Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
Leslie67
üzenetére
Szia!
Biosba belép jobb felső sarokban van egy olyan, hogy Exit/Advanced Mode(továbbikban AM). Az AM-ot válaszd ki és akkor előjön az AM. Azon belül lesznek ilyen fülek felül, hogy Main;Ai Tweaker;Advanced,..stb.
Ha rámész az Ai Tweakerre akkor ott lesz lehetőség az IGP tuningra, a GPU Engine Frequency beállítással.Teszt az alaplapról,ahol ha végig nézed a BIOS-ról készül screeneket könnyen láthatod amit leírtam folyamat.
A képen bekarikáztam az amit állítani kell,hátha könnyebben megtalálod.

Egyébként én ha új alaplapot veszek az az első hogy a BIOS-t funkciókat végignézem,mert csak így lehet személyre szabni a gépet jól ha az ember magának nézi meg mit tud az új vas,nekem is új volt ez az UEFI elsőnek,de egy óra molyolás és 1-2tuning után már simán fog menni neked is, ebben biztos vagyok

Nem ördögtől való a tuning,pláne ha egy K-s procid van és egy FM2-es csúcslapod alá,mert így a pénzedből több teljesítményt tudsz kisajtolni,de ahány proci és alaplap annyi féle tuningpotenciál és beállítás,ki kell kísérletezni neked mi a legjobb,ez máshogy nem megy sajnos,csak próbálkozással.

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Elemlámpa, zseblámpa
- Starlink
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest