-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Madara-san #70099 üzenetére
Memtest86, regebbi prime.
-
Madara-san
aktív tag
válasz
DarthSun #70097 üzenetére
Hmm... a tápegység egy AcBel Compaq brand gép ATX tápja, nem gyanakodtam rá, de igaz egy próbát megérhet. Az alaplapot múltkor átnéztem tüzetesen, ránézésre úgy tűnt, hogy az összes kondija ép. Van esetleg valami benchmark, vagy stress test Win98 alá, amivel esélyesen tudnám produkáltatni a hibát?
-
-
válasz
Madara-san #70096 üzenetére
Nem szabadna fagynia. Használtam 5TX52- őt, jó lap (el is van téve tartalékba) csak lett helyette Asus P5A-B, azért cseréltem ki. Nem volt ilyen gond vele. OC nélkül, de még kisebb OC- vel is stabil. Távolról nehéz megmondani mi a gond. Tápegységre mérj rá, 5V/12V terhelés alatt mennyi ? Alaplapon is lehet elfáradt alkatrész/kondi - tipp.
-
Madara-san
aktív tag
Üdv Mindenki,
Régebben írtam a Socket 7 MMX konfigomról. Egy ideje már össze van állítva, Windows 98 SE Lite fut rajta, meglepően jó sebességgel. Ellenben a gép nem problémamentes - néha, "teljesen random" megfagy az egész. Szó szerint, kép kimerevedik, ha szól valami hang akkor az is, és nem reagál semmire a reset gombon kívül. Ez megtörténhet játék közben is, vagy csak úgy a win desktopon.
Futtattam rajta memtest86-ot, az többször is végig ment hibátlanul, HDD-t már cseréltem másikra, IDE kábelt is. Win reinstall is volt párszor, 95-98, driverekkel variálva. OC nincs, BIOS nagyrészt default, memória időzítésekkel próbálkoztam még. Van esetleg ötletetek, hogy mit tudnék kezdeni vele?
-
-
válasz
batyuska100 #70093 üzenetére
Még az Angol tudásom is olyan 2- es alá kb....
Mondjuk a Win98 használathoz nem kell semmilyen nyelvtudás, fejből tudja sztem mindenki a menük/prgok helyeit. Inkább csak a kinézet, stílus miatt van jelentősége.
-
válasz
DarthSun #70091 üzenetére
Javasolt módszer :
- a Magyar Win98 telepítőről a Win98 könyvtárat bemásolod a HDD- re, mondjuk pld egy Install könyvtárba
- bebootoltatod a meglévő Németet
- a Német alól indítod a Setup.exe- vel a telepítést, ekkor biztosan frissítést végez
- ezek előtt lehet egyszerű biztonsági mentést is készíteni a Németről, Ghostolással, vagy simán a Windows könyvtárat is lementheted egy tetszőleges helyre -
válasz
bacsis #70090 üzenetére
Szerintem igen. A Win98 jellemzője hogy újratelepítés esetén ha célnak az eddig is létező könyvtárát adod meg, akkor frissítést végez. Tehát ha Magyar Win- el frissíted, a végeredmény Magyar lesz, és a drivereket megtartja. Maradhatnak benne az újabb, upgradelt fileok miatt Német töredékek, de tapasztalatom szerint ez a működést nem befolyásolja. Például a Magyar Win98SE- re ráhúzva az UOSP, Hunglish nyelvet eredményez, de teljesen jól működik.
A drivereket tehát megtartja, de nem árt ha megvannak az eredeti meghajtók, hátha mégis bonyodalom lenne a frissítés során, bár nálam az ilyen sima ügy szokott lenni, annyi hogy Németet nem abajgattam még, de elvileg azon is jónak kell lennie a procedurának. -
helló Urak!
Segítsetek léci'
Adott egy IBM Thinkpad P3-as laptop. Origi Win98SE-vel, gép alján COA meg minden, full legális...
...Viszont német nyelvű az OS... mivel frankón be van konfigolva korhű szoftverekkel, nem szeretném újratelepíteni. van rá mód hogy utólagosan magyarítsam az OS-t, vagy felejtős? -
alvaro
senior tag
válasz
envagyok #70007 üzenetére
A felsoroltakból szerintem Cirrus. A cl-gd542x kártyák gyorsak ISA szinten (érdekes, hogy VLB/PCI vonalon aztán milyen meh kártyákat csináltak), jó a kompatibilitásuk, és a hasonló kvalitású Trident 8900D-hez képest nem csíkoz LCD monitoron. Persze legyen VESA BIOS a kártyán.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #70079 üzenetére
Ilyen RAM hűtők vannak a Inno3D Geforce 3-asomon is.
-
Ha valaki szeretne olcsón egy gameportos kormány + pedált, van fent a megfelelő rovatban egy, Roadstar, 2k az ára.
(nem én hirdetem) -
-
válasz
Asszem nekem is van olyan nagy sünöm, lehet teszek rá, kedvelem az overkillt. A GS Win alatt azért kérni fogja a tápot.
-
válasz
Univerzális konfig. A T- s Via lapokon még van egy ISA. DOS- tól XP- ig át lehet vele fogni az időt, ha teszel bele egy jobb ISA hangkártyát. Persze a Win98 telepítését 512M RAM- al kell kezdeni, aztán a Loew driver felrakása után vissza lehet bővíteni 1.5GB- ra. A Voodoo3 már Copper mellett is a leggyorsabb DOS alatt, akkor elvileg a Tua mégjobban megtekeri
.
-
válasz
DarthSun #70030 üzenetére
Köszi, most már elégedett vagyok, a chipsetre keresve találtam itthon soltek lapot. (Soltek sl-kv2-ct) Szépen megy az 1.5gb ram. :)
Voodoo3 kapott egy kis bordát 2d-re majd később nagyobbat. Egy titan réz nem ment rá a kondik miatt.
Isa is van, agp is fasza. 7600gs is megy benne.táp nélkül..
Kicsit overkill a ramborda de miért ne? -
-
-
Kadi Laci
tag
válasz
MasterDeeJay #70071 üzenetére
-
Sanchez638
addikt
válasz
Zalman hűtést nézz. Akár chipset hűtést. Azokon szépen lehet variálni a távolságokat. Iday kolegának is az van a V5-ön.
-
quailstorm
félisten
válasz
Csak arról merek nyilatkozni, amit kipróbáltam.
Titan hűtőt tudom hogy lehet pici erőszakolni 1-2mm miatt. Itt meg a furat tágabb annyival, de hogy gyakorlatban mit jelent, passz. -
válasz
quailstorm #70070 üzenetére
Köszi! Egyet rendelek, más kártyára is kell.
Voodoo3-ast passzívként akarnám inkább nagyobb bordával.
Ez jó lehet venti nélkül? [link] (ventit beraknám a rackes switchembe mert abba meg döglődik)
56mm asszem a voodoo3-ason a távolság. Ezt 54mm szélesnek írják de túlnyúlik a fül. -
quailstorm
félisten
válasz
MasterDeeJay #70069 üzenetére
Beállt GeForce 2 MX-re ezt raktam: [link]
De ez pl. nem jó Hercules Prophet 4500-ra. (furattávolság)Ajánlottak között találsz még párat, hátha jó valamelyik. Persze sokat kell rá várni.
-
Azt hiszem a voodoo3 2000-esem megérdemelne egy normális vga hűtőt. Elveszett a gyári hűtője és borda nélkül meg nem merem 3d-vel tesztelni, most csak 2d-ben használom úgy.
Van ezekre valami szép megoldás? Inkább nem barkácsolnék ha lenne rá valami gyári titán, vagy zalman stb hűtő. -
válasz
DarthSun #70061 üzenetére
LaposMaxtor a helyére került, Win98SE felment szépen. Ez a gép is tetszik, szépen pörög, gyors a POST és a boot. Radeont nem kerestem elő egyelőre, hagytam a TNT- t. Gondoltam nézzük meg avval, úgyis utáltam mindíg
. Ezen példány képe jó, legalábbis LCD- n, bár a Quaket még nem néztem. Driverek jók lettek. Ami mindenképpen kell fent van, de még lesz finomítani való. Chipset, audio driverek ok, az Intel hálót nem keresgettem egyelőre, a beépített NE2000 kompatibilissel is megy. Majd később előkerítem azt is. Eszközkezelő így full tiszta lett.
-
válasz
envagyok #70062 üzenetére
1.76V- ot mutatott a CPUz @1GHz- en. Slot1-S370 átalakítóban van a Copper 750.
-
arn
félisten
válasz
envagyok #70054 üzenetére
Miert kellene? Nezd meg mikori a proci, abbol lehet kovetkeztetni, hogy mi volt az akkori csucs orajel es milyen steppinggel. Pl ha korai db, akkor nagyjabol az volt a max amit atlagban tudtak, kesobb jobb volt a kihozatal. De a cumine nagyon nyogvenyelosen ment eleve ghz fole, az 1.1es peldanyokat vissza is hivtak, pedig tuti levalogatott dbokrol volt szo.
-
KROK640
nagyúr
válasz
batyuska100 #70045 üzenetére
"Abit BH6 elérhet 1GHz-et?" - igen, el hát.
"Létezik PCI buszos Geforce2 vagy 3?" - biztos, hogy nem.
-
válasz
Bile Demon #70057 üzenetére
Igen, a Cerka fogja vissza, a CopperCerka gyengébb sokkal mint a TuaCerka, a CopperP-III pedig meglepően gyors.
-
válasz
envagyok #70054 üzenetére
P-III/750 BE6- ban mint fentebb írtam, simán megy 1GHz- en, sőt 1100- on is, csak a teszt idején nem volt BXready 133 ramom, csak 100- as, az meg max 133 CL3- al bírta.
AGP/PCI fixálás, ram visszaosztás megvolt ? Ha jobban túlhajtod ezeket, probléma lehet.Linux MemTest nem fut 386- on, dosos PCCheck jó, ráfér egy floppyra.
Ha nem frissíti a filelistát lemezcsere után, akkor valszeg a vezérlő nem jól van jumperelve, vagy a biosban nem megfelelően van a meghajtó kapacitása megadva. -
Bile Demon
őstag
válasz
DarthSun #70051 üzenetére
Igen, de ez Celeron.
Őszintén nem tudom, mi a baj vele. Majd egyszer körbejárom. 4 éve kapcsoltam be utoljára. TNT2-vel talán annyira nem GPU limites volt.
Egyébként egy 300A @ 450-et szeretnék csinálni a BH6-os konfigból. Az rajta van a kívánságlistán. Csak nem igazán tudom, mire is lenne most jó nekem?
-
A NEC is lazán indult. Kicsit hangosabb mint a Dell, nagyobb fordulaton mennek a ventik, de jók, nem zörögnek. Samu DVD jól olvas, HBDVD indult, MemTest pass. 512MB RAM, bővítették, mert gyárilag 256- al adták.
Toltam pár fotót :A TNT- t cserélem R9550- re, abból van LP- s, feltéve ha a fém bezel jó lesz hozzá. Vinyó nincs benne, megy bele egy 40GB laposMaxtor, csak addig nem tettem bele, amíg meg nem bizonyosodtam a működőképességről.
-
envagyok
veterán
Tuningolt már valaki p3-700-at (fsb 100)?
P3B-f-el. Gondoltam bepróbálkozom 133fsb-vel, 0.1v+al, ott nem indult, 120 körül ment, de rendesen be se töltött a windows. Pedig a~900 MHz-nek mennie kellene, nem?
Mit csinálhatok rosszul?A 386-os gépet, amit szereztem, elkezdtem próbálgatni.
Szépen indult elsőre, win 3.11 magyar volt rajta, kezdtem is örülni, nem sejtettem még hogy egész éjszakás szívás lesz belőle....
Először kezdett zavarni valami vsafe rezidens program , ami dosban ès win 3.11 alatt is ott van.
Azt hogy lehet uninstallálni?
Aztán néhány indításnál a himem.sys nem töltődött be, mert memória hibát jelzett, de néha jónak látja.
Gondolom kezdhetem kiszedni, érintkezőt tisztítani, tesztelni... 8db memória van benne!!
Létezik 386-ra valami floppy-s memteszt?
Ezt a próblémát egyelőre elengedtem, mivel elég gáz volt a realtek vga képe, beraktam a tseng et4000-est, sokkal jobb lett a kép.
Gondoltam berakom az sbpro 2-őt, és telepítem.
Na itt jött a brutál szívás
Pakolom be a floppykat, hogy melyiken lehet a telepítő, mert múltkor a laptopra is fel kellett tenni (a dokkolójában van egy másik sb2pro )
Első floppy berak, dir, hát ez nem az ....
Berakom a következő floppyt, dir ugyanaz a file lista jött ki. És így tovább.
Azt a directory-t listázza, ami a bekapcsolás utáni rlső lemezen volt.
Próbáltam telepíteni az sbpro2-őt, de nem lehetett, mert 2 cd-s, és mikor kéri, majd Berakom a 2. Cd-t, ilyenkor úgy érzi s telepítő, hogy még mindig az 1. Cd van bent.
Találkozott valaki ilyennel?
Mi lehet a gond? -
Bile Demon
őstag
válasz
batyuska100 #70048 üzenetére
Én is 333-ról upgradeltem, de érzésre nem 3x, hanem csak 1.3x gyorsabb. Nekem nem jött be. TNT2 van a gépben.
P3 667-es Slot1 HP Vectrám van, RAMBUS-os, az jobban teljesít.
A BH6-nál a VRM ami gyenge a GHz-s CUmine procikhoz. Kicsi a magfesz, de az áram 2x-3x nagyobb, mint amire méretezték. Nagyon melegszik. Nem javaslom hosszú távra.
-
válasz
Bile Demon #70047 üzenetére
Én BE6- ban hajtok @1GHz Copper P-III- at, gyors, pattogós a rendszer.
-
válasz
Nem biztos hogy keverted, minkét gyártó adott ki többféle procival.
A BH6 a leírása szerin megy Copperrel, akkor pedig meg kell hogy fussa az 1GHz- et.
Annyit odaírtak hogy :
A 700 MHz-nél nagyobb Coppermine hivatalosan csak BH6 V1.1 / V1.2 esetén
Tehát rev- hez kötik, de lehet hogy alacsonyan revízióban is megy.
PCI GeF2/3 nemtom létezik-e. Én még nem találkoztam vele. -
batyuska100
senior tag
válasz
Bile Demon #70047 üzenetére
Nekem most egy 330-valahányas van benne (nem mostanában volt előszedve), annál biztos gyorsabb. Valami P3 800MHz procit raknék bele.
-
Bile Demon
őstag
válasz
Nekem van egy BH6-os konfigom 1GHz Celeronnal. Nem szeretem, mert érzésre gyenge.
-
batyuska100
senior tag
válasz
DarthSun #70036 üzenetére
Ja, akkor kevertem, rémlett, hogy valami 2 magos gépről volt szó. Mifelénk egy 2 magos gép még használható, kapásból tudnék 10 embert mondani az utcából, aki ilyesmit használ.
Gyenge C2D gépek, néhány Pentium D, szerintem még Athlon 64 X2 is akad.
És ha már ebbe a topikba írok:
Abit BH6 elérhet 1GHz-et?
Létezik PCI buszos Geforce2 vagy 3? -
válasz
Kadi Laci #70041 üzenetére
Az a gond hogy se időm, se helyem nincs már ilyenekre. Mert az oké hogy valakinek sokat ér pl egy xt vagy socket3-as gép de én már teljesen hideg vérrel elengedem őket a darálóba.
Azért bevallom kicsit fájt az első pár percben látni hogy ezekből nem fogok hazavinni csak 2 szatyor cuccot de beletörődtem és megnyugtatott az a tény hogy minden elpusztított hardver csak növeli azoknak az értékét amelyekre már valaki vigyáz. Nem kell mindent megmenteni. -
zotyesz66
őstag
válasz
DarthSun #70038 üzenetére
XP felismer mindent, alap 845-ös gép, hangot és hálókártyát is tudja.
Elvileg win 98 driver lenne a NEC oldalán, de FTP jelszót kér, anonymousként nem enged be...
http://www.necdrivers.com/nec-driver/NEC-PowerMate-ML3-drivers_578.html -
Kadi Laci
tag
válasz
MasterDeeJay #69955 üzenetére
Deja vu érzésem támadta kép láttán.
Más okból lett "szellőztetve" ezek a még menthetőekÉs ami már nem (egy része csak) ezután a tűzeset után 7 évig szüneteltettem a számítástechnikai tevékenységemet. Nem kis anyagi és lelki megterhelés ért akkor.
-
arn
félisten
válasz
DarthSun #70036 üzenetére
8xt, nem a 8 - jo doboz, kisse elnagyolt hangja van, foleg a szoft dom nem tul kifinomult, de osszessegeben nagyon kiegyenlitett, mindenevo. a bugifaktora nagy, nagyon impressziven szolal meg rockon pl, a szomszedok legnagyobb oromere
az allvanyra erzekeny, foleg a kozeptartomany miatt.
ezert is szeretnek majd visszaterni vmi haromutashoz - igazabol ismerkedesnek vettem, hogy mukodik egy ilyen aktiv studio doboz nappalis kornyezetben, nem mertem beleugrani egy dragabb dobozba.
-
A T5V- ről már beszéltünk hogy jó véleménnyel vagy róla. A Presonus8- ról milyen a tapasztalatod ? , arra kíváncsi lennék.
(#70034) batyuska100 : Ebben a NEC- ben P4 1.5GHz, van, a korábban tárgyalt Dell- ben meg PentiumD, annyiféle fajta van ezekből, mint kutyából
. A PentiumD azért már jó játékra, ha megfelelő videokártya van mellette
. Persze az 1.5- ös Villi is, csak régebbieket kell vele futtatni.
-
zotyesz66
őstag
Én a NEC gépből szeretnék W98-XP dual boot gépet csinálni. Lehet viszont, hogy ezzel is driver gondjaim lesznek már ami az integrált hangkártyát (valami Sigmatel AC97) és a hálózati kártyát illeti (az meg Intel 10/100, de sztem van ilyen vagy 20 féle) Az XP persze mindent felismer
-
arn
félisten
válasz
DarthSun #70029 üzenetére
A tannoy gyart egy rakat fele sugarzot, de ezek az asztalra tervezett “egyen” speakerek nem is anyaghasznalatban rosszabbak, hanem gyakran olyanok terveztek es olyan knowhowal, ami ritkan versenykepes. Az olcso studiodobozoknal most egymasra licitalnak a gyartok, akkora kinalat van, ami 10 eve elkepzelhetetlen volna.
vettem ket budgetet, egy adam t5v es egy presonus 8xtt, teljesen mashogy szolnak, mint az osszehasonlitos videokban. Hosszabb tavon majd neumann 310 lenne a cel, a hifit levaltani.
-
Nekiálltam a NEC- nek. Ez már kissé porosabb (a Dell meglepően tiszta volt belül), olyan nagyjából portalanítottam, kívül kis törölgetés. Jön a fotózás és próbaindítás.
-
-
válasz
MasterDeeJay #70028 üzenetére
Teljesen jó az 512MB kiírás az ST6- on, az i815 chipset mint már írtam összesen 512MB- ot képes kezelni, tehát hiába teszel bele 3- at, csak 1- et fog leszámolni. Egyenként tudod ellenőrizni benne az 512- eseket hogy jók-e. A Via chipsetes VH6T viszont látja a 3x512- őt egyben - 1.5GB- nak.
-
A 4"- osok tuti nem tudják a 6C (6.5") mélylefutását, a középsáv esetleg tisztább. Tannoy mosott, már netes hallgatással megállapítható, tehát az kiesik. JBL mélye ráül a középre. Presonus, Adam jók (de a mély az 5"- os változatokon nem olyan egyenletes és kottázható mint a 6C- n), de drágák, főleg a 7"- osok, ezekre már megérné réfizetni. Alesis, ESI, Prodipe, melyeket meg kéne élőben hallgatni, meg az előtte említett drágább Presonust és Adamot is, mert a netes meghallgatás csak a relatív karaktert adja vissza.
-
-
válasz
KROK640 #70023 üzenetére
Fújd meg a potiját műszerész kontaktspray- el, nálam egy kisebb bögreszetthez használt, hasonló recsegés+alapzaj megszűnt/minimális lett.
Ha van helyed (nagyobb asztalon vagy külön állványon fér csak el) vegyél Solo6C- t, ebben az árkategóriában garantáltan a legjobb, ha minden paraméterben jobb kell, akkor kell csak 100k fölé menni.
-
r0b3r
senior tag
válasz
KROK640 #70024 üzenetére
Sokat én sem foglalkoztam eddig a hanggal... jelenleg is egy ilyet használok, [Creative Inspire P380]. Még újonnan vettem, ki tudja mikor, nagyon régen. 2003-ban már cikkeztek róla.
-
KROK640
nagyúr
Nekem is a speaker volt a legutolsó dolog amit kicseréltem 1999-es Genius speakert 2018-ban (kiment a potija és nincs hangja) de egy hasonló ócskaságra, ami mint írtam elég ha be van kapcsolva, akkor is folyamatosan recseg meg szélfújás szerű hang van folyamatosan.
Nálam sem retrózás -
zotyesz66
őstag
A FIC jó gyártó volt, főleg jó via chipsetes lapokat csinált, rémlik hogy a FIC-VIA tulaj közös volt, tán azért.
-
zotyesz66
őstag
A P55T2P4 egy csúcs lap, de biztos hogy 97 előtti, ez HX chipsetes. A TX- ek tudnak SD RAMot, de max 64 megát tud cachelni, a HX nem támogat SD-t, de többet cachel. Milyen lenne a VIA lap, mert azokból is van jó? Egy FIC PA-2003 pl. bármelyik TX- nél jobb.
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Frawly #69991 üzenetére
Emlékszem, hogy az Ultima IX volt az egyetlen játék azokban az időkben ami még az 512MB RAMmal is tudott mit kezdeni.
De ugye akkor is, az összejön 2×256-ból, mivel azokban az időkben minden alaplapon volt minimum két slot.Bár, án csak hallgassak, akinek egy időben 768MB RAM (3×256) volt a 466-os Celeronjában, Win ME mellett.
használtam XP-t a 466-osomon, akkoriban nem tűnt annyira vészesnek, igaz hogy mindig volt abban a gépben akkor minimum 256MB RAM...
-
válasz
envagyok #70007 üzenetére
SBPro2 nekem nincs, de állítólag az a legjobb. VLB már némelyik 386- on is előfordul, van is olyan lapom. A felsorolt ISA videok közül nemtom melyik a nyerő, én Tridenteket használok, illetve az XT- ben meg OAK- ot, jó mindegyik sztem.
Asus P/I-P55T2P4 jó lap lehet, nekem egy ilyen van, de még nem is próbáltam ki. -
envagyok
veterán
válasz
DarthSun #70006 üzenetére
Ezt az asus-t megnézem...
Van egy ilyenem: "Asus P/I-P55T2P4"
Ez esetleg?Az MVP3-at meghagyom k6 tuning bohóckodáshoz.
:)
GUS be van fogva demókhoz p3-al.Soundblaster pro 2.0 jó?
Sajnos VLB nincs, az nem csak 486-on van?
Sima ISA video van tseng, wd, realtek, cirrus, s3, stb.
Azok közül melyik a legjobb? Majd a pontos típusokat megnézem. -
válasz
envagyok #70005 üzenetére
Ott a TX gyorsabb. Ha korhűség akkor pld Asus TX97. A Via MVP3 gyorsabb, AGP, 100FSB is van, de asszem az későbbi, tehát kiesik korhűség miatt.
Ha van a 386 lapodon VLB slot, akkor VLB video, ha nincs akkor csak a lassabb ISA játszik. 40MHz AMD proci standard, de jónak számít, esetleg ha cserélhetős foglalatos, akkor a 486DLC ami gyorsabb. Hang - SBPro, SB16 vagy Awe, GUS, utóbbiak demokhoz jobbak, de azok lassúak 386- on, oda sokkal gyorsabb proci kell.
-
envagyok
veterán
A pentium 233mmx-es gépemben via chipes lap van, szon gondolkodom, lecserélem intelesre, szerintetek érdemes? 96 vége-97 eleje mi volt a legjobb alaplap s7-re?
A másik kérdés: lett egy 386-os pc-m. Abba milyen videókártyát hangkártyát kell rakni, ami korban a legjobb volt? Valami 40mhz-es amd proci van benne, az jónak számít?
-
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun #70000 üzenetére
Háát, nem is tudom. Acorp 6bx81 (i440BX - az enyém az integrált hang nélküli változat volt) 256+128 MB SD 100 RAM-al és PII 450 SLOT1 Pentium CPU-val 80 GB-os IDE SAMSUNG HDD-vel nekem nem tűnt úgy hogy hátrányban lett volna a cimbi i815-ös konfigjához képest, igaz neki 800-as Celeron volt benne és az mellett 66 MHZ-en mentek a ramok, nálam a Pentium mellett meg 100 MHZ-en.
XP-vel hajtva kifejezetten pattogósan ment, W2000/2003-mal meg még jobban.
VGA mindegyikben GeForce 2 MX 400 volt sokáig. -
A Radeon 9xxx sorozat 2x- es AGP- s darabjai is jól mennek benne (2 bevágás a kártyacsatin), 9200/500/500Pro/600TX/800SE/800/800Pro, bár utóbbiak ritkábbak. A 9600XT, 9550 és a 9800XT nem megy 2x- esben. NV fronton meg a rosszul sikerült FX sorozat, de amúgy jók
, minden tagja megy 2x- esben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest