Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
férfiállat #51193 üzenetére
Az állat... (nem sértésként mondom...)
A fórumozok ettől hangoskodnak, és most már te is jólértesült lehetsz a témában. Nem a legfrissebb drivert kell feltenni, hanem a 14.4 WHQL vagy a 13.12 WHQL valamelyikét a HD7000-es videókártyákhoz. A 14.7 RC (14.6 beta) Catalyst driver energiamenedzsmentje nem kiméletes a kártyáinkhoz, ezért én már a cserét fontolgatom R270-re vagy R265-re HD7850-ről.
-
lowzor
veterán
válasz
férfiállat #25670 üzenetére
Az lutri, hogy melyik táppal mennyire csinálja. Meg ugye a kártyától is függ. Nálam pl Sapphire 7850/ 7950-el csinálta legjobban. De ilyen kártyákat már nem illik DSUB-al használni...
Mindenkinél a sötétebb színeknél látszik főleg. -
Toxy
aktív tag
válasz
férfiállat #25665 üzenetére
én is dvd-dsub átalakítóval dsubos monitorral használtam gépet egészen máig. (egy Asus vw198S 19" 1680x1050 monitorom volt)
Ma vettem egy LG 2E2342T-BN FullHD monitort. De ezt is dsub kábllel vagyis dvd-dsub átalakítón kereszttül használom.
nekem nem tűnik csíkozódottnak kép játéjba. vagy én nm látom?
Asus 7870 v2-m van egyébként.
-
lowzor
veterán
válasz
férfiállat #25665 üzenetére
Csak úgy sajnos.
-
Size83
csendes tag
válasz
férfiállat #25387 üzenetére
Nem a dsub csatlakozó miatt van? Nekem is ezt csinálta, de amint lecseréltem a monitort egy dvi csatlakozósra nekem a csíkozás megszűnt.
-
Anaren91
senior tag
válasz
férfiállat #25352 üzenetére
tedd fel a 13.2 beta 7 et nekem azzal megoldódott ez a probléma. Nekem a SGW 2 ben meg a LoL ban volt ilyen textúra villogás probléma de ezzel megoldódott.
-
borkarico
aktív tag
válasz
férfiállat #23540 üzenetére
Nézd meg ezt a tesztet, hasonlítsd össze a Gigát vs. Asus-t és vond le a következtetést... Ha nem akarsz túl fűtött kártyát akkor a Gigabyte HD7870 OC a legjobb választás. Asus is nagyon jó és megbízható kártya, de én ez alapján egyértelmű a Gigát választanám.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
férfiállat #23540 üzenetére
asus, szerintem
-
gyuszaa
őstag
válasz
férfiállat #22745 üzenetére
Ismerősömnél raktam össze vadi új konfigot, asrock h77 mvp + 7850, enermax táppal. Ugyan ez a jelenség... megcseréltem a 6 pines csatlakozót, ami másik ágon volt és egyből jó lett.
-
válasz
férfiállat #22749 üzenetére
Lényegtelen, mert ha visszadobják a kártyát hogy jó, akkor tudod hogy a bios-t kell frissíteni.
Ha meg van alaplapi vga is, akkor először arra dugod rá a kábelt, bios frissítés, majd az alaplapi vga letiltása, és újraindít és go, akkor már mennie kell.
De majd kiderül hogy mit nyögnek a kártyára a szervizes "szakemberek"
-
plekk
tag
válasz
férfiállat #22747 üzenetére
Lehet hogy azon a gépen sem volt fent a friss driver, vagy igen?
-
válasz
férfiállat #22745 üzenetére
Hát ja, én is majdnem elkövettem azt a hibát hogy visszaküldtem az ASUS kártyámat, mert nem adott képet, elvittem a gépet az ismerősömhöz, mondtam nézzen rá, 1 óra múlva csörgött rám hogy mehetek a gépért kész van
Frissíteni kellett a VADI ÚJ alaplapnak a driverét, és máris adott képet a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Ford topik
- Kerékpársportok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged