- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz
Pista0001 #26491 üzenetére
Nálam is megtörtént mindkettő, szintén DP-t használok. A 800*600-ból nem kellett újraindítanom, a catalyst-ban a digitális síkképernyő tulajdonságainál beraktam a pipát a gpu méretezés engedélyezése ponthoz, akkor magára talált (viszont utána meg is szivatott, mert a win-ben a képernyő beállitásainál alapból 125%-ra van állitva a nagyítás, a gpu méretezés meg felülbírálja és visszarakja 100%-ra).
Viszont azóta nem csinálta, 13.1-es drivert használok...jelenleg az egyetlen problémám, hogy a tétlenség miatt lekapcsolt monitor 5-10 percen belül visszakapcsol, de csak feketeség van rajta meg az egérmutató. -
brd
nagyúr
válasz
Pista0001 #25301 üzenetére
Van, akinek a ZeroCore jól működik, bármilyen kártyán?
Nekem már az is kinyírja, ha egy ablak nincs lecsukva a tálcára.
Úgy tűnik, ATI/AMD-ék nincsenek a helyzet magaslatán, software téren, továbbra sem. Szokta még zavarni valamelyik tuningprogram is (MSI AB pl.), vagy még olyat is láttam, hogy a FRAPS(!) futása nem engedte aludni menni (persze semmi olyan nem futott, ahol a FRAPS-nak amúgy dolga lett volna).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest