Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Neee.....lemaradtam
Akkor meg bazz.... -
-
mhydas99
őstag
Azutan, hogy egy az egyben lopjak az iPhone designjat, meg a szoftveruk is iOS-esedett, mar a nevezektan is ugyanaz. Oke, legalabb nem Xiaomi 17 Pro Max, hanem Ultra. Egyelore...
Remelem az uj szeria dobozan mar egy kisse megragott sarlokalapacs lesz, ami hunyoritva az almas logoval lesz osszekeverheto... -
-
Éveket vártam erre a kódnevre.
Nem, nem a másik kettőre..
-
cs.zs.
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nyári-őszi megjelenéssel már 18-nak illene lennie
-
Miért 17
Miért nem 27
Azzal rávernének mindenkire a piacon
-
judas13
veterán
Moszkva?
Valami mást nem tudtak volna megálmodni kódnévnek? Mondjuk testvérvárosát Budapestet talán.... 
Nem tudom ez régióra Globalra vonatkozhat ha jól látom vagy a térképre böktek talán aztán ez jött ki belőle.
-
haruspex
aktív tag
Mondjuk ez legalább logikus. aztán hátha nem adják ki ugyan azt a telefont ötödször is.
-
hdavid1
aktív tag
moszkva, brüsszel, micsoda kódnevek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor meg bazz....