Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nyúltáp

senior tag

csokozon nepek!

Menth: buszhoz annyit, hogy a tetejen a szogesdrot ivebe vihetnel nemi szabalytalansagot, mert igy most feltunoen tokeletes spiralvonalban tekerodzzzik, amugy minden mas fasza.

kompozicio: hathat, oszinte leszek, nekem nem tetszik, tul lapos. Ugy nez ki, mint a filmekben a "jolmegmutatjuk a lerombolt varost vmi megrendito zenevel, premier planbol kifele tavolodva", ami mozgokepnel mukodik, de szerintem allokepnel mar nem annyira. En a helyedben kozelebb hoznam buszt, kamerat levinnem motorhazteto szintjere, vagy kicsit lejebb, ugy hogy a kep aljat a leszakadt hid pereme toltse ki. Busz maradhatna picit jobbra tolva igy baloldalt meg mindig meg tudnad mutatni a lepusztult varost. Konnyebb is lenne megvalositani, nem kene akkora teret megtolteni modellekkel.
    Amugy a mostani kompozicioval szerintem aza legfobb baj, hogy annyi reszlet van a kepen, ami elvonja az ember figyelmet es kamera beallitas miatt mindegyik eleg hangsulyos, hogy egyszeruen nincs a kepnek fokuszpontja, nem tudnam megmondani, mi a kep fo temaja. Elsore a buszra tippelne az ember, meg gondolom az lesz legjobban kidolgozva majd vegeredmenyen, de ahoz nem eleg hangsulyos az elhelyezese a kepen, a lerombolt varosrol, meg ponthogy a kidolgozott busz viszi el a hangsulyt.....vhogy a ketto kozt lebeg a kep.

Junk_corp: Tetszetos textura, SPAR logo mindent visz :DD

Új hozzászólás Aktív témák