Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Az MS megint hozta a formáját. Vettem extra Onedrive tárhelyet az Xboxos felvételeimnek. Másodikra sikerült is feltöltenie, de nem ám időrendi sorrendben, vagy játékok szerint. Neeem.
Csak úgy ömlesztve, össze-vissza, mert miért ne?
Majd a user kimazsolázza többezer kép közül, mit szeretne.
A tefonos alkalmazásban a képeket csak letölteni lehet, nézegetni nem.
Zseniális. -
Redneck
nagyúr
Az emberi természet ezt kívánja.
parandroid:
Valóban megjelent több generációra, de eltérőek tartalom, és megjelenítés szempontjából is. Ha lóvéról van szó, a Rockstar ügyesen hajtja saját malmára a vizet. -
S@c@
őstag
Az Alan Wake 2 mennyire ilyeszto?
-
válasz
Tasunkó #123590 üzenetére
Ha a Brothers - A Tale of Two Sonsra gondolsz akkor nem. Az it takes two alapjában véve egy vidámabb, humorosabb hangvételű játék. Egy válás szélén álló párról szól ugyan akik a közös kalandok során újra megtanulnak együttműködni de sok benne a poén, vicces jelenet meg persze némi tanulsággal is szolgál. A Brothers sokkal szomorúbb, depresszívebb. Egészen más a hangulatuk.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Helga0203 #123567 üzenetére
Unokahúgaim évek óta könyörögnek, a Two Brothers-ért de nem engedem nekik. Nem spoilerezném el, de sokkolt a vége felé amikor néztem hogy játsszák. Egyébként valami varázslatos játék, de az It Takes Two is ilyen, hogy finoman mondva olykor túlságosan pofánbasz az élettel?
-
Feenyx
aktív tag
válasz
parandroid #123586 üzenetére
Hát szerintem inkább 14 napos elállásban visszaküldöm és befejeztem az elite kontrollerezést. Az előzőnél a B gomb volt ugyanilyen újonnan, dobozból kivéve.
Kár, pedig jó lett volna
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok,
Ma megjött a második elite series 2 kontrollerem, viszont az A gombot nem mindig érzékeli, ha nem pont fentről nyomok rá vagy nem elég erősen. Az elsőnél is ugyanez volt, vissza is küldtem. Ez valami szériahiba lehet? Láttam külföldi fórumokon is, hogy panaszkodnak rá, de azok már pár éves posztok.
Ugyanilyen nyomkodás mellett az “alap” kontroller ami Series X-hez jár tökéletesen működik. -
-
Redneck
nagyúr
válasz
Wesder #123578 üzenetére
Akkor inkább 10 új játékot kérnék.
parandroid:
Egy-két kivételtől eltekintve, elhatároztam hogy nem veszek meg kétszer semmit. Sokat pörgettem anno az V-öt, de szerintem lehúzás akciósan 7 rongyért, hiába nagyon jó game.
Amúgy nincs új kiadás. Frissítéseket szokott kapni, max Shark Cardot lehet venni, ha valaki nem akar farmolni.
Amire te gondolsz az a Destiny 2. Na ott van 10 féle verzió.
Átláthatatlan. -
Redneck
nagyúr
válasz
hackeeeee #123554 üzenetére
3 betűssel valami dzsunka területről lehet, de azért 7 rongy körül az nem a "szinte ingyen van" kategória. Megvettem day1 PC-n, most GP-ben eljátszottam vele, de ha kilép, ennyit nem adnék érte.
Pedig az RDR2-t megvettem mindkét platformra.Egyébként mennyi időre rakták be? 1 vagy 2 hónapra?
-
pourri
aktív tag
Úristen, rossz topikban vagyok?
-
-
Compika
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani szervizt Szeged és környékén, egyik nap ment a series x másik nap besem kapcsolt.
-
newclass
tag
válasz
Farkassacred #123531 üzenetére
Miért ne?
Engem például érdekelnek az ilyen jellegű technikai videók. -
axod
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Az egyik ismerősömnél nem működik Fall Guys és Rubber Bandits multi, viszont pl. Forza Motorsport online simán megy. Próbáltuk újra letölteni a nem működő játékokat, ki/vissza loggolni live-ba, de semmi… Én sajnos nem találkoztam még ilyennel. Ultimate előfizetés van (így megy Forza). Köszönöm előre is
-
persil
nagyúr
válasz
beyruth82 #123549 üzenetére
"Nincs benne olyan feladat amit ketten kell elvégezni a továbbjutashoz"
Ohm, de, csak olyan van.
Ha abbol indulsz ki, hogy lehet egyedul is jatszani, akkor ne tedd. Rengeteg feladat teljesen mas, ha egyedul vagy. Ugy kell elkepzelni, mint a trine sorozatot."Közel se adja azt az élményt mint az it takes two."
Fuggetlenul attol, hogy az it takes egy zsenialis jatek, szerintem lazan koroket ver ra az unravel hangulatban, elmenyben. -
hackeeeee
Jómunkásember
Az usb 3.2-es Seagate gamedrive is csak tárolásra használható series s és x esetén?
-
pelenka35
őstag
Sziasztok! Xbox nem indul el csak ha 10 MP nyomom a bekapcs gombot vagy kihúzom a táp kábelt. Ez vajon mitől lehet?
-
válasz
Helga0203 #123546 üzenetére
Az unrawel two nem osztott képernyős. Egy képernyőn lehet ketten menni mint mondjuk a raymanokban. Nincs benne olyan feladat amit ketten kell elvégezni a továbbjutashoz, tulajdonképpen csak mentek egy kepernyőn ketten előre. Közel se adja azt az élményt mint az it takes two.
-
válasz
poli27 #123515 üzenetére
#osztott képernyő #split screen #helyi coop #local coop
Pár kétszemélyes játék:
A way out
Beach Buggy Racing
Bomberman
Borderlands: The Handsome Collection
Call of Duty: Black Ops III
Castle Crashers Remastered
Death squared
Diablo3
Fifa
Fortnite
Forza Motorsport 7
Gang Beast
Gears 1-5
Goat Simulator
Guacamelee! 2
Human fall flat
Injustice 2
It takes two
Jump Force
Lego játékok
Little Hope
Lovers in a Dangerous Spacetime
Minecraft
Morkredd
Mortal Kombat
Moving out
NHL arcade módban
Ninja Storm 4
Overcooked
Plants vs Zombies
Quake 1
Rayman Legend
Resident evil 5-6
Rocket league
Sonic Racing
Star Wars Battlefront 1-2
Streets of Rage 4
Tekken
The Dark Pictures Anthology
Trackmania
UFC
Unravel 2
Unsighted
Worms
Wwe -
Wesder
titán
Leaving #XboxGamePass on Jan 15th
- Grand Theft Auto 5 🎮
- Persona 3 Portable 🎮🖥️
- Persona 4 Golden 🎮🖥️
- Garden Story 🎮🖥️
- MotoGP 22 🎮🖥️ -
válasz
Silent77 #123541 üzenetére
Toronymagasan a legjobb játék amit ketten, osztott kepernyőn lehet játszani. Se előtte, se utána nem készült olyan ami csak megközelítené élményben az It takes two-t. Asszonnyal próbáltunk már mindent de egyik se ér a nyomába se. Mondjuk valaki írta itt a
Plants vs Zombies GW2-t azt még nem próbáltuk csak videókat nézegettem róla. Elég jónak tűnik. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Farkassacred #123531 üzenetére
Azért én hozzátenném azt, hogy az első gen ps5 hűtése is sztem bitang jó volt. Persze a szabályozás hozta, hogy fogynia kellett, ez miatt muszáj volt változtatni..
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Döglött Róka #123527 üzenetére
Aki kitalálta a számítógép asztalokat és az ilyen tévé szekrényeket...
-
Peat76
őstag
Várható valamikor a Jedi Survivor az EA Access-be vagy UGP-ba?
-
JamesHun
addikt
válasz
poli27 #123515 üzenetére
szerintem ha kicsit átlósan teszed be a gépet többet érsz vele, mert egyből kifele fújja.
Én is szenvedtem régen az One al és az Ikeás szekrénnyel.
Végül vettem egy USB ről működő ventilátort (2-t) és egy hőérzékelős fejet.
Így ha meleget érzékelt bekapcsolt a ventilátor, amíg le nem hűlt és akkor kikapcsolt. -
batai15
félisten
Az nhl24 csak szerintem irdatlan ronda sx-en ?
Gondolkodtam hogy megveszem , rá néztem ea playen de nem igazán vagyok elragadtatva a grafikától...Van amúgy valami értelmezhető competitív autós játék xboxra ? Forzákon kívül ,a motorsport eléggé elvette múltkor a kedvem.
-
Steve1207
veterán
válasz
MrPeekaboo #123532 üzenetére
Kezdetektől fogva elérhető a magyar is: link
-
newclass
tag
Akit részletesebben érdekel az Xbox hűtése téma:
Youtbe-on van egy nagyon jó kis videó: [link]
Van például felvétel a kiáramló levegőről is. -
Bep
őstag
válasz
newclass #123525 üzenetére
Dehogy fog visszaáramlani...
Annyival lesz kevesebb a légszállítás, amivel a könyök törése és a plusz "egység" hossza miatti ellenállása megnő (ezt lehetne számolni). Mindenképpen kifele áramlik a szobába, mivel a szobában légköri nyomás van, az axiális ventilátor után meg pozitív nyomás.
Viszont a hűtést a képen bal oldalon (állítva alul) "beszívott" friss levegő adja. Eredeti helyzetben fent áll az, hogy a szekrénybe beszorult meleg levegőt is visszaszívja, így romlik a hűtése a konzolnak. Ha ebben a helyzetben akarjuk hagyni a konzolt, akkor azt kell megnézni melyik jár jobb hűtéssel. -
poli27
veterán
válasz
Döglött Róka #123523 üzenetére
Mint írtam a rácsos rész nélkül csináltam meg, tehát csak a szögben terelés van meg
Ez nem az én képem, csak beraktam illusztrációnak
-
newclass
tag
válasz
Döglött Róka #123523 üzenetére
Én is azon gondolokodtam, hogy lehet hatékonyabb ha ez a kis terelő nincs ott.
Mert az Xboxból kilép a meleg levegő aránylag nagy sebességgel, nekiütközik a terelő műanyagnak, s elkezd visszafele áramlani, miközben ugyan egy része a rácson/lyukon kifele távozik, de közben be is szorul a meleg.
Ha nincs ott ez a terelő akkor meg van plusz 2-3 cm illetve 3 irányban is tud a levegő mozdulni. Értem, hogy a konzol mögött is beszorulhat kicsit a meleg, de talán mégis jobb...persze ez csak elmélkedés, a tapasztalat majd megmutatja jobb-e így. -
twinfather81
tag
válasz
l.skywalker #123518 üzenetére
Csak rászántam magam a Hogwarts-ra.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
twinfather81 #123517 üzenetére
Persze
-
twinfather81
tag
Olyat lehet h pc-n jelentkezem be és az xbox.com-on veszek játékot a Gamepassen még az akció lejárta előtt, de csak 3 nap múlva telepítem boxra?
-
poli27
veterán
Akinek ilyen problémája van, van rá megoldás
És nem a kozol mellé fújja be a levegőt, hanem kifele... Nyomtattam egy ilyet magamnak.. de én a rács nélkül csináltam meg, mert ezt túl sűrű sztem...
Meg lenne egy kérdésem ajánlotok olyan gameket amiket lehet egyszerre ketten játszani osztottan vagy a történetben?
Olyan is kéne amivel egyy 6 éves elbánik pl
-
Janusz001
őstag
válasz
S e t h #123507 üzenetére
Akkor lehet passzolom.
Gp -ben van valami értelmes építgetős stratégiai játék? A most bekerült Steamworld build -et befejeztem, nagyon tetszett, valami hasonló kellene, Cities sklyline -t néztem, de nem fogott meg, lehet több időt kellene neki adni, illetve a settlers new allies nem tudom hogyan sikerült, érdemes e vele foglalkozni, most akciós, anno nagy settlers fan voltam.
-
Steve1207
veterán
-
gerii
addikt
Üdv!
Tetris connected volt mostanában akciós?
14-et nem adnék érte, inkább várok egy akcióra. -
Zeban58
tag
A mostani nagy xbox store játékakció ma a nap végén ér véget, vagy majd holnap?
-
Janusz001
őstag
Hogwarts Legacy mennyire megérős most? Open world, felfedezgetés leköt, de potter világát sosem éreztem magaménak.
-
ssgt1981
senior tag
válasz
MrPeekaboo #123477 üzenetére
Hol lehet ilyen összesítést csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest