Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #299 üzenetére
Minden esetre, ha nem is lenne olyan hangos, akkor sem éri meg azt a felárat szvsz, én maradok a Sapphire-nál.
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #297 üzenetére
Nem hinném, hogy új ventiket terveztek volna.
-
Yany
addikt
Csubi: Szinte mindenhol megírom, ahol előhozzák a témát, hogy a DC2 jó hűtő, ha hűset akarsz, de borzasztó hangja van. Nem csak az, hogy alapvetően hangos, hanem a tónusa zavaró. Búg a motor, nem csak szélzaj van, mint ahogy a 6xxx-es Gigabyte-oknál pl. (a 7xxx-es gigák szintén hangosak). Ráadásul nem csak 1 db-ot hallgattam meg az Asus-ból, mert öcsém is vett egyet és pontosan ugyanolyan. A két ventinek a búgása ráadásul interferál, és hol erősödik, hol gyengül a hangja ezáltal, így az sem lehet, hogy megszokja az ember. Persze szubjektív, hogy kit zavar és kit nem, de az már objektív, hogy mind a Sapphire (VaporX), mind a Giga (WindForce 2x) hűtők sokkal halkabbak voltak korábban, mint az a 2 db Asus DiCu2-es hűtő, amit hallhattam. A Sapphire-t csak azért nem annyira szerettem választani, mert csak 2 év gari van rá, de most perpill letojom, mert elegem van a zajból...
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #291 üzenetére
Haverom kipróbálta (GTX560-Ti) és lecserélte mert hangos volt. Ami ráadásul lehet, hogy drágább mint a Sapphire.
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #291 üzenetére
DCII-re nagyon sok a panasz. Baromi hangos tud lenni.
-
Yany
addikt
Ugyanígy erre várok, csak a 7870-esre. Sok-sok review-t átnézve a Sapphire tűnik magasan a legjobb választásnak, ha a csendmániámnak akarok hódolni. Mondjuk 7850-ből a Giga is roppant szimpi nekem azokkal a hatalmas kerekekkel, az biztos jó halk, csak én 7870-re akarok ráugrani.
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #286 üzenetére
Sapphire 7850 kéne ide Iponra, és még ma megrendelném.
-
akela91
addikt
ASUS HD7850-DC2-2GD5 2GB GDDR5 PCIE 76.183Ft
-
balu077
tag
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #280 üzenetére
Ez igaz, de én nem mondtam, hogy attól az jó vétel - azért mert még nincs olcsóbban új, attól ez egyáltalán nem evidens!
Ezek túlzott árak, egyik sem ér meg annyit tökmind1 melyiket nézed. Az a lényeg, hogy gerjesszék a (minimum) részben indokolatlan igényeket és azzal növeljék a fogyasztást (vásárlást). Lásd: Crysis 2, ennél jobb példa erre nincs is. A másik felét meg hozzáteszi maga az user az örök elégedetlenséggel, ami alapján mindig jobb kell. Persze van ésszerű kompromisszum a kettő között!
Én kizárólag FullHD felbontásban játszom, és a jelenlegi - közel sem csúcs - gépem tökéletesen alkalmas mindenre. Igaz, nem vagyok hardcore gamer (ahhoz öreg is vagyok már), nem tuningolok és tesztelek agyba főbe, és tudomásul veszem, hogy nem megy minden maximális részletességgel meg 4xAA + 16AF látványjavítókkal. Attól még nem rossz, és nem kell mindenáron (főleg ilyen áron nem) cserélnem. Ezt, csak mint saját véleményt mondtam.
De már talán azt is említettem, hogy - a fentiek alapján akár következményként megfogalmazva - itt csak ennyi a történet lényege: ki tudod-e vagy ki akarod-e fizetni ezt az őrült összeget?
Én nem, de persze nem vagyunk egyformák mint ahogy az igényeink és a buxánk sem az. -
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #276 üzenetére
Még ha fenti árak tartoznának az alsó termékehez! De így... egyelőre nem érdemes kapkodni.
-
Yany
addikt
Ez csak ront a várakozásom esélyein.
Szóval nem tudni, hogy mikor jön a hétnyolcasoknak ellenfél... már csak arra várok, hogy kapjak normális áron és normális helyen Sapphire kártyát (a Giga elb***ta a hűtőjét és a csúcsszuper 68xx kártyákra szerelthez képest sokkal hangosabb lett).
-
deicide
veterán
válasz
csucsbicep #276 üzenetére
Igaz, ezen már vannak videokártyák is...
-
csucsbicep
nagyúr
Ajánlom, hogy nézzetek a végére. A legutolsó darabokat javaslom.
-
deicide
veterán
válasz
csucsbicep #273 üzenetére
Vótmááá ; #269
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #273 üzenetére
Nekem már van ilyen!
Azt elmondhatom, hogy valóban gyors és jó, de a fenntartása drágább mint a jelenlegi 6870-nek, de DX11.1-re semmiképpen sem javaslom.
-
csucsbicep
nagyúr
Végén már szállingóznak a 7850-ek: [link]
-
Yany
addikt
No, ez a hír számomra eldöntötte: 7870 lesz a választottam.
[Májusban jön a középkat. kepler, de a GDDR5-ös csak később...]
"...while GDDR5 model will come later..." -
gyiku
nagyúr
HD7850 38k-tol.
-
BioNiCMaN
addikt
Van Asus is az iPon-nál. Nem túl barátságos áron.
Annyit telefonáltam, hogy megelőztek.
-
akela91
addikt
ASUS HD7870-DC2-2GD5 107.876Ft
-
szasanyi
félisten
válasz
#02119936 #261 üzenetére
Sajnos nem mi vagyunk A piac, és ilyen áron is vinni fogják - főleg ha nem lesz más, árcsökkentésre kényszerítő körülmény/konkurens termék - , mert nem mindenütt forinttal fizetnek, és nem ilyen átlagkeresetekből. F Meglátjuk milyen lesz az NV "válasza" és persze milyen áron, de remélem nem lesz igazad!
Csucsbicep: ezzel nagyjából én is egyetértek annyi különbséggel, hogy szerintem inkább később 7870/50 hasonló áron, mint most 6950/70. Persze közel sem biztos, hogy más így gondolja, de ezt döntse el minden ki. Már most borítékolom, hogy sokan döntenek mellette, aztán buktával kiszállva a "régi" kártyából, mégis csak 78xx/79xx kártyát vesznek - pedig szinte biztosan olcsóbb várni valameddig, és egyből olyat venni.
Deicide: én azt az olcsó jelzőt látatlanban idézőjelbe tenném.
Egyébként VGA-nál ez mit is jelent pontosan az ES?
-
törölt tag
-
deicide
veterán
válasz
csucsbicep #259 üzenetére
Egy kivétel, lesz majd egy kivételes kártyám, AMD engineering sample 7870
, egy teszt után olcsón eladom, akit esetleg érdekel, privátban érdeklődjön majd.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
szasanyi #257 üzenetére
clock to clock. Persze, hogy gyorsabb lesz a 6970 ugyanazon az órajelen, de ami a lényeg, hogy nem sokkal.
Jobb választás a 78xx széria, de attól függ milyen áron. Apón mondjuk 65-ért elcsípsz egy garis 6970, ami ugyan többet eszik és jobban melegszik, mint a 7870, de utóbbi 95-től kezdődik. Ez a jelen helyzet. -
szasanyi
félisten
válasz
#02119936 #255 üzenetére
....NV sebességéneknek ehez nem sok köze lesz... - ez így nem igaz. Az egyik dolog ami elősegíti az árcsökkenést az éppen a piaci verseny! A gyártósorok hiába fogják "okádni" a termékeket, éles piaci verseny nélkül nagy, és főleg gyors árcsökkenésre sokkal kevésbé lehet számítani. De miért is csökkentene ára az AMD, ha az nem muszáj?
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #250 üzenetére
Mi az a C2c?
A 6950@6970 MOD lényege elsősorban nem a magasabb órajel, de ezt biztosan te is tudod. Uo. órajelen a 6970 mindig gyorsabb lesz.
Az újabb technológia (feature, TDP) miatt a 78xx egyértelműen jobb választás - akkor is, ha az árcsökkenésre várni kell.
Persze a legjobb helyzetben megint a hülyék, és a tehetősebb emberek vannak, mert ott nem számít az ár. -
törölt tag
válasz
Stukker1987 #253 üzenetére
A három pont így igaz.
Eltelt tíz nap és még mindig alig van 78xx itt a ph. Ebben a kategóríában (GTX560-ATI6850-6970 )nem éri meg a felárat kifizetni hiába újdonság. Akinek meg tényleg előrelépés lenne, az még tényleg hülye lenne 80-100k fizetni. Idővel buknia kell diszkrét vga-nak ez egy picit gyorsít a dolgon.(#254) csucsbicep lesz árcsökkenés amint beindul a termelés (NV sebességéneknek ehez nem sok köze lesz.) a raktárak megtelnek
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Stukker1987 #253 üzenetére
Árcsökkenés akkor lenne, ha NV csinálna egy olyan kártyát, ami jóval gyorsabb és olcsóbb, mint a konkurens Radeon. De, ha gyorsabb és a Radi főlé lövi be az árát, akkor az AMD-nek nem sok oka van csökkenteni, főleg, ha viszik is a terméket.
-
Stukker1987
senior tag
válasz
csucsbicep #252 üzenetére
Az utólsó 2 bekezdésed alapján akár milliókért is adhatnák,hiszen az x800-tól pl fényévekkel jobb a 7870/50.Tehát teljesítmény alapján mindig lehet feljebb menni az árral.
Nincs itt szerintem másról szó,mint:
1: Drágább előállítás(fizetések,anyagköltség....),ami 20%-ban játszik szerepet a magas árban
2: Bevezető ár mindig magas,ami 20%-ban játszik szerepet a magas árban
3: Nincs rivális ezért az Amd megszedi magát,ami 60%-ban felelős a magas árértSzerintem legalábbis...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Stukker1987 #251 üzenetére
Szerintem mindenki inkább bízik egy megbízható boltban, ahol jó a garanciáztatás. Legalábbis én egy helyről veszek mindent, ahol tudom, ha gond van azonnal cserélik a cuccot. Hiába drágább ennyit megér nekem.
A 7870/7850 árát pedig nyilván a teljesítményük alapján lőtték be, hiába hívjuk most ezt a középkategóriának. Sajnos.
Ebben igazad van, de abban is van vmi, hogy ennyi erővel mindig lehet feljebb menni árban. Illetve lehet, hogy arra a pluszra pont nincs szüksége.
-
Stukker1987
senior tag
A túlárazás dologhoz én is szeretnék hozzászólni:
1: Ph-n talán pár bazáros emberkétől pár ezer forinttal jobb áron lehet találni az új jövevényekből. Ez vonatkozik a "kifutó" modellekre is.
2: A 7870/50 a középkategóriába szánt termékek,amik "elvileg" a 6870/50-et váltották. Meg lehet nézni az előző generáció árait(akár az 560 ti-t is). Ettől jóval olcsóbbak voltak,még a nem ref tuning modellek sem kerültek ennyibe.
3: Az árazás ebben a formában már csak azért sem túl reális,mert a 7950/70 és Gtx680 árai nincsenek túl magasan,így +1-2 havi spórolással jobb választásnak tűnnek.
-
szasanyi
félisten
válasz
ez_meg_emaz #248 üzenetére
Azoknak hamarabb meg kell jelennie, szvsz addigra már árcsökkenést is kéne produkálni.
-
szasanyi
félisten
válasz
ez_meg_emaz #246 üzenetére
Így kicsit más a helyzet. Ha a fogyasztás nem számít, HD6950 2GB@6970 jobb vétel lehet. Ha nem megy a @6970MOD és/vagy számít a fogyasztás, akkor 7850 a jobb választás. Szerintem, de én azzal is várnék a nV alternatíva megjelenéséig, mert: lehet jobb vétel lesz, vagy amiatt kicsit olcsóbb lesz.
-
-
szasanyi
félisten
Az árcsökkentéshez általában két dolog kell: bizonyos (gyártó részéről elvárt) mennyiség értékesítése, hasonló (vagy jobb) áron konkurens termék. Egyelőre konkurens termék csak a csúcskategóriában van, és az eladások a legelején tartanak. Komolyabb árcsökkenéshez(nem 10k-ra gondolok, mert a legtöbbünknek mindegy, hogy 92k vagy 82k-ért nem vesszük meg).
ez_meg_emaz: ez a megéri-e nagyjából értelmezhetetlen itt, ugyanis csak a buxa számít.
Az más kérdés, hogy jobb-e annyival, hogy megérje lecserélni? Szerintem egyértelműen nem és itt látható is, miért.
-
Yany
addikt
Mondjuk a GTX680 lehet, hogy mégiscsak hatással lesz a 7870-esekre, mert árban elég közel vannak a 7800-asok a fentebbi kategóriához, amire viszont biztos, hogy hatni fog a 680-as ára. Szóval ha a 7900-aas kártyákat lejjebb nyomja a 680-as, akkor a 7800-asoknak is muszáj csökkenniük, mert nincs túl nagy rés köztük.
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
Ha már így felhoztátok és bogarat tettetek a fülembe, érdekelne a véleményetek:
Mostanában tervezek én is vga-t cserélni. Szerintetek megéri a felárat a 7850 egy 6950el szemben? Ha utobbi tényleg felhuzhato 6970 szintre akkor olcsobban kapja az ember a 7850 teljesítményét. De a 7850 tesztben is írták hogy 20% körül huzhato az is, kérdés mennyit jelent ez a gyakorlatban... -
MarcZ
senior tag
válasz
csucsbicep #240 üzenetére
Lehet, de attól még jó áruk van.
-
szasanyi
félisten
Szerintem a HD7870 2GB a legjobb az új VGA-k közül - nem a legerősebb, de pont mindenre elég viszonylag csekély fogyasztásával jó ár esetén bajnok lehet.
Ár tekintetében azzal egyetértek, hogy túlárazták, bár egy új és jó kártyának olyan alacsony ár a mi pénznemünkben...De fog ez csökkenni, fölösleges kapkodni. Aztán még nem jelent meg az ennek megfelelő NV kártya, egyrészt nézzük meg az milyen lesz, másrészt az is kell az árcsökkenéshez: piaci verseny. Persze nem annak megjelenését követő héten fog esni a kártyák ára, de az idő a mi malmunkra hajtja a vizet...
-
MarcZ
senior tag
válasz
csucsbicep #237 üzenetére
Na, igen. A 6970 az egy best buy jelenleg. Nem is értem, miért vitték le az árát ennyire.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Még senki se szerzett 7870-est?
lehet megkellet volna lépnem és egyből cserélnem.
7870-be az is tetszik hogy ha multi monitor van kevesebbet fogyaszt mint a 6870es.
Már felvettettem hogy kíváncsiságból megnéznem a 7870-est 7970-es hűtővel. De tagnap láttam sajnos miután elemeztem mindkét PCB-t hogy nem teljesen lehetne rárakni mert egyiken lejjebb van a gpu.Pedig kíváncsi vagyok arra a hűtőre.
-
MarcZ
senior tag
válasz
csucsbicep #229 üzenetére
Igazándiból még az összes 7870 el van árazva szerintem. Kb. 80k környékére kellene berakni őket, de semmi gáz. a nagy bátyus, a 7970 is 200k-ról kezdett. Mellesleg nagyon szimpatikus kártya a 7870, csak jót hallottam róla. "Kicsi a bors, de erős", meg hasonló híres szólások keringene a fejemben, mikor erre a kártyára gondolok.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #231 üzenetére
Hallottam, hogy nem tartozik az ajánlott üzletek közé az átlagon aluli garanciális ügyintézés miatt. DE csak hallottam, sosem vettem semmit onnan. Valóban annyira gáz?
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #231 üzenetére
Nem is azért linkeltem ide, hogy innen rendeljük, csak, hogy ilyen is van már, ennyiért
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #229 üzenetére
Így már értem! Ahhoz képest a Sapphire egy halkabb és hatékonyabb hűtéssel persze, hogy jobb választás - még ugyanolyan áron is, nem még olcsóbban.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #227 üzenetére
Nyilván, a linkek alapján mi másra?
De az továbbra is igaz, hogy a 7870 jóval a teljesítmény többlet fölé van árazva - itt biztosan, aztán kiderül majd, hogy ez általánosságban is igaz (lesz) -e.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #225 üzenetére
A 7950 ára szvsz reálisabb, a 7870 pedig a ~20% teljesítménytöbblethez képes túl van árazva. A 6970 fogyasztása és melegedése megint csak sokkal nagyobb, mint a 7950-hez mért teljesítménye.
-
akela91
addikt
A Sapphire 7850-esről egy vélemény neweggről:
Wow... my Sapphire 7850 2gb OC just arrived today. I must say I am VERY impressed! BF3 MAX HBAO, 4x MSAA 16x AA and all ultra 1920x1080p at an average 55 fps, lowest was 45 max was my vsync 60fps. This is with an OC i5 2500k at 4.3ghz on a 64 player conquest. NOT SINGLEPLAYER.Also this card is tiny, not some big husky 590 or 6990!! The price. is amazing, perfect for me
The temp (under the MSI Kombuster at the extreme setting) gets up to 57c MAX. Not only that, but the card is cool and silent. I took ONE 6pin... ONE. This is the first time I bought a new piece of hardware at the release date. I bought the card within 20 mins it was listed on Newegg.
7870-esekről is hasonlókat írnak, elvileg még hűvösebb... 50körülre mászik fel játék közben(minden maxon), és még halk is. -
akela91
addikt
Kapható a Sapphire féle 7870 is: SAPPHIRE TECHNOLOGY RADEON HD 7870 OC - 2 GB GDDR5 - PCI-EXPRESS 3.0 (11199-03-20G) 95 790 Ft
Nem rossz...(1050MHz)
Illetve a 7850-es Sapphire is: SAPPHIRE TECHNOLOGY RADEON HD 7850 OC - 2 GB GDDR5 - PCI-EXPRESS 3.0 (11200-01-20G) 71 170 Ft (920 MHz)
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #221 üzenetére
Remélhetőleg, de várjuk meg milyen lesz az nvidia HD7870/7850-nek megfelelő kártyája. Aztán ugyancsak fontos kérdés - amivel a teszt is foglalkozik érintőlegesen, de még kábé senki sem tudja rá a választ -, az az, hogy melyik architektúra lesz a jobb, időtállóbb befektetés.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #214 üzenetére
Az jó, az árcsökkenés egyik feltétele az eladott darabszám. Persze nem mi (Mo.) leszünk azok, akik ezt jelentősen megdobnánk és kell(ene) az a konkurens termék.
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #218 üzenetére
Persze, én sem kockáztatnám meg. Sőt semmilyen műszaki cikket sem rendelnék külföldről.
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #216 üzenetére
Igen ezt láttam, M.o-ra gondoltam.
Egyébként ha bevállalja az ember és megrendeli, jóval olcsóbban jönne ki, csak a gari lenne érdekes... Nemde?
-
csucsbicep
nagyúr
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #214 üzenetére
Ugyanaz a VGA között 22.000Ft eltérés. Nem tudom mit gondoltak.
Illetve csendben ott figyel egy ASUS HD7870 2GB DDR5 - HD7870-DC2-2GD5 Bruttó ár: 106 933 HUF
Érdekes, hogy a 7850 meg sehol... -
csucsbicep
nagyúr
-
akela91
addikt
válasz
szasanyi #211 üzenetére
2500K-ra is vettem volna hűtőt, de még ha nem vettem volnam, akkor is olcsóbban jöttem volna ki
Maradjunk annyiban, hogy döntetlen a két proci, én is tudok sok szép grafikont amiben a 8120 veri a 2500k-t. Játékban 2500K nyer általában ez tény, bármi másra 8120. De a google is a 8120 vs. 2500k-ra legtöbbször ezt dobja: it's a tie
OFF vége!
-
Yany
addikt
-
akela91
addikt
válasz
szasanyi #209 üzenetére
125W TDP-ről annyit, hogy alul lehet feszelni mint az állat
A másik meg, hogy pont nem fért bele a 125W TDP osztályba nem jelenti azt, hogy 125W-ot fogyaszt.Nagyrészt Megelégszik pl. 99W-al is, de a szabály az szabály. Melegedés az max gyári hűtővel probléma, ha feszeled.... Mugen 2 meg szépen lehűti a fejét a 8120-nak, de gyári hűtő tény, hogy kuka... Nyugodtan hozz érveket, de én sok sok évre veszem ezt a procit, és ezt találtam hosszútávon jobb megoldásnak. Még ha egy árban lennének is, akkor is erre hajlanék, de hogy 20%-al olcsóbb is, így egyértelmű. (Én sem vagyok AMD fan, ár/érték győz)
-
szasanyi
félisten
A gond a 125W TDP és az ezzel járó melegedés, no meg az az apróság, hogy nem mindenütt és nem egyértelműen döngöli földbe a "régebbi" 4 magos 2500K-t. Ezt csak azért mon dtam, hogy ez világos legyen mint ok, egyébként te döntesz - és nincs se INTEL részvényem, se üzletem, hogy bármi kanalam legyen a másik irányú döntésedben.
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #207 üzenetére
Ne offoljuk szét a fórumot, de a 8120 pártatlan tesztoldalakon is beéri a 2500K-t, mindezt úgy, hogy 10.000Ft-al olcsóbb. Illetve abszolút nem csak játékra használnám, + jövőre tekintve is jobb vétel egy 8 magos fx proci mint a 2500K. Szerintem.
-
<MZ/X>
őstag
Teljes fúzió, abba is gondolj bele...meg a Piledriver is AM3+ lesz, és nem ad 60FPS fölött pluszt a Sandy...
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #200 üzenetére
Persze értem én, de az új - főleg ha jó - mindig "indokolatlanul" drága, amit csak az vesz meg akinek nem számít az ár, és/vagy nem tudja mi mennyit ér és akár "erőn felül" is bevállalja. Ezért (is) lenne jó már az NV új, válasz kártyája, mert ha az jó lesz akkor az az árak gyorsabb csökkenését is elősegítheti, plusz van még egy alternatíva a választáshoz. A piaci verseny a felhasználóknak jó, és ez az ami most még nincs.
akela91: fenéket, abból már rég kinőttem. A jelenlegi 6870-nel nem kell elkapkodnom, és amúgy sem vagyok hardcore gamer, szóval majd ha a teljesítmény mellé - nekem is - megfelelő ár páros, akkor lehet szó cseréről, nem hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest