Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Nektek mi a véleményetek a konzolokra megjelenő FSR 3.0-al kapcsolatban?
Szerintetek azok a játékok amik 30 FPS-el mentek quality módban elképzelhető hogy gyorsabbak lesznek?
Ti mit gondoltok erről a dologról?Üdv:
G -
csabi0805
senior tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
AMD Power
titán
-
DaVE-1
senior tag
válasz
IntelKiller7 #122994 üzenetére
Köszönöm az infokat, ezt pedig elmentem hogy később ne kelljen keresni. (Van ott egy One S gondolom az lesz az övé)
-
DaVE-1
senior tag
A Home-olás visszavonása hogy működik?
Mindenképpen mindkét gépről le kell szedni? Mert pár nap és lejár a gpu-ünk ,de szerintem a munkatársam már nem is gépezik sőt lehet eladta a boxát..(nem tartjuk a kapcsolatot)
Az lényeg hogy mással szeretnék most home-olni.. -
Kellemes Ünnepeket!
-
Bep
őstag
válasz
SaGa59 #122986 üzenetére
Igen ez az.
Én is mértem nekik. Használom mindenben a Ni-MH akkukat.
Fényképezőgép, gyerekjátékoknál, mint kisvonat, távirányítós autó stb. ott nem mindegy egyáltalán. Tronic közül ezekben a színesek elvéreznek, de a zöld aminek kék a + vége és a fekete aminek zöld a + vége azok jók. Illetve Ladda-ból is ezért az 1900-t használom. -
skroy
senior tag
válasz
Dorzolamid #122985 üzenetére
Valami gebasz van, mert nekem sem sikerült vásárolnom az imént. Több profillal próbáltam, több kártyával, de hibát dobott pc-n és xbox-on is. Sokadik próbálkozásra sikerült megvennem a 2k24-et.
-
SaGa59
őstag
Megtaláltam az általad korábban hivatkozott cikket.
Látható, hogy a fehér Ladda-hoz képest az új szürkék eléggé eltérnek. A halványabb szürke 1900-as AA és a 750-es AAA még hozza a fehérek teljesítményét, a sötétebb szürke 2450-es viszont nem.
Tapasztalatom alapján a színes Tronic-ok (Lidl saját márka, a szines azt jelenti, 4 vagy 8 különböző színű 2400-as AA aksi van egy csomagban, még a Ladda-nál is valamivel olcsóbban, mikor akciózzák) is hozzák a fehér Ladda-k teljesítményét. A töltőjük viszont a hírek szerint nem túl jó, lehet, hogy érdemes egy csomag Lidl-s Tronic aksit és egy Ikea-s töltőt venni.
Vagy a már említett Liitokala töltőt, az sem észveszejtően drága, ráadásul jó NiMh aksikhoz és LiPo aksikhoz is, ha valakinek vegyesen lenne. Egyedül a NiMh belsőellenállás mérésére panaszkodott a teszt, az „újraélesztő” funkciója, illetve a töltő karakterisztikája ennek is megfelelő. -
Dorzolamid
csendes tag
Sziasztok.
Találkozott már valaki olyannal hogy a store nem fogadja el a bankkártyát? Van rajta pénz, otp-s, Visa. Így nem lehet vásárolni semmit. -
thedivision2
aktív tag
Boldog karácsonyt kívánok minden fórumtársnak!
-
SaGa59
őstag
válasz
ProEvoFan #122953 üzenetére
A Tronic is aksi, nem elem. Az elemet nem tudod tölteni. Csak elem formájú, ellenben a spéci, kifejezetten valamibe tervezett aksikkal, bárhol felhasználható, ami elemet fogad. Én emiatt szeretem a box kontrollert, mert akár elemmel, akár ilyen AA aksival működik, ellenben pl a DS4 kontrollerrel, aminek saját, spéci aksija van.
Léteznek olyan elemes holmik, amik AA aksival nem mennek (pl bizonyos termosztátok, a hőmérőnk kinti egysége, stb…), mert egy AA elem 1,5V-os, míg egy AA Ni-Mh akku csak 1,2, de szerencsére már egyre ritkábbak. -
SaGa59
őstag
válasz
DaVE-1 #122952 üzenetére
A telefonban Litium ion aksi van, a Ladda és hasonlók pedig Nikkel-MetálHidrid. Az utóbbiakat max a kapacitásuk negyedével érdemes tölteni, nehogy idő előtt tönkremenjenek, de a hatodával még jobb. Ezért szokták a normálisabb töltők hat óra alatt feltölteni. A Litium ion aksikat lehet sokkal gyorsabban is tölteni, bár a nagy sebességű töltés azoknak sem használ, de kevésbé rongálja őket, mint a Ni-Mh aksikat.
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Ha GTA V kikerül game pass-ból, melyik verziót érdemes megvenni Series X-re?
- Grand Theft Auto V (Xbox Series X|S), kiadás: 2022.03.15 (4K HDR release)
- Grand Theft Auto V (Xbox One és Xbox Series X|S), kiadás: 2022.06.15 ez az, ami kikerül
- Grand Theft Auto V: Premium Edition, kiadás: 2017.12.19 -
Áldott ünnepeket, boldog Karácsonyt
-
Forraszto
tag
válasz
IntelKiller7 #122971 üzenetére
Írta itt valaki, hogy milyen sokat fejlődött egy adott játékban, miután játszott a lies of P vel, ami előtte nehezen ment most simán átsétált rajta. Lehet ebben valami, nekem a Wo long után a lies of P a 2. soulslike játékom, és tényleg javít a timeingen. Nem gyorsabb lettem hanem türelmesebb, taktikusabb. Ez még a teljesen más jellegű, darálós cuccokban (pl roboquest) is hasznos.
-
-
Forraszto
tag
Plusz szavazat az ikeas ladda-kra. A hozzá árult stenkol töltővel használom én is, 4dbot, 2 a kontiban 2 a töltőben. Tökéletes.
A soulslike játékok nem várt mellékhatása hogy a gyerek sokkal rosszabb arányban tud megdobálni hógolyóval mint tavaly. :D Nem hiszem hogy gyorsabb lettem, vagy a reflexek, inkább az időzítésre érzek rá sokkal jobban mint régen, plusz egy 7 éves gyerek hógolyódobáló movesetje nagyon könnyen tanulható. Kívárom a jó pillanatot és simán ellépek. :D
Mondjuk ez nem újdonság, mikor sokat Division 2-öztem az utcán az oldaltáskás-baseballsapkás embereket is jobban észrevettem, mint előtte :D
Ti is jártatok már úgy, hogy valami játék valami plussz (hasznos vagy haszontalan) skillt adott a mindennapi életben? -
Bep
őstag
válasz
SaGa59 #122948 üzenetére
Erre utaltam én. Természetesen nem kell havonta töltögetni. Lemerített állapotban az önkisülése már tényező, hogy életben fog-e maradni. Egy lemerült, főleg, ha mondjuk egy égősor, gyerekjáték merítette le és úgy van elrakva jó időre.
Amúgy tesztek alapján én is az 1900mAh verziót ajánlom Ladda-ban mióta a szürke verziók vannak, ha valaki nagyobb energiaigényű eszközökben is használja, jobban terhelhető, de erről már egyszer írtam régebben. -
modflow
veterán
Hű mennyi játék!
Boldog karácsonyt! -
pzstm
titán
-
Joccc07
addikt
-
homerhamm
addikt
Boldog Karácsonyt minden topiklakónak!
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
csuvicsuva #122958 üzenetére
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #122938 üzenetére
Áldott, Békés, Varázslatos Karácsonyt kívánok mindenkinek!🙏
Ennél az egynél megcsúszott az ujjam.
-
Gaben360
senior tag
válasz
l.skywalker #122939 üzenetére
Nagylelkű felajánlások, indultam is 3 játékért, remélem 1 csak sikerül!
-
-
válasz
l.skywalker #122938 üzenetére
(nem csak emiatt, de) nagyon köszi az idei felajánlásokat - és a lebonyolítást is
-
ProEvoFan
nagyúr
Tronicot használunk pont ma 3 éve. (Az xsx is 3. szülinapos.) Állja a sarat. Szerintem az elem/kontroller kombó sokkal jobb megoldás, mint az aksi/kontroller. Oké, hogy lassan töltődik fel az elem, de van belőle 8db, amiből 4 folyamat töltődik az xsxre kötve.
-
DaVE-1
senior tag
Egyébként ezekben az elem akkukban mi az ami miatt sokkal tovább töltödik fel, mint pl egy dupla akkora telefon akku? (Bocsi a hülye kérdésért nem értek hozzá)
Mert én laddaimat próbáltam több féle házban tölteni de 2db-os pakk esetében is 6 órát töltődik
-
kengyel
nagyúr
Na végre, ma reggelre feltöltött a Venom aksim. Ez nagyon sok óra volt.
-
SaGa59
őstag
A jó NI-MH aksik (Eneloop, Ladda, Tronic 2400-as) önkisülése elhanyagolható. Egy év alatt nagyjából a kapacitás 15%-a se. Három éve vásárolt, most felbontott Ladda aksik jóval 60% fölött vannak töltéssel. A használatban lévők pedig 95% fölötti kapacitással rendelkeznek még most is, három év alatt. Ami leginkább számít, az a megfelelő töltő. Vacak töltők (pl a tronichoz kapható nagyon olcsóra sok a panasz) hamar kinyírják, mert nem megfelelő karakterisztikával töltik. A Ladda töltőt nem tudom milyen, én egy BT-C2000-et használok.
-
F.B.I.
veterán
válasz
mike1334 #122937 üzenetére
Nálam is halt már le LADDA, még a fehér szériából, én voltam a hibás, 12 db volt, abból 4 db lett kuka, elfeledkeztem róluk a fiókban, kisültek, kapufa. Még a LIITOKALA LII - 500 töltőm sem tudta őket visszahozni. A többi azóta is megy és az újakkal sincs gond, bár én az 1900 mAh-es LADDA verziót ajánlom, 2x annyi töltési ciklust tud és nem sokkal kevesebb szufla van benne, olcsóbban.
-
NJanika
aktív tag
válasz
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek ! ☃️
Nagyon jók az idei nyeremények -
Sefneni
őstag
válasz
Ezt menő lenne megnyerni.
-
Bep
őstag
válasz
mike1334 #122937 üzenetére
Több oka is lehet azon kívül, hogy csak szimplán tönkre ment. Mivel 500 töltési ciklust vállalnak rá, ami nem töltést jelent, hanem 0-100% közötti kihasználtság egy ciklus, az jó sok idő mire ki kell purcannia.
-A Ni-MH akkuk nem szeretnek lemerülni tökig (0,8V alá beesik és mehet neki az utolsó kenet), illetve lemerülve nem szabad tárolni, főleg úgy, hogy a Ni-MH akkunak az önkísülése sem teljesen elhanyagolható.
Itt pl. egy kontroller esetén nincs gond, mert szól, hogy cserélni kell és kikapcsol és lehet tölteni, de vannak eszközök, játékok amik addig mennek, míg van kraft.-Milyen töltővel volt használva. Ha nem töltési feszültség változása alapján dolgozik (dV/Dt), hanem extra buta töltővel, akkor az nem tesz jót neki, főleg, ha ilyen töltőnél nem lemerített akkut töltünk.
Ezek az "okosabb" töltők már a töltés elején megnézik, hogy milyen állatotban van az akku. Ha kidob pl. a Ladda sajátja egyet pirosra, azt még egy full buta töltővel meg lehet kínálni és kisebb eszközökbe óra, távirányító, karácsonyi ledes dekorfüzér (igaz ami világítós dolog az alapból Ni-MH akkuval a névleges 1,2V miatt kicsit gyengébben fog világítani, mint az alkáli elem névleges 1,5V-al) még bőven jó.Persze lehet csak éppen hibás volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nyereményjáték!
Egy
Mortal Kombat™ 1
Xbox Series kódértJelentkezni lehet:
→ ITT ←Jelentkezési határidő:
2023. december 26. 20:00Sok sikert!
Szabályok:
Jelentkezni lehet érvényes regisztrációval és
min. 50 hozzászóllással a Xbox One/Series topikokból -
l.skywalker
Topikgazda
Nyereményjáték!
Egy
Assassin’s Creed® Mirage Deluxe Edition
Xbox One/Series kódértJelentkezni lehet:
→ ITT ←Jelentkezési határidő:
2023. december 26. 20:00Sok sikert!
Szabályok:
Jelentkezni lehet érvényes regisztrációval és
min. 50 hozzászóllással a Xbox One/Series topikokból -
JamesHun
addikt
sziasztok,
Jártatok már úgy az Xbox Wireless Headset-el, hogy mintha az egyik oldal halkabb lenne?
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy csak a gariba visszaküldés segít? -
-
Majom19
tag
Sziasztok!
Új vagyok, gyors végigolvastam illetve visszakerestem akksira. Venom helyett 13k berendeltem a Ladda-t elvileg 29-re itt van. Köszi!
Series S-em van. Bőven elég eddig asztali gépen nyomtam. Gyerek miatt a konzol kényelmesebb. -
skroy
senior tag
válasz
IntelKiller7 #122917 üzenetére
Game Pass app-on az értesítéseknél jött.
-
skroy
senior tag
A GTAV ismét kikerül a Game Pass-ból 12.31-én. Ahol most még olcsón meg lehet venni, ott is biztosan drágulni fog utána. Most szerezze be, aki még nem tette.
-
icemad
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #122913 üzenetére
122904-es hszben te írtad. Nekem 3 p&c kit ment tönkre gari időn belül, a Venom meg simán működik még. De úgy látom, hogy ez is szerencsejáték, hogy ki milyet fog ki. Kb, mint a panellottó oled tv-nél. Csak ott jobban szívja az ember a fogát.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
icemad #122907 üzenetére
Ki mondta, hogy szar az akksi? Én azt a 850mAh-t szaroztam le ami kb semmire sem elég, ha megy a vibrálás + fejhallgatót is használt. Akkor naponta teheted le a TV mellé a dock-ra.
De én pl nem úgy játszok, hogy, ha meguntam, egyből felugrok, és teszem rá a dock-ra, hogy töltse.A gyári Play & Charge KIT-emet azért szerettem még a One-nál, mert alapból 1400mAh volt, és, ha esetleg pont merült volna, ott volt az a 4 méteres kábel is amire rádugod...
Ha napi 8 órát játszottam vele, akkor is kibírt minimum 3 napot.. -
butyu
csendes tag
Sziasztok!
Series X -hez kapott forza 5 premium -ot honnan lehet telpíteni a konzolra? Az első beállításkor átugrották a telepítés opciót, de ott azt írta késöbb is telepíthető. -
l.skywalker
Topikgazda
A kommentekkel kapcsolatban szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy nem a sorsolás idejéig, hanem a felhívás kihirdetésének időpontjáig meglévő kommentek számítanak.
-
icemad
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #122906 üzenetére
10-ből 9 használat után, ott marad az asztalon.
Szóval az aksi a szar, értem... -
icemad
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #122904 üzenetére
A one-hoz való dokkolós 6 éve megy. A series verzió 2 éve. Semmi gond nincs vele. A dokkolós verzió hivatalos, ms által ajánlott kiegészítő. Az USB töltős meg nem. A kapacitása meg tök mindegy, ha egy napot kibír az bőven elég, mert használat után úgyis rakod a dokkolóra.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
icemad #122878 üzenetére
A dokkolós is ugyan úgy 850mAh mint a sima vezetékes.
A vezetékesből van olyan ami 1100mAh.Gyárin kívül biztos nem vennék másikat. Max elemet.
Amikor a Series X-et vettem kaptam hozzá 1 sima kábeles Venomot, meg amikor a Forzas kontrollert, akkor 1 dockolósat. Szar az összes. -
skroy
senior tag
válasz
csuvicsuva #122895 üzenetére
Na, ez jó. Pont most nézegettem hol kellene megvenni. Így nem kell a 3 betűssel mókolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest