Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz
Dragon3000 #32551 üzenetére
Hát, akkor ezzel is szerencsém volt, hiba nélkül (miután elsőre elfelejtettem bekapcsolni a TPM-et, így másodjára, de) települt a W11 és nem volt eddig vele semmi gondom
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II 1.5dCi - ha sietek
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
Szoszo94 #32550 üzenetére
Nekem is sima 1600-as van, egy WIN10 Pro-t frissítettem W11-re...először átváltottam Insider verzióra, feltelepült csont nélkül, de kiírta, hogy a CPU nem támogatott. Mondom tudom, de azért próbálni csak lehet :-D
Aztán pár nap múlva rollback WIN10-re, kilépés az Insiderből...
Nem sokkal később azt vettem észre, hogy feldobta a frissítést a stable channel-en is W11-re :-) Ráböktem és fel is települt, azóta is frissül rendesen, minden gond és baj nélkül működik a masinám.[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
törölt tag
válasz
hokuszpk #32547 üzenetére
Én 2018 végén - 2019 elején rugdostam rá a Win10-et a Win7 Ultimate 64-re még FX-8320-as procival de már SSD-n. Nem emlékszem, hogy hogyan csináltam, de simán megoldható.
Legyen egy mentett rencer imidzs, amit akkor is vissza lehet tölteni további kisérletezésre, ha már a pókok is kidöglöttek a sarokból.
-
RVR400
veterán
válasz
Sgt. Chris #32553 üzenetére
Én ugyanezt csináltam (volna), csak nekem az Insiderből kilépés előtt is csipogott, hogy nem kompatibilis, és azóta is csipog, szóval maradt a W10.
-
John Rose
aktív tag
Én is tegnap frissítettem ms oldaláról letöltött iso képfájllal. Simán felment és frissít is windows update-el ahogyan kell.
-
carl18
addikt
válasz
magmakocka #32445 üzenetére
Kíhívás elfogadva, Én is megterheltem mit tud az enyém.
Igazság szerint úgy érzem a 6 mag 12 szál még egy jó darabig elég lesz nekem, talán 1-2 év múlva már lehet platform váltásra kényszerülök. De ha ne adj isten akciós áron kiszornák a Zen 3-as szériát az se volna gond.B450 lapomba még simán bele lehetne rakni.
Majd meglátjuk mit hozz a jövő, de egyenlőre nagyon jól szolgál a 1600 is.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
nyul105
senior tag
felrakta ezt valaki esetleg?
https://www.msi.com/Motherboard/b350-tomahawk/support#down-bios
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyet kérdezek, de nagy a kavar most a fejemben.
Nem volt AMD processzorom A 3200+, 4200+ óta kb.
Fogalmam sincs, hogy ezekben a Ryzen cpukban van-e integrált VGA vagy sem.
Vega 8-at olvastam már, de azt is hallottam, hogy van, amiben nincs.
Vagy esetleg az alaplapokban van, mint régen. Picit segítsetek kérlek.Köszönöm.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Viktor77
félisten
válasz
Fr@nkieWilde #32561 üzenetére
A G-sekben van.
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station…
-
Gyuri27
félisten
válasz
Fr@nkieWilde #32561 üzenetére
Prociban lehet. Lapon nincs.
A proci tipusszáma pl 4650 után egy G betü az igp.
Az hogy pontosan melyik azt az amd (vagy bolt) oldalán tudod megnézni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Nagyon köszönöm nektek!
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Petykemano
veterán
Sziasztok!
Van most egy jónak tűnő ajánat RAM bővítésre.
1700X + MSI B350 Carbon Pro GamingJelenleg 2x8-at használok 3200-as XMP profillal. (CMK16GX4M2B3200C16W)
A CMK32GX4M2E3200C16 típus nem szerepel az MSI honlapján a support listában, de mondjuk nem csak a Summit Ridge, hanem más Ryzen generációk esetén se.
Tehát önmagában az kérdés, hogy az működne-e 3200-on?De az igazi az lenne, ha mind a 4 modul működne 3200-on.
Ilyesmivel kísérletezett már valaki? Tudom, hogy elvileg a Ryzen 1 memória vezérlője ilyen szempontból topa, csak kérdezem, hogy esetleg a BIOS frissítések javítottak-e ezen a kezdeti nehézségen?Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
hokuszpk
veterán
válasz
Petykemano #32565 üzenetére
amiatt nem aggodnek, hogy nincsbenne a support listben, talan a Corsair letesztelte, ha mar odatette az "AMD Ryzen" feliratot .
elsogennel a 4 modul 3200 nagyon velemenyes, kiemelkedoen jo imc kell hozza, egy 2933 -ra azert tennek nagyobb tetet, de a 3066 is eselyes.[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
hokuszpk
veterán
válasz
Petykemano #32567 üzenetére
szinte biztos, mert nalam a B350 Mateban a 3800XT mellett is ment feljebb ; valami 3466 korul volt a 4 modulos felallas teteje.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Petykemano #32567 üzenetére
B350-re az MSI nem fog kiadni Ryzen 5000 sorozatot támogató BIOSt. Az a B450 privilégiuma és már kész van.
-
Petykemano
veterán
válasz
#12516608 #32570 üzenetére
Végülis azt látjuk, hogy számos A320-as alaplap támogatja a Vermeer CPU-kat
Asrock, Gigabyte
Számos alaplap esetén előfordult, hogy B350-es lapra flasheltek B450-es BIOS-t és végülis működött.
Az MSI is "véletlenül" kitett egy B350 Tomahawk BIOSt, ami tartalmazott Vermeer támogatást, csak ezt közben visszavonták
Az Asrock elkezdte hivatalosan is az X370-es alaplapokon - egyelőre többnyire beta állapotban - támogatni a Zen3 CPU-kat.
a Gigabyte összes B350 és X370 alaplapja rendelkezik a ComboAM4v2 1.2.0.5 AGESA verzióval, amivel viszont jelenleg csak a Renoir CPU-kat támogatja.
Elég sok jel mutat arra, hogy nagyon merev, áthidalhatatlan technikai akadálya nincs.
Abu azt válaszolta, hogy a szükséges microcode az alaplapgyártók rendelkezésére áll, rajtuk múlik. [link]
Még reménykedem, hátha.Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
hokuszpk
veterán
válasz
Petykemano #32571 üzenetére
azert ne légy nagyon szomoru, ha az MSI kitol velunk es nemcsinal semmit, neked még ottvan mondjuk a 3800XT, elsokezbol mondhatom, hogy eleg szep temponovekedest hoz még a 2700X -hez kepest is.
-
Petykemano
veterán
válasz
hokuszpk #32572 üzenetére
Szomorú nem lennék.
Esetleg vennék a fiamnak B450-be 5600x-t és lenyúlnám az ő 3600x=ét.
De ez számomra azért nem lenne olyan jó deal.
Ennyiért túl kicsi ellőrelépés. Ramot se bővítenék.Másülönben meg akkor több msi alaplapot nem veszek.
[ Szerkesztve ]
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
hokuszpk
veterán
válasz
Petykemano #32573 üzenetére
nekem a -2 mag valamiert nemjottbe, lehet ez ilyen piszologiai ize, hogy legyen mar meg a 16 kocka a feladatkezeloben.
-
Petykemano
veterán
válasz
hokuszpk #32574 üzenetére
Én meg szerintem semmi hasznát nem láttam annak, hogy 30%-kal többet költöttem a 1700X-re 1600X helyet.
De ez nyilván nagymértékben függ attól, hogy mire használja az ember.A 3600X magasabb egyszálas teljesítmény mellett hozza az 1700X többszálas teljesítményét is. És ez szerintem az 5600X vs 3800X esetén is igaz. Ha adott időpillanatban nem indokolja a felhasználási módod a több magot, akkor nem érdemes (nem lehet) több maggal biztosítani magadnak az időtállóságot. Ha akkor 1600X-et veszek 65eFt-ért, lehet, hogy azt már cseréltem volna a maga idejében jóárasnak számító ~75e-s 3600X-re.
Ha nyílna lehetőség a B350-embe egy olcsóbb (mondjuk 40-50eFt) Monet-t rakni, lehet, hogy azon is elgondolkodnék.
De mondom, ez ízlések és pofonok.[ Szerkesztve ]
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
hokuszpk
veterán
válasz
Petykemano #32575 üzenetére
nemcsak izles, meló ; ritkan, de most pl. epp 4 virtualisgep megy, mert az egyik projectben felvetodott, hogy legyen ceph storage, még sosenemettem olyat, valahol körbe kell szagolni.
Biztos elketyegne 6 maggal, -- ahogy lehetne 12-16 magos is a cucc -- , de valahogy az jott ki, hogy a hasonlo teljesitmenyigenyek felbukkanasi surusegehez perpill nekem a 8 mag az optimalis.
** mondjuk mar az 1700 -at is ugyvettem, hogy kifizette magát.[ Szerkesztve ]
-
Petykemano
veterán
válasz
hokuszpk #32576 üzenetére
Igen, főként az számít, hogy mit futtatsz rajta.
Egyelőre úgy tűnik, hogy túl jó a kihozatal ahhoz, hogy a lapkák vágásával legyen kénytelen többet eladni. Az amazonon jelenleg $349 volt az 5800X és $329 az 5600X. Mondjuk ilyen különbség mellett már én is inkább a 8 magosat venném. Bár a $319-es 5600X a szokásosnál lényegesen drágább. Magyar boltban már lehet kapni 100e-ért, ami inkább egy $260-os árat sejtet. Mindenesetre úgy tűnik, hogy az AMD inkább picit drágábban akarná eladni a teljes lapkákat, minthogy vágottat adjon. De mondjuk $350-et én személy szerint nem adnék érte, mert nincs rá szükségem.Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Petykemano #32565 üzenetére
4 modul mindig nagyon necces
na, viszont MSI X570S Tomahawk MAX WIFIben megy az 1800X.
ami jo, mert meg akartam uszni, hogy swappelni kelljen a lapot az itthoni rigben. szoval egyelore marad az MSI X370 Titanium a 3900X alatt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
elder troll
senior tag
B350-es lapban ugye le kell venni 20 fokot egy X-es procinál?
3 hőfokot mutat hwinfo64:
lapnál 45
cpu tdie 65
cpu tctl 85Prime95 alatt nálam 80 fok a lélektani határ, és szerintem nem valós a 80+ fok.
-
hokuszpk
veterán
válasz
elder troll #32581 üzenetére
nem a laptol fugg, hanem a procitol, most fejbol nemtom melyiknel milyen +offset van a tctlre, -- talan az 1800X 20 fok, az 2700X 10 , -- ellenben a tdie az mindig jo, szoval eleg azt nezni.
-
elder troll
senior tag
válasz
hokuszpk #32582 üzenetére
1600X-et tesztelek épp, és a 3 bekarikázott hőfokból szerintem a 65 fokos tűnik reálisnak.
-
hokuszpk
veterán
válasz
elder troll #32583 üzenetére
>>> a tdie az mindig jo <<<
-
dpalotas
csendes tag
Megjelent asus prime 370 pro-hoz az új bios.
-
Petykemano
veterán
/Ryzen 5000 @ chipset series 300/
MSI:
"For the older 300-series motherboards, we will release the AGESA COMBO PI V2 1.2.0.6c beta BIOS by the end of April. "
[link]Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
Sgt. Chris
aktív tag
[link] B350-F Gaming új BIOS 6026...igaz beta, feltettem, semmi negatívum eddig.
ROG STRIX B350-F GAMING BIOS 6026
"1. Update AMD AM4 AGESA V2 PI 1.2.0.6b. - ennyi a bőbeszédű leírása.ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
-
hokuszpk
veterán
válasz
Steve_Brown #32589 üzenetére
anno a Vengeace 3000 CL15 volt a problemas ram, ez cl16 -os azaz mennifog ; plane, hogy ha cl15 lenne, akkoris valoszinuleg mar nem 5.30 alatti verziojut kapnal, ami a problemak ~90% -at okozta.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok! Van esetleg tapasztalata valakinek a ryzen (1) -ről való 3xxx/5xxx típusra való váltásra? Mennyire érződik gyorsulás alkalmazásokban / játékokban?
-
kecsawi
senior tag
válasz
dangerzone #32591 üzenetére
1200-2200G-5600G A második lépést jobban éreztem, de még ettől is jobb ha nem G-sre váltasz. Simább szárazabb érzés, már böngészés közben is.
-
Viktor77
félisten
válasz
1600->5600. Valamennyivel pattógosabb a rendszer, illetve több fps még egy 1650-nel is.
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station…
-
hokuszpk
veterán
válasz
sokmindentől függ, én 1700 -> 2700 -> 2700X -> 3700X -> 3800XT -> 5700G uton jutottam el az 5800X -ig, a 2700X -> 3700X , 3700X -> 3800XT es a 3800XT -> 5700G valtasnal is ereztem, hogy pattogosabb lett a rendszer ( mondjuk a 3700X -> 3800XT eseteben a sata ssd is lecserelodott nvme-re ) ; az 5700G -> 5800X kulonbseget viszont már csak szintetikus tesztekben.
-
dangerzone
addikt
Köszi a válaszokat. Egyelőre vga csere ellenére (gtx 970 >> rtx 3060ti) marad a proci, csak felhúztam 3.8 GHz-re. Aztán majd meglátjuk, mennyire érzem kevésnek, de amúgy sem játszom kompetitiv fps jatekokkal, ahol nagyon fontos lenne a dolog.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
dangerzone #32596 üzenetére
Én egy 3,7GHz-re húzott Ryzen 2700-al hajtom az RTX 3060-as karimat , és úgy érzem nagyjából mindenhol 95% fölött van a GPU kihasználtság . Amúgy meg 75Hz-es a monitorom , szóval több FPS-re nagyon nincs is szükségem
Másik viszont amióta felraktam a lapomhoz ( MSI b450m pro-vdh max ) a legfrissebb BIOS-t , az eddig stabilnak hitt rendszerem 3,9 helyett csak 3,7 stabil
Vajon mi változhatót ?
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Cserélni készülök a 2600-asomat és azt látom hogy az 5600G jóval olcsóbb mint az 5600-as…. Ez mitől van? Nekem laikusnak az látszik csak hogy integrált VGA is van benne… Mi a turpisság?
Try again, fail again, fail better!
-
Viktor77
félisten
-
Capokam
friss újonc
Hali ! Rog Strix b350-F alapra Ryzen5 3400G proci mellé alkalmas-e ASUS DUAL GeForce RTX 3060 O12G V2 vagy tudtok ár/teljesitményben hasonlót ajánlani ?? sürgős lenne karácsonyra kell.
-
kecsawi
senior tag
Asus b350-f alaplapnál jött ki új bios, van róla tapasztalat?
Beta BIOS
1. Update AGESA version to ComboV2PI 1208
2. Mitigate the AMD potential security vulnerabilities for AMD Athlon™ processors and Ryzen™ processors
Please note that this is a beta BIOS version of the motherboard which is still undergoing final testing before its official release. The UEFI, its firmware and all content found on it are provided on an “as is” and “as available” basis. ASUS does not give any warranties, whether express or limited, as to the suitability, compatibility, or usability of the UEFI, its firmware or any of its content. Except as provided in the Product warranty and to the maximum extent permitted by law, ASUS is not responsible for direct, special, incidental or consequential damages resulting from using this beta BIOS." -
Hencso
Ármester
sziasztok.
Öcsémnek ezt sikerült szerválnom ... szerdán össze rakom azt veretheti a gametCPU:AMD Ryzen 5 1600 , EKL Alpenföhn Ben Nevis toronyhűtővel,
2x8 GB-os Crucial Ballistix Sport 2400 MHz-es ramokal,
KFA2-Geforce GTX 1060 EXOC 6 GB PCI-E3.0 grafikus kártyával Arctic Accelero Xtreme IV hűtővel
MSI B350 PC MATE alaplap poton 70k ért[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Knobber
aktív tag
válasz
kecsawi #32606 üzenetére
Azóta már csiszoltak rajta és kijött március 21-el a BIOS 6063. Működik, ugyanúgy mint az előző.
Viszont ahogy látod már nagyon régóta 25.86-os SMU van a Summit Ridge-re, és szerintem nem is lesz újabb. Még azon lehet kísérletezni, hogy COMBOAM4 vagy COMBOAM4V2 között lehet benchmarkokat csinálni melyik teljesít gyorsabban.
A BIOS 5606 volt az utolsó bios még COMBOAM4-el, de már Win 11 támogatással.
Youtube: Knobber
-
eszakas
senior tag
Üdv.
Adott a leírásban szereplő config.
Erre a ramra cseréltem a 3200 ugyan ilyen típusú ramokat.
Üzem közben nincs semmi baj a rammal csak néha nem indul vele a gép.
Emlékszem a legelején volt a 3200-as rammal is valami amit BIOS frissítéssel meg is oldottam csak most jelenleg teljesen tanácstalan vagyok mit kellene állítanom.
Az alaplak elmételeg bírja a memóriavezérlőnek is birnia kéne akkor mi lehet a baj?Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
korren
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon rég volt már Summit Ridge CPU-m, most egy 1600X van a gépben és egx nagyon régi CPU hűtőt applikáltam rá, egy [Thermaltake Big Typhoon] hűtőt és nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerült!
CB R23 10 perc throttling teszten 7000 pont és 75°C-ig ment a CPU Tdie hőmérséklet.
Minden auto-n, egy 3000 MHz-es XMP profil van betöltve, kézzel visszavett időzétésekkel, hogy páros számú legyen (CL16).
Előre is kösözönm, ha van vkinek összehasonlítási alapja!
Vagy javaslata, hogy mit futassak a jobb összevethetőség okán.
[ Szerkesztve ]
-I like the misery. -I like this world!
-
hokuszpk
veterán
válasz
korren #32614 üzenetére
huha, reg volt, lassuk mit toltottem fel 2017 vege, 2018 eleje tajan, akkor volt Zen1 azaz 1700 a machinámban, freezer 33 plus alatt.
avxes ibt 3.7G ac ; 150W -ig elkuszo ppt :
talan meg nem is volt cb23 , cb15 eredmenyt talaltam ezzel a beallitassal :
2019 -ben már volt cb20 ( a feltoltes ideje : 2019.03.06 ) :
sajna cb23 eredmenyt nemtalaltam Zen1 procival.
-
G4ga
őstag
Sziasztok,
Egy buta kérdés lesz...
Adott ryzen 5 1600 AF + B550-a Rog Strix lap. Ebben szeretnék 3600-os Vengeance pro ramokat rakni, de 3600-n nem indul el...
Jol sejtem, hogy nem is fog, mert a proci nem támogatja?
3200-n még szépen bootol...
Ha kiszeretném hajtani 3600-on akkor CPU csere kell igaz?
3600X elég lesz vajon hozzá?[ Szerkesztve ]
-
hokuszpk
veterán
az első gentől a 3200 is szép teljesitmény, anno ez volt a "hivatalos" leosztas :
3xxxX vagy 5xxx cpura kell cserelned, azok tudnak ilyen memoriafrekvenciaval üzemelni.
// nemveletlen irtam 3xxxX -et, pl. a 3400G valoszinuleg nem fog menni. //[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
G4ga
őstag
válasz
Gyuri27 #32620 üzenetére
baromira érdekesen viselkedett amugy.
ugye memory try it funkcioval probáltam.
3600-ra lett állitva. auto idözitéssel (cl 22 ) az asus logo még bejött aztán ujra indult a gép. majd 3 kör brobálkozás és kiirta hogy nem sikerült bootolni. és alapbeállitásokkal 2133-on indult a win.
Volt hogy vga hibaled melett nem adott képet.
Cl18-as beállitással ( ami a ram gyári értéke ) egyáltalán nem indult, csak loopolt 3x aztán alap beállitás.bios reset is megvolt.
4 modullal probáltam csak. egyenként nem, mert egybe szeretném használniA lap egy B550-A rog Strix amúgy.
Mindegy, 3200-n megy most cl14-ben. Jövő hónapban majd cserélek procit.
tegnap is tanultam valamit[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
DDR1Nem mostani cég.
Annyit még, hogy azért a ram kompatibilitási lista nem véletlen van ott.
Tudom, hogy sokan csipöből lőnek, de azért nem árt olvasni.
Kivéve az aegis mert az mindehol is megy.
Illetve ne ragadjunk le olyan márkáknál amit ismerünk, mondván azt nem.
Mert ha kicsit utána néz az ember ők is ugyanúgy gyártják a ramokat mint esetünkben a kingston.
Chipet veszik, a köritést rádobják.Amd - Radeon - Ryzen
-
G4ga
őstag
válasz
Gyuri27 #32622 üzenetére
ismerem a márkát
mikor még számtechbe dolgoztam csak team group rammal dolgoztunk, mert az volt a legolcsobb. ahhoz képest hogy mennyit adtunk el, viszonylag kevés jött vissza.
Az is inkább rögtön mikor beraktuk a gépbe nem ment. meghibásodni nagyon nem akartakDDR1 - DDR2 idején rengetek mára már feledésbe merült gyártó volt sokkal jobb mint a mostani ismert márkák akkori termékei.
Csak a mostaniaknak jobb a marketingje.elötte aegis volt a gépbe, kama wing hütövel, de végül a htpc is trendi lett, kapott rgb-s ramot
elég jó áron jutottam hozzá 3600-os ramokhoz, legkevésbbé se gondoltam, hogy a proci lesz a szük kereszt metszett.
Nem baj, igy, abban is cserélek még egy procit és egy életre befejeztem a PC fejlesztést.
nem szeretnék költeni rá, csak ha valami behányikCorsair párti vagyok, bár a G.Skill Trident Z Royal nagyon tetszetős, de annyit már nem adnék érte.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-3470 LGA 1155 processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900K 10 magos 20 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel processzorok: i3, i5, i7, i9 a legolcsóbban - ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 2700X 8 magos 16 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 12700K 12 magos 20 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs