Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dregpeter
tag
na azota más problémám is van. . .
Csináltam egy fejet, felcsontoztam , nyakcsont, fejcsont, álcsontok. Psyhque helyett skint hazsnálnék, a pontosabb száj animácio miatt is. Először hazsnálnám, De az a bajom, hogy hozzárendelem a fejhez(bőr) és bejön ugy hogy különböző szinekbe van felosztva a fej ( mezőkre, amelyeket a skin mozgat különböző csontokra) de az a bajom, hogy nem tudom ezeket megváltoztatni, akkor sem ha a csontokon lévő izét ( nem tudom minek nevezzem) huzogatom állitgatom, nem változik semmi,
valaki tud ebben segiteni?
valami speciális tutorial van valahol rola?
mert amit eddig láttam(találtam) abba nem fordult ez elő, vagy valami beállitáson tásiklottak . . .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
Üzleti előfizetők hirdetései
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest