- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz Mr.Tomatosz #111898 üzenetére
Ez Xbox -on sem megszokott probléma. Csak van arra lehetőség, hogy olyan játékot is le tudj tölteni, ami nincs megvásárolva. Így az ehhez hasonló problémák általában orvosolhatók.
Természetesen csak akkor indul el, ha valóban megvásároltad.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
ρσгτσ
addikt
válasz Mr.Tomatosz #111894 üzenetére
Telefonon Xbox alkalmazásból töltsd le a konzolra, és utána nézd meg, hogy elindul -e.
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz Mr.Tomatosz #111894 üzenetére
Esetleg indítsd újra a rendszert vagy próbáld meg távolról telepíteni.
(vagy nézz vissza később ) -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Fntastic Talks The Day Before’s Gameplay Vision, Studio Culture, And The Trademark Dispute
Újabb időpont: november 10. De ez csak a PC megjelenés. Konzol időpont még nincs.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Diablo 4 - Digital Foundry Tech Review - PS5 vs Xbox Series X/S vs PS4
Digital FoundryDiablo IV | PS5 - Xbox Series S/X - PC | Final Graphics Comparison
AnalistaDeBits[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
New Gamepass Perk | Hi-Fi RUSH
Hi-Fi RUSH: Teamplay Costume Pack
Give your Hi-Fi RUSH crew a new look inspired by each other's styles with the Teamplay Costume Pack! After all, sharing is caring.
Expires: August 4th
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Dinomano
senior tag
Lehet, hogy szoknom kell. Nekem X 360 menürendszere sokkal logikusabbnak tűnt. (One-om nem volt.)
Series menüje picit össze-vissza nekem./(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz icemad #111868 üzenetére
Nem tudom, úgy emlékszem, hogy talán X360-ra voltak témák. X-en csak hátterek? Azt tudok tölteni Live-ról vagy külső forrásból jpg 'oszt jól van?
(Köszönöm, home-olást megoldottam, témaösszefoglaló alapján. Így látom mindkét profil játékait.)
(Tárhelyet már maxoltam...1-2 nagyobb game, és megtelik.)/(^_^)____7=--- - - >|
-
Bad Pritt
félisten
-
GoTReX
őstag
Nem vagyok egy első napos vásárló, de Blizzard játékokkal kivételt szoktam tenni néha 🙂 Én ezt mindig gépen tettem, ahogy gyerekkoromban is PC-n nyomtam már a Diablo 1-et is. Mára megszerettem a konzolokat is, milyen tapasztalatokat vannak Xbox Series S-en a gameval?
Érdekelne az is, hogyha valahol megveszem dobozostul, abban van letöltő serial is? Kiskapuzhato a Series S tulajoknak hogy legyen a polcukon Diablo 4 példányuk?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
consono
nagyúr
Kint vannak a WD oldalán a Series SSD bővítők, lehet már venni: [link]
"Mechazilla has caught the booster."
-
Wesder
félisten
válasz Mr.Tomatosz #111871 üzenetére
Ha csak ez a kèt játék a fontos, akkor elèg az S.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
ρσгτσ
addikt
Alza -nál és a Konzolvilág -nál is akciós most az Xbox kontroller. Több színben is. 17.890 és 17.990.
Szerk.:
Illetve Alza -ban a Purple Shift, Lunar Shift és az OPI 19.890.[ Szerkesztve ]
-
válasz Dinomano #111859 üzenetére
Azzal a másik email címmel is lépj be a konzolra, és állítsd be, hogy ez legyen az otthoni konzolja. Elméletileg felajánlja a rendszer első bejelentkezéskor. Ha mégsem, akkor valahol a beállítások között lesz. Most nem vagyok a gép közelében, talán valaki emlékszik rá, hogy merre keresd.
Series kontroller USB C-s, igen. Mi a kérdés?
Témák vannak xboxon? Szerintem max valami háttérképet tudsz állítani.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
NoMagix
addikt
válasz beyruth82 #111864 üzenetére
Na ilyen van a Planet of Lana-ban is, ne halj meg és még a macsek sem!
Annak a mentése sem teszi lehetővé, hogy visszaugorj, ha egy acsi kimaradt.
Nem is fogom már újrakezdeni.Ennek az ellenétje az Inside, ott oda ugrottál az idővonalon ahova csak akartál, az zseniálisan jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz beyruth82 #111864 üzenetére
Deathless runokhoz találták ki a felhőmentést. Amúgy személyes véleményem, de egy tényleges kihívást jelentő achievement, amihez gondolkodni, fejlődni, alkalmazkodni kell és erre megy el az idő annyira nem nagy probléma, szemben azzal, mikor kérdőjeleket takarítasz meg semmirekellő mobokat farmolsz a semmiért órákon át. Dark Souls 3 platina a mai napig ezért nincs meg.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
veterán
válasz Wesder #111862 üzenetére
Igen úgy én se szeretném csinálni, mert akkor a játekot magát nem is tudnám élvezni.
(#111863) sirkope
Vannak játékok ahol nincsenek fejezetek és a mentés is checkpoint alapon működik. Na az ilyeneknél ha bizonyos részekhez, jelenetekhez kötött acsi van és elsőre nem tudok róla akkor megszivtam ha veletlenül nem csinalom meg. Vagy lattam olyant acsit is, hogy vidd vegig a játekot elhalálozás nélkül. Ezt nem is ertem hogy talalhattak ki. Sok-sok óranyi jatekot vegigviszel és az legvége előtt halsz meg akkor az egeszet lehet újra kezdeni. Meg van meg egy pár nagyon szivatós acsi. Gondolom akik ezreznek mindent azok valamilyen módszert alkalmaznak nehogy belecsússzanak ezekbe a hibakba és 5x kelljen egy 50 óras játekot vegigjatszaniuk egyetlen acsi miatt. Ez az a módszer amire kíváncsi vagyok.
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #111860 üzenetére
Én ha ezrezek, akkor elöször vègigtolom a játèkot, ès ha úgy van megnèzem milyen achik maradtak ki. Ha tetszett a játék, akkor megcsinálom azokat is. Szisztematikusan achivadász módban sose játszom, mert megöli magát a játékot szerintem.
-
sirkope
tag
Tegnap elkezdtem a Diablo4-et egy Druidával.
Kb. 2-3 órát tudtam játszani délután-este, eljutottam lvl15-ig. (gyorsabban, mint annó a bétákban.)
Ez alapján:
[link]
Olyan bossokat tudtam megfektetni elsőre, amiket a bétákban csak lvl20 felett sokadjára.
Lassan fogok tudni haladni vele, céges elvonulás lesz a héten.
Hétvégétől már lesz több időm.
Nekem eddig nem volt vele gondom, beléptem egy klánba is.
Jó lesz ez -
veterán
Végre sikerült több hetes erőfeszítesek után! Életem legnagyobb gamer teljesitménye. Az első játék amit maxoltam és minden jutalmat, bónuszt összegyűjtöttem (es valószinűleg az utolsó is). Ráadasul ez mindjárt egy trilógia azaz háromezreztem a játekot.
Helyenként kifejezetten nehéz volt maga a játek is de mivel rövid kis pályákra van osztva mindhárom rész, így nem okozott gondot az acsi gyűjtés. Elsőnek megcsináltam a pályát 100%-ra majd utana mégegyszer már csak és kifejezetten az acsiért. Azt viszont el nem tudom képzelni, hogy egy lineáris törtenetű játéknál, hogy lehet összeszedni minden acsit? Mi van ha valamelyiket elsőre nem sikerül és a jatek tovabbmegy azon a reszen? Akkor az egészet újra lehet csinalni egyetlen elszalasztott acsi miatt? Egy több tíz óras játeknal ez kivitelezhetetlen. Aki ezrezik az mi alapjan halad, hogy ne maradjon le a részekhez, helyszínekhez vagy jelenetekhez kötött jutalmakról?[ Szerkesztve ]
-
Dinomano
senior tag
Végre, nagy sokára Series S tulaj lettem. Olyan gondom van, hogy egy játékom egy másik e-mail címen lett vásárolva, mint a fő profilos e-mail címem. Hogyan tudom azt is játszani? (Le tudnátok írni "hülyebiztosan" menüről menüre, hogy mit állítsak be?)
A Series S kontroller már USB-C-s?
Ingyenes témát online store-ban találok?/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz Bad Pritt #111851 üzenetére
Csak az élményért játszom, Annyi OCD-m van max, hogy anno még az AC originsben megnéztem kijátszás után a térkép megmaradt kérdőjeles részeit. Ha egy játékban van gyűjtenivaló, azt szedegetem.
A PS4-es God of War 1-et kellene folytatnom, azért csökkent picit a játék irányában a lelkesedésem, mert a ládanyitogatós minijátékok tudtak szivatósak lenni, és az egyiknél elakadtam./(^_^)____7=--- - - >|
-
frankdelgado
őstag
válasz Wesder #111819 üzenetére
Volt jobban kinéző koncepció is a starfield kontihoz, nem tudom, h miért ez a színes sávokkal díszített lett a befutó..mindenesetre a Sanyi is a piacra dobja a nagy rivális ( ) iránti tiszteletből a saját Starfield themed szenzitív kontiját, itt a tapipadon látványosabb kissé az élénk színű csíkozás.
[ Szerkesztve ]
-
discrate
aktív tag
Van aki nyomja az nba2k23-at? Milyen a gameplay?
Az ára már jónak tűnik akciósan, de 168 gb?
És a storeban 2.1 az értékelése (+3k usertől)... vagy az torz, nem reális? -
gianni85
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz Steve1207 #111850 üzenetére
Acsik miatt játszani valamivel, ami nem tetszik? Azért ott lenne baj. Még azoknál a játékoknál sem megyek mindig ezresre, amik tetszenek, ha valami oltári baromság vagy biblikus mennyiségű gyűjtögetnivaló kell hozzá.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Steve1207
veterán
válasz Bad Pritt #111847 üzenetére
Gondolom az achik miatt, nála megy az ezrezés. Én nagyon gyorsan elegedem mára, ami nem tetszik, max, ahol érdekes részben a sztori ott azért végigrohanok (pl legutóbb a Ghostwire), ezres meg csak olyannál, amit tényleg élvezek és utána is beletolnék még ugyanannyit, de amúgy rá se nézek a listára. Időrabló és fölösleges (plusz ha bevezetik a rewardsban az xy achit szerezd meg nem is marad semmi rá, pár ezer pont meg oda hasznosabb )
Akció lista: bekerült az Arkham Collection is 3,5e-ért.
[ Szerkesztve ]
.
-
-
veterán
-
gianni85
veterán
Ez a Benedict Fox elég szar, de ha már elkezdtem, akkor végig kell vinni
-
ρσгτσ
addikt
válasz Wesder #111841 üzenetére
"Diablo® IV, the highly anticipated new installment of the iconic Diablo series, is now live. Already, it is Blizzard Entertainment’s fastest-selling game of all time, with Blizzard’s highest pre-launch unit sales ever on both console and PC*. In the four days since early access started on June 1, Diablo IV has been played for 93 million hours, or over 10,000 years --- the equivalent playing 24 hours a day since the beginning of human civilization."
Dió 3 -ból amúgy 3.5 millió darabot adtak el az első 24 órában, és 1 hét után 6.3 millió játékosa volt. De az elején még csak a PC játszott nála, közel másfél évvel később jött konzolra.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Crime Boss: Rockay City will be available on Xbox Series X/S on June 15, 2023
.
-
ρσгτσ
addikt
válasz modflow #111833 üzenetére
Weboldalról már most is le tudod tölteni. Konzolról és Game Pass app -ból nekem sem ment.
Szerk.:
Jah és játszani is tudsz már vele.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Végére értem a jedi fallen ordernek. 🙂
Nem rossz játék de nagyon kiszámíthatóan és repetitíven követik egymást a harcolós és a mászkálós, felderítős puzzle-os részek. Egy idő után bele lehet unni. A grafika még mindig jó, helyenként egyenesen gyönyörű és van benne néhány áll leejtős akció jelenet is. 25 óra alatt végeztem vele és a 3. nekifutásra mert 2x félbe hagytam már, gondolom azt is beleszámolja a rendszer. A folytatás is jöhet ha egyszer gamepassos lesz mert annyira nem tetszett a fallen order, hogy megvásároljam valaha a survivort. Arra viszont jó volt, hogy kedvet kapjak a star wars univerzumhoz és megnézzem a filmeket, mert még nem láttam őket. 😀 -
modflow
veterán
Amnesia: The Bunker GP-ben hány órától lehet tölteni?
-
Steve1207
veterán
válasz lkksioskdl3 #111827 üzenetére
A nagy leárazás nem sok különbség a rendesekhez, annyi, hogy ilyenkor jóval több cím kapja meg a szokásos árát és úgy 10%-a pluszba kap a korábbinál még nagyobb leértékelést (cirka 10-20%-ot). Plusz szokott bővülni a szokásos 3 napos váltó etapokban, ahogy a sima akciók.
De ez kb ugyanígy megy nagyobb ünnepekkor és más platformokon is, fillérekért úgyse adnak címeket..
-
csuvicsuva
addikt
válasz Steve1207 #111818 üzenetére
Nekem a fél évvel ezelőtti(?) FPD óta ott csücsül a külső meghajtón a One verzióval együtt, de az a méret tényleg elmebeteg.
Látod, én ilyen hülye vagyok. Amit megveszek, azzal nem játszom, amivel játszanék, azt meg pont azért nem veszem meg.
Persze, mint írtam ennél más a helyzet, mint egy átlag játéknál, mert még egy challenge, még egy meccs, még egy szint és már éjjel kettő van.
lkksioskdl3 #111827: igen.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
gianni85
veterán
A három fullos kiadás Tomb Raider most 4320-ra jön ki. Szerintem a Trilogy-t se akciózták le ennyire. Azt hiszem meg is veszem a Rise és a Shadow-t
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz l.skywalker #111814 üzenetére
ez mar a hiresztelt nagy laarazas?
-
Wesder
félisten
DiabloIV Performance for PS5 & Xbox Series X/S
Xbox Series X & PS5 : 2160p/60fps with temporal reconstruction.
Xbox Series S: 1440p/60fps with temporal reconstruction.
Series S has some clipping in ambient occlusion, shadows and texturing.
- Series X and PS5 use settings similar to High/Ultra on PC.
- The framerate on consoles remains smooth at 60fps, although there are some minor stuttering issues.
- Faster load times on PC, followed by S.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #111815 üzenetére
Viszonylag gyorsan elengedtem, de nem az ár miatt, az tök mindegy, hogy 500-1e ft, mert annyi különbségnél amúgy is a store-ból veszem, viszont nem hiányzik 150+GB a gépre. Talán már évek óta ez az, ami maitt mindig kihagyom a szériát, mert nem lenne pár napnál többet fent emiatt. Igazán megoldhatnák, hogy legalább az online rész külön telepíthető legyen, ha valakinek szükséges. Igaz az EA mindig gagyibb volt a Live vonallal pl, de nagyon pozitív, hogy a legtöbb sportjátékuk a mai napig megáll 40-50GB környékén.
.
-
eL Geri
őstag
válasz csuvicsuva #111815 üzenetére
1-2 hete is volt valami, ami Amcsiban 90%-osnak volt írva, de nálunk csak 80 volt. És mivel tudom, hogy nem játszottam volna végig, csak belenéztem volna, ez így még az ingerküszöb felett volt.
Oh, igen, a WD Legion volt. -
Döglött Róka
veterán
válasz Neurotoxin #111793 üzenetére
Monster Hunter Rise.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
csuvicsuva
addikt
válasz Steve1207 #111808 üzenetére
Még jó, hogy nálunk csak 80%-ot kapott (ami nyilván még így is olcsó), így könnyebben elengedem. Pont azért, mert megint egész este csak ez menne és rohadtul nem hiányzik. Azt sem bántam, hogy GP-be nem jött.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Június 13. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Magyar fejlesztésű stratégia
The Valiant konzolos megjelenés (PC-re tavaly októberben jött) - Július 11. Trailer
Live-Die-Respawn
-
Steve1207
veterán
Elkezdtek átállni az árak, NBA már húzható 2700-ért.
.
-
ρσгτσ
addikt
How to Watch the Xbox Games Showcase and Starfield Direct Double Feature on Sunday
"Please note the YouTube.com/Xbox and YouTube.com/Bethesda streams will be in 4K at 60fps, while all other channels will be 1080p / 60fps."
-
ρσгτσ
addikt
Street Fighter 6 | PS5 vs Xbox Series X/S | Final Graphics Comparison
Series S -en a néző (is) kevesebb.
Szerk.:
Nemsokára lesz DF teszt is:[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
2 rövid videó a Starfield kontrollerről és a fejhallgatóról.
Twitter link.ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One/DIGI pppoe probléma - állandó reconnet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- Gmail
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Retro pakk
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox 360 Játékok
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest