- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
válasz
denes.ando
üzenetére
Amúgy szerintem is lenne létjogosultsága. És nem szuper olcsóra kéne fogni hanem fognák az A57-et és kicsinyítenék 6,3 colra vagy 6,2-re. Lehet e A57 Napóleon Edition-nek vagy A57 MiniMe-nek hívni vagy akármi. Ok kissebb lenne az akku de ennyi.
Igen, tudom hogy szilícium karbon akksikkal még az sem lenne kissebb, de ebbe most ne menjünk bele. -
denes.ando
újonc
6,6 inch ez is.
Jöhetne végre egy kisebb kompakt S2x méretű középkategóriás Samsung is...
-
PA80
tag
Jèzus, már A57-nél tartunk? Én még mindig egy A52s-t nyúzok, de nem tervezem cserélni. A legújabb rendszert direkt nem tettem fel rá és teljesen jól használható még 4 és fèl èv után is. Kiváncsi leszek meddig fogja bírni!
-
bossbob
tag
Apámnak is A53 van már megjelenés óta. Amit kibírt az a telefon, Jézusom...
Már a megjelenéskor is kritizálták hogy lassúcska. Gyorsabb azóta se lett pedig az aktuális oneUI egész jól fut rajta. Érdemes bekapcsolni az animációk csökkentését és akkor kicsit gyorsabban reagál majd.
Egy A57 128 gigás verzió nyárra szerintem lehet bezuhan olyan 130-150 ezer közé. Annyiért szerintem jó vétel lesz még akkor is ha CPU-n kívül semmi sem lesz új benne. -
Az én szememben az A54 óta nem történt igazán jelentős előrelépés, és valószínűleg itt sem lesz. Ezt úgy mondom, hogy A54-et és A56-ot is használok.
-
tuto558
aktív tag
Nekem is jelenleg A55 van és gondolkodok, hogy váltsak-e majd egy ilyenre.
Arra leszek kíváncsi legfőképp, hogy az A57 adatkommunikációs téren fog-e fejlődni, vagyis kap-e végre 160 MHz-es wifit és Bluetooth 6-ot. Utóbbit lehozta 1-2 oldal a hetekben, de az még kevés, hogy tényleg elhiggyem.
Btw, az A55-nél nálad energiatakarékos módban értesítések mindenről megjönnek? Igazából amiatt nem kapcsoltam még be, mert a háttérbeli folyamatok/hálózathasználat korlátozása miatt nem tudom megjönne-e a work profile-ból minden értesítés, ha jön mail/üzenet, ami elég fontos. Ha ez a része nincs bekapcsolva, akkor önmagábana CPU 70%-ra korlátozását nem lehet bekapcsolni.
-
bossbob
tag
Szerintem az utóbbi 3 évben az érdemi fejlesztés a Samsungnál az volt hogy az Exynos csippeket gatyába rázták. Az új 2500-as is elvileg elég jó lett a tesztek szerint.
Én A55-öt használok úgy hogy az energiatakarékos módban folyamatosan be van kapcsolva a CPU 70%-ra korlátozása és nekem így sem lassú. Amit nagyon értékelek ebben a telefonban hogy sosem melegszik még akkor sem ha kikapcsolom az energiatakarékos módot és hagyom hogy csúcson menjen és megízzasztom valamivel. -
Teagol
aktív tag
Jó, de mennyi a matek?
-
-
Ricardo
titán
Én a súlyára, és a méretére leszek kíváncsi.
-
ndave92
aktív tag
Amilyen ütemben "fejlődnek" a Samsung telefonok, simán ki fogja bírni a 4 éves szoftveres támogatást, mielőtt lecserélnéd. Nekem is A55 van lassan 2 éve, tökéletesen megfelel az átlagos felhasználásra. Remélem nem fogják mesterségesen lassítani, hogy cserére ösztönözzenek, mint anno pár modellnél tették azt...
-
Dave1984
őstag
Úgy érzem ha ebben az iramban halad a "fejlődés"jópár évig még indokolatlan lesz az A55 öt lecserélnem
-
Miért nem tudják azt a rohadt kávát szimmetrikussá tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest