Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
szia!ez a renderelősdi teljesen behatárolhatatlan nagyjából mert függ attól, hogy mivel rendereled,hogy milyen a jeleneted (poligonok(sokszögek
) / textúrák) és ugye a gépedtől
a max alap renderherkentyűjével viszonylag gyorsan le lehet tolni egy 20-30sec-es gépet ilyen 3ghz körüli 1-1,5grammal meg egy norma vidkarival ellátott géppel
olvastam hogy magyar nyelvű segítség kellene neked,angollal hadilábon állsz vagy mi a szösz?
Nyúltáp én nem láttam a filmet mert kb focimeccset nézek kaja csinálás közben és jóidő :/
Zbrush meg benyalhat tövig
még referenciával se egyszerű..de rohadjak meg addig tolom amíg el nem érek benne valami értelmeset mert baromi jó program csak tényleg fantázia és némi művészi érzék kellene hozzá aminek ugye mint látjátok eléggé híján vagyok
Könyv meg ha meglesz még kedden tényleg tuti beszerzem ;) esetleg egy néhány soros kommentet nem írnál róla, hogy mégis mennyire jó mármint...hogy simán brutál vagy atom brutál-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Tekken 7 Playstation 4
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) / textúrák) és ugye a gépedtől
olvastam hogy magyar nyelvű segítség kellene neked,angollal hadilábon állsz vagy mi a szösz?
Könyv meg ha meglesz még kedden tényleg tuti beszerzem ;) esetleg egy néhány soros kommentet nem írnál róla, hogy mégis mennyire jó mármint...hogy simán brutál vagy atom brutál-e?