Hirdetés
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimszonos
őstag
válasz
persil #63553 üzenetére
Van némi remény azért.AC Odyssey,Breakpoint meg a Division 2 megkapta a series patchet.A Far Cry 4-5,New Dawn,Primal meg több AC játék is 60fps lett az fps boost miatt.Én remélem hogy idővel a Wildlands meg még amit hiányolok az AC Origins is megkapja a series patchet vagy minimum az fps boostot.
-
AshaNoR
tag
válasz
bandi0000 #63594 üzenetére
Én most töltöttem le,bár ne tettem volna. Fifa 22 xbox series s/x erre menj rá és írni fogja ingyenes probaidoszak, utána pedig,hogy telepítés.
Őszintén ki az aki ezért pénzt ad ??
Először azt hittem véletlenül a 21et indítottam el
mindem ugyanaz grafika, menü, karrier, animációk
Katasztrófa az egész 20-30 ezerért.
-
ggbuffon1897
őstag
Nem tudom van e akkora szoras hutesileg x-ek kozott mint a ps5 nel, de az en peldanyomat max akkor hallani terheles alatt, ha odateszem a fejem a hűtőnyilashoz (azt is csak azert csinaltam mert nem akartam elhinni h ennyire qssban van) én régen a PCimmel is csendbuzi voltam, hazventik kicserelve hangtalanra stb, szval én is erzekeny vagyok rá. Ennek ellenére a ps4promon kijatszottam jópár játékot minden szivbaj nélkül, pedig az aztán még a ferihegyi menetzajhoz is beillett volna..
Ps5: ocsemnek a lemezes van, kerepel, coil whine stb.. nem vészes de meg sem közelíti az x hangszintjet..nekem egy digitalom volt 2 napig, na az is csinalt mindent, a burkolat ugy rezonált, hogy borzalom..szval minden relativ. Sztem a mostani generációban az X a nyerő ilyen szempontbol. Ha jol tudom egyebkent noctua ventik kerultek bele, a masik oldalon meg mehet a lottó..
-
bandi0000
nagyúr
Tuti én vagyok a làma, de hol találom, vagy miért nem ezt a fifa 22 10 órás trialt? Gpu-m van, szal ezáltal elvileg ea playem is
-
mcwolf79
veterán
válasz
Chaser #63552 üzenetére
Bóvli az XSX burkolata ? Tudod minek van bóvli burkolata ? A PS5-nek. Az aztán csájna feeling a javából .
Gyűjti az ujjlenyomatot? Én kb. 2 hetente nyúlok hozzá , mikor alatta letörlöm a port. Magát a konzolt kb. most töröltem körbe először , mióta megvan (launch day). Egyedül ahol látható por volt az az USB port és a hátsó lyukak , ahol beszívja a levegőt .
Hangos ?Basszus , a fejeden tartod a konzolt ? 1 méterről alig hallani .
Tény , hogy a gyerek XSS-e halkabb , de azért az pettyet gyengébb gép . -
ρσгτσ
addikt
válasz
Zoleee83 #63581 üzenetére
~1600-1700 forint különbség éves szinten a Series S és a Series X közötti fogyasztás heti 12 óra aktív játékot nézve.
Nagyobb jelentősége van annak, hogy az egyéb műszaki eszközök mennyire korszerűek, illetve milyen világítást használ az ember.
Szerk.:
Vagy mondhatjuk úgy is, hogy ~133-142 forint különbség havi szinten. -
Madoc
veterán
válasz
hombre[EU] #63589 üzenetére
Nem kell elképzelni semmit, leírom. Én nem problémáztam csak leírtam válasznak hogy igenis fűt a tv xbox kombó. Televan a lakás okosotthonba integrált hőmérőkkel. Klíma nincs, a nappali nyugati fekvésű. Télen max 18000 a gázszámlám, olyan szigetelés van. Egyéb?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
parandroid #63587 üzenetére
elōször én is véletlenül a termosztát alá raktam...aztán kellemetlenül hūvös lett a nappaliban
kb így tudom elképzelni
-
Madoc
veterán
válasz
parandroid #63587 üzenetére
Ha nálad a mobil wc 30 négyzetméter akkor a válasz igen.
-
Wesder
titán
Remember to join us to explore the vast open world of Dying Light 2 Stay Human on September 30th at 11 AM PT / 9 PM CEST.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Chorus - December 3.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #63569 üzenetére
és az a 20% az semmi??! azzal akár egy generációt is megmenthetünk a jövōben,amelyik talán kitalálhatja hogyan takarodjunk el innen (és éljünk le egy másikat
), ahelyett,hogy tisztességesen kipusztulnánk
-
Zoleee83
addikt
válasz
Chaser #63566 üzenetére
Tisztelem a gondolatmeneted, egyben sántít is nálam.
Olyan hobbit választottál, amivel eleve szennyezed a környezeted, ráadásul a Te felhasználói szokásaiddal csepp a tengerben minden szempontból.
Ha ebből indulok ki lehet jobb volna egy társasjáték, vagy könyv, bár ahhoz meg villanyt kell kapcsolni este... -
persil
nagyúr
válasz
Chaser #63566 üzenetére
Ez csak a lelkednek tesz jot, hogy te kevesebbet fogyasztasz. Ugyanugy megy az S nalad, mint az X nalam. Ne gondold, hogy a ketto kozti diffi majd megmenti az esoerdoket.
Nem arrol van szo, hogy mindenki mas leszarja rajtad kivul a bolygonkat, hanem arrol, hogy ha 99 napig pacalt eszel a szazdik napon meg csirkerizst, azt pont ugyanolyan, mintha 100 napig enned a pacalt.
Ha egy abszolut csucs pc melle tesszuk az S-t, akkor megertem a gondolatmenetet.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
-
persil
nagyúr
válasz
Chaser #63558 üzenetére
Kb. 20 ev zenelek, szerintem maradhatunk annyiban, hogy rossz hallasom nincs.
De az x minden, csak nem hangos. Persz kozvetlen kozelrol hallani, de naggggyon messze a hangostol.
A tobb fogyasztasra meg annyit, hogy igen tobbet fogyaszt, mint az s. De tovabbra is egy konzolrol beszelunk, olyan szinten elhanyagolhato fogyasztasokrol- a ketto kozti kulonbsegrol nem is beszelve - hogy teljesen kar szoba hozni. -
batmanism2x
tag
Mindenkinek kösz az infókat Breakpoint-ról!
-
Voy15
tag
válasz
Szerintem is.
Ez a zerowaste, meg hatalmas környezettudatosság sokkal inkább a saját lelkiismeretünk megnyugtatására van, semmint problémamegoldásra.
Ettől függetlenül jó dolgok ezek persze, csak semmiféle ráhatása nincs a globális problémákra. -
consono
nagyúr
válasz
Azért az a 20-30% is sokat jelentene, nem mindegy, hogy 2 vagy 1.5C lesz a globális felmelegedés... Ráadásul az a 7 mrd ember tudná/fogja kényszeríteni a nagy kibocsátókat is. De azt hiszem ezt nem itt kellene megvitatni
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Chaser #63566 üzenetére
Azért az ipari energiafogyasztás még mindig ~70%-os Magyarországon. Jó dolog a környezettudatosság, de szerintem ez kicsit olyan "divat" dolog. Amíg az ipari energiaigény és károsanyagkibocsájtást nem tudják drasztikusan megvágni, addig a mi próbálkozásaink sokat nem érnek. A fő enregiafogyasztó országokban ráadásul ez az arány 20/80 az ipar "javára".
-
blckhm
tag
válasz
Luck Dragon #63520 üzenetére
Nekem Venom akku+tolto van es eddig nem volt problemam az elettartalmaval. Illetve vettunk az IKEA-bol egy raklap LADDA 2450 mah-s akksit, mert van itthon egy regi One kontroller is, ez szokott meg az XSX-hez menni asszonynak ha multizunk. Ez utobbi a forumos visszajelzesek alapjan a favorit alternativa, a keresoben ez jott fel legtobbszor.
-
twi452
senior tag
válasz
beyruth82 #63548 üzenetére
Bp-ba még csak pár órát toltam úgyhogy annyira sok tapasztalatom nincs vele mint a wildlands-el.
A wildlands térképe nekem jobban tetszett mert jöttek mentek a népek stb
Persze a Bp-nél a történetre lehet fogni, hogy elég steril az egész sziget úgyhogy meg lehet magyarázni 😄Melyik jobb ez egy jó kérdés.
Én eddig élvezem a Bp-t is, főleg mert magadra lehet szabni a mindent mutat looter shooter-től a mindent kikapcsolok taktikai shooter-ig. -
Chaser
legenda
-1 ( :
néha tovább kellene vinni azt agondolatmenetet, milyen egyéb hatásai vannak annak, ha valami többet fogyaszt
ha havi 10e ft-ba kerülne a konzol fogyasztása, az sem okozna gondot, ha 40e, az sem
max olyan megfontolásból érdekesl a fogyasztás. hogy bár nem ősember szinten élek, de a minimlis fogyasztással terhelem a környezetem
mért is? mert rajtam kívül még 7-imrd csútány él a világon, azért, amiknek nagy része azt gondolja ők a világ közepe, az ő fogyasztásuk az semmit nem számít
másik meg ugye a kéretlen hőtermelés
de ugye az emberek 99%-ának csőlátása van, addig pont ellát, tovább meg nem, megszoktam
de legalább jót röhögtetek...
én is -
Tengri
senior tag
válasz
hombre[EU] #63557 üzenetére
+1
-
Zoleee83
addikt
válasz
persil #63555 üzenetére
Kövezzenek meg de erre a Halo Infinite Limited Edition-re azért lecserélném az alap XSX-et. Iszonyú jól néz ki, nagyon bejön.
@Chaser - Szóval akkor kompromisszumot kötsz, és inkább használod a minden szempontból gyengébb SS-t, mert kevesebbet fogyaszt, hűvösebb, tárhelye is feleannyi, a teljesítményt ne is említsük, és kellemes tapogatni. Értem!
Amúgy attól hogy fehér, remélem tudod, hogy pont annyi por lehet rajta mint a fekete XSX-en, ha már a törölgetés. -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #63557 üzenetére
Nice!
-
Chaser
legenda
válasz
Zoleee83 #63554 üzenetére
nem volt semmilyen kérdéskör, tény
kb dupláját eszi, ami a 4k miatt érthető is, azzal nincs gond, de akkor is kontra s ellenében
viszont! nagyobb fogyasztás, nagyobb hőtermelés...én pedig utálom a melegetegyértelműen nagyobb hőmennyiséget tol ki az x mint az s, ami télen még jó is, nyáron meg csavarhattam lentebb a klímát
ránézésre/tapintásra a burkolat nekem gagyi x-nél, s-et nem kell töröllgetnem hetente, meg kb havonta sem
full bóvli hatást váltott ki nálam az x burkolata, ez van
a régi one x burkolata is sokkal jobbpersil
ha megfogok valamit és ujjlenyomatmágnes az nálam nem top tier kategória, hanem bóvli ha emellé a port is gyűjti
az s-nél egyik sem áll fenn
csak elmondtam mit tapasztaltam mindkét géppel, úgy, hogy nem tesztekből olvastam ( :szerk:
krx21
jó a hallásom, ennyi
2,5-es hdd-t darálását 5 méterről lazán meghallom, utaáltam is emiatt a one x-et ( :
azasszonynak' is egyből feltűnt, hogy bizony az x nem olyan halk mint az s, pedig neki csak átlagos hallása van
s-hez képest üvölt...mondjuk ahhoz képest kb minden, mert tényleg nagyon halk -
krx21
nagyúr
válasz
Chaser #63552 üzenetére
"lemez sincs, ez nekem inkább pro mint kontra ( : -"
Ennek mi az előnye azt nem tudom... Nem kaphatsz kölcsönbe egy játékok se havertól, stb...Amúgy hány cm-re ülsz a konzoltól, hogy a XSX üvölt?
5cm?
Amúgy persze szíved jóga szeretni a S-t...
Tárhelyről nem is beszéltél persze... -
persil
nagyúr
válasz
Zoleee83 #63554 üzenetére
En sem.
Evek alatt lehet osszejon 1-2 ezer ft a tobbletfogyasztas miatt. Badumtsss.
De a burkolat bovlisagat sem tudom hovatenni. Gyujti a port, az teny(ujjlenyomat mondjuk nem tudom, hogy kerulne ra...), szoval le kell torolgetni, de bovlinak semmikepp nem mondanam, baromi igenyes minden szempontbol.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Chaser #63552 üzenetére
Sosem értettem ezt a mennyit "eszik" / fogyaszt a konzol kérdéskört?
Van aki számolja a kilowattokat? Nálad szempont hogy 17 Ft-tal (fiktív szám, nem számolok utána mert nem érdekel) többet fogyaszt az XSX? Komolyan érdekel.
Nálam a plusz teljesítmény miatt szóba sem jöhetett az SS, nem tapogatom, a burkolat sem érdekel, le van törölve heti szinten, nincs vele gond. -
Chaser
legenda
válasz
ratcache #63551 üzenetére
közben vetem xsx-et is az s mellé, egyik szemem sír, másik nevet - el is adtam már, lehet veszek megint -
az s:
pro:
- nagyon pici
- kvázi néma
- alig eszik játék alatt is
- nekem tetszik a burkolat minősége - az meg különösen, hogy fehér -
kontra:
- nincs 4k, az tény - lemez sincs, ez nekem inkább pro mint kontra ( : -az x:
pro:
van 4k, az tény
kontra:
- nagyobb, láthatóan
- hangosabb - hangosnak nem mondanám, de az s-hez képest "üvölt" -
- a burkolat sztem valami pocsék újjlenyomat gyűjtő, port is szereti vonzani, teljesen más a textúrrája mint az s-nek, ez számomra bóvlinak hat
- többet esziknálam a kis s viszi minden idők legjobb konzolja címet, akkor is ha sok mindenben butább mint az x
-
Chaser
legenda
elolvastam az összefoglalót
előfizetés érdekel, lassan lejár a gpu-m
ő megbízható tag? ahogy nézem muszlinál sem jönne ki sokkal olcsóbbra, kapom a kódot, aktiválom' oszt' kész verzió lenne a legjobbvkinek ígértem decemberben hogy segítek az összefoglalóban, most eszembe jutott hogy elmaradt ( :
- a titok, rám kell írni olyankor :d -
-
persil
nagyúr
válasz
Tengri #63544 üzenetére
Ez ertheto is, rengetegen ezert vartak. En is 35 vagyok, de ha total oszinte akarok lenni, akkor szart sem hozott vissza a regi emlekekbol, csak ott volt egy mai szemmel bena jatek, ami kevesebb szorakozast nyujtott, mint nyugot. A nosztalgia resze elmult par ora alatt es nem maradt semmi, ami ott tartott volna jatszani.
De probald ki, a graf tok oke es az animaciok is nagyon pofasak lettek.
-
Tengri
senior tag
válasz
persil #63542 üzenetére
Tudod nekem meg pont az kell, hogy vigyen vissza vagy 20 évet. Minden nappal egyre jobban távolodom a 4db X-től és közeledek az 5 db X felé és kell egy kis nosztalgia. A feleségemnek azt ígértem, hogy megvárom amíg beesik az ára 10k alá aztán a "régi csapattal" újra nekivágunk.
-
persil
nagyúr
válasz
consono #63541 üzenetére
Az elex is egy furcsa joszag amugy. Igazi eurojank, a pyranha is keptelen volt fejlodni az utobbi sok-sok evben.
Ugy tunik vegleg megmarad zsaneruknek a "nem rossz-nem rossz, de khm..." minoseg.
Egyebkent azt szerettem, vannak nagyon jo pillanatai, sok jo otlet is. De ott is ki tudnam tepni a hajam nehany benasagtol. Abban is meg van az az erzes, hogy a kevesebb tobb lett volna. Kedvencem pl, hogy bar a health poti pontosan irja mennyi hp-t tolt vissza, de azt nem tudni, hogy a karidnak mennyi hp-ja van...
Taps. Vagy, hogy nem tudni mennyit sebzel, hiaba noveled a str-et, csak annyit tudni, hogy tobbet, mint eddig. Fele skill nem mukodik, vagy a description hibas, stb.
Na, ahhoz kepest, akkor aaaaaaaaaalaposan keszulj fel, mert minden teruleten sokkal gyengebb az outward.
-
persil
nagyúr
válasz
Tengri #63539 üzenetére
Isten ments.
Beta alatt kiprobaltam, pusztan tiszteletbol, de mar elore tudtam, hogy ez lesz. Szep-szep... De ennyi. Mai standard-nak mar nagyon nem felel meg, ami szuper volt 20 eve, most mar nagyon elavult. Ertem, hogy meg akartak tartani az eredeti varazsat, de pontosan e miatt veszitette el azt, ami akkor volt.
Par orat jatszottam vele, egyszeruen nem vitt ra tovabb a lelek.
-
Tengri
senior tag
Sziasztok!
Elvileg ma startol a Diablo® II: Resurrected
Valaki esetleg előrendelte?
Ha igen, és már kipróbálta milyenek az első benyomások?
Előre is köszönöm a választ! -
persil
nagyúr
válasz
consono #63532 üzenetére
En nagyon akarom szeretni, meg is vettem, de egyszeruen nem lehet. Annyira borzasztoan, hihetetlenul elavult minden letezo tekintetben, hogy fajdalmas.
A 2000-es evekben voltak ilyen jatekok. A harc merhetetlenul clunky, az iranyitas bena, az animaciok borzasztoak, a hangok szornyuek, a szinkront hagyjuk, nagyon kinos, de a zeneket is valami gyerek irhatta, az interface gagyi, raadasul tele van hulye, megmagyarazhatatlan dontesekkel az "eletszerueseg" meg a "tuleles szimulacio" miatt.
Borzasztoan hiteles, hogy 5 percenkent(szo szerint!) szomjan akar halni a karakter. De az is remek otlet volt, hogy amikor meghalsz, akkor valahol mashol ebredsz. Ehhez van egy kep, ahol leirja a jatek, hogy sikerult megmenekulni, eddig oke is lenne. De mikor a terkep masik felen ebredsz, a fele cuccod random eltunt - mert csak - es minden ellenfel ket utesbol meszarol le, az minden csak nem szorakoztato.
A terkep hianya meg a regi oldschool rpg-ket juttatNA az ember eszebe es jo is lehetNE, de olyan mocsok sivar, dogunalmas, sekelyes es elettelen az egesz taj(az elso ket zona mindenkepp), hogy keptelenseg eszben tartani merre jarsz. Raadasul minden npc es ellenfel csak azert van ott, hogy ott legyen. Semmi celjuk, semmi ertelmuk, nem hiszed el, hogy itt elnek, dolgoznak, stb. Nulla elet van a varosokban is. Oda vannak teve, hogy a jatekos oda tudjon hozzajuk menni es ezt vegig erezni is a jatekon.
Estig lehetne sorolni a benasagait, szimplan nem jott ossze az a jatek. Ha a fele hulye torekvest elvetettek volna, akkor lehetne egy baromi jo, tisztes iparos munka. De e helyett tegyunk bele mindent is, elvegre akkora fejlesztok vagyunk, hogy az esz megall(egy ertekelheto jatekuk nincs), hat bele is tort a bicskajuk. Ez nem az a liga, tul sokat akartak. Meg lehet nezni mas nehany fos, kispenzu csapatot, hogy milyen bitang jo jatekot lehet kesziteni, ha ismerik a korlataikat.
Egy 2-3 ezer magyar kiralyi jatekpenzert talan megerheti, el lehet vele lenni, coop-ban egesz jopofa, de vegig az az ember erzese, hogy mekkora elbaltazott ziccer az egesz jatek.
Nezd meg a free play days alatt, annyit boven meger, de nagyon ovatosan az elvarasokkal, mert csalodni fogsz.
-
kill_switch
senior tag
válasz
IntelKiller7 #63488 üzenetére
Azért az nem annyira életidegen az, hogy egy öreg "fostalicska" lehagy egy hypercar-t. :Đ
A sebesség nem egyenlő a korral. -
-
Bilux
veterán
válasz
Luck Dragon #63525 üzenetére
Nincs mit
-
-
Bilux
veterán
válasz
Luck Dragon #63520 üzenetére
Csak a gyári akku! Venom gyenge, sajnos hamar merül! Vagy másik megoldás kettőt veszel belőle és egyik mindig töltődik.
Tapasztalatból írom -
oriic
HÁZIGAZDA
Este/éjjel volt egy stream:
-
-
twi452
senior tag
válasz
batmanism2x #63510 üzenetére
Én behúztam pár napja.
Igazából a szokásos open world formulás játék.
Menni és "foglalni"(kitakarítani) újra és újra a térképen😄
A breakpoint legnagyobb baja, hogy a térkép steril nincs benne igazán élet szerintem.
Az viszont igaz, hogy nem hagyták azonnal magára hanem egész jól kikalapálták és testre lehet szabni a játékot magadnak.
Ha akarod akkor marad ilyen division szerű loot hajkurászós játék aminek indult de ha ez nem tetszik akkor ki lehet ezt kapcsolni és igazából egy taktikai shooter-t csinálni belőle mindenféle gear score és stb nélkül.
Az ai csapattársak igazából csak segítenek, szerintem ha te bujkálsz akkor ők láthatatlanok, még sosem buktam le miattuk igaz csak egyet szoktam magammal vinni.
Performance módban egész szép 60 fps mellett is xsx-en és elvileg kap hamarosan series patch-et is mert még csak a one x-es fut.Szerk:
Ha jól emlékszem erre van trial is úgyhogy ki tudod próbálni könnyedén. -
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon #63516 üzenetére
Èn pl személy szerint ha megint kéne vennem valamk hang cuccot , újra ilyesmiben gondolkodnék!
-
persil
nagyúr
válasz
Szerintem siman jo(k) egyedul is, foleg, ha van ra valami akcio.
Egyebkent a wildlands 20x jobb. -
-
Steve1207
veterán
válasz
Stylerr #63514 üzenetére
Csinálj videót róla esetleg, szerintem alapvetően valami játék bug lesz.
(#63509) ProEvoFan: Series S-re van panasz grafikát illetően több helyen, hogy rosszabb, mint a 21. Rossz az autofocus és így elmossa az emberek arcát (amúgy is eléggé le van butítva néhol). Ránéztem egy hosszabb gameplayre most yt-on, mindig látszódik, hogy tömörít a yt, de nem ennyire...
Amúgy jobbnak tűnik nekem összképre, sok apróságba belenyúltak. Lassabb lett picit, fontosabbak a passzok (itt a passz rendszer is változott alapjaiban), jobbak az átívelések, finomabb pár mozdulat, animáció, van akinek nagyon bejön, van aki meg pont ez ellen van, hogy nem pörög úgy és hosszú távon lomha lesz. Én így elmondások alapján nem tartom rossz iránynak, de nekem még így is irreálisan gyorsnak tűnik sokszor jó pár mozdulat.
Engem jobban érdekel a leendő UFL és az eFootball amúgy, több lehetőséget látok mindkettőben.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! XSX konzolom van, és a Fifa 22 játéknál meccs közben előjön a Screen Flickering. A játékosom körül a füvön ilyen kis pici fehér négyzetek jelennek meg random időközönként. Más játéknál nincs ilyen probléma, illetve a Fifa 21 esetében sem jött ez elő. Mit tudok csinálni a hiba elhárítása érdekében? Esetleg monitoron kellene állítani valamit? Vagy másnak is jelen van ez a hiba a Fifa 22 közben?
-
batmanism2x
tag
válasz
IntelKiller7 #63512 üzenetére
Köszi, akkor inkább kihagyom
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Csapatban jok ezek. Az ai hulye mint a segg.
-
batmanism2x
tag
Breakpoint-ot érdemes betárazni? Egyedül játszanám. Úgy hallottam már jobb
-
ProEvoFan
nagyúr
Fifa 22t próbáltátok már? Ha igen, milyen lett?
-
ρσгτσ
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz
parandroid #63503 üzenetére
Én azért semmiképp sem szeretnék egy doboz gyufával "elleni" !
Inkább használom a Series X-et.. -
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon #63415 üzenetére
Én 2 éve amikor az új lakást vettük akkor a nappaliban kialakított játék szekcióba akartam egy kicsi , de erős hangcuccot. És akkor jött szóba a hangprojektor. Én akkor egy Samsung M450 vettem. Mai napig nagyon szeretem. Szépen szól, akár játék, akár zenéről van szó!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Megjelent a OnePlus 13T
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest