Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz
BoneDragon #101897 üzenetére
Hat nem tudom, en mindig ezt latom ha nem vagyok ott idoben:
-
BoneDragon
veterán
Azért az kemény, hogy 20 év után nem tudnak összerakni egy épkézláb eventet. Beta alatt, mint gondoltak? Megfelelő lesz azzal a 100 emberrel, akikkel tesztelték? Most rászabadult a szerverekre több 10ezer ember. A csodálatos flying mountok nem müködnek akkora lag van
Viszont pozitivum, akárhányszor újra lehet pörgetni az eventet, lootot dob, most teszteltem. Már egész sok transmog összegyűlt. -
ripla
addikt
válasz
Viktor77 #101891 üzenetére
Nem, megoldottam.
Beléptem egy másik karakterrel és nyomtam neki egy unstuckot. Most már jó.
De azért beszédes, hogy az előző 2 kiegnél én nem emlékszem ilyen orbitális, kezdő cégeket jellemző problémákra. A Dragonflight ehhez képest vajsima volt, ez meg inkább egy rozsdás sajtreszelő, amivel tudjuk hogy mit nem kéne. -
Healbacsi
őstag
válasz
sztivo #101883 üzenetére
A felvetes logikus, de csak a launchkor fog ez tenylegesen kiderulni. Nem tudjuk mire kepes ez az uj technologia.
En nem hinnem, hogy a realmek instabilak lennenek. A ragnaroson ezzel sose volt gond, viszont launchkor sorok vannak, ez alacsonyabb populacioju realm eseten elvileg nincs.
-
ripla
addikt
Egyre jobb és jobb ez a játék. Másik karakterrel megnyomtam a teleportot Silithusra, erre a karakterem átzuhant a talajon, majd kidobott és ezt írta ki.
Valahol érthető persze, egy kis indie cégről beszélünk, akiknek nincs pénze szerverre, sávszélességre, munkaerőre....
Már nagyon várom az augusztus végét, vajon hány hét fog kelleni start után, mire működő állapotba kerül majd a játék?
Komolyan mondom, ilyen lagokat nem láttam már vagy 4 éve...szerk.: Úgy tűnik a mágus karakterem 8 évnyi munkája mind elveszett, visszalépés után is a zuhanó állapotban van majd megint kidob a szerver, aztán újra zuhanás és szerver kidobás, majd megint és megint és...
Úgy látszik a munkaerőt véglegesen lecserélték kiéheztetett szurikátákra. -
fauv
őstag
válasz
Obliterátor #101882 üzenetére
Köszi
DDR4 v DDR5 ?
-
sztivo
őstag
válasz
Healbacsi #101881 üzenetére
Azt esetleg lehet tudni, hogy már szinte minden cross-realm, de annyi jelentősége marad-e a szervereknek, hogy egy full-pop (pl Silvermoon) realm sokkal jobban fog laggolni/DCzni majd az új kieg indulásakor, mint pl egy Arathor? Mert akkor még most nyomok egy transfert -
Obliterátor
tag
-
sztivo
őstag
válasz
ripla #101878 üzenetére
Becsapós, mert éppen az az aktuális zóna, ahol a timer van. Először mi is azt hittük, hogy lejárt az egyik akkor oda kell menni..
Délben Dustwallow volt, fél 2-kor lesz Norhtrend. Azt nem tudom, hogy ha egy csapat leölte, akkor újra megjelenik-e, én nyitásra mentem oda. De most borzasztó lagfest volt 3-4 másodperces késéssel történt minden. Remélem az új kieg launch élménye is hasonló lesz.... -
ripla
addikt
válasz
BoneDragon #101873 üzenetére
De amúgy bugos az egész úgy ahogy van, 50 percet vártam Ragnarosra, nem jelent meg.... aztán kiírt valami olyat, hogy 1,5 óra múlva Dragonblight-ban próbálkozz újra... nincs nekem erre időm.
Jó kis béta lehetett, hogyha a nyitó event már induláskor pofára esik. Ismét csak gratulálni tudok a Blizzard fejlesztőinek... talán majd holnap... -
fauv
őstag
Köszi Urak, jó hogy rákérdeztem. Utána nézek ennek a 7800X3D procinak.
Igazából már lassan 5 éves a cucc, azért gondolkodtam el rajta és tervezem a cserét, mert már illő lenne megtenni.
Bocsánat de 2 féle van ebből a prociból, van sima és valami tray proci. Mindegy melyiket veszem?
-
Healbacsi
őstag
A WoW most elvileg kapott egy kis rancfelvarrast, ami azt jelenti, hogy elvileg ingame van nehany settings opcio, amely szerint a kliens kihasznalhatja a modernebb GPU es CPU altal nyujtott technologiakat.
Ennek josaga csak kesobb fog kiderulni.
Csak WoW miatt ne cserelj gepet. Ha jelenleg az altalad jatszott ingame tartalom nem akad/szaggat, akkor egyelore jo vagy.Ha esetleg mas alkalmazas/jateknal keves amit a geped nyujtani tud, akkor cserelj, WoW miatt ne.
A 13-14. gen Intel CPU-kat jol gondold meg, mostanaban eleg sok gond van veluk.
-
Obliterátor
tag
Ne tévesszen meg a kihasználtság % , a Wow engine még mindig egy ezer éves tákolmány. Erősen Cpu heavy , ez nem változott meg a sok év alatt. A tesztek és jómagam is tanúsítani tudom h erősebb procival , jóval több fps-em lett, mindezt 4k-n. A sok mag nem ér semmit, ellenben az erős ipc és gyorsítótár igen. Jelenleg Wowra a 7800X3D a legjobb választás. Elfogultság nélkül mondom, teszteken is veri az intelt. Nekem is rengeteget hozott , főleg minimum fps-be. Nem tudom mennyit szánsz rá az új platformra de nem kell se drága lapot se drága ramot venned ha Ryzent veszel. Játék alatt 50-60 wattból elvan a proci. Azt is vedd figyelembe h Intelnél jelenleg erős instability Issue van. + kifutó platform , nem tudsz később upgradelni ha szeretnél.
-
fauv
őstag
válasz
Healbacsi #101688 üzenetére
Látom a hardveres résszel is tistába vagy, ezért kérdezném hogy van e értelme cserélni a procimat?
Jelenleg i5 10400 as fut a wow-ban maximum 4-5 % használ összesen4 K -n.
Ha veszek újabb procit pl. 13600K vagy 14500-ast van értelme ilyen proci használat mellett vagy a tö9bb mag azért jobb?Köszi előre is
-
BoneDragon
veterán
Ah fogyik vagyunk, azért. Szóval dalaranba a számláló azt mutatja meddig spawnolnak a mobok, de közbe az event rég vége...
-
TBT
addikt
válasz
BoneDragon #101870 üzenetére
Ahogy a marketing mondja: Get back in the fight!!!
-
BoneDragon
veterán
Holy shit, ez az event brutál unalmas. Kapja be a blizz.
-
ldave
félisten
A régi raidek közül most egy friss 70-es, 450 körüli gearben meddig lehet visszamenni? BfA már szólózható?
-
TBT
addikt
Már elérhető!
-
válasz
BoneDragon #101865 üzenetére
"So much stuff"
-
BoneDragon
veterán
válasz
ripla #101864 üzenetére
Ja, telóról voltam. Nem hittem, hogy ilyen kaksi lesz.
Igy talán jobb. -
ripla
addikt
válasz
BoneDragon #101863 üzenetére
-
BoneDragon
veterán
-
válasz
Roland861010 #101861 üzenetére
Én még nem rendeltem meg. Ha racionálisan próbál hozzáállni az ember, akkor szvsz nem. Akiben van a gyűjtő szenvedély és már régóta szedi össze a collectorsokat + az egyéb dolgokat annak valszeg igen. Nekem személy szerint a szobor tetszik nagyon (másoknak meg csak egy porfogó), de a collector's többi tartalma elég gyenge, akárhogy nézem.
Am, mint collector's edition nem vészesen drága, mert ennyikért mennnek (kollektív lehúzás
), de a szállítási költség mocskosul megnyomja az árát.
-
ldave
félisten
Na, jól megszívtam, bugos a Lightforged Draenei küldi, nem adja be a scenariót, amivel meg lehet nyitni. Pedig ma este akartam unlockolni.
-
válasz
Roland861010 #101857 üzenetére
A szállítás 100eur, de legalább nem egy marék salátát kapsz a collector's helyett elvileg. (mint a legutóbbi kiegnél)
-
OgreImre
senior tag
válasz
Roland861010 #101857 üzenetére
csak a szállítás 100...
-
TBT
addikt
Megérkezett a The War Within Collector's Edition. Szerencsére jobb csomagolásban és állapotban, mint anno a Dragonflight. 100 euróba most ennyi fért bele.
Folytatás 2025-ben a Midnight-tal. -
Healbacsi
őstag
válasz
Ereshkigal #101851 üzenetére
A 60-70 tartomany xp cap-jet drasztikusan csokkentettek.
Hasonlo event mar volt a multban, a feladat mindossze annyi, hogy annyi mobot tag-elj be amennyit tudsz (party/raid jatszhat). Akkor eleg jol lehetett szintezni a karaktereket. Tartom valoszinunek, hogy ez most is igy lesz (szerdan kiderul).A megszerezheto currency ugyis atadhato lesz, szoval mindegy melyik karival gyujti az ember.
Plata: A warband miatt tok mindegy melyik serveren van a karakter. Ha az adott currency atadhato, akkor atadhato, ergo osszegyujtheto 1 karakternel.
-
Roland861010
veterán
válasz
Ereshkigal #101851 üzenetére
60-ról 70re a maget kb 2 óra alatt húztam fel questel meg dungival..
-
Healbacsi
őstag
-
lakisoft
veterán
A warband transzfer se megy még?
-
Healbacsi
őstag
-
echterion
nagyúr
Gyors kérdés: a pre expansion questek, cuccok csak limitált ideig elérhetőek vagy addig tartanak, míg meg nem veszem az új kieget?
-
ldave
félisten
A Void Storage-nek amúgy most mi szerepe maradt? Simán csak extra bank hely?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Healbacsi #101835 üzenetére
Ez pontosan így van, én bill + egérrel szoktam időnként a Rog Ally-on játszani (családbarátabb az asztali gép elhelyezése miatt), M+-t meg normal raidet már nem vállalnék vele, de meglepően játszható még a turbó módot mellőzve is. Performance módban kb 1,5 óra játékot bír az akksija.
-
TheProb
veterán
Ezt a nyomorult Storm's Fury event-et tényleg egy fél élet megcsinálni vagy mi a titka? Perceket állok egy kapunál és alig spawnolnak enemyk, amiket le kéne verni. eszement vontatott bezárni egy kaput is.
Dragonflight Patch 10.0.5 Storms Fury Event Quick Guide (youtube.com)
Mit csinálok rosszul? guide-okból sem derül ki semmi használható erre vonatkozóan.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Roland861010 #101832 üzenetére
A videoban mit is kellene latni?
Szerk: Latom. Nem egy nagy szam, ahol mar szamolnia kellene ott be is akad a hang. Single player-es jatekmodra talan jo, de competitive jatekra gyenge.
-
BMS
őstag
válasz
Roland861010 #101832 üzenetére
Igen. Belépsz valamelyik cloth-os karidhoz és ott lesz a full set.
-
Roland861010
veterán
Helló,
Ha ezt megveszem hunterrel attól még a mageel elérhető lesz?Egy kis érdekesség Rog Ally Z1 extrem és a WoW.
Mert ugye azzal kompatibilis. -
ViharVadász
őstag
Picit érdekes lett a bétában az új login screen
-
Obliterátor
tag
válasz
BoneDragon #101827 üzenetére
Nincs 4 karakter limitácio. Mindegyik altra tudsz küldeni mindent, servertől és factiontől függetlenül. Amit a kezdő képernyőn látsz az a 4 legfelső karaktered a listán. Ne tévesszen meg h csak azokat látod ! Wowheden van egy összesítő cikk róla.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Obliterátor #101822 üzenetére
Igazából nekem se teljesen tiszta, mondjuk még nem olvastam utána. Warbandban lévő karakterek ugye tudnak rakni bankba dolgokat, átadni egymásnak. Viszont ha szabadon változtatható bármikor, ki kerül be warbandba, akkor minek kellett a 4 karakter limitáció? Vagy én értek valamit félre?
-
TBT
addikt
-
ripla
addikt
válasz
Obliterátor #101822 üzenetére
Ilyesmi volt a tippem.
-
Healbacsi
őstag
válasz
BoneDragon #101821 üzenetére
A cross realm tradinggel van osszefuggesben a problema, ennek megoldasa nem 2 perc, nem veletlen, hogy az elobb emlitett feature-t is letiltottak.
-
BMS
őstag
válasz
BoneDragon #101821 üzenetére
Később költöd el az aranyadat
-
Obliterátor
tag
válasz
ripla #101808 üzenetére
Azért nem olyan ködös ez a Warband h ne lehessen érteni. Egyszerűen arról van szó h meg tudsz osztani dolgokat az altjaiddal. Az összessel ! Pl geart. Ezt eddig nem lehetett, max az ilyen droppolós token bigyókat amiket jó szar volt farmolni. Most mainedre esik valami és ha van ugyanolyan vagy jobb akkor már mehet is át az altra.
-
ripla
addikt
Ránéztem a játékra, a Warband bank miért nem működik? Végigment a questline, de folyton valami olyasmit ír, hogy egy másik guildmember használja.
-
ripla
addikt
válasz
ChPessimist #101815 üzenetére
Az első 3-4 évben haverokkal napi szinten toltuk, guildünk is volt tele külföldiekkel, raideltünk is rengeteget, még szerver first Ragnaros killünk is volt.
PVP is ment elég keményen, szintén csapatban, fülessel, élőbeszéddel, verhetetlenek voltunk. A PVP killjeim száma valahol 50.000 környékén mozog, nem tudom hogy ez manapság sok-e vagy kevés, de már évek óta nem toltam.
Szóval mióta szép lassan lekopott mindenki, én már csak a sztori miatt játszogatok vele. Nem igazán érdekelnek a rekordok, Mythic dungeonben még soha, egyszer nem voltam. Engem a történet érdekel, és ez nekem elég is.Beszéltük feljebb ezt a Warband bankot, hogy mindenki látja majd az összes oda berakott itemet, no, én erre írtam, hogyha mondjuk az altjaimmal csinálok egy privát guildet, a guild bankkal ugyanott vagyok. Hogy ezen kívül mit nem értek a Warbandből? Kb. semmit. Nekem eleve az volt eddig a képzetem, hogy majd a saját karaktereim jönnek velem followerként, így szépen fejlődik mindenki. Kiderült hogy nem így lesz, és maga a rendszer teljesen más alapokon nyugszik. De amúgy őszinte leszek, lusta vagyok végigolvasni, meleg van, kedvem kb. semmihez nincs, nem ezzel akarom fárasztani magam. Ettől függetlenül már a bejelentés napján megvettem a kieget, de csak ennyi, 1 percet nem játszottam vele nagyjából 1 éve.
-
ChPessimist
tag
válasz
ripla #101808 üzenetére
Nem pont így, hanem sehogy, akarod mondani, gondolom...
Amiket leírtak neked nagy része sehogy sem volt megoldható. Semmilyen formában.Az, hogy valamit nem értesz még nem jelenti azt, hogy fölösleges.
De amúgy már jópár hónapja ez folyik a csapból is ha még most sem tudod hogy mi ez a Warband, akkor nem is neked szól ez az egész. Főleg ha 3 hónap után úgyis abbahagyod.Az, hogy mi mennyire lett könnyű, nem értem hogyan jön ide pont a Warband-es témához. Most így könnyebb lesz a 3000+ Mythic ratinget elérni, vagy hirtelen world first mythic raid killed lesz?
Azok az emberek akik panaszkodnak, hogy mennyire könnyű a játék, sem PvP-ben sem PvE-ben nem értek el olyan eredményt soha ami validálná ezeket az állításokat. Nem kifejezetten rád gondolok, hiszen nem is tudom mennyire játszol kompetitíven, de ez a tapasztalat. -
Healbacsi
őstag
válasz
ldave #101812 üzenetére
Erre en is gondoltam.
Jelenleg elegge eloterbe vannak hozva a karakterek, igy a kozottuk levo szabad terulet borzasztoan kicsi.
En elnek a gyanuperrel, de idovel megszerezhetoek/vasarolhatoak lesznek majd egyedibb warband hatterek, ahol akar tobb karakternek is lehet hely (a devek allitjak: nincs ilyen tervben, de tudjuk ez azt jelenti, hogy meg szep, hogy lesz ilyen)Nekem ami borzasztoan pozitiv, hogy a karaktereim 8 realmen vannak szetszorva, most mar nem kell realmet valtanom ha be akarok logolni egy masik karival, siman eleg egy dupla-katt.
-
ldave
félisten
Amúgy nem tudom kinek mit jelent, de nekem nagyon jó látni ezt a kezdőképernyőt.
Beállítottam rajta azt a négy karaktert, akik meghatározták a WoW-val töltött sok-sok évemet. Annyira jó így őket együtt, a tábortűz körül látni. Ilyesmire eddig semmi lehetőség nem volt.
-
ripla
addikt
Nekem továbbra is nagyon ködös ez az új rendszer, olyan funkciók vannak benne, amiknek a nagy része eddig is elérhető volt. Nem pont így, nem pont ilyen formában, de működött.
-
Healbacsi
őstag
válasz
ripla #101800 üzenetére
De ezen a warband amugy se tudna valtoztatni, ez szimplan egy quality of life valtoztatas.
A gear megszerzese, az elitizmus es meg sorolhatnank, tovabbra is ugyanaz marad.
En eleg sok idot toltok a jatekban, mindig talalok magamnak elfoglaltsagot, mar jol be van love mi az amire kepes vagyok mi az amire nem, mi az amit realisan el tudok erni es viszont.
Ezekkel egyutt szerencsere egy osszeszokott csapat tagja vagyok, jatek kozben el tudunk beszelgetni maganeletrol, munkarol, politikarol, stb, stb, igy a jatekban toltott ido sokkal de sokkal szinesebb.
Ha en is egymagam jatszogatnek, mint ahogyan azt egyre tobben teszik, akkor en is nehany hetet/honapot lennek csak online, es mas jatekokkal probalkoznek. Nekem bejon ez a fajta MMO stilus, remelem sokaig megmarad a fizetos modell (ennek eleg sok elonye van hosszu tavon).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Synology NAS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest