Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi belépő szinten
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetszetős a wire... Várjuk a képeket... Én is belekezdtem/belekezdenék az ötletem megvalósításába, de nem tudtam még összehozni normális emberi arcról referenciaképeket. Megvan 4-5 nőről is a 3d.sk-s sorozat (2-3-500 kép per nő, mind modellezéshez fotózva), de egyiket se sikerült még eddig úgy összehozni, hogy jól is nézzen ki... Mármint valahogy úgy alakítom, hogy a nő álla, szája, orra ugyanott van mindkét képen, de már a szemek nagyon elcsúsznak... ÁÁÁ Rajzolt emberi refképet meg most mellőzném amennyire lehet, mert élethű képet akarok, nem képregény stílusút... Szal hejj de jó móka, de ha sikerül, és sikerül haladni is valamennyit, akkor este lövök fel 1-2 képet. Utána buli, mert VÉGE A VIZSGAIDŐSZAKNAK!!!! Mindenkinek gratulálok az eredményeihez és hogy túlélte... A Hajrába nekem is sikerült 1 fontos tantárgyon kívül mindent letennem szerencsére

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux felhasználók OFF topikja
- EA Sports WRC '23
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- FC26 Nintendo Switch játék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest