Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AxBattler #15898 üzenetére
No, úgy tűnik XMP-s beállításokkal sem hibázik: 6 Pass, 0 Error az éjszakai Memtest eredménye.
Így viszont már igazán nem tudom, hogy mi lehet a gond, miért hibázik 2133Mhz-en a rendszer (főleg játékok alatt):
- alaplapot már cseréltem, de mindkettőnél előfordult;
- a RAM-ot oda-vissza leteszteltem;
- marad az APU, mint hibaforrás, de az meg hogyan lehet hibás?Vagy előfordulhat, hogy egy gyengébbecske darabot fogtam ki, ami nem bírja a gyári 1866Mhz feletti memória-órajelet? Utóbbi frekin még nem próbáltam, ezt még megnézem este, de ha itt is zsákutcába kerülök, akkor nem tudom, hogy mit lehetne még próbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest