- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
Akkor nem jól keresel.
De inkább leírom. Minden GPU más tuningképességekkel rendelkezik. Ezért ki kell tesztelni, hogy mekkora órajelet bír a feszültség függvényében. Ezt jobb játékokkal kell csinálni, pl FC3, Crysis 2-3, Dirt3, Showdown, Hitman stb. Melegedést is kell közben figyelni, bár nem hiszem, hogy ezzel gond lenne, de ez függ a házad szellőzésétől is. A vramot is érdemez húzni, mert már gyárilag kicsit visszafogja a kártyát, tehát ez is hoz a konyhára. Alapfeszen teszteld le először.
Illetve a TDP limitet told ki +20%-al. -
-
arcsi84
aktív tag
Gondoltam, hogy ez lesz, de egyelőre ennyi jött ki a keretből, majd később veszek i5-öt.
Eredetileg 7790-et néztem de, megkaptam +2k áron az 1GB-os 7850-et és habár tudom, hogy a 2GB-os jobb lett volna de azért +20% teljesítmény 2k-ért jó üzlet volt szerintem.Egyelőre maximálisan elégedett vagyok, halk gyors és gyönyörű minden.
Apropó tudtok ajánlani egy system monitorozó programot, olyat mint az AMD system monitor, csak intelhez is jó legyen.
THX
-
do3om
addikt
60 fokon izzani!!!!!!!!
Állítsd 100%-ra a venit nehogy 40 fok felé menjen mert lázas lesz szegényke.Annyira túlparázzák páran ezt a hőfok dolgot szerintem főleg akik nemrég ismerkedtek meg a számítógéppékkel (kölykök
)és nem tudják régen milyen hűtéseket használtak a vga, cpu-ra. Az egész kártya szinte minden pontján sütötte a kezedet ha hozzáértél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest