Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz #95904256 #116 üzenetére
Sztem is, köszi a linket, mert elijesztettél vele egy III+-os vásárlásától. Én aztán tuti nem fogok még 3 FT-sem adni egy +-ért. Azt hittem olcsóbbak. De ezzel nagyon jól jártam, örülök hogy az AMD minden infót a fém kupakra írt kivéve az órajelet, mert az a jobb felső sarokban is megvan. Akosf megvan már az E5300-ad?
-
Mz/ts250@300
tag
válasz #95904256 #128 üzenetére
Szia!Maradt még egy Ga-5ax v4.1 es de nem tudom hogy ez müködne e k6 3+os proccal.+van egy VP3-586B-8661os deszka nálam de ez sem vágom hogy kezeli e a procid
[ Szerkesztve ]
A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.
-
bacsis
Közösségépítő
-
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz #95904256 #188 üzenetére
az 1.5ös nem fut le sehogy sem
a verzió szám "nélküli" az meg simán, ez csak másodperc pontossággal számol, de mivel itt több percig számolnak a procik, sztem nem a pár ezredmásodperc döntene...
mindjártz töltöm fel az eredményemet!
everest cpu info fusson a háttérbe hogy ne lehessen csalni -
Badman 4ever
őstag
válasz #95904256 #250 üzenetére
Én még biztonságban vagyok a második helyen.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Badman 4ever
őstag
válasz #95904256 #260 üzenetére
Én a jövő hét vége felé várok egy katmaios 500-as slotost, de az már szerintem sok ezek ellen a retro-remekek ellen....
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz #95904256 #282 üzenetére
szóval a fent említett beállításon települ a windows ME, mindjárt fent is van
az alaplapot már írtam, EPOX EP-MVP3G2 (ez az 1mb-os verzió)
a proci 450es K6-III+ 2,0v kell neki majd mindjárt megnézem a pontos típusát...
a ram egy yoféle pc133as adlas Matrox Mystik VGA kari 4mb a hd meg 4,3as segate minőségi ACORP táp
mindjárt jön a 620as eredmény is -
bacsis
Közösségépítő
válasz #95904256 #286 üzenetére
6sec-el értem el jobb eredményt, mint te 600Mhz-en... hiába megy 133on a memó, keveset hoz a konyhára, ráadűásul a késleltetést berakta cl3-3-3-6ra hiába van a mem. kezelés fast-on...
most megy az 5X124, azaz a 620Mhz-es eredmény...
utána feltöltöm neked a képeket...
aztán majd kiírom a bios beállításokat, és megnézem a másik lapba mi hogy van, hátha azon is beindul 133on a rendszer és akkor 5perc alá viszem az 1M-et -
bacsis
Közösségépítő
-
Badman 4ever
őstag
válasz #95904256 #325 üzenetére
Te beteg vagy, de tényleg....2,7V és nagyobb kondik..mi lesz itt még ...építesz saját alaplapot, amivel 6GHz-ig húzod a procit?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-11700F 8-Core 2.5GHz LGA1200 Box (BX8070811700F) - Garancia: 2027.01.23 -ig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest