Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- E-book olvasók
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szeretnék egy hosszú szalagot készíteni, ami a térben megy ide-oda.
3 dolognál akadtam el:
1 - hogy csinálom meg, hogy a szalag bizonyos helyeken vastagabb legyen, és bizonyos helyeken csavarodjon?
Jelenleg pathdeform-al csináltam meg, de se a csavarodást nem tudtam megcsinálni, se a vastagodást. Ha a kiindulási testet előre megcsavargatom, és vastagítom, akkor ezek a púpok, tekerések végigmennek a görbén, én pedig azt akarom, hogy fix helyekn legyenek.
2 - A másik meg az, hogy nem tudom jól beállítani, hogy a szalag világítson. A Help-ben írnak valami hasonlóról, amit meg is csináltam úgy, hogy a materialnál kiválasztom az advanced lighting override-ot, de elsőre (ahogy a help-ben le volt írva) nem működött (teljes feketeség), kipróbáltam, hogy több ilyen material-t egymásba ágyazok, és amikor a 3.nál voltam elkezdett működni. 99%, hogy valamit elronthattam, mert gondolom nem kell többet egyberakni... De még így sem volt jó, mert hiába működött ezután, a fénye átvilágított a tárgyakon, vagyis nem volt árnyék. Nem is találtam erre használható beállítást...
3 - megpróbáltam rárakni videopost-ban glow effektet, ami sikerült is állóképnél, de mivel egy videóról van szó, az a probléma merült fel, hogy hiába renderelte be mind a 83 képet, és rakta is rá a glow-t, a kész MOV fájlon nem volt rajta az effekt, pedig renderelés közben láttam...
Ha tudtok valamelyik problémára megoldást, akkor írjatok!
Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest