Új hozzászólás Aktív témák

• Vesztor87

senior tag

Sziasztok! Remélem Ti tudtok nekem segíteni:) A helyzet az, hogy én alapvetően Inteles voltam, de most rokoni megbízásból ~70k-s keretből kellett összeraknom egy gépet. Egy AMD-s gépet raktam össze (jelenlegi s478 lesz kiváltva, főleg net és játékra). A keret szűkössége és a jó IGP miatt lett AMD. A konfig:
    -A8 5600K
    -Ascrock FM2 A55 DGS
    -Kingmax 4GB 1600 MHz
    -FSP Hexa 400W
    -WD 500GB 7200 16MB

Mivel életemben először találkozom AMD-vel ilyen "közelről", nem tudom hogy mi-mi. A BIOS-ban van ilyen lehetőség pl hogy Fast meg Ultra Fast boot, bekapcsoltam, de semmire nem mentem, mert nem bootol csak visszadob a biosba :((( Ez akkor mire jó?
    Van olyan rész ahol a hűtést tudom állítani, van olyan hogy hány fok legyen (45-65-ig asszem), meg a hűtésnél hogy level 1-9. Mindegyik hangosnak tűnik (gagyi házat vettem 2e ft-ért itt a ph-n), level 9-re tettem először, akkor irdatlan 3200 rpm-et produkált, most level 1-en valami 2200 körülit. Ezek a gyári hűtők ilyenek?
    Biosban van egy csomó dolog amit állítgatni lehet, van értelme valamelyikhez hozzá nyúlnom? (Hozzá vagyok szokva hogy olcsó kis Celeronos gépeim voltak amiknél nem sok választási lehetőség van, most meg leesett az állam).
    A memóriánál az volt kiírva hogy 1333 (holott 1600-asat vettem), azt átraktam 1600-ra, máshoz nem nyúltam.
    Köszönöm előre is a supportot!
    üdv.
    Egy elveszett Inteles:) :R

Új hozzászólás Aktív témák