- BIOS frissítés
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Amúgy az első hetekben nem - szinte - teljesen ugyanaz az élmény lesz, mint a XOX? Én is várom, de azért annyira nem vagyok bezsongva
-
HUmenetke
tag
Szerintetek, ha a GLS rossz címmel akarta kiszállítani a csomagom, de azt modositottam megfelelően, megkaphatom még holnap?
-
EmThor
addikt
Youtube -> Tom warren csatornaja (the verge ujsagiro) -> valhalla series s jatekbemutato, szerinte 1440/30at megy es nincs mód 1080/60ra. Lehet majd bepeccselik.
-
hadam98
senior tag
Milyen event lesz ma? Nem holnap lesz?
-
hyggelig
senior tag
Hát gyerekek, engem elkapott a hype. Nagyon várom a holnapot
-
EmThor
addikt
Raktárhideg box ha megjön mindenkinek, várjátok az összeszereléssel míg szobameleg lesz, mert a pára kicsapodik a elektronikán aztán reszeltek. Amennyire tudom.
-
kazuma921
aktív tag
-
Bird
addikt
válasz
batai15 #18018 üzenetére
Egyébként tényleg nem értem ezeket a degredáló, lesajnáló, csak nagymamák- nagypapák vesznek xboxot kommenteket.
Valahogy xbox oldalról nincsenek nagy általánosságban ennyire szélsőséges megnyilvánulások.Konzolháború mindig is volt, de az utóbbi években radikalizálttá vált. Miért is kellene szégyelnem, hogy 2003-ban az xbox mellett tettem le a voksom?
Befejeztem, csak úgy kikivánkozott.
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #18012 üzenetére
Forza Horizon 4-ben tartja az atomfix 30fps-t....remekül játszható....
Mortal Kombat 11 és XL is szépen röccenésmentesen 60 fps.....oké.DE Fortnite Save the world-öt már nem erőltetem rajta....elvileg max 30 fps...
de van egy játékon belül egy "uncapped framerate" opció, ahol elengedi 60 fps-ig is......ez szép...és üres pályán vagy kb egyedül mászkálva pörög 38-58 fps-sel....de ahogy akció van, sok csapda, fények és effektek...már a 30-at se tudja tartani...nem ritka a 17-25 fps....vért izzadós szenvedés a "játék" rajta.....na Sony oldalon a PS4 slim ugyanezt tudja a Save the world.-ben....19-28 fps...rotty......tudom...a játékkal van a gond....de nem jobb a helyzet a PS4 pro-n és az xbox one X-en sem......talán 5-8 fps-sel több a minimum fps.
-
NemMo
őstag
Megkaptam az emailt én is, de abban mai kiszállítást írnak. Kíváncsi vagyok mi lesz
-
kazuma921
aktív tag
Nekem is megérkezett a levél, de valamiért rossz címre van címezve...
Változtattam a jóra az emailen keresztül, remélem így is kiküldik holnap.
-
Vasy09
őstag
válasz
Scarletiel #17966 üzenetére
Jelenleg igen, szombaton csináltam meg én is!
-
hyggelig
senior tag
Itt is jött az e-mail
-
30z.Samu
félisten
-
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Autós topik
- BIOS frissítés
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest