Új hozzászólás Aktív témák

• timarsandor

csendes tag

válasz maxmanus #1199 üzenetére

Szia!
    Az FSP márkájú tápokat merem ajánlani, mivel egészen jó árban vannak szerintem és nagyon ritka kivételektől eltekintve nem kell féltened a géped onnantól tápmeghibásodástól való károsodástól...

Amiket eddig próbáltam FSP-ből és teljesen jól kielégítették az igényeimet (valamint természetesen nem volt velük gond):

FSP FSP350-60APN

Gigabyte SuperB 460W (FSP-belű táp átmatricázva, 400-as inkább, de nekem egy Athlon II X4-es, 100-130W TDP-jű videokártyás, több HDD-s, több ODD-s, külön hangkártyás konfigot szépen kiszolgált évekig...)

És akkor, ami most van és szerintem még jópár évig lesz:

FSP AU-400 (Aurum 400W) Ez messze a legjobb, de a legdrágább is közülük... Viszont nagyon magas hatásfokú, nagyon csendes, sok (5) év garanciás... De több, mint kétszerese az ára a 350-esnek, ami ráadásul már kihalófélben van...

Ami manapság még jó ár/érték arányú FSP és jókat hallottam róla, az a Hexa széria.

Szóval lehet, hogy szép a ház, amiben a bizonytalan típusú Cooler Master-táp van, de érdemes a tápon nem spórolni! ShellKretor kolléga tesztjei hatására vásároltam a házamat, tőle érdemes abban a tekintetben segítséget kérni! (Természetesen az ízlés sérthetetlen, de ne a beépített táp alapján dönts egy ház mellett, mert később bánhatod, ha véletlenül rájönne a dögölhetnék...)

Új hozzászólás Aktív témák