- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
Romeo619 #39038 üzenetére
Ujonnan vettem nemreg 52-ert. Hasznaltan kb. 40-er er akkor.
Coolboy: Hat az nem semmi ar, nagy szerencsed van, grat hozza. A hasznalt dragabb lassan. Vicc mar ami a hardverapron megy. Engednek 5 ezret a bolti arhoz kepest az agyonhasznalt kartyajukbol.
Ha alkudni mer az ember, fel vannak haborodva. Vagy jon a nem surois szoveg, hogy o var egy jo ajanlatra. Hat varhat... Aki ezeket megveszi az meg is erdemli. A vateran divat ez, de mar sajnos itt is.
-
Dany007
veterán
válasz
Romeo619 #39038 üzenetére
Majd egy évesen szerintem annyit se ér. Legalábbis én nem venném. 46k-ért már lehet az aprón újat garanciával venni. PCX-en már 45-46k-ért van új több év garis OC verzió. 48k-ért MSI OC verzió ami meglepően jónak és halknak bizonyult a tesztekben.
Jó, az Asus az még mindig 52k no de no. Szóval az a 44-46k inkább 40-42 szerintem. Hiszen 5-6k különbségért én nem venném apróhirdetésből, inkább boltból újonnan bontatlanul.Sajnos a számítástechnika ilyen dolog... Én 2007-ben vettem 8800GTS-t 91 ezer forintért. Majd 2-2,5 év múlva mikor szénnéhúzva meghalt, 27k-ért vettem egy 9800GTX+-t, ami ugye egy generációval újabb volt ráadásul annak a csúcsa. És mégis bagóért hozzájutottam használtan.
De amúgyse lehet elvárni egy használt terméktől, hogy egy bolti új bontatlan termék árához közel legyen árban. Elvégre használt. Ha nem lenne jelentősebb különbség a használt meg a vadiúj között akkor nem lenne értelme használtat venni. -
-
-
Anaren91
senior tag
válasz
Romeo619 #25357 üzenetére
Haveromnak is volt ilyen gondja am hogy pl heroes 6 ba 9 fps e volt meg mittom én FC 3 ba 15... Saphire 7850 2 gigás aztn feltettünk neki valami drivert már nem emlékszem de akkor az volt a legújabb meg a windows frissítéseket és varázs ütésre 70 fps heroes 6 ba meg minden játék beállt normál fps re... próbálkozz másik driverekkel
-
daveoff
veterán
válasz
Romeo619 #19115 üzenetére
Van már 13.2 beta4 is! Állítólag +50%-ot hoz Crysis 3 bétában élsimítás mellett!
Ma dobták ki!
13.2 beta4 -
Raggie
őstag
válasz
Romeo619 #17381 üzenetére
@Romeo619: PC restart? elvileg nem kell más. Meg nézd meg, hogy a Realtek Interfészben van-e olyan kis pipa vagy valami amit be kell pipálni, hogy berakja az állapotsávba.
Ja, meg ha win7-ed van akkor az is lehet, hogy csak bekerült a nyilacskával megjeleníthető ikonok közé, vagy esetleg az elrejtett ikonok közé. Ha rányomsz a nyílra és ott a testreszabásra akkor be tudod állítani. -
Raggie
őstag
válasz
Romeo619 #17371 üzenetére
Van valami olyan a realtek-nél, hogy Realtek HDMI Audio driver for ATI/AMD.
Ez egy külön driver az ATI kártyákhoz, hogy menjen a hang az ATI kártya HDMI-jén keresztül is. Nekem anno ezt a laptopomon egy HD3650-en fel kellett raknom, hogy menjen a hang a HDMI-n.
Elvileg a win7 alapból fel kéne, hogy tegye, de ezek szerint lehet hogy nem mindig sikerül neki.Itt van egy topic erről: LINK
Ez nem a te kártyád, mert csak egy gyors Google keresést toltam erre a hdmi driverre, de kis keresgélés után tuti megtalálod, hogy a tiedhez melyik kell(lehet, hogy ezek csak Realtek chipenként különböznek és nem számít, hogy melyik ati kártya van mellé, nemtom).Remélem segítettem valamicskét.
-
Kroni1
veterán
válasz
Romeo619 #17368 üzenetére
Attól még hogy régen meűködött a kábel, lehet, hogy most már nem jó! Itt mindenkinek megy a HDMI-n a hang, csak a kijelző energiatakarékosság mellett szarakodik, úgyhogy ezek szerint nálad más a gond. A Beta driver se fogja megoldani, mert működnie kell az összes driverrel a hangnak, más dolgokat javítottak a bétában! Mindazonáltal elképzelhető, hogy a te esetedben véletlenül tényleg pont nem műxik a VGA-n a hdmi hangkimenet, de én ezt tartom legkevésbé valószínűnek.
-
Kroni1
veterán
válasz
Romeo619 #17365 üzenetére
Igen, NVidianal nekem is volt ilyen kis átkötés, hogy az alaplapi audio chip-et át tudja küldeni a VGA a kimenetén. De erre az ATI/AMD kártyáknál egy jóideje nincs szükség, asszem a HD2xxx sorozat óta van bennük saját Audio chip.
Ez nem az igazi így, hogy a képernyőn nem állíthatom be h kikapcsoljon pár perc tétlenség után! Ráadásul a Zero-Core is csak kikapcsolt megjelenítőknél aktív, ha jól tudom ugye?! Tehát jelenleg vagy lemondok a zero-core ról, vagy nem lesz HDMI-n hang ha a monitor egyszer már kikapcsolt energiatakarékosságból.. Remélem ezt a bug-ot javítani fogják!
-
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
válasz
Romeo619 #17355 üzenetére
Restart után nekem is megy most, próbáld ki!
Visszatérve a két hangkimenet egyszerre történő használatára, csak annyit kéne tenniük a driverben, hogy két vagy több kimenetet is be lehessen pipálni.. Régen XP alatt nekem ment a jack kimenet és az SPDIF egyszerre, aztán (ugyanazzal a közös XP/Vista Realtek driverrel!) a Vista már csak egyet tudott egyszerre, és ez Win7 alatt is így maradt..
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztalos klub
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Napelem
- Fűnyíró topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest