Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
Hát akkor az ember lassan szétteheti a két kezét,hogy akkor most milyen gyártó is marad, ami megbízható?!?
Nekem pl Asus alaplapom van és csak azt vennék,mert betonstabil...évek óta használok Asus-t...szerintem kiforrott. VGA-ba meg...nekem Sapphire 5870 Vapor-om volt...most adtam el egy Asus DCUII 6950-et...szóval ezekkel nem volt gondom....Giga-t soha nem vennék...maradt volna MSI, de annak aszongyák hangos terhelés alatt...pedig nagyon fájt rá a fogam...tetszik az a kari...Asus mint mondtam volt 6950-be, de a 7850 terhelés alatt megint csak hangos...akkor Sapphire...jól hűt, halk, szét lehet tuningolni,de 2 év gari...a Powercolor-t most olvastam, de az meg melegszik majd 73-majd 80 fokig terhelés alatt...akkor kérem szépen mit lehet tenni?Valahol engedni kell a kritériumokból...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest