Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bep
őstag
válasz
hombre[EU] #109797 üzenetére
Belenéztem kicsit yt-n, mert feldobta Nessaj stream-t és így rákattintottam. Nem kellett volna.
Ő még elég rendesen állt hozzá, nem panaszkodott, párszor jegyezte meg csak, hogy fps-t vennePC-n brutálisokat droppol, de folyamat, rossz volt nézni is. Bug bug hátán. Aztán a játékmechanika elfogyott, grafika nem is volt.
Egy Back4Blood ezerszer többet ér szvsz. Oké, hogy GP-s, de azért a majd 26e. ft-os (70 dollársz) címkét ráaggatni az alap verzióra, hát... -
sgfool
tag
Kipróbáltam a redfall-t ha már benne van a gamepassben alapon. Nem lenne rossz, ha jó lenne de ez sajna tényleg elég vegyes, early access hatást kelt. Néhány katona t pózban csúszott előttem, a civilek a falon át eltűntek stb. A grafika is felemás, maga a város épületei hangulatos, az őszi közeg jól áll neki, de jó néhány elemnek lassan tölti be a textúrát, vagy némelyik ennyire lebutitottan néz ki nem tudom....A lopakodás is vagy hát "lopakodás" meg kerülöd ellent, oda mész, semmi plusz animáció nincs, egyszerűen hátba csesszük és nyeglik egyet. Dishonored, deathloop után fájóan "vicces" ez a mechanika, vagy külön skill lesz nem tudom, de ejj. Gamepass okán, egy ideig óráig el lehet vele lenni, de ennek kellett volna még pár hónap, kár érte, pedig a körítés nem lenne rossz.
-
rezy89
tag
Üdv! Úgy fest kezdi megadni magát az L3 a kontrolleren. Nemrég vettem használtan a cumót, elméletileg a géphez gyárilag járó konti, (legalábbis nagyon remélem) ami még bőven garis. Lehet vele mókolni vmit garivesztés nélkül, vagy nem érdemes? Szétszedni gondolom nem lehet.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
XboxGamePass #109793 üzenetére
De ez csak PC.
-
NoMagix
addikt
válasz
XboxGamePass #109793 üzenetére
Igen
-
XboxGamePass
senior tag
Volt már?
https://news.xbox.com/en-us/2023/05/02/game-pass-friend-referral-program-announce/
NoMagix: Akkor sorry elsiklottam felette.
l.skywalker: Igen láttam a cikkben.
-
csuvicsuva
addikt
-
Voy15
tag
válasz
IntelKiller7 #109779 üzenetére
Railway Empire 2 lemaradt
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #109781 üzenetére
De ez a Series verzió.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7 #109779 üzenetére
Majdnem kérdeztem hogy a Shadowrunt már nem kaptuk meg egyszer, aztán látom, hogy ez most a PC-s...
-
Dinomano
őstag
válasz
hombre[EU] #109687 üzenetére
Nem értem, mi a baj... Nem a szoba közepén, a levegőbe ült le... :-)
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
Elhagyó a konzol május 15.
• My Friend Pedro 🎮🖥️
• Before We Leave 🎮🖥️
• Umurangi Generation Special Edition 🎮🖥️
• Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition 🎮🖥️ -
Skynet258
veterán
válasz
Matt89 #109772 üzenetére
Nekem is pár napos volt a gép amikor állandóan kikapcsolt komolyabb grafikájú játékok alatt, szerencsére bő egy hét alatt megfordult és azóta is szépen működik.
Nálam a táppal volt valami, melegedett hátul elég rendesen, aztán gondolom valami védelem lekapcsolta az egész cuccot.
-
persil
nagyúr
-
csuvicsuva
addikt
-
vg
addikt
válasz
csuvicsuva #109766 üzenetére
Az. Láttam még mielőtt elhagytam a hajót, hogy lett új opció vrr alatt, hogy csak játékok alatt, vagy mindig legyen bekapcsolva. Feltételezhetően még nem hibátlan a dolog.
-
Frod
addikt
Benedict Fox vélemények?
Amennyi feszülés volt itt a múlt héten rajta, meglepően kevés beszámoló jött.Kb 40 percet néztem bele, nem szoktam ilyen 2d-s platform cuccokkal játszani, de ennek tetszik a hangulata, csak a
megállásra kényszerített egyelőre.hal-boss -
Zoshi85
aktív tag
válasz
Peat76 #109762 üzenetére
Nemtudom ez itteni újítás vagy globális, de egy ideje 1x láttam csak a frissítés képet indításnál. Amúgy kikapcsolva frissít játékot meg a rendszert is. És teljesen leállítom a boxot úgy. Alpha Skip Aheadba vagyok.
Az új dashboard is úgy fogadott ma reggel, hogy Vasárnap volt utoljára bekapcsolva a box. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #109759 üzenetére
Le se szedtem, hiába vártam én is nagyon. Nem fogok 2023-ban 30fps-sel játszani egy olyan nagy költségvetésű játékkal, amiben az autók kerekei sokszögek és a fele játék nem is működik.
Jedit is visszamondtam, ezt is elengedtem, cserébe ajánlom mindenkinek a Bramble-t, nem olcsó, de fantasztikus élmény. -
matex
aktív tag
válasz
frankdelgado #109754 üzenetére
Akkor teszek vele egy próbát. Köszi!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #109756 üzenetére
Nem csak néha, teljesen külön működnek. Nem szedtem le a Redfallt, de gyanítom, az Xbox logo egy ponton sem jelenik meg a játék során, mivel nem Xbox játék: © 2022 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. Developed in association with Arkane Studios. Redfall, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax, and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. All Rights Reserved.
Ha fikázni kell, akkor a Bethesdát és Arkane-t érdemes, MS-nek ehhez semmi köze.
Redfall Review in Progress - One of the Worst Games I Played So Far In 2023
Azért elég meredek dolgok vannak ebben a játékban is. -
Bep
őstag
-
balazs025
senior tag
válasz
Wesder #109753 üzenetére
Azokkal a hibákkal egyáltalán nem jogos a 9 pont. De ettől függetlenül itt, ha minden igaz (nem játszottam vele), az egész koncepció nem igazán jött össze, és nem a 30 fps meg a grafika a legnagyobb baja. Sajnos a MS se igazán tudott ezzel a projekttel kapcsolatban jó döntést hozni. Ha kukázzák, akkor az lett volna a baj, hogy nem adnak teret a kísérletezésre, ha még több időt adnak a fejlesztőknek, akkor technikailag talán valamivel jobb lenne, de az extra kiadás csak pénzszórás lett volna. (Hasonló az érzésem a Suicide Squaddal, ott se hiszem, hogy jó döntés volt az eltolás, mert alapjaiban már úgy se változik meg a játék.)
De az igaz, hogy Philéktől az ígérgetések megvoltak 2020-ban, lelkes is voltam jövőért, mára ez elmúlt, és egyelőre csak káoszt érez az ember.
-
frankdelgado
őstag
válasz
matex #109749 üzenetére
Én még tavaly vettem a hardveraprón 2.990 Ft-ért, tehát ezen leárazás feléért, valamelyik gamepassos disztributortól, érdemes körülnézni....Szerintem jó játék, tán már kapott series peccset is....közhely, de azt mondom, a hangulata elviszi a vállán a játékot, nyomozgatni, dönteni kell benne, csapatot toborozni, bázist meneddzselni... és van benne csavar is a végén. STALKER 2 előjátéknak tökéletes. Biztos azért árazták le, mert ápr. 26-án volt az évforduló......
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #109747 üzenetére
Aha, de a Jedire mehetett 9 pont a gamebreaking bugokkal, meg a "remek" futási teljesítmènnyel.
-
mcwolf79
veterán
Hát játszottam fél órát ezzel a vámpíros csodával , és azt hiszem kijelenthetem , 3-ból 1 kilőve . Ez egy rakás szar. Az egyetlen ami ütni fog idén , az egyértelműen only a FM lesz . Starfield gondolom launch-kor egy rakás szar lesz , és TALÁN 1-1,5 év alatt kipofozzák.
Szomorú vagyon . -
vg
addikt
válasz
csuvicsuva #109715 üzenetére
Nekem is volt ez, vrr miatt olyan. Ha kikapcsolod jó. Én pár napja kiléptem Alpha-skip-ahead-ból, már gyk naponta frissíttet 4,6gb-t, meg állandóan beragadt a játék frissitések után, hogy finishing things up. Amióta kiléptem jó. Szenvedjetek ki (szerk): ti vele.
-
matex
aktív tag
Hosszú idő után kapott egy 50%-os leárazást a Chernobylite.
Korábban nem emlékszem, hogy írtatok volna róla, így ha valaki már játszott vele, az kérem ossza már meg az élményét! Köszönöm!
-
NJanika
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #109743 üzenetére
Kipróbáltam 😅
Az enemy pozíció keresése lenyűgöző, a teljes map làtvànya magàért beszél, nincs felesleges loot a karakterek jól ki vannak dolgozva és szerethetőek a jàtékmechanikai elemek mind csupa friss élmény, tetszik, hogy végre nem egy "összeollózott" játékot kapunk.
-
válasz
De jó, hogy írod!
Nálam áramszünet volt, azt hittem, hogy az rontott el valami frissítést... Keresgéltem is a neten megoldást, de nem írt senki hasonlót.
Most akkor megnyugodtam. -
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #109726 üzenetére
Meg ezen kívül egy 78/100-at, egy 6/10-et és egy "2023 eddigi legrosszabb játéka" értékelést is...
-
Wesder
titán
válasz
TLDR?
-
AMD Power
titán
válasz
hombre[EU] #109729 üzenetére
Egyelőre elvagyok a Quantum Break-el. Bár elég rövidnek tünik nekem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vonSux #109725 üzenetére
Felhasználói visszajelzések eredménye...de amúgy igen. Viszont ahogy lejjebb tekered a főképernyőt, pont annyira kitakarja a hátteret, mint előtte. Szerencsére, mert hiányozna az, hogy egyben lássam a játékaimat (és egyebeket) a főképernyőn.
Én nem vágyom arra, hogy teljesen olyan legyen a dashboard, mint PS -en.
-
AMD Power
titán
válasz
Az minden csak nem sok.....
-
hombre[EU]
veterán
egy 4/10-et már kapott is a Redfall [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Az elmúlt napokban végig, azt hittem hogy a HDMI-vel van gond.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Egyszer volt ilyen nekem is. Illetve egyszer biztosan, de lehet többször is...az Xbox -ot mindig hamarabb bekapcsolom, mint a TV -t.
-
csuvicsuva
addikt
Akartam is kérdezni. Legutóbbi néhány frissítés (Alpha-skip-ahead) óta bekapcsolásnál az Xbox logó helyett hangyák állóháborúja van a képernyőn, de mindig elfelejtem jelenteni nekik.
Más találkozott ilyennel?
-
Wesder
titán
-
Steve1207
veterán
válasz
hombre[EU] #109708 üzenetére
Nekem abból 2-3 hasznos. Kettő ad panel, amikor játékokat dob vagy egy nagyobb névnek az akcióját, az jól jön, ha épp nem figyelem (bár figyelem minden nap...), a Saját játékok és alkalmazások meg szintén, mert csak D pad le a kezdéstől, pár le, ki jobbra és 3 mp alatt már a frissítéseket ellenőrzöm. Így kezdek minden xbox indítást és nem kell fél napokat rinyálnom itt, hogy nem frississült xy és ebben a hónapban is bssza meg az ms stb
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #109708 üzenetére
Nyomhatod is a feedbacket.
-
Steve1207
veterán
válasz
Wesder #109704 üzenetére
Nekem is bejön, jó irányba mozdult el a kezdeti tervektől és külön öröm látni a fenti gyorsindítókat (remélem azokat nem is fogja jelölni a fő játék sáv) és nekem tökéletes így. Az aljára meg mindegy mit raknak, mert nem megyek lentebb sűrűn
Régen egy-egy klubot nézegettem, de ezen kívül teljesen mindegy, store, pass katalógus részt felőlem tele is dobálhatják mindennel (reklámmal is), legalább belefuthatok ismeretlenebb dolgokba is, amit nem követek.
(#109705) Bep: "A szenvedők"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Alkoholista nevelde
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest