Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
cskamacska #10370 üzenetére
Azon én is csodálkozom hogy nem kerűlt a listára sem a Rage Fury MAXX.
-
snake1977
őstag
válasz
Penyus #10387 üzenetére
Penyus akkor az egy jó vétel volt, én személy szerint élőben még nem láttam ilyen gépet, csak a videódon. Akárki akármit mond unicum.
DBOB jó kicsit túloztam de vannak olyan hardverek amik többet érnek az akkori vételi áruknál, igaz mindent a kinálat kereslet határoz meg, hiába van egy 4004-es procid, ha nincs érdeklődő és vevő rá, akkor értéktelen gyakorlatilag, hiába az eszmei értéke. Én nem általánositok, ott a Media GXm procim, állitólag viszonylag ritka, 7k-ért kitettem az apróra, eddig egy értelmes hsz volt, a többiek cikizték az árat..
-
válasz
kovy79 #10389 üzenetére
Árulták itt is, és vaterán is...sőt, itt talán panaszkodott is egyik eladó hogy nincs rá kereslet, így már 8-9k körül odaadná.
Van voodooból olyan amin keresni lehetne...mert állítólagosan már csak 30db működik belőle. De annyi pénzt meg esélytelen összeszedni, majd épp megtalálni épp azt (aka. jókor, jó időben), és megvenni. Nem is olyan rég láttam valami 1500$ felett gazdát cserélni voodoo5 6000-ret. Lehet 10 év múlva már 2500$-ért elmegy, de már 1500$-ért se volt esélyem megvenni, abból adódóan hogy 1. pénzem nincs annyi 2. le is maradtam róla
-
válasz
snake1977 #10386 üzenetére
"Ha vársz egy kicsit lassan megint annyit fog érni mint újkorában"
Én személy szerint ezzel szemben igen szkeptikus vagyok. Úgy is mondhatnám nem egy tuti befektetés a hw vásárlása, keresni esélytelen rajta. Pedig vaterán már most is vannak többé-kevésbé szánalmas próbálkozások, akár ilyen régi laptopokkal, akár 27 éves apple gépekkel, akár egy ma is tucatcikk 486-ossal
-
Penyus
senior tag
válasz
snake1977 #10386 üzenetére
Hat nem egeszen. XT-knel meg nem volt cmos setup. A HDD-t a vezerlon kellett bejumpolni. Es a vinyot ott kellett melyformazni meg az interleavet beallitani neki ugy hogy debugbol meghivtad a hdd vezerlo biosat. Hat most is 25re tartottak a gepet, de a vegen elhoztam 10ert.
-
snake1977
őstag
válasz
Penyus #10385 üzenetére
Az igen, a 286-osok korában ez a felbontás hatalmasnak számított!
Ha vársz egy kicsit lassan megint annyit fog érni mint újkorában
Én átugrottam ezt a setup disk-es kort, xt után egyből 386sx-re váltottam, az xt-nél még a lemez inicializálásához (?) és a rendszerhez kellett valami régebbi verziós dos, ennyire vagyok csak képben ezt illetőleg. -
snake1977
őstag
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Nowhereman #10375 üzenetére
Hajjaj, tegnapig lehetett új jelölteket nevezni, de téged azért még felveszlek a listára egye fene.
-
snake1977
őstag
válasz
cskamacska #10374 üzenetére
Ilyesmi mpeg2 dekóder karim volt, csak noname, legalábbis gyártó nem volt feltüntetve.
Bár azon a hangot egy 3,5-es jackel át kellett kötni a line in-be, és volt rajta belső hang bemenet ami közvetlen a dvd-ről jött a kártyára, sajnos müködés közben nem láthattam,mert halott gépből szedtem ki. -
Penyus
senior tag
Raeresztettem egy tesztprogit a compaq portablemra es
(Ram mennyiseget kell nezni. Mert fel 640k-t teker)
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #10348 üzenetére
megtettem, de olybá valahogy lemaradt:
proci: K7 Mobil Barthon 2500+
vga: ATI Radeon 8500 built by ati -
cskamacska
addikt
válasz
snake1977 #10372 üzenetére
Úgy valahogy. Sőt, volt MPEG2 dekóder kártya is, ami átgötögetés nélkül segített a DVD mozizsában, és kifejezetten úgy nézett ki, mint a PowerVR kártyák.
Meg is találtam ni:Egyébként úgy működött a PCX kártya is mint a Voodoo, csak a 3Dfx kártyánál mindenképp szükséges volt a gagyi átkötögetés, mert teljesen függetlenvolt a VGA kártyától, a PCX kari meg a főkártya frambufferét használhatta képkibogozásra.
-
kovy79
őstag
válasz
Nekem is a Fury MAXX az egyik kedvenc (van is egy gyönyörűségem, gyári driver cd-vel), de nem lehet egyszerre mindenre szavazni...
-
snake1977
őstag
válasz
Akkor ez kicsit (lehet most hülyén fogalmazok) olyasmi volt mint a physX kártyák, csak épp 3D-s gyorsítást számoltak?
-
Oti86
tag
Egy kis VGA retro
-
cskamacska
addikt
válasz
snake1977 #10368 üzenetére
Háát igen, meg a Number 9 Revolution kártyák, meg hasonlók, de azok 3D gyorsítással rendelkező vidkártyák voltak, minden előnyükkel és hátrányukkal(például mai szemmel már elég gyenge 2D kép). Ezt a cumót elvileg simán oda lehet egy DVI-s PCI-os Geforce MX mellé passzintani, tán még működni is fog.
Egyébként sajnálom, hogy pl a Savage 2000, meg a Rage Fury MAXX kimaradt a listából.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Badman 4ever #10314 üzenetére
Szerintem a K6 III-at nem szürkiteni, hanem félkövér aláhuzott meg minden ami belefér formázásba kkellett volna tenni!
Mellesleg ma már fáradt vagyok, de holnap előállok egy problémával (ha lesz erőm, mert holnap még huzósabb napom lesz), abban aztán mindenféle szaktudásotokra számítok!
-
snake1977
őstag
válasz
cskamacska #10367 üzenetére
Ha már elfeledett vga-k kerültek szóba, ott volt annak idején egy szintén érdekes 3d gyorsítós kártya, a Rendition Verité nagyon nem ismerem a hátterét de nem volt egy tucat termék ez sem.
-
cskamacska
addikt
Sünt belétek!
Szavaznék, sőt felhánytorgatnék némi alternatívát.Sokféle kacattal kapcsolatba kerültem az évek alatt, sokféle régebbi technomológiai fejlesztésre csodálkoztam rá, de viszonylag kevés az amireazt tudnámmondani hogy "kedves nekem".
Ezek egyike a PowerVR PCX 1/2(ha szőrözünk, inkább a 2)
Szvsz a PowerVR cumók is voltak akkora úttörők mint a 3Dfx Voodoo-ja, bár teljesítményben lemaradtak a 3Dfx kártyáktól, újszerű renderelési mód, és a jópofi társkártyás kialakítás(nem kellett képminőség rontóátkötögetés) emlékezetessé tették. Na meg a fóka, a PowerSGL alapú fókás képernyővédő mindent üt. 1997 SÜN!-je.Sajna Magyarországon szinte teljesen ismeretlen volt, így nehéz hozzájutni.
Viszont sokan nézték már "memória bővítésnek", meg igazából bárminek lehet nézni, abszolút nincs 3D kártya kinézete.
Proci fronton kicsit elgondolkodtam, van egyszer a világ első 1GHz-es procija amire, már iday szavazott, de a szívem mégis 2003 abszolút legjobb vétele a 2500+-os Barton magos Athlon XP-hez húz. Még évekkel utána is megállta a helyét, a tuning 3200+ra szinte kötelező, és rendkívül könnyű volt, és még most is kiválóan hasznosítható, némi buherával kettőt bele lehet varázsolni egy duál Athlon lapba, és hiszitek vagy sem, egy 2x2200MHz-es duál Athlon gép simán olyan komfortérzetet biztosít mint egy sokkal későbbi Core 2 Duo-val szerelt masina.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
rolkaDb #10365 üzenetére
Tehát amire én is.
Az előző hsz.-emben a szavazós blog linkjét eléggé eldugtam, szóval kirakom újra:
Melyik a legjobb retro processzor? -
rolkaDb
aktív tag
Én a Pentium III-S-ra és a ATI Radeon 9800 XT szavazok.
-
válasz
Badman 4ever #10360 üzenetére
Köszi !
Az 1400M > 1400 MHz akart lenni
-
válasz
Badman 4ever #10354 üzenetére
A PIII 1400 szavazatom nem került be a listába
-
snake1977
őstag
válasz
Badman 4ever #10356 üzenetére
Nos az aranytól drágább grammja ha úgy nézzük, az már biztos.
-
zoltanz
nagyúr
Kezembe akadtak 95-2000 közötti infokiállításról füzetek (ha érdekel valakit belökhetem a Canon szkenerbe és rakok fel belőle oldalakat.
Ez tetszik
Szoftverkatalógus 2001: Macromedia Authorware 5.2, (multimédiastúdiók, webstúdiók, oktatási intézmények)
Listaár: 1 099 000 Ft.
Mac: MacOS 8.1, 16 MB 55 MB lemezterület, képernyő 256 szín,
MS Win: Win95/2000/NT 4.0, 6 MB (32 MB fejlesztéshez) 55 MB (120 MB fejlesztéshez) 256 szín -
snake1977
őstag
válasz
#95904256 #10341 üzenetére
Közben én is utánanéztem, horror ára van, egy régi aukciót láttam 1400$-os árral, nem semmi. Azért sajnálom hogy a Pioneer-ba nem került be, bár szerintem akkor még féltek ettől a nagyon új technikától, vagy legalábbis találhattak hibalehetőséget.
Mindenesetre igazi kuriózum egy ilyen kis chip. -
Akkor én is szavaznék ill. pontosítom konkrét típusra az előző szavazásom:
Proci: PIII Tualatin 1400M
VGA : Voodoo2 + S3Trio -
Ranagol_5
őstag
Valaki megtudja mondani mit jelent a mentőt idéző szirénázás az alaplapomnál? Leáll a venti, meg minden, és átmegy óvatosba mentőbe az NF7-es deszkám. Már mindent kicserélgettem, procikat is, és nem tudok rájönni, hogy mibaja.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
peti_s #10346 üzenetére
A lista frissítve felkerült ide, minden eddigi szavazattal, de még páran nem pontosítottak procitípust, például bacsis te se mondtad meg, hogy melyik s939-es Opteron legyen, de gondolom az adatlapodon lévő: Opteron 170 X2.
Oti86: A linkelt blogomban ott vannak a szabályok, téged is felraktalak a listára.
Nowhereman: Még nem szavaztál, szóval jelölhetsz elektroncsövet is. -
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #10322 üzenetére
Akkor én a 200 MHz-es 1 MB L2 Cache-el rendelkező Pentium Pro-t tetetném rá a listára.
-
törölt tag
válasz
zoltanz #10344 üzenetére
Deszkát? Miféle deszkát? Minek kellene lenni egy ilyen deszkán?
Ez nem egy olyan áramkör, mint pl. a PC processzora, hogy csak PC-ben használják. Akkoriban még nem voltak ennyire céláramkörök. Akár több ezer különféle hardverben is használhatták, kezdve egy egyszerű időmérőtől a műholdakig.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Bocsi hogy nem voltam ilyen sokáig!
Szóval akkor legyen a TI4800 a VGA fronton -
Oti86
tag
válasz
Ha lehet én is állítanék jelöltet
Proci: MOS 6510 1Mhz
VGA: MOS VIC-IIAzthiszem, hogy ennél a kettőnél változott meg az egész számítástechnika, és került igazából az emberek közelébe. Ezen kívül több mint 10 éven keresztül uralták a piac nagy részét, és máig sem sikerült a Commodore 64 eladási mutatóit überelni.
-
snake1977
őstag
válasz
HummeRC #10319 üzenetére
Ilyen menüt én is kreáltam, mert elég gyakori volt hogy pl. ismerősömnek játékokat programokat hdd-ről hdd-re másoltam, és ilyenkor jól jött az előre beállitott smartdrv.exe vagy épp csak himem.sys esetleg az általad emlitett emm386.exe /ram vagy egyéb utasítás, amikor még csak 4-8mega ram volt a gépben nagyon sokat gyorsitottak ezek a programok.
Nos igen akkor még egy 2mega rammal szerelt s3trio menőnek számitott, akinek meg virge, vagy 3dfx voodoo 1 volt az volt a király. -
Oti86
tag
válasz
Milyen feltételei vannak a jelöltállításnak? és mi alapján kell szavazni?
-
snake1977
őstag
-
Ranagol_5
őstag
Akkor én is leadnám a voksomat, most ráérek:
Proci: P2 celeron 466Mhz (átvészelte nálam a p3as korszakot, erről váltottam p4-es celóra)
VGA: Nvidia Inno 7300GT DDR3 (Minden ment vele a p4es kazán prescottal) -
törölt tag
válasz
Megkérdezhetem, hogy az általam első helyen jelölt Intel C4004 processzor miért nem került fel a listára? Pedig a 2300 tranzisztor és a 0,74MHz-es órajel nagyon ütős.
-
zkiss0
tag
válasz
Stirlitz #10328 üzenetére
HI!
Kösz a kijavítást, örömmel veszem, szívesen tanulok, mert mindig van mit!
Tuningolni már sikerült, AMD, p4 cerkát (húdemelegvolt), "fordított tuningot" még nem volt szerencsém. Most megpróbálom...
Voltcrafttal majd megnézzük a felvételt, sokat nemnagyon fog változni, a delta a lényeg...Kösz a linkeket!
-
Stirlitz
senior tag
válasz
zkiss0 #10326 üzenetére
Hello!
A socket A az K7 architektura, igen. A P3 az nem kell a megnevezéshez, teljesen más proceszor családot jelent. A mentül kisebb táp, nem jó ötlet. Az alulfeszelés igen, a mértéke 1-2 tized volt lehet. Tápból nem kell túl nagy, de az jó hatásfokú legyen. Miútán ez server gép lesz, 250w-os jó minőségű táp bőséggel elegendő lesz neki. Csináltál már ilyet, vagy most kezded? Tulajdonkép forditot a menet, mint a tuningnál. Itt kapsz segítséget, de itt is jó helyen vagy. És ha a hardver rendben van, akkor gyere ide, mert szűkség lesz szoftverre is.
-
iday
aktív tag
válasz
zkiss0 #10326 üzenetére
Nekem is volt ilyen procim.
Régen volt egy leirás hogy a Crystalcpuid progival, meg a procin átkötve 2 hidat, a szorzó állitahtó volt. Persze csak lefelé. 800Mhz is simán lehetett lemenni, amikor meg kellett a powa akkormeg magától rákapcsolt.
Tiszára mint egy laptopban.Megtaláltam! [link]
-
zkiss0
tag
HI!
Akár rossz helyen is járhatok, nem leltem konkrétan, hogy hol tudnám a kérdéseimet feltenni. Előljáróban annyi volna, hogy egy Socket A (K7
) p3 2000+ athlon procis(1300/1700) gépet szerenék médiatárolónak beállítani átmenetileg... Fogyasztás miatt mentül kisebb táppal! Valami Asus lappal szerelt. Ha lehet, érdemes-e alulfeszelni? /Nem szeretném kibobni, mert kötődöm hozzá, pénzem sincs új dolgokra...egyelőre.../
Ha rossz helyen kopogtattam, akkor bocsiElőre is kösz a segítséget!
-
Penyus
senior tag
válasz
Badman 4ever #10324 üzenetére
Igen.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Megkönnyítem az életem és szerintem blogot nyitok a szavazásnak. Szerintetek jó ötlet?
-
Badman 4ever
őstag
Lista frissítve, figyelem a mai az utolsó nap, amikor lehet jelölteket leadni, azután már csak a listára lehet szavazni.
Procik:
1. K6-III+
2. Pentium III-S 1400MHz - Badman 4ever, Penyus, zoltanz
3. AMD K7 500MHz Slot A - Yutani, kovy79
4. K6-II 300MHz - Stirlitz
4. Pentium III 1000MHz Slot 1 - HummeRC
4. AM386DX40 - DBob
4. AMD K7 1000MHz Slot A - iday
4. Sparck IIi - frescho
4. AMD Thunderbird Athlon 1000MHz - snake1977
4. PowerPC G4 - nandon
VGA-k:
1. ATI Radeon 9700 Pro - Yutani, iday
1. Voodoo 1 + S3 Virge DX - kovy79, Penyus
2. Voodoo 2 - zoltanz
2. ATI Radeon 9800 XT - Badman 4ever
2. ATI Radeon 9600 - nandon
2. ATI Radeon 9550 - Stirlitz
2. Trident TVGA8900 - frescho
2. GeForce4 MX 440 - snake1977
HummeRC: Na igen a copy con, azzal milyen jó kis .bat fájlokat csináltam, amik aztán maguktól hoztak létre copy connal fájlokat. El lehetett bohóckodni a dologgal.
És igen, én is mindig úgy telepítettem 98 SE alatt, hogy bemásoltam a telepítőket. -
válasz
snake1977 #10318 üzenetére
A subst parancs nem valami meghajtó hozzárendelős okosság volt?
De-de. Talán a daemon tools korabeli megfelelőjének lehetne nevezni. (Ma ezt Hálózati meghajtó csatlakoztatása néven találni meg.) Akkoriban nem igazán volt a programoknak másolásvédelme, max a telepítő fájlokat ellenőrizték, hogy mindig megvannak-e az eredetiek. Azt is csak a programkészítő által elvárt helyén tették meg. Erre volt ragyogó megoldás a subst parancs, amivel meg lehetett adni hogy melyik könyvtár melyik önálló meghajtó betűjelnek feleljen meg. Pl: subst a: c:\win311 parancsra a win311 telepítő könyvtára lett az a: meghajtó (álá kisflopi) és vígan települt kérdezés nélkül az összes lemez, az előre összemásolt forráskönyvtárból.
Edit-et ismertem, de a qbasic texteditor jobb volt, mivel az tudott 2 fájlt is megnyitni egyszerre osztott képernyőn és egyikből másikba másolni a kijelöléseket. Anno ez dos-nál komoly nagy szó volt. Emlékszem milyen jó kis rendszerindító menüket kreáltunk az autoexec.bat + config.sys párosból. Boot-kor bejött egy rendszerválasztó menü, hogy mire akarjuk használni a gépet és aszerint indította el a programokat és osztotta el a memóriát különböző részekre. (emm386 és társai...) Amire nem volt az adott feladathoz szükség, az be sem töltődött. Akkoriban ez volt a géptuningolás legolcsóbb formája, amivel plusz teljesítményt lehetett elérni a programok számára. Ha meg utána másik programot akartunk használni, akkor reset gomb és 15másodperc múlva már az a profil futott. Ma ezt úgy mondanánk, hogy optimalizáció.
-
válasz
Badman 4ever #10314 üzenetére
A vicces az, hogy nálam is ez az első hármas lista. (xp sp2, 98se, 3.11) Windows for workgroup... Itt volt először emberbaráti módon megoldva a hálózatkezelés és a nyomtatómegosztás. Ha a telepítőlemezek tartalmát bemásoltad egy könyvtárba, akkor nem kért lemezeket telepítéskor, hanem feltelepült magától. Ez később cd meghajtóval 1 perc alatt megvolt. Emlékszik még valaki a subst parancsra?
snake1977: Akkor az ali alaplap támogatására rosszul emkékeztem.
-
snake1977
őstag
válasz
HummeRC #10315 üzenetére
Az 5ALI61 már támogatta a K6III cpu-kat.
Igen igy lehetett file-t létrehozni, bár elég volt az F6 és enter, még ma is használom néha a total commander parancssorába begépelve.
Az EDIT parancsal már dos alatt is lehetett viszonylag kuturáltan szerkeszteni, de persze nagyon fapados volt. -
válasz
Dyingsoul #10313 üzenetére
Acorp 5ali61-ben nekem K6-2 266 procim volt. Tudtommal nem is evett K6 III procit, de ebben lehet tévedek.
snake1977: A jó öreg copy con (a végén ctrl+F6+enter) már vakon is ment dos alatt. Később átszoktam a dos beépített qbasic texteditorjára, azzal sokkal kultúráltabban lehetett szerkeszteni a fájlokat.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
HummeRC #10311 üzenetére
Nálam a kedvenc operációs rendszerek között a második a 98SE (az első az XP, a harmadik a 3.11). Szerethető és jól kezelhető rendszer és elég gyors is szerintem.
vitko: A K6-III+ fix első helyes (csak meg kell nézni a topic címét), tehát csak az alatta lévőkre lehet szavazni, ezért is van beszürkítve. -
Dyingsoul
veterán
válasz
Badman 4ever #10305 üzenetére
Ha az Acorp 5ali61 elbírta a k6 III+ procit, akkor arra szavazok, ha nem, akkor a K6 II-re (már ha azt fel lehet húzni az előbb említett deszkán 500Mhz-re, mert csak ennyire emnlékszem, hogy K6 procim volt, de nem tudom hogy pontosan milyen!
A VGA-k terén panaszt tennék! Kérem szépen felvenni a Riva TNT2-t, mivel arra adnám a voksomat! Sok szép élményt köszönhetek neki...
-
snake1977
őstag
-
válasz
snake1977 #10286 üzenetére
Nem csak Te vagy ilyen kiváltságos. Pötyi is a hibátlanul WinMe-t futtatók táborához tartozik.
Én szerettem a win98se-t. Gyakorlatilag nem volt olyan probléma, amit parancssorból ne lehetett volna percek alatt orvosolni. Driverekkel sem volt gondom. Életemben nem tákoltam össze annyi drivert házilag, mint akkoriban. Ragyogóan lehetett több driverből 1 használhatót csinálni, akkor is ha nem ahoz a hardverhez voltak. Így volt nekem pl d3d képes s3 virge 4mb kártyám, igaz a hardver hiányában játék futtatáskor a textúrák hiányoztak, de működött minden. Csini volt így a Re-volt 3szögekből álló autó és pálya kobinációval játszani. Most melyik 3szög melyik is?
Lehet nosztalgiából megint összerakok egy retro gépet win98se-vel. Csak az asszony meg ne tudja...
Win95 az valóban elég gyatra volt. Először egy i386 alaplapos IBM486dx2-66 procis gépre telepítettem 8mb rammal. Érdekes volt, hogy vasárnap délután kezdtem telepíteni, este lefeküdtem aludni, másnap elmentem suliba és mire délután hazajöttem, épp akkor ért a végére a telepítő.
-
nandon
tag
Ha már UltraSparc is szerepel a listában... én jelölném a PPC G4-et, hogy ne "csak" x86 legyen! GPU-k között meg a Radeon 9600-at, jó teljesítmény/fogyasztás mutatója miatt
-
Badman 4ever
őstag
válasz
kovy79 #10307 üzenetére
ÁÁáááá, akkor összekevertelek titeket, biztos, mert hasonlít az arcképetek is.
Na majd holnap javítom, most ehhez nincs agyam.
Inkább lassan majd alszok egyet, sörözni majd holnap fogok.
Jah nem is kell semmit javítani most nézem, nagyon kész vagyok agyilag, biztos a 2 óra Portalozás ártott meg. -
kovy79
őstag
Sikerült venni újabb garnitúra kitűzőt.
Ha valakit érdekel, írjon!
-
kovy79
őstag
válasz
Badman 4ever #10305 üzenetére
Azt iday írta.
Én ezt:
1. K6-III+ az Etalon
2. Athlon 500 - AMD-K7500 az Etalon2
3. Athlon XP 2500+ a Legenda
4. Pentium Pro a korát megelőző
5. 8086 a tiszteletes
Remélem már sörözöl! -
válasz
Nowhereman #10303 üzenetére
Jogos a ket pont. Az egy jo kerdes, hogy a dekodert es a mikrokodot meg tudjak-e ugy valositani, hogy ki tudja hajtani ezt a dupla magot. (+FPU)
-
Badman 4ever
őstag
válasz
kovy79 #10299 üzenetére
Ezt írtad nem?
AMD K7 500MHz Slot A procc van a listában akkor arra szavazok.
Ha lehet bele tenni akkor AMD K7 1000MHz Slot A.
Úgy vettem le, hogy akkor inkább újat tennél inkább, de akkor javítom. Amúgy meg tényleg rám fér egy kiadós sörözés.
peti_s: Az eggyel régebbi listában írtam, hogy:
Akkor az eddigi szereplőket pontosítsuk:
Pentium Pro
Sparc64 (V9)
Mobile Barton XP
Opteron (s939)
Mondj egy pontos Pentium Pro-t, aztán már vésem is a listába, mert abból is 6 féle volt.
Na még beszúrom a mai utolsó, javított listát:
Procik:
1. K6-III+
2. Pentium III-S 1400MHz - Badman 4ever, Penyus, zoltanz
3. AMD K7 500MHz Slot A - Yutani, kovy79
4. K6-II 300MHz - Stirlitz
4. Pentium III 1000MHz Slot 1 - HummeRC
4. AM386DX40 - DBob
4. AMD K7 1000MHz Slot A - iday
4. Sparck IIi - frescho
4. AMD Thunderbird Athlon 1000MHz - snake1977
VGA-k:
1. ATI Radeon 9700 Pro - Yutani, iday
1. Voodoo 1 + S3 Virge DX - kovy79, Penyus
2. Voodoo 2 - zoltanz
2. ATI Radeon 9800 XT - Badman 4ever
2. ATI Radeon 9550 - Stirlitz
2. Trident TVGA8900 - frescho
2. GeForce4 MX 440 - snake1977 -
snake1977
őstag
válasz
Badman 4ever #10296 üzenetére
Proci: AMD Thuderbird 1Ghz
Videó: GeF4 MX440
Nehogy már kimaradjak
Ez volt a konfigom alapja úgy kb. 2003-ban. -
Penyus
senior tag
Pentium III-S 1400MHz
Es s3 voodoo kombo -
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #10296 üzenetére
És hun van a PPro?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- Yettel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motoros topic
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest