Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
Ok, az egy speckó volt valóban, de CP kinézetű konzol nélkül sem lesz PS5 bundle vele. Mondom, ez a cím most az MS-é marketing szempontból. Amikor a Sony a PS4 elején lecsapott a CoD-ra és Destinyre, onnantól nem volt semmilyen CoD vonatkozású MS cucc, sem Destiny (egész mostanáig). Így megy ez.
-
hombre[EU]
veterán
biztosan van, de szerintem a CP nem az a játék,amelyet az emberek limitált ideig (akkor-addig míg van licensz) gp-ben szeretnének játszani, legalábbis én biztosan nem...most akarok vele, kijön a dlc/kiegészítō akkor is, megjön a multi akkor is...
olyat rakjanak bele amit nem akarok megvenni -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6387 üzenetére
Szerinted van az a pénz, amiért a CDPR ebbe belemenne? Szerintem még ez sem "mentené meg" a rajtot.
-
Def26
félisten
válasz
hombre[EU] #6387 üzenetére
sztem valami xcloud -os lesz.
-
Bazsi1987
őstag
De miért van most ez a nagy titkolózás nem is értem 3 hónap a megjelenés, bejelentéseket teaselunk nem hogy tökösek lennének és kiállnának a színpadra és 2 óras előadáson elmondanak mindent, nekem olyan mintha Sony meg a Microsoft is ködösit tudják hogy ez lesz a legszarabb generáció váltás aztán ilyenekel akarnak hypot csinálni
egyre több ismerősöm mondja olvasom magyar külföldi fórumokba hogy akár a váltás mehetett volna 2021 karácsony előtt is
-
Wesder
titán
Phil elàrulta, hogy a Halo-t részekre szedve akartàk kiadni, mielött elhalasztottàk a megjelenését.
Vasàrnap hazavitt egy bolti Series X-et.
Elméletileg nagy GamePass bejelentések vàrhatóak a közeljövőben.
-
Beniii06
addikt
Ez a start kezdi megismételni önmagát. Könnyű mindent a vírushelyzetre fogni, ebből kiindulva idén nem is lesz új box.
"Két bejelentést is tett az xboxosoknak a Microsoft néhány óra alatt, de ezek közül csak az egyiknek örülhettek a játékosok: a Windows-gyártó közlése szerint idén novembertől kerül a boltok polcaira az új Xbox Series X.
A bejelentés csalódást keltő része a platform egyik új játékával, a Halo Infinite-tel kapcsolatos, amely az eredeti tervekkel ellentétben végül jövőre, 2021-től lesz csak játszható. A hivatalos közlemény alapján a halasztásban a világszerte érzékelhető koronavírus-járvány is közrejátszott."
Forrás: [link]
-
eL Geri
őstag
Hát ezen most (negatívan) én is meglepődtem
Pedig elég jó irányban halad a mostani trend, az ingyenes patch-elések.
Ilyet csak az EA-től vártam
Mondjuk nekem még nincs meg, de a kívánságlistámon van... viszont így gondolom ez a verzió megint nem lesz jól leakciózva / game pass-osítva hosszú ideig -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica #6373 üzenetére
Augusztus 27. Ár még nincs. Szerintem én ott megveszem, nem várok rá. (Epicen már nem akartam)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki szeretné ingyen megkapni a nextgen változatokat, annak meg kell vennie ezt a csomagot. Ha korábban már beszerezted a játékot és a kiegészítőket, akkor így jártál...
-
F_Peter
őstag
válasz
NyMRooD #6366 üzenetére
Nem az első hónap 300Ft, hanem ennyire van akciózva (gyakran), az akciót pedig azok kapják általában akiknek nincs aktív előfizetésük.
11 hónapig folyamatosan akcióban vettem GP-t és a legnagyobb szünet az előfizetésben 12 nap volt.
Persze még azt akarom mondani hogy erre lenne alapozva az üzletimodell. 🙂 -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6367 üzenetére
Jó persze, csak sokan ha meghalljàk hogy Soulslike akkor erre asszociàlnak.
-
NyMRooD
őstag
válasz
F_Peter #6364 üzenetére
Csak az első hónap 300 Ft, az, hogy többször is behúzhatod annyiért az jófejség az MS-től, de nem marad így örökre, valószínűleg úgy fog működni mint minden más előfizetés, első hónap 300 Ft a többi meg teljes ár 4200 Ft-ért, néha akciózva, hogy első három hónap 300 Ft etc. Mondjuk ezzel együtt talán a 4200 Ft is változni fog, szvsz olcsóbb lesz.
-
F_Peter
őstag
Vagy bedobhatnák hogy series x tulajoknak állandó GPU jár. Már akkor is gondolkodnék.
-
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #6356 üzenetére
Soulslike az ahol ràdköhint az ellen és meghalsz, te meg 5 percig csapkodod hogy ő meghaljon.
-
válasz
hombre[EU] #6355 üzenetére
Nem hallottam (vagy nem emlékszem rá), de ez is ilyen "sötét fanatsy izé", nem?! Nagyon nem kedvelem ezeket a cuccokat. Se filmekben, se játékokban.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
bulikavagyok #6353 üzenetére
hallottad már azt a fogalmat,hogy souls like? na az itt kezdōdött
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6352 üzenetére
Ennyire jó volt ez a PS3-as cím hogy oda meg vissza vannak tőle az emberek?
-
válasz
hombre[EU] #6352 üzenetére
Nem ismerem, de a címe alapján nagyon nem az én világom!
Ettől persze még lehet "system seller".
-
hombre[EU]
veterán
válasz
bulikavagyok #6350 üzenetére
a sonynak egy dolgot kell villantania...a Demons Soulshoz egy launch title feliratot
és vége,ennyi.
-
DaveHutt
őstag
válasz
bulikavagyok #6350 üzenetére
És ezzel dobnák is a szemétbe 2 (3?) év marketingjét.
-
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #6345 üzenetére
amit azért erős túlzás nextgennek nevezni
-
válasz
frankdelgado #6347 üzenetére
Már nyilván nem fogják, csak szerintem korábban ez lett volna a legjobb döntés. De gondolom egyik cég sem merte meglépni a másik miatt.
-
frankdelgado
őstag
válasz
bulikavagyok #6345 üzenetére
Sztem meg ne tolják el. Adják ki, teszteljék a gamerek, azt majd ha lesznek gyerekbetegségei, akkor javítják és akkor megvesszük.
-
natë
nagyúr
Hát mindjárt veszek újra egy XoX-et...újra.
-
-
válasz
Sefneni #6322 üzenetére
Elég nagy blama, így senkinek nincs oka, hogy ráugorjon az új gépre; PS5-höz legalább lesz 1db Miles Morales DLC...
Valahogy ez az egész generációváltás kezd nagyon kínos, és izzadtságszagú lenni, mind MS és Sony szintjén is. Az ünnepi szezonba nem várok nagy rohamot.
PS-ből még kicsiholták a TLoU2-t, Csucsimát... ha ennyi tartalék van a korábbi gépekben, akkor igazán várhattak volna még +1 évet, és addigra lenne rá tartalom. -
Wesder
titán
Akkor most R.I.P. Xbox van?
-
Hunt3r22
őstag
Most nagyon elgondolkodtam az új gép vásárlásán.
Lesz egyáltalán valami húzó cím ami elérhető lesz az új géppel?
Fable / Forza / Halo off. Meg sem lepődnék, ha a gép nem jönne év végén..
-
bilon73
aktív tag
nivemberben jelenik meg az sx. hivatalos.
-
Sefneni
őstag
[Hivatalos: csúszik a Halo Infinite megjelenése]
Várható megjelenés: 2021 -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az xCloudról a dumálgatás a sima One topikban menjen majd pls, hiszen One játékokat lehet tolni vele.
Thx. [link]
-
NoMagix
addikt
válasz
turikoczka #6311 üzenetére
semmi, nagy semmi, még...
-
NoMagix
addikt
köszi fiúk, telepítem
-
NoMagix
addikt
mit kell nézni vagy csinálni a telós game pass-ban?
-
NoMagix
addikt
válasz
bulikavagyok #6304 üzenetére
Ez az, itt már jól látszódik, igaz csak milliméterekről beszélhetünk!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest