- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Az Arctic belép a házak piacára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
lukaszokni #29197 üzenetére
Frankó lett!
Mikor hallhatunk felőle hogy miként teljesít? -
HSM
félisten
válasz
kovsol #29198 üzenetére
"Amúgy általában tudja FX esetén, hogy amíg lehet modulonként egy magot terheljen, legalábbis mikor felraktam az FX es javítást a win7 hez."
Ez igaz, csak akkor van baj, ha elfogy a 3 vagy 4 modul mindegyik "első" magja, akkor melyiket kezded terhelni? Itt van a bibi, mert a windóz nem tudja, melyik szál kritikus a sebesség szempontjából. Márpedig ha a második mag is dolgozni kezd a modulban, akkor az lassítani fogja az elsőt. Főleg ezért volt nekem a HT OFF-on végig, mert akármilyen háttérfolyamat el tudta venni az erőforrást másiktól, priorizálástól függetlenül, ami pl. játékokhoz egyáltalán nem ideális. -
kovsol
titán
Shogun2.
Van amúgy program amivel ki tudod íratni adott process mennyi cpu -t használ, régen azzal néztem még FX -es időmben a játékokat, de már nem jut eszembe a neve.
Amúgy általában tudja FX esetén, hogy amíg lehet modulonként egy magot terheljen, legalábbis mikor felraktam az FX es javítást a win7 hez.
pl: Diablo3, Starcraft2, GW2, CB 1core teszt, kettőre osztvaEgymás mellett a két proci
Na de elég az offolásból itt.
-
HSM
félisten
válasz
kovsol #29193 üzenetére
"Az fx hajlamos arra, hogy a kevés magot használó játékok esetén szétdarabolja több magra a terhelést"
Nem az FX, ez a windóz ütemező sajátossága. Láttál volna egy magot használó játék feladatkezelős grafikonját egy HT-s négymagoson...Minden proci alig van terhelve, az össz cpu használat ~12% és atom CPU-limit...
Csak úgy tudsz reális képet kapni, ha az affinitást kapcsolgatod, és nézed, meddig skálázódik. Először adsz neki egy magot, aztán kettőt, hármat...
Bár HT/bulldozer esetén nem mindegy, melyik magokat adod neki oda...
(#29194) gyuszaa: A DX9-es játékokban alapból mindig van/lesz egy kritikus fő renderelő szál, ami be fogja határolni a teljesítményt az ilyen HT/SMT procikon optimalizálás ide vagy oda.
De van jó hírem is, nem kötelező megvásárolni a játékot, ha nem tetszik. -
kovsol
titán
válasz
PandaMonium #29185 üzenetére
Nekem az FX6100@4Ghz még egy hd6850 -t se hajtott ki olyan játékokban ahol csak 1 vagy 2 mag volt használva. Az fx hajlamos arra, hogy a kevés magot használó játékok esetén szétdarabolja több magra a terhelést, de összeségében mégse megy gyorsabban, mert a teljes cpu terhelés nem lesz nagyobb és abba az illúzióba ringatja a felhasználót, itt bizony nincs is cpu limit.
Saját képek:
FX6100 +3870 CFX vs Starcraft2 full hd minden kimaxolva a gameban: [link] Ez úgy egy hd4850/70 szint körüli vga.3570k+7870 vs Starcraft2 [link]
Mind a kettőben CPU limit áll fenn, és jól látszik az inteles képen, hogy itt bizony egy magot terhel komolyabban a többit meg csak birizgálgatja a játék. Maximum 2 magnyi erőforrást tud felhasználni amúgy a játék, hiába osztja szét magok között a terhelést. Ezért van, hogy intelen sokkal jobban fut.
-
kovsol
titán
Csak úgy kíváncsiságból megnéztem mennyit megy alapfeszen a giga karim, most mivel egyedül van a gépben, ráértem őt is kitesztelni.
Sajnos elég magas az alapfesze 1,219V, de 1200/1450 -t bírja játékok alatt is vele. [link]
1100 -as gpu -t meg 1,15V al bírja, ez 1,11V ra droppol. Lehet kevesebbel is bírná, de nem próbálgatom.
CPU most könnyed tuning mellett 4300@1,08V mellett szépen kiszolgálja a kártyát.1100Mhz mellett 30% os venti fordulaton furmark alatt hatvan pár fokra beáll a hőmérséklete. Tudnám mire fel adnak neki idle 40% -t gyárilag, ha 30% terhelve is bőven megteszi.
-
RMZ250
senior tag
válasz
lukaszokni #29188 üzenetére
Klafa lett
-
zserbox
őstag
válasz
csodaszép lett
-
gyuszaa
őstag
válasz
Jó lett.
Ez a tábla?
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
Steve198310 #28448 üzenetére
-
belinho
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #29174 üzenetére
Indítsd el a játékot, majd alt+enter, majd vissza, utánna megoldódik a probléma, ennyi az egész!
-
HSM
félisten
válasz
PandaMonium #29185 üzenetére
Nem nagy proci mizéria. A "régebbi" vagy nem kellően optimalizált játékmotorok alapvetően kevesebb, erősebb magot szeretik. Ez pont az FX-ek ellentéte, amik több, gyengébb maggal opreálnak. Ezekhez a megosztott erőforrásos procikhoz többszálra és megosztott magos felépítésre felkészített játékmotor kell, azzal viszont mennek, mint állat. A BF3 pl. tudtommal ilyen, szereti a HT-t meg ezt az AMD SMT-t is, vagy minek hívják.
A Tomb Raider nem egy túl CPU-intenzív program, nekem a gyári 3570k-val 25-50% körül volt végig a CPU, de inkább a 30-35 volt a jellemző, a GPU meg mint a cövek 99%-on...
FullHD max, +2X-es SSAA-val a gyári órajeles 7950-en. -
PandaMonium
őstag
Nem értem ezt a nagy proci mizériát, nálam még bőven kihajtott mindent az FX-6100 (beleértve a BF3 multit ultrán, Far Cry 3-at, Tomb Raidert, Bioshock Infinite-t, stb. stb.). Egyébként nem a proci kevés, legtöbbször 30% körül van AC-zás közben. Mindenki erre panaszkodik, osztálytársam Inteles, és konkrétan olyan gányul van megoldva a játék, hogy hiába emelte a grafikát ugyan annyi FPS-e maradt, csak nőtt valamennyit a videokártya kihasználtsága (és nem fix. 60 fps-ről beszélek hanem 23-28fpsről). Sok fórum téma van ennek kapcsán, de az ilyesmit természetesen nem szükséges patchelni, viszont a DLC-k még utólag belefértek a játékba... (mondjuk speciel az Ubisoft-ot elég korrekt kiadónak tartom, ellenben az EA-val akiktől hányi tudnék).
-
HSM
félisten
válasz
gyuribácsi88 #29183 üzenetére
30FPS-t is meg lehet csinálni tökéletesen élvezhetőre, azért megpróbálhatod. 30fps és 30 fps között is hatalmas különbség lehet. Nem lesz olyan sose, mint mondjuk 60, de vállalható lehet.
Persze, ettől még elég gáz, ha már ilyesmihez kell nyúlni, hogy működjön egy kereskedelmi játékszoftver...
Mind1, részemről OFF vége. -
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #29180 üzenetére
Hulladék játék,
szó szerint.... -.-
(#29176) gyuribácsi88
fos Börnáut klón, nem vártam tőle semmit... -
->Raizen<-
veterán
válasz
Fps-t fixálod 30-ra ennyit tehetsz. Hulladék játék,
-
HSM
félisten
válasz
PandaMonium #29177 üzenetére
Oké, de ugyanez a jelenség lehet a procid miatt is... Utána kéne nézni a játéknak, Intelesek panaszkodnak-e hasonlóra.
Ez a baj az FX-ekkel amúgy, ha a játékban nem figyeltek külön oda a támogatásra, akkor nem biztos, hogy az elvárható teljesítményt hozza. Ugyanaz az osztott erőforrás bonyodalom, mint az Intel HT. Nekem 3 évig volt I7 920-am, 3 évig volt a HT kikapcsolva, nem szerették a játékok. -
PandaMonium
őstag
válasz
Ugyan ez a helyzet az AC3 -al. Legmagasabb beállítások mellett 40% -os kihasználtságon megy a kártya a városban és van 23fps-em. Hihetetlen, hogy a legerősebb platformra nem képesek normálisan portolni.
-
válasz
- = Zk = - #29175 üzenetére
Az igen
Gratulálok akkor a fejlesztőknek
Kösz a választ
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ilyen a gém
-
Kicsi off:
NFS Most Wanted (az új), tudja valaki hogy kell orvosolni az fps-droppot, rákerestem de csak nvidia kártyás megoldást találtam pedig nálam is van ez a jelenség. A vga 60% kihasználtság mellett megy és úgy ugrál az fps hogy játszhatatlan a játék.
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #29170 üzenetére
Reméljük a legjobbakat!
Bizakodni mindíg érdemes -
gyuszaa
őstag
válasz
Zjunior #29164 üzenetére
Ez nem az iceq X amit linkeltem, hatékony hűtés ezen márkán belül, emiatt jött a felvetés jobb alternatívának ha már his-t néztél ki. iceQ turbo-tól ódzkodom a referencia hűtő szerű kialakítás miatt, de nem ezen fog múlni, teszi a dolgát ugyanúgy a külföldi tesztek szerint mint a többi.
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #29165 üzenetére
Gondolom ilyen maga az alap bios/ventiprofil beállítás....lehet ilyen 40pár fokok között ingázik a kártya..és amint rákapcsolna..feltünik neki h jó már 40fokos ahoz a %os ventiprofil meg lassabbb..és összevissza állítgatja...erre tudnék gondolni...én ált. ezért állítok fix profilt, legyen épp annyi aminél a szélzajt kezdeném hallani...nemvszeretem ha melegedés/terhelésre váltakozik a ventifordulat.mert régen a gyári proci hütésem is ezt játszotta..amint felpörgött mert melege lett..már vette is vissza. mintha porszívót kapcsolnék ki-be
-
Algotis
addikt
válasz
Hát én mióta kicseréltem az alaplapomat, sok minden történt, ami az előzővel nem volt, pl. a H61-gyel a windows logónál pörögtek fel a ventik, most a B75M-mel meg azonnal, mikor megnyomom a gombot. Nem volt hibás a H61, csak az i5 miatt cseréltem le, szimplán más, szóval szerintem az is okozhatja, hogy meghibásodott, mert látod nem ugyanúgy működik 2 lappal.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Nem kell ráparázni jó az!
-
rayoliviero
veterán
Az mitol lehet, hogy a vga ventije hullamzoan, nem egyenletesen jar?
Az alaplapom tonkrement, mert leteszteltettem. Okozhatta a vga hullamzo ventihangjat a rossz alaplap? Vagy azert csak a tap lehet felelos? Asus 7850-es a kartya. Vagy maga a kartya is meghalt?
Mert remelem, hogy az alaplapom nem azert ment tonkre, mert elromlott esetleg a tap es az olte meg.
Amikor a fulemet odatettem a 7850 kartyahoz, hallottam, hogy nem egyenletesen jar a ket venti. Novekedett a fordulatszam, majd csokkent, novekedett, csokkent. Egyfolytaban ezt csinalta. De ezt csak hallani lehetett, nem porgette fel annyira, szemmel nem lattam, hogy a ventik jobban porogtek volna. -
tthomasso
tag
válasz
->Raizen<- #29126 üzenetére
Kb. 1 hónapja van van a gépemben egy Gigabyte GV-R787OC-2GD videókari, ami tökéletesen és viszonylag csendesen működik. Idle 32 °C, load 54 °C max. Így egyetértek a véleményeddel, mindenképpen ki kell próbálni és használni, ítélkezni csak a tudás birtokában lehet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Zjunior #29155 üzenetére
mármint crossfire?
anandtech teszt, tényleg jól hűt. és van memóriahűtése is.
-
Sabre
őstag
válasz
->Raizen<- #29148 üzenetére
Bocs, iponon voltam elnyomtam. Tudok az msi-s helikopterről, a gigám is fel akart szállni alapjáraton erre céloztam. Engem ez zavart.
-
Sabre
őstag
Nekem az asus előtt volt már egy másik 7870, egy ilyen gigabyte.. Helikopter effektus és nem volt tuningbarát sem, mondjuk ezek egy átlag usert nem zavarnak mert egyik sem hiba, biztos hibátlanul teszi azóta is a dolgot márt nem volt vele gond.
DE az asus hűtése sokkal hatékonyabb, csendesebb, jobban tuningolható. Egyszerűen leíri a minőségi difi mikor a kezedbe fogod.
Giga ár/érték arányban jó, meg is verte szerintem a sapphire-t ami gondolom cél volt, csak néha picit túl letolták a gatyát, pl az 560ti szériánál az oc meg a soc sokszor nem bírta a gyári órajelet. Nekem most pár hónapig volt bent egy giga 560ti oc és nem volt vele para, hibátlan volt.
Az asusnál meg el kell dönteni, hogy a brand,minőség,stb. megéri-e azt a párezres felárat.
Én most a két 7870 olvasatában azt mondom igen. Nekem. -
Zjunior
veterán
HIS 7870 IceQ Turbo 2GB GDDR5 56.500-.
vagyASUS ATi Radeon HD7870 2Gb (HD7870/DC2-2GD5-V2): 59.990,
Holnap rendelném a kettő közül!
Az a kérdés melyiket.. -
Repsol600
addikt
Az én Gigám pl. 1210/1450-et megy alapfeszen.
A gyári 40%-os alap venti fordulaton kívül nem is tudok semmi rosszat mondani rá, (ezt AB-ben megoldottam hogy alapon 20%-on menjen így hangtalan) Terhelésre megy fel 40%-ra így alulfeszelve alap 1100mhz-n 50 fok körüli a hőfoka. Én terhelés mellett se találom hangosnak.
-
válasz
BomiBoogie #29124 üzenetére
Köszönöm
(#29125) gyuszaa: feszültségekkel biztos, hogy nem szeretnék bíbelődni.
(#29131) asdxv: akkor tényleg nem érdemes egy fillért sem kiadni a TOP-ra. Anno, a hasonló megfontolásból vettem a kisebb C2D 6550 CPU-t, mert simán fel lehetett húzni a 6750 szintjére. Ráadásul egy barátom 6750-et vett és azon a példányon gyakorlatilag semmit nem tudott tuningolni.
-
lowzor
veterán
2 kattintással és 10 mp alatt átálítod a catalystban a top órajelére
(#29126) darky@:
Neked ez a fórum a referencia a meghibásodási arányban? Hallod nagyon sokat fizetnek
Direkt megkeresett a többi gyártó, hogy utáljam a gigát. Nem utálom, csak nem ajánlom ennyi, úgy, ahogy az új szériás Sapphire-okat sem. Ha valaki nem imádja azt, amit te az már hülye? Na mindegy, ezért tegnap már szóltak, hogy hagyjuk abba.
-
gyuszaa
őstag
válasz
csucsbicep #29128 üzenetére
Elég zafír.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #29128 üzenetére
Jól néz ki!
(#29131) asdxv
Arról van itt szó hogy általánosítasz és "gagyibájtozol".Többek között ezért bújt ki a szög a zsákból. Nem csak ezt a fórumot olvasom hanem a külföldieket is. Korábbi modellekkel is volt tapasztalatom ennél a márkánál tették szépen a dolgukat hiba nélkül. Nincs tele a net hibás giga 7870 karikkal hiába is kerestem/keresem. -
csucsbicep
nagyúr
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #29126 üzenetére
-
->Raizen<-
veterán
válasz
lowzor #29119 üzenetére
Elég sok butaságot írsz hallod e! Itt konkrétan ha a giga 7870-est nézzük erősen a nulla felé mutat a meghibásodási arány és nem 1-2 ember rendelkezik azzal a modellel! Ezt pl a sapphire márkáról nem mondhatjuk el nagyon nem! Jól megvezeted itt az embereket!
Mennyit fizetnek hogy utáld a gigabyte márkát és hazudozz össze vissza róla nulla tapasztalattal? -
gyuszaa
őstag
1300-1350 Mhz-ig van érdemi különbség memória tuningnál, ennyit az összes bír.
Megoldható catalystból is, csak korlátozottan és nem állíthatsz feszültséget, ezért msi ab-t vagy asus gpu tweak-et használunk.
Tesztelni : heaven benchmark 4.0, 3dmark 2013, és utána játékkal. pl.: crysis 3, hitman ab stb.. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Itt nyisd le az összefoglalót, ott a válasz mindenre.
-
válasz
lowzor #29121 üzenetére
Köszönöm, Fenergie84 Neked is.
+200 MHz VRAM frekvencia jelent érdemi különbséget játékok alatt?
A GPU órajel emeléshez külön program kell, vagy catalystből megoldható?
Mivel érdemes tesztelni, hogy stabilan megy-e az OC frekvenciákon a kártya?Elnézést, hogy ennyit kérdezek, de VGA-t nem is emlékszem, hogy mikor tuningoltam utoljára... Talán ATI 9800PRO volt az utolsó?
-
válasz
fenergie84 #29118 üzenetére
Az OC (DC2) és a nem OC (DC2TG) között 3,5k a különbség. Csak 100 MHz GPU és 200 MHz VRAM plusz órajelet kapom ezért a pénzért?
-
lowzor
veterán
Az Asust jóval könnyebb eladni is, mint a gigát és drágábban megy el. Ha ezt figyelembe veszed, akkor is megéri a kicsit több pénzt.
(#29115) PandaMonium:
Nagy meghibásodási arány, ultra költséghatékony anyaghasználat, értelmetlenül gagyi ventiprofil, számomra hangos, sok OC-s példány a gyári órajelet sem bírja.
Mondjuk most a Sapphire is leadta hasonlóra a szintet, uh az sem jobb. -
Az olvasottak alapján qrvára nehéz eldönteni, hogy Giga, vagy ASUS.
A 7870-nél kb. 6-8ezer forint a különbség (kisker bruttó ár). Mondjuk, ha azt vesszük, hogy én általában 2 évre veszek kártyát, mert akkor még 1 év garival normális áron ki lehet belőle szállni, akkor a +8k, az havi szinten 333 Ft (kevesebb, mint egy BKV vonaljegy). Így viszont egyértelmű, hogy ASUS, ha tényleg ennyivel jobb a hűtése. (ASUS-nál az OC verzió árát néztem.).
De ott van a mérleg másik oldalán, hogy a Gigáról is írnak jókat, akkor meg miért fizessek ki +8k-t?
Tapasztalatom egyikkel sincs, mert eddig egy MSI 6870 Hawk-om volt, ami most éppen gariztatás alatt van, mert elkezdett zörögni a hűtője 1,5 év után...
Na ezért nem tudok dönteni...
A Sapphire-ról már letettem, mert a Giga nem sokkal drágább, de plusz 1 év garancia.
-
törölt tag
válasz
PandaMonium #29115 üzenetére
Semmi! Egyszerűen neki az Asus jön be és kész!
-
PandaMonium
őstag
válasz
lowzor #29114 üzenetére
Az árcímke és a komolyabb teljesítményű hűtés is mellette szól. És mi is szól ellene? Hogy ha elcsapja egy autó elrepedhet a műanyag a tetején? Vagy, hogy alapból 40% -on pörög a ventillátor amit 10 perc alatt kismillió szoftverrel be lehet állítani tetszés szerintire?
Áruld már el nekem miért ilyen fontos utálni a Gigát, mert biztos nagyon hülye vagyok de nem értem. -
PandaMonium
őstag
Amikor Ő írt (meg én) még nem volt ott a lehetséges kártyák között az ASUS, azt később szerkesztette bele Bálint85 a posztba (ezért szoktuk jelezni, hogy szerk. de sebaj).
(#29105) Bálint85: Egyébként mind a Giga mind az ASUS jó márka, egyikkel se jársz rosszul, rád marad szerintem a választás, hogy megéri neked a plusz párezer forintot az ASUS. Egyébként a topikban lényegesen több ASUS tulaj van mint Giga, szóval az ilyen +1ezés nem lesz igazán mérvadó. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csucsbicep #29111 üzenetére
Mármint a kártya, nem a gari.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Bálint85 #29105 üzenetére
Ez: Asus 7850 V2. Bolondbiztos kártya, jól összerakva, csendes hűtés komolyabb tuning mellett is, 3 év gari. Hátránya, hogy kicsit hosszú.
-
PandaMonium
őstag
Nem Te okoztad a gondokat, itt mindig ez megy. Ha el kell dönteni melyik a jobb kártya x közül akkor senki nem objektívan lát csak addig, hogy "az enyémmel nincs gond, ezt ajánlom", de az, hogy attól esetleg lehet jobb már nem sok embernek fordul meg a fejében. Volt már itt olyan hsz. amin 1-2 oldalon keresztül vitatkoztak az emberek, néhány kártya alaptalanul meg lett bélyegezve sz@rnak, stb.stb. Többségében itt 20 fölöttiek az emberek (legalább is szerintem) de olyan óvoda feeling van minden második héten, hogy rettenet.
(#29105) Bálint85: Ha tuti biztos vagy benne, hogy a Sapphire nem BS -es (pl. használtan veszed ahol már jó ideje hibátlanul üzemel), akkor mindkettő jó választás, de inkább a másik lehetőséget (jelen esetben a Gigát) szoktuk javasolni mert nagyon sok fejfájást tud okozni egy BS -es kártya. Pont a Gigáról ment "tárgyalás" az utóbbi pár tucat kommentben, nézz vissza ha gondolod, bár túl sok konstruktív dolgot nem találsz. Pontosan ilyen kártya volt a kezemben 2 napja, beszerelve sincs vele semmi gond, én tudom ajánlani eddig. Arra figyelj, hogy semmilyen kábelt nem adnak a Giga mellé (úgy értem pl. hdmi, bár elég kevés az a kártya amihez manapság már adnak) úgyhogy az legyen, mert ezeken a kártyákon már nincs DSUB port (átalakítót pedig nem csomagolnak, de persze a molex-6pin csatlakozónak, crossfire hídnak, a baromi felesleges beszerelési útmutatónak és driver cd-nek mindig jut hely
).
-
Bálint85
senior tag
melyik jobb a kettő közül?
olyan tesztet tud valaki ahol a hármat összevetik?
-
proci985
MODERÁTOR
Ugye nem lesz flame? Félreértések elkerülése végett: Ha nem megy vissza a beszélgetés fonala normálisabb keretek közé, akkor törlés és személyre szabott figyelmeztetés is megeshet.
(venti % meg tényleg nem jelent semmit, fordulatszám már talán, de nagyon sok múlik a felhasznált ventin, a hűtő kialakításán, a felhasznált alkatrészeken -nem feltétlenül a venti visít- meg úgy általában a ház szellőzésén és valamennyire a többi komponensen a rendszerben. általános felhasználásra "jó" hűtés nincs, mert a "jó" alapvetően a felhasználó igényeitől függ)
-
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<- #29097 üzenetére
Ja, 1 képet linkeltél a Hitman elejéről, amikor még fel sem melegedett a kártya. Alulfeszelve elhiszem, hogy 60 fok alatt van, de úgy a többi is. A most nálam lévő Dual X 7950 is 55 fokos 0,9V-on, aztán az 225W TDP-s...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- MSI Aero GeForce RTX 2060 6GB OC ITX videokártya
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest