- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Döglött Róka #123140 üzenetére
Én előbb nem láttam ilyen opciót. Csak egybe a 162Gb-ot. Na mindegy le is töltődött amíg voltam egyet bringázni. Majd kipróbálom. De ez az egyik játékstílus, amiben sosem voltam még kicsit sem jó.
Mindig lusta voltam rendesen megtanulni. Még a párom is elvert benne.
Viszont brutál véres, nem tudom, hogy a gyerekkel játsszak e együtt. Szerintem inkább nem kellene. -
Helga0203
tag
válasz
Villanyász #123146 üzenetére
Első alkalommal USB kábellel dugd rá az új gépre és kész, utána már felismerik egymást!
-
Villanyász
tag
Sziasztok! Meg tudja nekem valaki mondani, hogy miként tudom egy series s gép és egy kontroller párosítását megszüntetni? Szeretném a kontrollert egy másik series s géphez párosítani de nem akar csatlakozni emiatt.
-
MrPeekaboo
senior tag
Régen jelentkeztem, azóta a következő játékok pörögtek le nálam: Oxenfree II, Beyond a Steel Sky, Cocoon, Venba, A Short Hike, Jusant. Az első kettőt Mac-en játszottam, mert az Oxenfree II-t valami folytán Xbox-ra nem adták ki, pedig az első része mintha konzol exklúzív lett volna annak idején. Ez hozta a korábbi papírformát, Netflix előfizetők többek között ezzel is ingyen játszhatnak. A második játék egy 94-es DOS-os point & click kalandjáték folytatása, amit nem hagyhattam ki és Xbox-ra is beszerezhető. A Venba egy indie főzős alkotás, ahol indiai ételeket kell összeállítani némi háttér történet mellett. A Jusant-ot tegnap fejeztem be, minden achival. Ez kvázi egy hegymászó “szimulátor”, mert annyit kell benne mászni, hogy a végére már kicsit sok lett nekem. Eléggé igénybe veszi a controller-t, mert irányba kell tartani, mellette meg 2-3 gombot felváltva nyomogatni/nyomva tartani. Kicsit a régi PC-s Tomb Raider-ek meg a Mirror’s Edge jött vissza emlékként, hogy ott kellett hasonló mutatványokat kivitelezni. Két belassulásom meg egy elszállásom volt QR-t használva a játék alatt. A végén másra számítottam.
-
kory24
őstag
válasz
Döglött Róka #123142 üzenetére
Ha az Xbox alkalmazásba ugyanazzal az ms fiokkal lépnek be amin van aktív gamepass előfizetés akkor úgy működik , nem?
Csak ha azonos játékokkal is játszanak lehet gebasz , mert a mentett játék , illetve játékos név azonos, egy barát lista
Tehát nem az igazi … -
mcwolf79
veterán
Sziasztok !
PC-n ugyanúgy működik a Game Pass megosztása ? Ugyanaz a metódus , mintha 2 konzolt szeretnék összekapcsolni ? -
Döglött Róka
veterán
válasz
csuvicsuva #123137 üzenetére
Nem akarok senkit se az őrületbe kergetni innen, mostanában nem játszom valami elegánsan
@.LnB: A sztori mód illetve az invasions 4k módja törölhető külön, akkor már nem olyan nagy ha csak multizol
-
.LnB
titán
Úristen! Ez a MK1 162Gb-ot telepít!
Mobő van ez?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #123129 üzenetére
Döglött Róka vs .LnB videókat kérünk majd!
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #123130 üzenetére
Köszönöm szépen!
Jelentkeztem a COD-ra meg a Pandora játékra is, aztán másnap esett csak le, hogy mikor én jelentkeztem, már a nyertesek is megvoltak. Olyan sok olvasatlan kommentem volt a topikban, hogy kicsit elnéztem. -
oriic
HÁZIGAZDA
GG a nyerteseknek!
-
matex
aktív tag
válasz
Nagyon szépen köszönöm a kedves felajánlónak az ajándékot, és köszönöm neked a játék lebonyolítását!
-
newclass
tag
Gratulálok a nyerteseknek!
S köszönet a nagylelkű felajánlónak! -
válasz
gratula a nyerteseknek!
-
Bep
őstag
Gratula minden nyertesnek
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #122938 üzenetére
Nyereményjáték
Eredményhirdetés!
Az
Assassin’s Creed® Mirage Deluxe Edition
Xbox One|Series kódot
nyerte:matex
Gratulálunk, jó játékot!
A nyereményedet PM-ben küldjük! -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #122939 üzenetére
Nyereményjáték
Eredményhirdetés!
Az
Mortal Kombat™ 1
Xbox Series kódot
nyerte:.LnB
Gratulálunk, jó játékot!
A nyereményedet PM-ben küldjük! -
icemad
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #123127 üzenetére
És akkor még mindig nem értem, hogy hogy jött elő az USB 3-as külső hdd.
Fsr 3.0-t már tudom hova tenni, mert utánaolvastam egy kicsit. És tényleg úgy tűnik, hogy 48 (vagy 40?) fps alatt sok értelme nincs.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Daragoo1971 #123124 üzenetére
Ez így tök jó, csak én rohadtul nem erről írtam.
Szerintem nagyon elnézted, hogy kinek akartál válaszolni.
(Ha mégis nekem címezted, akkor már ketten nem tudjuk, mi az az fsr 3.0)
-
Daragoo1971
csendes tag
válasz
icemad #123003 üzenetére
Külső usb 3 HDD-ről csak azok a játékok mennek amik nem Series S/X-re optimalizáltak.Ezek gyakorlatilag régebbi játékok vagy a nem túl régiek de Xbox One-ra optimalizált verzió. Viszont ha feltelepítesz egy Series S-re írt játékot és kell a hely akkor át tudja mozgatni a vinyóra és legközelebb ha játszani akarsz nem kell telepíteni csak átmásolni vissza a konzol saját tárhelyére. Azért nem mindegy hogy egy 50-60 gigás progit nem kell újratelepíteni ami egy lassabb netnél órákba telik vagy kb 5 perc alatt visszamásolod és folytatod ahol abbahagytad. Nem túl elegáns de egy 512GB külső usb 3.1 vinyó (vagy SSD) 20000 Ft egy belevaló bővítőkártya meg 60 ezer.
-
NoOne1976
őstag
Érdeklődnék, hogy van-e itt valakinek élő smart price előfizetése a Gamivora? (Ha igen, küldene privátot?)
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Dawide@axele #123105 üzenetére
Valószínűleg küldetéseket kell hozzá csinálni hogy megkapja.
-
icemad
nagyúr
válasz
nincsnév007 #123110 üzenetére
Talán "rendszer" - "energiagazdálkodás" résznél van. Fejből nem tudom.
-
Skynet258
veterán
válasz
Dawide@axele #123105 üzenetére
Szerintem a hozzá kapott quest-ekkel fognak azok a V-Bucks-ok feloldódni, sok ilyen skin pack van legalábbis.
-
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Vettem Enebáról több darab 1 hónapos GPU-t.
Soha nem volt még GPU-m.
Először fizessek elő a 300 Ft-os GPU-ra, és utána aktiválgassam majd a havi adagokat, vagy teljesen mindegy a sorrend?
Vagyis a 300 Ft-os, hivatalos 14 naposat csak első előfizetésre lehet aktiválni, vagy bármikor? -
icemad
nagyúr
válasz
nincsnév007 #123100 üzenetére
Alapból igen, de a beállításokban tudsz ezen változtatni.
-
birooo
tag
válasz
l.skywalker #123106 üzenetére
Jó. Tenyleg van itt valami. Köszi
-
birooo
tag
Új vilagoknal mindnel lakat van. Lehet ez csak online jatekra van?nem ertek hozzá
-
Indiant
addikt
válasz
IntelKiller7 #123097 üzenetére
Az a vicces, hogy megjelenéskor 7e-volt, leárazva 3-ra, most meg 14e-ről van "leárazva" 7e-re.
De ahogy nézem, nem igazán látom a 7e-nyi különbséget.
Gratulálok AMD Power-nek a nyereményhez (természetesen a többieknek is, de az övé vág a témába), én csak tegnap láttam a játékot. Ismét remek felajánlások voltak! -
birooo
tag
Szép jó reggelt.
Gyermekeim kaptak egy x-t ultimate passal és szeretnének Minecrafttal együtt játszani. Leszedtem a gamepassbol, de egy világot sem enged megnyitni, mind fizetős. Valamit benèzek, mert ez így nem sokat ér.?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nincsnév007 #123100 üzenetére
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest