Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi hangfal építés
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Blu-ray lejátszók
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
gyanítom azért mondtad mert a LIanóból következtettél ugyanis az FM1-es LIanóknál még valóban natív 4magos APU az A6-os csak ugye az FM2-es Trinityknél emelték a szintet..a korábbi csúcs A8-as helyét az új A10esek vették át így az A6-is lecsúszott a belépő szint közelébe,ezért kapott csak egy Piledriver modult 2"magggal",egyébként hozzászólhatsz a témához,csak kijavítottalak,néha én is írtam hülyeséget aztán a fórumos kollégák rám szóltak hogy ne vezessem félre a másikat és nézzek utána előtte,azóta kicsit körültekintőbben adok tanácsot,ha pedig úgy érzem nem biztos a dolog nem adok tanácsot nehogy valaki félrevigyek aztán miattam vegyen rosszat,ha túl lehordó voltam elnézésed kérem kolléga

FoLey-v :
Igen simán megérhet 3000-t az A6,amiben többet tud az A6-t az A4-nél:
-A6-os már kezeli az 1866mhz-es ramokat ami IGP szempontjából igen fontos,mert minél nagyobb a ram sebesség annál nagyobb az IGP memória sávszélessége ami a grafikai számításoknál(játék,némely videókódoló) jól jön.
-az A6-osban már jobb IGP-van(192db Radeon mag,míg az A4-esben csak 120)
-az A6-os K-s proci így könnyen tuningolható
-jobban együtt működik a ramokkal és más hardverekkelDE ha van rá keret és játszanál is a géppel inkább az A8-as ajánlanám az már valóban 4"mag"os vagyis 2 modulos és abban az IGP már 256Radeon maggal bír.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest