- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aflamin
tag
válasz
#31600896 #6987 üzenetére
Van 2eFt különbség az árak között, vegyél GDDR5-t!valami ilyet
-
s3toraph
senior tag
válasz
#31600896 #6961 üzenetére
Oké, köszi!
Arkennys: Rendben, akkor 3870K lesz!
Ahogy nézem a low end játékos kategóriát hozza IGP-vel, az meg egyelőre elég nekem. Ha lesz rá keret, egy 7770 a cél, mert nagyon szimpatikus kari teljesítményben és fogyasztásban is.
westcoastog: Közben felfedeztem egy olyat (lehet csak nekem újdonság), hogy ha nincs bent dVGA a gépben, és az IGP-nek auto-ra állítom a shared memory-t, akkor alapból 256MB-ot ad neki de csak single channel-ben! Ez netezésnél sem változik. Érdekes. Ebből kiindúlva jobb ha 512MB-ra rakom fixen, mert akkor írja is hogy dual channelben megy. Ha auto-n marad, elképzelhető hogy játékban azért leesik az FPS szám, mert beltéren szaladgálok, kevesebbet kell számolni így visszaveszi a memót meg a csatornát?
Játszani nem nagyon játszottam még ezzel a konfiggal és IGP-vel, szóval nem tudom.
-------
Én fix 512-re raktam. Az mondjuk érdekes volt a "sine mora" nevű játéknál, hogy nem szaggat a kép, hanem lelassul az idő.Ez meg milyen már? Tehát nem szaggatva mozog a repcsi, hanem ha lassul akkor mindennek lelassul a mozgása. Ez most valami technikai megoldás akar lenni a zavaró szaggatás helyett?
-
Arkennys
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged