőségi 7870-et is.)
Persze, nyilván, ha van della, akkor 7950, jól jön az extra ram méret/sebesség, de szűkös keretből igen jó vétel egy 7870 XT is.Én amúgy inkább preferálom full halkan, hűvösen össz gép fogyasztásban 250W-al egy beállítást, mint 350W fogyasztással izzó VGA-val, hangosan.
Lehet mondani, hogy füles, de egy nyitott fülessel is számít, hogy van-e alapzúgás, vagy full kussban van minden. De nyilván mindenki mást preferál.
-
alien_
őstag
válasz
Foxmulder89 #27827 üzenetére
Köszönöm, ezt megnyugtató hallani
És valóban, itt is előjött a probléma másoknál.
AIDA stresszel is elő tudtam idézni, és még a driver is párszor összeomlott, ez tipikus jelenség ezek szerint? -
->Raizen<-
veterán
válasz
Trailblazer #27818 üzenetére
Én ma' nem győzöm követni!
-
-
alien_
őstag
Club3D HD7870 jokerCard Tahiti LE 100%-os terhelés alatt artifact-el. Minden gyári, frissen telepített Catalyst 13.1-rrel. Szerintetek kuka?
VideoSzerk: Heaven és Crysis 3 alatt nem produkálja a jelenséget.
-
bombibmw
veterán
válasz
Végre egy WHQL.
Nem,mind ha a betákkal bármi gond is lett volna.
Azért én most csak a 13.4-et teszem fel.Itt van a 13.4 CAP1 is:[link]
-
Anaren91
senior tag
válasz
És melyik a jobb a WHQL es 13.4 vagy a 13.5 beta?
(#27817) iTzTiGeR Na örülök, hogy meglett a hiba
Remélem ha kicserélik jó lesz minden
-
Trailblazer
veterán
Már megint új driverek...
-
Uzumaki
tag
válasz
Anaren91 #27801 üzenetére
Köszi, de közben jött egy kis fejlemény. Szétszedtem gépet, hogy ugye viszem el. Régi cuccokat visszapakoltam, hogy majd tudjam használni, de gondoltam most már beleteszem karit így is. Ééééééés.. Nem működött...
Nem volt annyi eszem, hogy miután nem volt jó az új gépbe kipróbáljam a régibe, mert gondoltam, ha 10 perce még jó volt akkor most mért ne lenne? Szóval csak a vga-t vittem gariba. Vajon mért adta be a kulcsot a gépcserénél? Na mindegy, remélem gyorsan végeznek vele és most már végre használhatom.
Még egyszer köszi mindenkinek aki próbálkozott segíteni -
Anaren91
senior tag
Tudtok esetleg olyan programról/módszerről amivel el lehet azt érni amit a vsync csinál a játékokban, hogy megoldja a kép húzásának problémáját a nélkül,hogy lekorlátozná az fps t? Eléggé idegesít,hogy pl LoL ba is amikor húzom a kamerát a kép teteje és alja külön mozog, az alsó rész késik egy kicsit... ha meg bekapcsolom a vsyncet akkor meg késik a játék...mármint felviszem az egeret,hogy arrébb húzzam a kamerát, de van egy kis késés. Hiába vittem fel az egeret, késve viszi arrébb a kamerát. Lehet kicsit érthetetlenül fogalmaztam meg de nemtudom másképp leírni
-
HSM
félisten
válasz
Anaren91 #27810 üzenetére
Néhány óra a belefektetett energia, és utána mondjuk az első hétben előjöhet 1-1 fagyás, amikor még igazítassz kicsit a feszültségen, és utána már csak használni kell. Már az idejére sem emlékszem, mikor lőttem be a Powercolor 7950-em alapórajelen 1,18V helyett 1,038V-ra, semmi törődést nem igényelt azóta dolog.
Hangban, fogyasztásban, melegedésben a különbség ellenben igen jelentős.
És ugyanez igaz a Tahiti LE 7870-re, de szerintem a pitcairn-ok közül is lehet, amivel bőven lehet nyerni, bár olyannal még nem próbáltam.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Dealer95 #27811 üzenetére
Hát nálam a mostani beállítások mellet, 1263mV 1200/1400 max 65 fokos a kártya 40-50% os ventihasználat mellett és semmi hangja nincs. De mondjuk amikor vacak volt rajta a paszta és melegedett mint a kályha a venti meg 100% on tekert akkor se zavart a hangja mert vagy fülesen játszok vagy szól a zene szóval számomra ez nem téma.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Looserke #27809 üzenetére
Hát nem tudom kinek mi...számomra akkor is annyira elenyészőnek tűnik ez a fogyasztás, hogy nem éri meg belefektetni az energiát abba, hogy most tesztelgessem,hogy még meddig stabil...Mondjuk a lustaság is beszél belőlem de inkább mással ütöm el azt az időt amit a tesztelgetésre fordítanék. Mennyi lehet 1 hóra kivetítve az ezzel nyert megtakarítás? 300 ft?
Gratula a kártyához, használd egészséggel
Nekem is Powercolor van és nem bántam meg
Bár nekem sima 7870.
-
Anaren91
senior tag
válasz
nandi17 #27805 üzenetére
Hát szerintem elenyésző mennyiséggel fog kevesebbet fogyasztani..Nem tudom pontosan, de nem is értem az embereket hogy mire fel ez a nagy alulfeszelés mizéria. Jó hűvösebb a kártya.. de nekem így is bőven megfelelő értéken van max terhelés alatt is. Annyival meg nem hiszem hogy kevesebb lesz a villanyszámla hogy ilyenekkel foglalkozzak ha alulfeszelem a kártyát...
-
HSM
félisten
válasz
lowzor #27799 üzenetére
Hááát.... Nekem volt 7870, 7870 XT meg 7950-em is pár héten belül, és érzésre sokkal közelebb volt sebességben a 975/1500Mhz-en +20% powerrel, alulfeszelve tekerő 7870 XT a szintén alulfeszelve, +20% poweren tekerő 925/1250Mhz-en járó 7950-hez, mint a +0% poweren (de ennek mindegy is elvileg boost nélkül) tekerő OC 7870-hez, ami 1050/1200-on ment. (Tehát mindkét Tahiti boost alapórajelen volt.)
Én arra gondoltam, hogy az XT-nél nem olyan szűkös memória-sebesség, mint a sima 7870-nél, ezenkívül azért a +20% számoló és textúrázó kapacitás se jön rosszul.
Én ha 7870 feletti sebességben gondolkodnék, de nem sokkal drágábban, akkor most is Sapphire 7870 XT-t vennék (kivéve több monitorhoz, ott azért elgondolkoznék), de tény, egy teljes 7950-ben több tartalék van, de nem annyival, mint amekkora difi az árukban általában van.
Amúgy az XT-t is lehet tuningolni, nálam remekül elvolt 1050/1500-on, alulfeszelve, +20% power limiten, de szerintem 1100-1150Mhz is elérhető, ha az ember nem sajnálja, és jó hűtés van a házában. De ilyen órajeleken a 7950 is szintúgy sokat zabál és melegszik.
Méréseket találsz a logouton, van adat mindhárom karival benne, fogyasztással, FPS-el együtt.
Ja, és anno Gaboman-nak linkeltem OC 7950/7870XT összehasonlítást C3-ban: [link]
Jól látható, hogy húzva is simán elvolt az én példányom alulfeszelve 1800-2000rpm körüli ventivel, ahogy a 7950 is. Ez szerintem elég korrekt eredmény.Ha valakinek van kedve, mérhet sima 7870-el is, az első kép a játék legelején készült, Psycho fejét becélozva, arrébb nem lépve, a második meg valahol pontott a sarokba és a leszállópályára célozva. Driver 13.1 WHQL.
-
fenergie84
addikt
válasz
werszomjas #27804 üzenetére
Ez igaz, de sokat bújtam ezt a topikot vásárláskor, és ezeket az infókat kaptam...
-
nandi17
tag
sziasztok
hogy ha alulfeszel-em a 7870 ameddig még stabilan fog müködni 1000 MHz 4800 MHz menyivel fogyaszthat kevesebbet ?? vagy esetleg 920 MHz 4800Mhz
Köszönöm előre a információkat
eszt akarom meg venniamit sikerül eladnom a HD 6850/OC
[link] -
werszomjas
addikt
válasz
fenergie84 #27803 üzenetére
De ha nem volt V2 nélkülid, nem tudhatod, hogy az milyen
Azért kérdezem egyébként, mert a hardverkerből szeretnék vásárolni, ott meg a sima DC2 az nem V2-es, ami meg V2-es, az meg a DC2T, Top verzió, ami meg ugye feleslegesen drágább.
Így akkor lehet a gigat kell megvennem: GIGABYTE HD7870 2Gb OC (GV-R787OC-2GD), ott egyedül a széteső, kerregő ventilátoroktól tartok
-
fenergie84
addikt
válasz
werszomjas #27802 üzenetére
áttervezett hűtés a tápáramkör, ha jól tudom
az nagyon jó neked
nekem a V2-ő van és imádom -
werszomjas
addikt
Mi a különbség a (HD7870/DC2-2GD5) és a (HD7870/DC2-2GD5-V2) között?
A V2 mit takar pontosan?
fenergie84# aha, és az a gyakorlatban jó nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WOT - Roham
- Ford topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest