Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz tailor #3300 üzenetére

hát lehet mi se vettük meg, csak ''kaptuk'' :D Diákként azért én sem tudok letenni 2 millát érte :D PLE-t nem érdemes szerintem használni annyiból, hogy számomra túl zavaró volt az a pár megkötés, ami benne volt... A Max 30 napos free triálja ilyen szempontból jobb (bár nem az alapján kellene mérlegelned, hogy melyik ingyenes változatot válaszd a kettő közül... Ingyenes szoftvernek ott a blender, csak hát abban épp nem fogok tudni segíteni, meg lehet, hogy itt mások se nagyon... de vannak blenderes fórumok is, és egész pofás dolgokat lehet benne csinálni... Maya-hoz mint említettem, a world3d.hu-n van az MTS (magnificat tutor series) két videója, ami kezdőknek szerintem (remélem) egész jó, bár csak jó visszajelzéseket kaptam róla (igen, én vagyok Magnificat :D). De ezt többet már nem fogom említeni, illetve reklámozni... Magyar MAX tutorokat sosem kerestem, régóta maya-s vagyok, max-os tutorjaim meg azért vannak, mert az én szintemen (középhaladónak mondanám magam :D) már hasznos dolgokat lehet megtanulni más tutorokból is, illetve át tudod menteni a saját programodba...
    Átállni másik programra abban az esetben nem nagyon zűrös, ha kiismerted magad tényleg egy progiban... Ha már magabiztos vagy egyben, onnantól szerintem nem túl bonyolult áttérni másikra, pár hét alatt szerintem gond nélkül kivitelezhető (bár nem tudom, nem álltam még át maya-ról másra, még kiptóbálás szintjén sem nagyon, bár az XSI-vel szemezek ismeretséget kötni...)

Hülye kérdés meg nincs, csak hülye kérdező :D :D viccet félretéve, nem hülye kérdések ezek... max megválaszoltuk már párszor pár helyen, de mivel én személy szerint régen válaszoltam már ezekre, így nem került fáradtságba... Szóval jó válogatást (ha érdekel, keress rá neten vagy youtube-on maya, max és xsi reel-ekre... mutatnak benne filmeket-játékokat, amikben őket használták... én anno tán a 2005-ös Maya reel miatt döntöttem a maya mellett :D)

Új hozzászólás Aktív témák