- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Sziasztok!
Egy januári Windows biztonsági frissítés óta nem működik a Proxtend x701 webkamerám. Az újabb biztonsági frissítés blokkol bizonyos drivereket.
Lehet ezekhez esetleg valahonnan újabb működő drivert találni? Mivel lehetne újra működésre bírni? A biztonsági frissítést nem szívesen vonnám vissza. Szerintetek? -
Zsolt_16
tag
Sziasztok,
Vállalati környezetben valaki jártas? Szeretnénk egy olyan konferencia kamerát használni ami plug and play az összes win/mac eszközzel és ha lehet vezetéknélkülire lenne szükségünk.
Keret kb brt 300 e ft -
skoos
őstag
Sziasztok, nem tudtom melyik topicba helyezzem kérdésem, jelezzétek kérlek, ha lenne jobb otthona ennél.
Nyaralónkat biztosítanám körbe wifi webkamerákkal.
az elképzelés:Padláson egy UPS szolgáltatna áramkimaradás esetén is némi energiát, mégse legyen azonnal leválasztható a "biztonsági rendszer".
-A ups táplálná meg az 5db WiFi webcamerát
-illetve a korlátlan mobilnetes router/modemet
-más nem lenne rákötve az UPSreWebcamera olyan kéne ami:
- kültéri
- sötétben sem teljesen vak
- wifis
- valami online felületen lehetne nézni lehetőleg az összes kamera aktuális képét és min12h visszatekerhető/lementhető legyen
- valami külső HDD-re, vagy online tárba mentené az elmúlt 12h felvételét.UPS pedig olyan kéne ami jelzést tudna online adni arról, ha elment az áram
-
applause
aktív tag
Olyan problémába ütköztem, hogy lenovo 500 rgb kamera csak az USB A --> USB C kábellel működik. Nekem USB C -> USB C kábelem van a szűkséges hosszúságban, ezen nem is érzékeli a kamerát. Próbálatam asztali configgal (AMD) és Dell laptoppal (intel) is. Mindkét confignál az USB A kábellel csatlakoztatva a gépbe működik. Mi lehet a problémma?
-
4nick8
őstag
-
TeeJay
félisten
OBSBOT Tiny 2 ezt nézzétek meg
1/1,5" 4K30p érzékelő, 1080/60p-t is tud igaz ott van egy kis szenzor crop
Baromi jó a program hozzá, havonta jön kb. frissítés, és FW javítás is
záridőt és ISO-t is lehet állítani manuálisan benne, autófókusz teljes képre és arcra is
AI mozgáskövetés van benne arcra kézre vagy felső/alsó testre
hangvezérlés meg kézjelet is felismeri.
Külön USB-s távirányító is vehető hozzá. Eszméletlen jó minőségű zajmentes képNekem nagyon bevált, annyi hogy 135ezer az ára 17ezer az irányító de a Logitech kanyarban sincs hozzáképest
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok milyen kamerát ajánlanátok 40k alatt egy kezdő streamernek ?
-
Tigerclaw
nagyúr
Jobb minöségü kategóriában most mi az ajánlott? Nagy szenzoros 4k alacsony mélységélesség? Esetleg van valami kompakt fényképezögép, akciókamera, vlogger alternatíva, legalább win és mac driverekkel?
-
Sziasztok!
Van egy 1000 éves Logitech WebCam 500-am, amit szeretnék lecserélni valami nagyobb felbontásúra.
Tudnátok javasolni max. 15ezerig használható alternatívákat? Csak videokonferenciákra kellene, de fullHD felbontással, jó kép- és hangminőséggel. Tudom ez relatív, de a Webcam 500 480p-s videó felbontása már elég karcsú.Köszönöm
.
-
nemadom-meg
csendes tag
válasz
Lord Dragon #1263 üzenetére
Szia!
Ugyan kissé nem sietős a válasz, de...
Több éve egy Logitech C922 Pro-t "nyüstölök". Nekem tökéletesen bevált.
Bármelyik online kommunikációs alkalmazáshoz megfelel.
Vettem fel vele videót lézer, 3D nyomtató, laptop, stb. szét- és összeszerelésről.
Erre a célra is megfelelt. Igaz, kell a megfelelő megvilágítás.Ám, ha nem ragaszkodsz az ilyenhez...
"DroidCam" a telefonodra, az asztali gépedre. És akár a Wi-fi is játszik a jelátvitel céljából.
Ha megfelelő a telefonod kamerája, még sokkal jobb is a kép minősége. Ezt a megoldást utoljára az OBS-ben használtam. Zokszó nélkül kezeli, mint forrást. -
bubuska10
senior tag
Sziasztok!
Home office miatt szükségem lenne egy webkamerára. Nem akarok sokat költeni rá (nem érdemlik meg
), és találtam egy pár FullHD-set 4-5 ezer Ft-ért (egy ismert oldalon), amit megrendelnék. Az ilyen elszaladt összegek világában, szerintetek létezik, hogy ilyen relatíve olcsón lehet venni "megbízható" FHD kamerát?
Nagyon szépen köszi a segítséget!
-
válasz
Lord Dragon #1263 üzenetére
Nem tudtam, hogy ilyen mozgalmas ez a "totyik", hogy 1,5 hét alatt még hozzászólás is alig jön nemhogy válasz a kérdésemre...
Noh mindegy... ha valaki még erre tévedne, akkor továbbra is aktuális a kérdésem!
Köszönöm!
-
kazanka
őstag
válasz
arcoskönyv #1264 üzenetére
Szia! Én ilyet vettem,kb 2 hónapja megy tökéletes.Kb 4 éve van még 5 db a családban ennek a kamerának az elődjei,soha semmi baj nem volt egyikkel sem.64Gb-os kártyával 14 napot tárol.
-
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem Webkamera vásárláshoz!
Kb 15 éve volt utoljára webkamerám még a Pentium 4-es időszakban. Aztán eladtam mert nem volt rá szükségem. (Gondolom azóta már fejlődtünk egy keveset...). Szóval azóta most először megint kellene kamera, mert sajnos kiderült, hogy a laptopomban beépített (akármilyen) webkamera nem elég jó minőségű ahhoz, hogy használni tudjam arra, amire kell.
Elvárások:
- Éles, jó minőségű kép, ha valaki a fejemet akarja nézni konferencia beszélgetés közben
- Ha a kamera elé tartok egy igazolványt (pl.: személyit) vagy jogosítványt és verifikációs célokból lőnék egy "fényképet", akkor ne csak egy színes pacát lássanak a "túloldalon", hanem olvasható legyen az összes írás.
- Ha készítenék vele időnként egy rövidke kis filmet pl.: egy laptop szétszereléséről, akkor azt élvezhető minőségben meg lehessen tenni.
- Lehessen egyszerűen rádugni bármely laptopra vagy asztali gépre, tehát jó lenne ha normál szabványos USB-s lenne, mert az mindenen van (ne Type-C vagy FireWire vagy Vezeték nélküli vagy mittomén milyen csatlakozási lehetőségek vannak még)
Ezekre a célokra kellene.
- És lehetőleg ne 250.000 Ft legyen a kamera, mert annyit nem tudok rászánni.
Nyilván ár \ értékre minél jobb legyen.Régen Logitech-em volt és meg voltam elégedve vele, de nem vagyok márkahű. Bármi jöhet, ami jó.
Tisztelettel köszönöm mindenkinek, aki tud segíteni.Üdv! L.D.
-
domba
csendes tag
Nem találtam webkamera ajánlós topicot, ezért itt érdeklődöm...
Online tanuláshoz keresek webkamerát. Szeretném, ha viszonylag jó minőségű lenne a képe, bármit is jelentsen ezBeépített mikrofonosat vegyek, vagy annál még a csiptetős mikrofon is jobb hangot ad? Tudtok ajánlani vmit?
-
lood55
tag
Sziasztok!
Keresek USB portos webkamerát, homeoffice munkához, esetleg magán videohívásokhoz. Melóban Teams-el, magánban Skype, Zoom, Facebook, vagy bármi egyéb platformmal használnám.
Mikrofonra nincs szükségem, van headsetem.
Monitor tetejére lesz rögzítve, 30-60 cm távolságban lesz használva.
Legyen FHD felbontás.
Árban maradjon 20k alatt.
Jó volna valami olyan típus, ami legalább 5 évet kihúz hardveres és szoftveres problémák nélkül.
Tudnátok segíteni? -
Deer76
aktív tag
Én vettem egy PROXTEND XSTREAM webkamerát (PX-CAM005).
Használtam már, egész jó képe van és a hang is rendben. Autófókuszos, 2K-s és 60FPS.
13500Ft volt az ára. -
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
sziasztok
a lehető legolcsóbb ( 3--5.000 ft) webkamerában szeretnék segítséget kérni, ami
UVC kompatibilis -
prologg
újonc
Xiaomi IMILAB W88S kompatibilis raspberry-vel? Köszi.
-
milu
aktív tag
Véleményetek szerint:
1, Van gyakorlati haszna a 60-as fps a webkameráknak ellentétben a 30-as fps webkamerákkal a (Zoom) prezentációk alkalmával? (főleg, ha a 60-as eszköz kábele 3.1 USB, míg a 30-as eszköz kábele 2.0 USB)2, Több (drágább) kamerának saját szoftvere (is) van! Azokat az opciókat, amiket ezek a kamera saját szoftverek tudnak, más megoldással, hasonló beállításokat el lehet érni? (pl.: háttér eltávolítása, elmosása, fényerősség állítása....)
-
kazanka
őstag
Ért valaki a kültéri,wifis kamerákhoz?
-
milu
aktív tag
Olyan (autofókuszos) webkamerát keresek, aminek a monitortartóját/talpát le lehet szerelni és akár asztali/álló (fényképező)állványra rá lehet szerelni. (Ilyen pl. az ELGATO FACECAM-ja, de ennél azért "konszolidáltabb" áron keresek) Ha van szoftveres beállítási lehetősége, az előny lehet.
Ti mit javasoltok ezekkel a feltételekkel?
-
Duergar
friss újonc
Kedves Csoporttagok! Szeretnék segítséget kérni egy szakadt szalagkábel megjavításával, pótlásával kapcsolatban. Már több helyen is rákerestem itt (a kötelező Google, gyártó, viszonteladó körökön is túlvagyok) de nem találtam infót.
Foglalkozik itt valaki ilyesmivel vagy ismer valakit aki igen? Logitech BCC950-hez kellene. A szalagszakadás a kamera és az USB anya közti részen van. Előre is köszönöm a válaszokat! -
pruzsi
őstag
Egy új befutó amire érdemes ránéznetek:
Poly Studio P5 -
bringasisti
őstag
Üdv. Adott egy natec lori+ kamera ami egész jó képet és hangot ad. Kérdésem hogy az USB kábelt meg lehet hosszabbítani 8 méterre. Milyen minőség romlás következik be és hol csinálnak méretre USB hosszabbítot
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Tudnátok nekem valami jó kis progit ajánlani amivel a laptopom webkamerájának képét rögzithetném?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
20k alatt van ajánlott legalább FullHD autofocusos webkamera? macOS alatt kéne fusson.
-
SRC
tag
driver megvan
lws110_x64.exe-t szedtem leBe kell neki tallózni a temp-ből eszközkezelőben amit az önkicsomagoló exe kibont és utána már észreveszi, hogy be van dugva. Onnan már tovább megy logi varázsló és megy is utána a gyári szoftver...
Szóval érdemes ebben szemet cserélni?
-
SRC
tag
Van egy ilyen 100 éves bogyókamerám.
Modellszám:
V-UAP41Létezik ehhez win10-re valami általános illesztő?
A másik kérdésem, hogy van egy 13 megapixel felbontású kamerával szerelt alaplaphibás mobilom.
Ha a forrasztás része nem probléma, akkor érdemes lehet átmókolni ebbe a bogyóba belőle a kamerát?Vagy annak idején ezekben a VGA felbontás volt sorozaton belül a meghajtó elektronika által determinált max, szóval mindegy mi a szeme?
-
orso0355
őstag
válasz
meanmachine0 #1241 üzenetére
én már nem próbáltam ugyanolyat venni.
Szerencsére a melóból tudtam egyet kölcsönözni, mivel munkához is kell, úgyhogy ingyé' van egy jó drága -
tpeter77
addikt
válasz
bozsozso #1233 üzenetére
Trust Trino HD
Ezt a típust vettem, az otthoni tanulásra jól használható, a hang kicsikét dobozos de jó a hangereje és a kép is elfogadható.
10k-ért szerintem vállalható vétel. -
Guci01
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémában kérném a segítségeteket, hogy lehet-e a webkamera képét "szűkíteni" valamilyen módon. Kislányom online oktatásánál tűnt fel, hogy mindnkinél csak a gyerek látszik a képen (Jitsimeet), de nálunk az egész szobát befogja a kamera. Még a sarokban sem tudok elbújni. Két kamerával is próbáltam (a fent említett Imilab W88s és egy Ashu H800)
Sajnos semmilyen windows beállításban sem találtam megoldást.
Tud valaki valamilyen "orvosságot" ilyen nyavalyára? -
szürke
tag
Sziasztok!
Van valakinek esetleg tapasztalata ezekkel?
White shark cyclops
Natec Lori+Youtube-on találtam 1-1 videót róluk, de édes kevés.
Gyerkőcnek kellene Teams-hez jelenleg, később meg ki tudja...
Melyiket ajánlanátok?Előre is köszönet a válasz(ok)ért!
-
kazanka
őstag
Egy kis segítség kellene. Tud valaki olyan embert, aki wifis web kamerát javít?
-
dethroner
veterán
-
tpeter77
addikt
Sziasztok
Most hogy újra online oktatás lesz, vennem kell egy monitorra csiptethető webkamerát a gyereknek.
5-10k között keresek olyat, aminek a hangja jó. Ha kép nem túl éles és netán akadozik, az nem gond, inkább a hang legyen jó, mint a kép, mert többet lesz a mikrofon használva, mint a kép.
Várom a tippeket. Köszönöm. -
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Egy cég számára keresek legjobb ZOOM meeting megoldást!
Pénz úgymond "nem számít", de fontos hogy egyszerű legyen kezelni, ne kelljen hozzá egy személyzetet fenntartani.A legjobb képminőség és hangminőség kellene.
Tv a falon, ezen néznék, nem kell aszalt körbe ülni.Logitech Rally Plus-t is néztem nekik, de nem vagyok meggyőződve, hogy ez reális legjobb megoldás lenne, hiába a legdrágább...
remélem valaki otthon van ebben a kategóriában.
Köszönöm
-
milu
aktív tag
Van egy "márka nélküli" webkamerám.
[link]A kérdésem az, hogy tudtok-e javasolni olyan megoldást, - kamera tartót első sorban - amire ráhelyezve a kamera állítható mind függőlegesen, mind vízszintesen annak érdekében, hogy helyes legyen a felvétel iránya. A monitorra téve nem elégséges számomra a beállítás lehetősége és bizonytalan a megtámasztása a monitor vastagsága (vékonysága) miatt.
Továbbá kérdezem, a webkamerához ki milyen arc világítást használ, hogy jól látható legyen az arc és ne legyen árnyék!
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Ahogy látom a Milyen webkamerát vegyek? topik sajnos elült, ezért itt érdeklődöm, hogy milyen webkamerát ajánlanátok otthoni alkalmankénti használatra. Nem használnám minden nap, SŐT, mondjuk havonta 1-2 alkalommal csak, amíg a bezártság tart és a társasjátékos csapattal szervezünk egy online partyt.
Kép legyen jó, ne homályos, a mikrofont azt megoldom egy gamer fejhallgatóval.Köszönöm
-
válasz
jackbacsi87 #1222 üzenetére
A Dolby csinált erre a célra egy android app-ot: [link]
Fogalmam sincs milyen a minősége, de talán érdemes kipróbálni
-
válasz
jackbacsi87 #1222 üzenetére
A webkamerák még a legdrdágábbak mikije sem éri fel egy külön mikrofon szintjét. Aki zenész, az pontosan tudnia kell, hogy a hangszerekhez is megkell választani a mikrofont.
Én nekem egy 15 rongyos streamer mikrofonom van ami baromijó, de nem zenei felvételre.
Amit következőnek kinéztem az 35 rongy és podcast hez való. Ebből lehet számolni, hogy mi kell komoly zenei közvetítéshez. Lehet nézelődni, Audio Technika, Shure , Boya és hasonlók között. Hozzá egy nyilván egy erősítő is dukál. Meg egy jó hangkártya a géphez esetleg. Vagy eleve egy USB külső mikrofon (erősítő, adapter)
Webkameráknál meg full HD 60FPS alatt sem látom már értelmét, igen szégyen hogy egy ilyen most 50-60 rongyba kerül. Vicc... -
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Kollégám szeretne otthonról komolyzenei koncerteket közvetíteni, tehát fontos lenne a hangminőség. Van olyan webkamera, ami jó mikrofonnal rendelkezik? Vagy célszerűbb lenne beszereznie egy mikrofont meg egy webkamera kombót? (Akciókamerákat is láttam, hogy linkeltek webkam helyett. Annak van valami előnye ár/érték/képminőség terén?)
Előre is köszi! -
Tigerclaw
nagyúr
Bocs a duplaert, a tegnapi site leallaskor kuldtem el, aztan megegyszer a hibauzenet miatt. Azt hittem egyszer se jott at, nemhogy ketszer is.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az EOS webcam utilityvel mukodnek a regebbi EOS DSLR kamerak is. Talan fel kell rakni az EOS utility-t is elotte.
Mac OS Catalinan: Meet, Zoom megy alapbol, Facetime nem, Discord nem, de ahhoz lattam a neten valami workaroundot, szoval az talan szinten megy. Skype-ot nem probaltam meg.
Erdemes a videochat elott EOS utilityvel beallitani a kamera jellemzoit, mert sokkal reszletesebb beallitasok vannak ott mint egy chatalkalmazasban. Lencsekorrekcio, kepmod (pl. portre, fekete-feher, stb.) Kulon allithato feheregyensuly, sharpness, contrast, saturacio, tone, stb. Beallitas utan elvileg ki kell lepni ebbol, hogy menjen a webkamera mod.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szamomra ujdonsag hogy az EOS webcam utility tamogatja a regebbi DSLR kamerakat is, amiket nem emlitenek meg a tamogatott kamerak listajan...vagy legalabbis igy volt anno.
Epp most teszteltem EOS 550D-vel, ami nem mai kamera. Szerintem fel kell rakni hozza az EOS utility-t is, vagy ha nem is, erdemes, mert a videochat alkalmazasokban csak minimalis beallitas lehetseges. A webcam utility amugy is csak mintha driverkent viselkedne, en legalabbis nem talaltam semmilyen aktiv alkalmazast a telepitese utan. Az EOS utilityvel meg be lehet allitani tenyleg barmit, kepmodot, felbontast, akar kulon sharpness, contrast, saturacio, tone, feheregyensuly, stb., majd kilepes utan azon a beallitason marad. Igy nem kell a kamera menujeben sem maszkalni, foleg ha nehezen hozzaferheto helyen van.
Meet, Zoom mukodik, Facetime elvileg nem, legalabbis az en Mac-emen nem. Discordnal nem talaltam a listaban, de ott kulon kell valamit tweakelni. Info/video van errol a neten. Majd ranezek en is kesobb. Skype-ot nem probaltam.
-
Kroni1
veterán
válasz
orso0355 #1215 üzenetére
Ezt én is olvastam itt, ennek ellenére nálunk 10/10 működik megfelelően, több órás konferenciákat közvetítéseket csináltunk, hatalmas teremben sötétités után is teljesen éles és világos átfogó képet ad. A hangját is szídta valaki, nálunk az is rendben. Nem tudom ez már valami javitott széria, de én webshopból rendelve nem félnék tőle, 14 nap elállási joggal lehet élni magánszemélyként..
Most amúgy hoztak nekünk egy Logitech MeetUp-ot tesztelni, 700eFt lenne közbeszerzéssel (piaci ára 500e körül van) és hát mit mondjak nem voltam annyira elájulva tőle. Ugyan tud mozogni kicsit jobbra balra, van optikai zoom, de amint zoomolunk vele egy rendeset már szörnyű az amúgy tényleg csodálatos 4K képe. Pedig imádom a logitech cuccokat, de ennyiért ez sztem nevetséges. És ennek ellenére nem tudnak annyit gyártani amennyit rendelnek tőlük.
-
_DiEGO_
őstag
Húha
Itt most vs épp 1:1
Estefele meglátom mire jutunk vele!
-
orso0355
őstag
-
_DiEGO_
őstag
Xiaomi ImiLab W88S USB webkamera
https://xiaomi.hu/custom/xiaomi/image/data/srattached/xiaomi-imilab-w88s-manual-hu-xiaomi.pdf
Felbontás: 1920x1080p
Látószög: 85°
Sonix chip
Videó formátum: MJPEG 30 fps képkocka/másodperc sebesség
Fotó felbontás: 2 MP
Lencse felbontása: 3.6 MP
Hang: Beépített mikrofon digitális zajszűréssel
Okos HDR: Támogatott
Holnap érkezik, remélem beválik. -
-
Nowi
tag
válasz
Lalikiraly #1209 üzenetére
Ok köszi
és ha emelik az összeget 35 környékére akkor Logi HD Pro c 920 a legjobb választás?
vagy mi a kulonbség a 920 s és a 925 e között?? logi oldalon pl ezek vannak ..
-
-
Nowi
tag
Sziasztok!
20k környékén milyen webkamerát érdemes manapság venni otthoni felhasználásra??
monitor tetejére lenne rakva valoszinüleg...
-
Sziasztok!
Tapasztalatokra lenne szükségem.
Adottt, már leszűkítettem a kört.
Vlog videókhoz kizárólag otthoniakhoz keresek webkamerát.
Gyakorlatilag a Logitech BRIO, a Logitech Streamcam és a Razer KIYO- ra szűkült a kör.
Feltétel 1080p 60fps.
A telefonom kamerája gyenge. LG K41S és elég vacak úgy beállítani, hogy nem látom a képet, hogy éppen mi fér bele.
Így arra gondoltam, hogy egy komolyabb webkamera a laptopra kötve és azzal lenne a rögzítés. Külső mikrofonom van. Trust GXT 248 személyében. Kiválóan elvagyok vele. A képminőségen kell javítanom drasztikusan.Green Screen is lenne használva.
Személyes tapasztalata kinek melyikkel van?
Eddig talán a Streamcam jött be nekem a legjobban, annak kisebb a látószöge, mint a BRIO nak.
Csak felvételre lenne egyelőre használva. Sajnos komoly fényképező vázra ilyesmi nincs pénzem.Előre is köszi a tanácsokat.
Üdv.: Lajos
-
orso0355
őstag
Tuti van rá valami megoldás 😃
A legjobb, ha megnézed bármelyik alkalmas boltban személyesen, mert csak akkor lesz biztos.
A másik: minden létező helyen nézd meg a vásárlói visszajelzéseket! Mi is belefutottunk egy hibás sorozatba, és a Logitechnek is vannak ilyenjei (jellemzően az olcsóbbakból, fejből nem emlékszem a pontos típusra). -
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Erről esetleg egy véleményt kérhetnék?
[link]
Asztalon lenne használva (FaceTime), kb 60-70cm távolságból. A netünk most csak 10/1.Köszönöm,
Cold5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Dell notebook topic
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest