Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyúltáp
üzenetére
Valahogy úgy... sajnálom azért, tökre beleéltem már magam... Mindenesetre valamit akkor is alkotni fogunk, és ami még fontos mellette: csinálok róla werk-részt
szerintem werk leírás + képek + esetleg videók...
De Techdemo lesz csak ahogy nézem, persze én annak is nagyon örülök, lassan el kell kezdenem gondolkodni róla, mi legyen benne... Egy szoba lesz az tuti, szerintem ilyen fél gép fél organikus jelleggel, de nem is árulhatok el róla többet, meg nem is tudok róla többet...
Képeket majd kunyerálok a végén, hogy betehessek... BTW addig is fel kell vennem az ütemet, időtlen idők óta nem Maya-ztam, bele kell jönnöm... Szerintem erre jó megoldás lesz a low poly markolóm építgetése, és ha megunnám, akkor egy high poly modell mellette párhuzamosan (nem, most nem autó, hanem tervek szerint egy UH-1-es helikopter
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Robogó, kismotor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Micro Four Thirds
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem werk leírás + képek + esetleg videók...