- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
TNT2 HL2 videó nincs a neten, ez csak azért kell, de megy rajta.
Debian eddig XFCE volt, most Gnome3 fallback, de köv hétvégén megy vissza az XFCE, nem jött össze amit akartam, régi a zárt driver meg a kártya.
SMplayer van fenn, de az is akad ami eddig nem...
Meg sima google chrome. -
válasz
quailstorm #32097 üzenetére
HL2 DX6-os kártyán elég fosul fog kinézni és jó lassú is lesz, legalább DX7-es kell a normális futtatásához.
Debiant régebbi gépen érdemesebb stable csomagokkal használni vmi lájtossab ablakkezelővel (pl xfce, lxde, openbox), Chromiumhoz tedd fel a pepperflasht, Firefox/Iceweasel-hez pedig a freshplayert (bár ez nem megy zárt nvidia meghajtóval ha minden igaz) vagy az smplayert open with addonnal (adblock/flashblock is jól jöhet még), gondolom az FX zárt driverrel megy (17x az utsó hozzá ha jól rémlik).
Tim82:Dosos masinához én max L2 kess nélküli procis gépet raknék össze (tehát max P1MMX-et), az ennél gyorsabbaknál már jóval a több a kompatibilitási nyűg, a legoptimálisabb talán egy izmosabb 486-os, ezen a nagyon régi XT-re írt játékokon kívül jó eséllyel bármi elmegy ami dosos. Memóriában a maximálisan legproblémamentesebb 32 mega, Win9x esetében (amiben még teljes értékű dos van és dual-bootisható) jól jöhet a 64-256 mega, ami szükség esetén eatxms-el lezabáltatható a megfelelő szintre, akár batch fájlba írva az adott progihoz. Érdemes legalább 3 féle opciót készíteni az indítómenüben (ems, xms+hardveres umb, windows-ra belőve), win9x még dosos gui (teljesértékű 7.x-es dos van benne, nem találkoztam még olyan dosos játékot ami ne ment volna rajta), ha az msdos.sys-ben átírod a bootgui=1-et 0-ra akkor el sem indul a windows csak win parancsara, mint a 3.x esetében (multibootnál érdemes így beállítani).
Igazából ez a 600-as Cerka dosos játékokhoz túl gyors, ráadásul kompatibilis hangkártya nélkül egy dosbox jobb választás (ahhoz még gravis emu is van), 9x-hez meg nincs benne elég jó 3D kari, legalább egy V2/TNT/G200/Rage128 szint nem ártana. -
quailstorm
félisten
Mint kiderült, a TNT kártyám M64, az MSI is
Return to castle wolfenstein indult vele. HL2 most települ.Alaplapi hangkártya bedöglött az AsRockban, jobbcsatorna szól, iszonyat halkan. Mit lehet ezzel csinálni?
Valamint elfaragtam a debiant is a gépen, most újraraktam, de nem akaródzik neki vinni a filmeket, olyanok akadnak, amik eddig nem tették. Ötlet? (FX5600)
-
Ganz-[HUN]
addikt
Csuma. IBM Mpdel M keyboardja van valakinel?
-
Tim82
félisten
válasz
frescho #32093 üzenetére
Közben megnézegettem, milyen régi DOS-os játékaim vannak még (az ősrégi 486-os gépem vinyójának tartalma 1:1-ben ki van írva egy CD-re
): ilyen játékok, mint Lost Vikings, Jazz Jackrabbit, Lemmings, Prince Of Persia futnának a W98SE DOS-a alatt? (Ez gyakorlatilag egy teljes értékűnek tekinthető DOS-t jelent? Nekem kimaradt a W95/W98/W98SE, 3.1-ről anno Windows ME-re ugrottam az első saját gép megvételével, majd XP-re, ezért is kérdezem.)
Meg mondjuk ilyeneket próbálnék ki még, mint Legend Of Kyrandia széria, Laura Bow, Betrayal at Krondor/Antara... ezekre is ugyanez a kérdés vonatkozik.
-
válasz
plömplöm #32082 üzenetére
2.93 volt van a jel lábon, a gnd-on 0.
Szerintem bios gond lehet - kiírja, az event logban megtalálom az eseményt, de az is le van tiltva, clear log se ér semmit, és az intrusion is disabled-en van. Vagyis akár érzékelhetné is a nyitást, de akkor is mélyen hallgatnia kellene róla.
BIOS frissítés megvolt, probléma maradt.
Sőt, utána kiírta mindig, hogy cmos checksum error, függetlenül a biosba lépéstől - mentéstől, egészen egy clr cmos-ig.
Vagyis, mintha a logokat nem törölné utasítás ellenére sem. -
Lehetséges hogy jó lesz, még nem használtam ilyet. Bár egy Awe vagy GUS hangzásával biztos nem fog vetekedni, főleg nem a hullámtáblás midi hangzás területén. A Doom háttérzenéje hullámtáblán a legjobb de még OPL3- al is elég jó, sajátos hangzás, hang nélkül nekem hiányos lenne, nemcsak ez hanem a többi játék is
-
Tim82
félisten
-
Jó kis kütyü ez a laptop. Probléma a DOS alatti hanggal lesz, úgy tudom az AC97 nem fog megszólalni.Bár azt nem tudom hogy valaki írt-e hozzá FreeDos- os, SB kompatibilis drivert
. Tehát az alábbi játékok hangja kérdéses: Doom I-II, Duke Nukem 3D, Wolfenstein 3D/Spear of Destiny. A Doom létezik átiratban Win alá, az viszont fut modern gépen Win7 alatt is, bármilyen hangkártyával. A Cerkás laptop viszont elég kis teljesítményű a Win- es Doom- hoz, ehhez ajánlottab egy erősebb PIII legalább. Duke is van Win- es átiratban, Wolfenstein- el még nem találkoztam.
Lényeg hogy ha ezen játékok eredeti DOS- os verzióival akarod tolni akkor gond lesz a hanggal. -
Tim82
félisten
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy csinálok egy "retro gaming" konfigot magamnak, mivel kényelmesebbnek gondolom a Virtualbox-ban futtatott Windows/ DOSBox megoldásoknál. Mivel laptopokhoz és azon belül is a Thinkpad-vonalhoz értek, ezért azon belül nézelődöm.
Amit kinéztem magamnak, az egy Thinkpad A21e (12" kijelzős változat, nem akarok 14-15"-t - A22m lenne az ideálisabb, de olyat nem találok jelenleg). A kiépítés Celeron 600 MHz-es procit (ez nem cserélhető), ATI Rage Mobility 4 MB VRAM-os videokártyát, jelenleg 2*64 MB RAM-ot és 10 GB IDe vinyót jelent, mellé 800*600-as felbontású kijelzőt.
Okok:
- viszonylag kicsi, 4:3 képarányú és ezt preferálom (egyébként is szívesebben használok már subnotit) - ha mégis szükségem lenne nagyobb kijelzőre, D-Sub-on rá tudok kötni monitort
- egyszerre van 3,5" floppy és cserélhető optikai meghajtó/vinyóhely
- jó szerelhetőség (van hozzá példás Hardware Maintenance Manual)
- a hardvere a játszani kívánt játékokhoz elég (a legigényesebbek Starcraft, Icewind Dale 2, Dungeon Keeper 2)Célok:
- DOS-os, illetve Windows 95/98 éra játékait kellene futtatnia, valamint lenne rajta egy "modern" Linux disztró, aminek kb. annyi lenne a funkciója, hogy vész esetén át lehessen ülni ez elé a gép elé netezni (amúgy meg kb. abandonware oldalak látogatása/letöltés (pl. gog.com), fórumozás, NAS elérése hálózaton, esetleg ClamAV-val vírusellenőrzés)
- épp ezért FreeDOS, Windows 98 SE, Linux triple-boot kiépítésre gondoltam - ami nem lehetetlen. Linuxból még morfondírozom az idevágó legalkalmasabb disztrón - a CentOS-t ismerem és használom napi szinten egy Core i5-ös notin, szóval az én tippem a CentOS 5 + valamilyen light-os ablakkezelő (XFCE, Fluxbox) volna egyelőre. (A Puppy kézenfekvő választás lenne, de azzal nincsenek jó élményeim.)Tervek:
- kapna 2x256 MB RAM-ot
- kapna egy adapterrel egy 16, esetleg 32 GB-os mSATA SSD-t (ez bőven overkillnek hangzik, de inkább megbízom egy SSD-ben, mint egy ősrégi IDE notivinyóban)
- DVD-ROM, PCMCIA wifi kártya van itthon hozzá.Amiket szeretnék a notin játszani (DOS, Windows vegyesen):
- Doom I-II, Duke Nukem 3D, Quake, Settlers II, X-Com: Enemy Unknown, Die by the Sword, Dungeon Keeper I-II, Warcraft I-II, Diablo I-II, Baldur's Gate I-II, Planescape Torment, Icewind Dale I-II (tudom, hogy az IE-s játékok elérhetőek "ráncfelvarrt" verziókban is, de egyelőre nem szeretném őket újra megvenni, utánaolvasva nem hiszem, hogy igazolhatóan adnának annyi pluszt az eredeti kiadásokhoz képest), Myth I-II, The Dig, Wolfenstein 3D/Spear of Destiny, Heroes of Might & Magic II-III, Age of Empires I-II... és ami esetleg kimaradt a '90-es évekből, mint PC-s játék és elérhető interneten nem illegális módon.Észrevételeket, rámutatást az esetleges buktatókra, segítséget előre is köszönöm!
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #32083 üzenetére
Max 3K-t szerintem mert tényleg szép, és nem kommersz 5600. Az tény, hogy egy 9600 pro szintet sem tud.
-
Sanchez638
addikt
válasz
Balathruin #32084 üzenetére
-
Balathruin
veterán
válasz
Sanchez638 #32083 üzenetére
Ha nincs benne a nevében az, hogy Gamer, akkor nem sokat.
-
Sanchez638
addikt
Egy Leadtek FX5600 ultra mennyit érhet? Hibátlan és szépen is néz ki
-
-
Elvileg így jónak kellene lennie. Meg is áll bios postnál mikor kiírja a hibát? Ha igen és van a biosban halt of error pont akkor vedd disabledre, továbbmegy és már csak szépséghiba az üzenet.Valamint ahogy írtad meg kéne próbálni a bios frissítést hátha javítja a gondot.
-
Megvettem ezt a lapot.
Belement egy G1610 meg 1x 2gb ddr3
Intrusion headernek nyitva kell lenni ha zárva a fedél a manual szerint.
Mégis minden indításnál kiírja hogy behatolás történt.
Teszi mindezt annak ellenére, hogy:
- beállításoknál event log törölve
- beállításoknál event log disable
- clr cmos megvolt
- security-nél intrusion: disable (próbáltam a másik 2 variációt is, hátha logikai csavar van benne)
- elem ok
- intrusion header 2 lába között nincs zárlat (nyitva kell ugye lenni zárt fedélnél)20 tűs táppal próbáltam, ezen kívül hibátlanul működik.
Valakinek van ötlete?
Bios frissítést még tervezek, ezen kívül? -
Dallas működését nem ismerem, de ez nem lehet jó valahogy egy rossz helyett?
Nekem nem kell most, csak találtam, és gondoltam hátha valakinek hasznos lehet. -
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #32074 üzenetére
A socket F szerver platform. Procim nekem is van hozzá, és még eladó is. Inkább a lap a húzós. Itthon nem is találáni, de ebay tele van vele, persze elég drágán. Kb 15-20K-tól indulnak. Ráadásul annyira nyomi a kialakításuk, hogy semmibe nem tudod beleapplikálni.
-
Sanchez638
addikt
Csak kíváncsiságból, Matrox M9148 erről tudna valaki valami infot mondani. Vagy találkozott már valaki ilyesmivel?
Másik: Van az Amd-nek ez az FX sorozata ami socket F-be vagy mibe megy bele. Milyen lapok ezek amin ilyen foglalat van? És mennyire nehéz procit találni mostanába?
-
-
-
-
válasz
Sanchez638 #32067 üzenetére
Az igen egy sima K6-2 megy annyit egy TNT2 M64-el, linkeket javítom; mxk6opt, 8.05 detonator
-
válasz
Sanchez638 #32064 üzenetére
Próbáld ki a 8.05-öst, ill itt az mxk6opt, ezt meg tedd az autoexec.bat végére, + nézd át a bios beállításokat amit fentebb linkeltem. 3Dmark2k TNT2 Pro és K6-3+ @550-el olyan 2000 pötty körül teljesít, tehát a te prociddal olyan 1800 körül lenne reális, ha minden jól be van lőve.
-
Rive
veterán
válasz
Sanchez638 #32064 üzenetére
Ha több proci és tuning-beállítás közül válogathatsz, akkor érdemes azokat az összeállításokat preferálni, ahol a memória sebessége a legnagyobb - akár úgy is, ha közben a proci órajeléből vesztesz valamennyit.
-
válasz
Sanchez638 #32059 üzenetére
K6-x-hez a 8.05 detonator való, újabbak már erősebb procikra vannak optimalizálva, +-os proci gyorsabb (2+ is mert min 550-ig elmegy) csak a P5A max rev 1.04 vagy régebbi verzió támogatják, az újabbak nem.
+ ezt nézd át
Szerk; rev 1.06-ban nem fog menni a +-os proci -
Rive
veterán
válasz
Sanchez638 #32061 üzenetére
Érdemes úgy válogatni, hogy a rendszer elsődlegesen memóriasebességre legyen kimaxolva.
-
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #32059 üzenetére
Közbe rájöttem, akk nincs értelme nagyobb procit bele rakni?
-
Dyno
veterán
válasz
Sanchez638 #31968 üzenetére
Megy PÜ
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #32056 üzenetére
Kb egy 300-as celeronA szinet tudhat. És nem a proci gyengesége miatt, hanem a chipset miatt.
Celeronnal egy LX/BX chipset sokkal erősebb, mint K6-tal a VIA vagy ALI. -
válasz
unclefucka #32055 üzenetére
ejj, pont a Radeon X1950XT nincs a táblázatban, amiről azt hallottam, hogy állítólag kinyírják azok a lapok amik max 4X-es AGP-t tudnak
sanchezsa! Nagyon alkalmazás függő, ahol számít az erős FPU, ott még egy 333-as P2 is bucira veri, de nagy átlagban hoz egy 350-es P2, illetve egy 400-as Celeron szintjét kisebb nagyobb difivel persze -
Sanchez638
addikt
Egy k6-III 400mhz-s procinak kb. milyen teljesítménye lehet?
unclefucka Thx
-
unclefucka
senior tag
válasz
Sanchez638 #32052 üzenetére
Teljes(nek mondható) összefoglaló az AGP -ről.
Itt megvan nagyjából minden videokártya és alaplap, kereszt-kompatibilitási táblázat meg minden. -
válasz
quailstorm #32053 üzenetére
Persze, a TNT2 alapú kártya már mehet bármilyen AGP-s alaplapba is
-
quailstorm
félisten
MSI oldala írja a 2.0 szabványt is, szerintem nem lesz gond.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #32050 üzenetére
Szerintem ilyen nem lehet, már ezért találták ki a bevágásokat
-
quailstorm
félisten
ugyebár én az M64-et egyből beleraktam a P4-be és nem volt semmi, aztán képet adott a régebbi P4-be, aminek az univerzális AGP-je van, 2x-4x, de RAMhibás
de gondolom ha baj lett volna valami elég vagy füstöl a fesz miatt...
mert van olyan TNT2 amin van bevágás és mégse tud 4x-et csak hogy jó legyen(#32048) sanchezsa: akkor megnyugodtam
-
válasz
Sanchez638 #32048 üzenetére
Akkor nem lehet hogy az hiányzott?
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #32047 üzenetére
2 bevágásos mindenbe agp-be megy, de szerintem az tnt2 m64.
Gban Most raktam fel az ali agp-t meg az Asus oldaláról leszedett drivert, megy rendesen eddig
-
quailstorm
félisten
válasz
Sanchez638 #32045 üzenetére
jó, de ez nem konkrét válasz
akkor rakhatom a linkelt TNT2-őt a P4-be vagy nem?
Mert gondolom azért van rajta a két bevágás mert 3,3 és 1,5V-ról is megy. -
válasz
Sanchez638 #32045 üzenetére
AGP driver fent van?
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #32044 üzenetére
agp8x tudó lapba nem mehet már 1x-2x, a kártyán amin 2 bevágás van, az használható agp 1x-2xbe is amin.
Az Asus hivatalos oldaláról szedett driverrel megy (eddig).
-
quailstorm
félisten
válasz
Sanchez638 #32043 üzenetére
Én azt tanultam, hogy ami belemegy, az kompatibilis. Direkt azért van 3-féle AGP foglalat és bemarás nem?
AGP 4x-et is tud a lap BIOS-ban állítható. -
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #32042 üzenetére
Win98 Se* lemaradt. Tudtommal ezek agp2x-ek és nem tudod 8x lapba bel rakni, fizikailag sem
-
quailstorm
félisten
válasz
Sanchez638 #32041 üzenetére
Oprendszer? Nekem az 50-es detonátor a favorit ahhoz drivers.hu-ról
De ilyet még nem láttam.Viszont nálam van most már az MSI TNT2. Nagyon pöpec, szép állapotú. AGP 8x módban ugye ez megy? AsRock lap és HT-s P4, tudjátok amit vettem. Nehogy ez is rossz legyen
-
Sanchez638
addikt
Valaki hátha tud segíteni: Van 3db Asus TnT2-m mindegyik delux sima/pro/ultra bármilyen driver-t telepítek, indulásnál lefagy a gép. Ez valami belső hiba lehet? A kártyák átmentek egy 3dmark teszten xp alatt
-
harmat007
csendes tag
válasz
Sanchez638 #32019 üzenetére
Próbáltam már HP DC gépet xeonosítani, mindkét chipszettel(q35,q45).
Csakis kizárólag a kétmagosokkal indult el. FSB-től függetlenül becupálta az 1333-as 5140-5160-as verziót is.
Viszont a szintén 1333-as négymagos 54xx procikkal nem indult, sem az 1066-os quad e5320-al.
Volt q45-el FSC gépem is, az is csak a kétmagosokat ette, viszont még a ventilátorokat is maxon hajtotta, az istenért sem lehetett szoftveresen leszabályozni, HP gépnél ez nem fordult elő. -
Rive
veterán
válasz
Sanchez638 #32031 üzenetére
Útban van, nem fér tőle a csúcsra tápolt dual PPro szerver
-
-
Armagedown
őstag
Elővettem egy kicsit a retro gépem:
Elég jól fut a Windows 7a vashoz képest -
-
-
Rive
veterán
Szerintetek mennyi reális ezért az izéért
Nem hiszem, hogy a 'hivatalos' beárazós topikokban tudnának rá árat -
-
válasz
Ganz-[HUN] #32022 üzenetére
En floppy lemezrol beszelek, egy kis merevlemez termeszetesen gyorsabb, mint a CF. De CF-bol van fel mareknyi es laza mozdulattal a kartyaolvasoba dugva tudom irni/olvasni. Ez fontos amiota PATA port mar nincs a naponta hasznalt gepeimben.
Miert teszedd OFF-ba? Egy A1200-as teljesen ontopic.
-
Ganz-[HUN]
addikt
-
unclefucka
senior tag
válasz
Sanchez638 #32011 üzenetére
sanchezsa: Morbid...
DarthSun: Én még elmélkedek a megfelelő konfiguráción, amibe beleteszem a 2db V2-m.
Csakis antisztatikus zacskó, semmi más! -
válasz
Nudlee #32017 üzenetére
Az atalkito tuti jo. A CF is, de a szoftverek nem igazan. Mas KS van az 1200-ban es az mar AGA. Nagyon megkoszonnem, ha megkerdezned, mert ilyet hajkuraszok egy ideje es mindenhol csak szettarjak a karjukat. A rendszert mar osszelapatolom, ha van vas.
DarthSun: En sem egyedul, hanem apai felugyelett mellett nyulhattam hozza a kis gephez. Hogy egesz pontos legyek az elso talakozas az volt, amikor nezhettem, ahogy osszerakja fater a konyhaasztalon a kitet.
-
Sanchez638
addikt
Emberek, szerintetek megpróbáljam? Q45-ös chipset-es gép, hpdc7900 adapteres Xeonnal? Ha bele megy, érdemes megpróbálni?
És egy új hepi,
Úgy is van egy valag notesz vinyóm
D
-
Nudlee
aktív tag
Nekem is kimaradt az Amiga, én C16 -al kezdtem (még meg is van).
Pár hete visszakerült hozzám életem első PC gépének (286) az alaplapja, így már 5db -ra nőtt a 286 -os lapjaim száma
-
válasz
Nudlee #32007 üzenetére
koszonom, pont ilyet keresek ,csak a CF nem jo, mert nekem 600.hoz kell. De az atalakito tokeletes.
Ganz-[HUN]: tudom, hogy lemezeget cserelgetni feeling, de CF-rol nem kicsit gyorsabb es kenyelmesebb whdloaddal tolteni a jatekokat.
DarthSun: Nekem nem. ZX81-el kezdtem...
-
válasz
unclefucka #32010 üzenetére
Nekem már minden Voodoo1 / 2- es gépben van.
(#32011) sanchezsa : szépen el van rakva de használj ESD zacsit is !
-
Sanchez638
addikt
válasz
unclefucka #32010 üzenetére
-
unclefucka
senior tag
válasz
Sanchez638 #31995 üzenetére
Azt már nem tudom, hogy honnan lett, mint ahogy azt sem, hogy az előző tulaj mennyire vigyázott rá (valószínűleg Ő is nagyon), de én most nagyon vigyázok a
pormentes, !új-szagú! Voodoo1 -emre
Szinte be sem merem tenni gépbe, az eredeti CD-t is tokban, fénytől védve 25°C -on tárolom.
(azért kipróbáltam egyszer, működik) -
törölt tag
Sziasztok.Itt az én retróm
ami csak "félig retró" mert nincs is másik pc-m
.
Most került bele egy 433MHz kingmax ddr pár,azt teszteltem éppen mit bír.DDR470-ként már hibát dobott a memtest,465MHz lett a vége cl2.5-3-3-7-cr1 beállításokkal.
Kis segítséget szeretnék kérni tapasztalt tuningosoktól mi lehet az oka annak ha visszaosztom a ramot ddr333-ra akkor elhasal memtesten alacsonyabb órajelen.A proci 275-ös alapórajelig (tehát 2200MHz) stabil alapfeszen,kb egy hónapig hajtottam is annyin végül azért vettem vissza 250-re mert az akkor benne lévő memók ddr333-ra visszaosztva úgy vitték a cl2.5 -1T beállítást.Ezzel a memóval már semmi akadálya nem lenne kifacsarni a procit viszont ha belőttem a prockót 270-275-re képet sem adott,ill. a mem is hibázik visszaosztva mikor próbáltam.
-
válasz
Sanchez638 #32004 üzenetére
Tőlem 5-10 perc, szóval ha tényleg kell elhozhatom majd neked és ha feléd járok beadom...
-
válasz
Sanchez638 #31999 üzenetére
Miért lenne drágább?
Még alkuképes is, oda van írva.
Az ár így gondolom nem elírás. Csak a proci elírás, az nem slot1 proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700KF
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged