- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
Akkor nem jól keresel.
De inkább leírom. Minden GPU más tuningképességekkel rendelkezik. Ezért ki kell tesztelni, hogy mekkora órajelet bír a feszültség függvényében. Ezt jobb játékokkal kell csinálni, pl FC3, Crysis 2-3, Dirt3, Showdown, Hitman stb. Melegedést is kell közben figyelni, bár nem hiszem, hogy ezzel gond lenne, de ez függ a házad szellőzésétől is. A vramot is érdemez húzni, mert már gyárilag kicsit visszafogja a kártyát, tehát ez is hoz a konyhára. Alapfeszen teszteld le először.
Illetve a TDP limitet told ki +20%-al. -
-
arcsi84
aktív tag
Gondoltam, hogy ez lesz, de egyelőre ennyi jött ki a keretből, majd később veszek i5-öt.
Eredetileg 7790-et néztem de, megkaptam +2k áron az 1GB-os 7850-et és habár tudom, hogy a 2GB-os jobb lett volna de azért +20% teljesítmény 2k-ért jó üzlet volt szerintem.Egyelőre maximálisan elégedett vagyok, halk gyors és gyönyörű minden.
Apropó tudtok ajánlani egy system monitorozó programot, olyat mint az AMD system monitor, csak intelhez is jó legyen.
THX
-
do3om
addikt
60 fokon izzani!!!!!!!!
Állítsd 100%-ra a venit nehogy 40 fok felé menjen mert lázas lesz szegényke.Annyira túlparázzák páran ezt a hőfok dolgot szerintem főleg akik nemrég ismerkedtek meg a számítógéppékkel (kölykök
)és nem tudják régen milyen hűtéseket használtak a vga, cpu-ra. Az egész kártya szinte minden pontján sütötte a kezedet ha hozzáértél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest