Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Mai szerzeményeim:
4x hálókártya nem is tudtam, hogy ilyen egyáltalán létezik...
Jazz Voodoo Rush -
neduddki
nagyúr
HI!
ki akart multkor egy listat a vackaimrol? essex-nel van outsorcingban:- ), nem minden az enyem /lap es ram/
udv
neduddki
-
Penyus
senior tag
Az mitol lehet ha egy gep a himem systol ezt dobja:
-
Rive
veterán
válasz
DarthSun #10670 üzenetére
Emlékeim szerint a 'GPU' lábai szokták elengedni magukat. Ha van gyakorlatod, vagy ismersz valakit, aki tud effélét forrasztani, akkor egyszerű visszaheftelni.
Ha végighúzol egy injekcióstűt a lábakon, akkor tudod tesztelni. Úgy szól, hogy ping-ping-ping-ping-toc-toc-ping...
-
bacsis
Közösségépítő
Urak!
vajon hogy a bélbe lehet a NFS2SE-ben a Glide-ot bekapcsolni?
Mert ugye zoltanz listája írta hogy NFS2SE-ben van 3dfx support.. el is indult a játék de olyan kockás mint a nem is tudom micsoda -
Penyus
senior tag
válasz
Badman 4ever #10686 üzenetére
Ja bocs, nekem az az uj. Most fedeztem fel hogy van uj.
Az viszont nagy hogy a hercules mar tud zoldet meg sargat is -
Penyus
senior tag
Van uj DOSBOX juhej!
-
snake1977
őstag
válasz
zoltanz #10683 üzenetére
Süritett levegős spray-vel,általában ezt használom, ha nincs akkor fültisztitó pálcika és ablak pucolószer, a tápom okés, egy 300-as Deltát használok, ami teljesen stabil, illetve egy p3-as lapot ezeknek a teszteléséhez, bedobtam az xp telepítőjét bebootol, de amint a file-okat másolná hibázik. Szerintem nem érdemes vesződni a kalibrálással, ha itthon nem oldható meg, maga a drive szinte értéktelen, pénzt pedig nem áldoznék rá, ha még utaznom is kell miatta, gazdaságtalan.
-
snake1977
őstag
válasz
zoltanz #10681 üzenetére
Valami olyan kellett amivel tudom tesztelni az olvasókat mennyire megbízhatóak, volt 3-4 régebbi darab, pl. pioneer D115, Hitachi, és Lg típusok, de minden hiába előregedtek.
A pioneer-ban pedig biztam hogy müködőképes lesz, anno a 106D írójukat imába foglaltam, öcsém megírt vele közel 1000db lemezt, lepasszolta nekem, egy lencsetakarítás után én még használtam egy évig hiba nélkül, utána elajándékoztam, ma már írni képtelen, de még olvas. Így bíztam benne hogy a többi modelljük talán hasonlóképp megbízható, de nem. -
törölt tag
Na, akkor megy kukába az Asus CUV-266D is.
Ez sem kellett senkinek... -
neduddki
nagyúr
HI!
ha mar vegeja: ati mobility-je nincs vkinek low costba?:- )
udv
neduddki
-
snake1977
őstag
A piacot mindig a kínálat kereslet határozza meg, alapjában szerintem 2k korrekt egy 12megás vudu2-ért, nemrég itt 4k-ért árultak egyet és el is kelt, igaz 2,5-re lealkudták.
Én a velocity-m alig tudtam eladni, pedig pci-osan nem épp gyakori darab, 5 helyett 3-ért vitték el és árultam két hétig. -
Dyingsoul
veterán
Valaki ismeri ezeket?
Voodoo 2 12mb
S3 Savage 4 LT 8mbÚgy értem különlegesek vagy van belőlük minden sarokban?
-
snake1977
őstag
Srácok, milyen programot használjak DVD olvasó teszteléséhez, ami estleg megmutatja hogy hibátlanul olvas e? Valami komolyabbra gondoltam mint a Nero-s tesztprogram.
-
neduddki
nagyúr
HI!
na ki tanajja ki mijjen proci log most eppen az istall alatt levo d865perl-ben?
udv
neduddki
p.s. ajandek is van a hejejs mekfejtonak: viheti ahiva akrja az osszes doglott tapom:- )))
-
snake1977
őstag
Igen pontosan, nem HD felbontású filmekhez akarom, ott labdába sem rúgna. Igy egyszerübb lenne mint dvd-re ki irkálni a filmeket, feltöltök 60-70 giga divx-et rá, és tudnak válogatni.
EPIC79Cimbi azt mondtad ráér
Am nem beszéltünk közben, tegnap előtt teszteltem le a vinyókat, nincs 100% kondiciós 20gigásom, fémhulladékot meg nem adok fel, perpill 1db 10gigás slim maxtor van ami tökéletes, vagy vársz még pár napot vagy kapsz 19%kondiciós 20gigásat.
Penyusnak is logok még egy grátisz postázással, egy rakat régi cumót összeszedtem,de már a dobozokból is kifogytam,kell kérjek az abc-ből karton dobozt.
Szerk:.
333-as celeron? Notebookal együtt jöhetEl vagyok látva procikkal köszi, igy sem tudok mit kezdeni ezekkel.
-
Penyus
senior tag
A tegnapi halom kartyaba volt Ati Radeon 7000, es KYRO II.
Meg minden kari megy pedig teszteletlennek vettem oket.
-
snake1977
őstag
Köszi a tippet, megnéztem az oldalt, csupa olcsóság, szóval nekem drága.
Igazság szerint házilag sufni tuning alapon szeretnék összerakni egy kisfogyasztású, kisméretű pc-t, amit be tudok tolni a televizió alá, teljesitményre elég lenne egy kb. 5-600mhz-es p3, pár cucc már megvan hozzá (táp, hdd) és láttam olcsón infrás vzérlőt is vevővel, csak egy kissebb méretű alaplap ami nincs még. -
válasz
snake1977 #10635 üzenetére
Azok a mini alaplapok sajnos sokba fájtak, és routernek lettek használva (arra készültek), de már le lettek cserélve. wireless-bolt.hu-n találsz még sok mást is. Htpc-be ez nagyon nem megfelelő. Vagy ha a nagyon kicsi alaplapok alatt a mini-itxre gondolsz, akkor az egy gclf, egy gclf2, és egy zotac ion-a. Utóbbi tökéletes htpc-be, és talán már nem olyan drága. (én még 45khufért vettem)
-
Ranagol_5
senior tag
Nekem eddig a favorit egy SGI monitor volt. 21 vagy 22"-os volt, már nem emlékszem, de olyan képe volt, hogy nem tudtam elmozdulni előle. Az én Belineám sem volt rossz, de elbújhatott e mellet.
Juteszembe, láttatok már ilyen low szerver lapot 775-ös foglalattal? Én aszittem lepetézek az árán.
Szerk.: Ezek a bluechip-esek vagy nagyon ostobák, vagy le*zarják, már 3 lapot láttam irreális áron a tulajdonságok meg még távolról sem stimmelnek.
-
snake1977
őstag
Azért a 400cd/nm2 szép tőlük, az átlag pl. LG 250-300cd/nm2-hez képest jobb minőségű még mindig a termékskálájuk, nemrég voltam lcd monitort venni ismerőssel, nézegettem őket szép szép, de nekem a nagyobb képpont távolság végett "recés" a kép, hiába a nagy fényerő, szép színek, egyenlőre maradok a crt-nél, és a képfrissitéssel sem lesz gondom, mire váltok addigra pedig talán lesz (számomra) elérhető áron jó minőségű lcd, vagy AmOled
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #10642 üzenetére
Igen, sajnos ez így van. Sajna az iiyama nem tudta felvenni a fordulatszámot az LCD korszak beköszöntével. Monitorokat gyártanak most is, de "csak" monitorokat.
-
snake1977
őstag
válasz
#95904256 #10638 üzenetére
Annak idején rendszeresen olvastam a pcx-ben(? vagy chip?) és itt ott a cikkeket, mindenhol dícsérték az iiyama-t, akkoriban még horror árakon voltak ezek a csúcs monitorok, de a tűéles kép és ha jól emlékszem 0.23 vagy 0.24 dotos képpontávolság miatt igencsak szemmel érezhető volt egy mezei és egy profi monitor között a különbség.
-
törölt tag
válasz
snake1977 #10635 üzenetére
19"-osban a Vision Master Pro 450 volt az ász. Ismertem az újabb, lekerekített 451-est is, aminek a sávszélessége talán egy picivel nagyobb is volt, de vizuál hatásban a közelébe sem ért. A 450-es egyszerűen brutális...
Ja igen, a súlya meg vetekedett a 22"-ossal. Az újabb, 451-es már pár kilóval könnyebb volt. Tudom, mert jó pár alkalommal vittem LAN-partira...
-
snake1977
őstag
Egy videologic 128 tseng et6000-esem van, abban van ram, ez a MDRAM Mosys kocka izé kéne neked? Egy méret lenne a kettő?
Láttam az albumodban mini alaplapokat, mibe fájnak ezek a mütyürkék? Lehet kéne a muteréknak készítenem már egy htpc szerű valamit.
Illetve van pár eladó-cserélhető cuccosom, egy rövid lista:
Philips Rhytmic Edge pci
Diamond Monster sound mx300 pci
Diamond viper V550 pci és agp
Tseng ET6000 pci
Asus V7100 agp
Ati Rage 128 agp
Ati Rage pro 3D pci
Matrox G200 agp
Abit Siluro mx200 agp (kék nyákos)Yamaha scsi 4x író CDR400t (ez van vagy 1kg nehéz
)
Nekem egy DELL P992 monitorom van, de csak 19" egy ilyen iiYama-t elfogadnék ami neked volt Ákosf.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #10631 üzenetére
-
iday
aktív tag
Most versenyeztek hogy kinek van nehezebb monitorja?
-
válasz
Badman 4ever #10627 üzenetére
Ez? Pehelysúly. Ez a nehézsúly, bár sajnos hivatalos adatot (kép) adni nem tudok. De sárga felkiáltójellel és háromszögben a 40kg ott figyelt a hátulján.
-
Kéne Tseng6100-ba két kockányi rambó. Van akinek van fölösbe?
-
Penyus
senior tag
Mai fogas:
[link] -
snake1977
őstag
válasz
bacsis #10592 üzenetére
Persze, volt is a kezem alatt kétféle hűtássel, az egyik a gyári OTES a másik pedig egy IceQ passzhogymilyen hűtéssel volt, mindkettő oltári hangos, de az x1950xt übereli őket, 80-90%-os fordulaton már porszívómat is túlüvölti, pedig az sem halk..
Szóval füldugó ajánlatos ezekhez a kártyákhoz.
Szerk.: Azért egy decibel tesztet megnéznék
A "szörnyeteg" : -
Az IRC-es meghívónk továbbra is aktuális
-
FerroChrom
csendes tag
válasz
Penyus #10601 üzenetére
Most már nekem is erre megy el a fizetésem egy nem elhanyagolható része, ezért kell vigyáznom, mikor a neten nézelődöm.
De szerintem megéri ilyenekbe fektetni, mert jól el van az ilyen cuccokkal az ember. Például hihetetlen felemelő érzés tud lenni, mikor jó pár óra munkával tökéletessé varázsolok egy hibás vagy működésképtelen retro masinát.
Az LTE-5100-as laptopot amúgy biztos, hogy semmi pénzért nem adnám el.
-
Penyus
senior tag
válasz
FerroChrom #10600 üzenetére
En meg minden penzem retro gepre koltom. A kartondobozokbol amibe a sok cucc jott, kb a fel telet ki lehetett volna futeni mar
Meg apam cifra karomkodasokat ad el hogy mar megint mi a xart vettem. Bar ma epp o szerzett nekem egy autonyi cuccost
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest