Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
No elköszönök, perpill átcsábított a zöld oldal.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Ochocinco46 #54944 üzenetére
Az a hőfok még teljesen elfogadható. 80 felett kezdenék aggódni... Nekem ugyanilyen kártyám van mint neked (mindez szintén jól szellőző CM HAF XB "kockaházban"), szintén ekörül tetőzött, mondjuk a ventiprofilt nem igazgattam, és szaggatást sem tapasztaltam.
-
Trailblazer
veterán
válasz
lendvaijoci #54941 üzenetére
Szerintem hibáról szó sincs. Ahogy a kolléga mondja, ki vannak centizve ezek a kártyák. Nekem is hasonló 270X-em van, csak Sapphire-ból. Eleve tuning helyett inkább undervoltoltam a gyári OC órajelek mellett a kisebb fogyasztásért, hőtermelésért, így a kevésbé üvöltő légkeverőkért.
-
Trailblazer
veterán
válasz
scampolo84 #36257 üzenetére
Ez az árcsökkentés eléggé agyon fogja csapni a használtpiacot is, úgyhogy tényleg dilemma van!
-
Trailblazer
veterán
Nálam mint most kiderült, a vga hőfokának trayben és gadgetben (OpenHardwareMonitor általi) kijeleztetése miatt nem ment rendesen a ZC.
-
Trailblazer
veterán
-
Trailblazer
veterán
válasz
Dark KillerX #35130 üzenetére
Csinálj róla egy bejegyzést a logouton.
-
Trailblazer
veterán
Én a helyedben a rendszert is agyonütném és újraraknám nulláról.
-
Trailblazer
veterán
válasz
RoboGoD.hu #34933 üzenetére
Driverek próbálgatása? Rendszer újra lett téve?
-
Trailblazer
veterán
válasz
Steve198310 #34800 üzenetére
Hmm, az nálam nem is volt soha fenn. Igaz, nem is régóta van újra AMD kártyám.
-
Trailblazer
veterán
válasz
katt777 #34584 üzenetére
Állítólag ha böngésző fut pl., vagy valami egyéb, ami használja a vga-t, akkor a ZC nem aktiválódik. Driver-függő is lehet, egyeseknek bizonyos driverekkel nem ment. Most itt van a 13.8 beta 2, ki kell ezzel is próbálni.
-
Trailblazer
veterán
No igen. Alap, hogy leginkább sok pirossal rendelkező, úgymond bejáratott embertől veszünk holmit.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Steve198310 #34544 üzenetére
Nem cinikusnak szántam a hozzászólást, félreértés ne essék.
-
Trailblazer
veterán
-
Trailblazer
veterán
Lehet félreérthető voltam, nem az ő sara. Én nem voltam elég tökös, és forszíroztam a kicserélést - egyébként más esetben az eladó korrektül járt el a végtelenségig, nem akarom bemocskolni.
-
-
Trailblazer
veterán
Alulfeszelni mivel lehet? (AB-re nem reagál.) VTX3D X-Edition 7850-em van, underclockolva.
-
Trailblazer
veterán
A techpowerup bios-adatbázisáról annyit, hogy minap küldtem (volna, mert visszadobta azzal, hogy már szerepel náluk - ja persze, akkor is én voltam) GPU-Z-ből újra a vga-m biosát, máig nincs az adatbázisukban.
-
Trailblazer
veterán
válasz
RetepNyaraB #27963 üzenetére
Én az AMD saját eltávolítójával jártam úgy. Driver Sweepernek egyébként van egy utódja, Driver Fusion néven.
-
Trailblazer
veterán
Driverspotting!
Ki is kerültek az AMD oldalára a tegnap általam még a guru3d oldaláról linkelt driverek.
-
Trailblazer
veterán
Már megint új driverek...
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #27761 üzenetére
Azt írta valaki a guru3d-n egyébként, hogy *állítólag* ma kikerül a WHQL driver az AMD oldalára is.
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #27753 üzenetére
-
Trailblazer
veterán
Én pedig megint olyan lapot választottam be, ami egy hajszállal pont nem supported a Virtu által. (Pedig már régen fenem rá a fogam.)
-
Trailblazer
veterán
Egy registrypucolás után újra belefutottam az atikmdag.sys-szel fémjelzett BSOD-be. Mi a WTF már ez? Most driverújratelepítés után vagyok, CCC-t nem raktam fel, így jó. (?)
-
Trailblazer
veterán
Van olyan kis program is, hogy Driver Sweeper, az AMD meghajtókon kívül egyebeket is töröl, ha szükséges. Én ezt szoktam használni.
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #26673 üzenetére
50-60 ablak azért nálam nincs nyitva, ennyire nem hagyom elfajulni a helyzetet.
Lehet ha már ennyire meg van nyekkentve a Chrome, akkor tényleg kihatással van a ZeroCore-ra, ám most itt minden körülmények között működik.
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #26671 üzenetére
No ez érdekes. Monitor nálam semmilyen körülmények között nem éled fel (persze ha épp nem akarom), ledes háttérvilágítás sincs, a bekapcsológomb fénye is csak ütemesen villog, ahogy rendesen kikapcsolt (illetve standby) állapotban.
-
Trailblazer
veterán
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #26662 üzenetére
Na most azért azt kipróbálom, hogy 13.3 beta 2 és böngésző fut, így kikapcsol-e a ventiláció.
Tehát ez már meg is dőlt, Chrome futott mint mindig, és a cooler leállt.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Algotis #26652 üzenetére
A leguccsó betaval nem megy, azaz a 13.3 beta 3-mal, az eggyel előttivel igen. Itt a link.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #26649 üzenetére
Meg is válaszolom sebtében magamnak: 13.3 beta 2-vel okés a ZeroCore.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Steve198310 #25814 üzenetére
Ott a pont.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Algotis #25804 üzenetére
Ja, és javasolt a biosban a cpu energiagazdálkodásnál a tesztelés erejéig a C state-eket, EIST-et (AMD-nél meg valszeg a Cool n Quiet-et) kikapcsolni, mert így nem ad objektív képet a cpu-ról (mint látszik a mhz számból is, az idle órajelet mutatja), valamint a pont is kevesebb lesz! A legtöbben nem tudják ezt, és rosszul tesztelnek.
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #25617 üzenetére
Én "kinyomtattam" pdf-be, így kezelhetőbb.
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #25603 üzenetére
Vártam már ezt a cikket tűkön ülve, de még nem volt "közhírré tétetve" a link hozzá. Köszi!
-
Trailblazer
veterán
válasz
csucsbicep #25589 üzenetére
MSI AB-ben 1210 mV-on volt, tehát akkor ezt nem kéne levenni 1200-ra?
-
Trailblazer
veterán
Valaki tudna mondani egy gyári feszkót, amennyin egy tuning nélküli 7850 üzemel? VTX3D X-Edition-om van, underclockoltam, de tán így kevesebb power is elég lenne neki.
-
Trailblazer
veterán
válasz
viperabácsi #25395 üzenetére
A béta nem végleges verziót jelent.
-
Trailblazer
veterán
Közben...
-
-
Trailblazer
veterán
Ezzel a tetű 13.2 beta 7-tel nem kapcsol ki a monitor, így ZeroCore sincs. Tapasztalt valaki más is hasonlót? Elvileg pedig az energiagazdálkodást az opsysnek kéne intéznie, nem? Márpedig ott nálam továbbra is minden oké.
-
Trailblazer
veterán
válasz
gyuribácsi88 #22668 üzenetére
Csatlakoznék a "nem fan" táborhoz
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #22387 üzenetére
No azért van olyan, aki nem játszik válogatás nélkül minden high profile játékkal. Pl. én.
-
Trailblazer
veterán
válasz
gyuribácsi88 #21823 üzenetére
Ha emlékszünk, az első Crysis, sőt még a Far Cry is a maga korában atomerőművet igényelt maga alá, ami az akkori átlagjúzernek nem volt. Most ugyanez van a C3-mal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Fűnyíró topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Prime Video
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest