Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Most csak írok, h benne legyen a listámban. Egyetértek,a priest lassan nem jó semmire.
Healelni csak platben lehet, a palával, casterként legjobb kari a a druida plate armor értékű moonkinként, damge osztó is csak a dd-re talentolt warrior, szal lassan felejtős lesz mindenki aki nem plate. -
-conrad-
addikt
Valakinek van biztos infója, tényleg esik pet a Headless Horseman-ből? Én azt hallottam igen, és olyan mint a töklények, amiket megidéz a vége felé.
-
dilipok
veterán
Kaptam 1 új monitort tesztelni. 24col wide. 1920*1200ban játszani azért nem rossz ám
végre elférek rendesen
-
bobace
addikt
Hát jó kis eszmecsere lett itt a hybridekről, nem kezdem el védeni a kicsi druidomat, mert nincs értleme a sok gonosz farkastól mert elevenen felzabálják, pusztán csak élvezem hogy Main Tank lettem a guildben, és a warrik offtankok
Persze nem célom fenntartani ezt az állapotot, szal ideje párszor aggrot veszteni
-
MCGaiwer
addikt
válasz
steveetm #4087 üzenetére
még nem láttam hybridet dps lista elején. nem is fogok szerintem. lehet hogy nem akkora support pl mint a hybridek. de pl combatressre alapozni egy fightot eleve halott ötlet. 2 fight wan ahol jól jöhet, azgalagor és teron, ahol idövel ugyis meghal 1-2 ember. máshol meg felesleges. innervate? l2heal meg l2buildgear...
-
maross
nagyúr
válasz
szepi79 #4089 üzenetére
a "durvan odaver" es a "sarkukban lohol" hogy kapcsolodnak? az ok, hogy kell hibrid kaszt mert support, de ha csak hibrid kaszt van mit supportol? lesz vegtelen mana? tok jo, de minek ha nincs eleg dps, enrage timer is van a vilagon. pure classnak es hibridnek is megvan a maga helye es szerepe. amint nagyon eltolodik egyik iranyba, blizzard bacsi atir ket szamot es hello. lasd shadowpriest majdnem mindenhol magek elott volt damageben, kozben visszatoltott felmillio hpt meg manat a partynak. jott a nerfbunko, damage leesett, de meg igy is kell 2sp a raidbe manaregen miatt. ha elemental samanok is tulmereszkednek egy hataron, oda is lecsapnak. de szerintem utogetos es elemental sami is jol balanceolt most, mindketto jo dps, de pure jobb. ha ehhez hozzaadjuk a pure-on keresztuli damagepluszt, akkor saman jobb. ha ebbol levonjuk a cchianyt, torekenyseget, manahianyt, akarmit, akkor kijon hogy ez is kell, meg az se art.
en most perpill csak a lockokon vagyok kiakadva. fear+banish, 11-12k hp, vegtelen mana, en meg magekent fel tudok mutatni mondjuk egy polyt, 8k hpt meg egy evocationt. ugyanaz, csak megis mindenben jobb a lock. ehhez hozzajon a -10%tol -50%ig terjedo bossdamaget futkosas mennyisegetol fuggoen. sebaj egyszer fent egyszer lent.
-
szepi79
őstag
válasz
sasa311 #4088 üzenetére
hát pedig hasonló gearben, egy elem sámli durván odaver a ranged pure kasztoknak. azt nem mondom, hogy tuti leelőzi őket, de nagyon a sarkukban lohol. annyi hibája van talán, hogy szinte semmi manaregenrációja nincs, és amint ellőtte a patronját, sehogy se tudja visszaszerezni, hacsak nem kap mana tide totemet, shadow papot vagy innervate-et.
a melee sámli még nem érte utól a rugókat, de a 2.3ban elég szép buffot kapnak/kapunk. DPS feral druidunk nincs, arról nem nagyon tudok nyilatkozni.
-
sasa311
veterán
válasz
steveetm #4087 üzenetére
Erre mindig csak azt tudtam mondani, ha ~ egyforma szintű gearbe egy druida megver egy rugót (vagy egy boomkin egy maget, vagy egy melee shaman egy rugót és így tovább) akkor nub a pure DD kaszt.
Saját példát hozva mi szeressük a hibrid kasztokat lehurcibálni raidre, de nem azért, mert ők majd dmg lista elsők lesznek, hanem mert számolunk a supportjukkal, amivel növelik a raid effektivitását. Melee group (vagy pl VR-en, Leon tankok) kapnak melee shamant totemekkel, és/vagy feral druidat, hozzuk a prot palát a BoS-ért, mert az imba és trasht tankolni "ő is jó", sőt néha speciális bossokon külön jó a pala,
Elem shamanunk és boomkinünk az nincs, Ele shaman majd lesz ha olyan instaszintre érünk, ahol megfelelő gear esik nekik, addig legyen melee. Boomkin meg sose lesz, inkább maradjon fearal. -
steveetm
őstag
válasz
sasa311 #4085 üzenetére
naccerü, szóval sikerült kiszámolnunk hogy a 25 fős instákban(ssc/tk) 25 fő ből 3cc a max ami kell, a többi pure dps kaszt helyett pedig jobb a hybrid.
Nehezen hiszem el hogy ennyire nem lehetett fogni a lényegét annak amit a hybrid support vs puredps cc ről akartam kihozni.
Bár most hogy jobban megnézem én nem is a polit hoztam fel példának, hanem úgy általánosságban a cc-t, de ha ennyire ráindultatok, nézzük pl rugó+sap vs ugyanoan dps-t produkáló feral druid+innervate combatres offtank, ki meiket vinné?
Üdv.: steveetm -
-
sasa311
veterán
válasz
steveetm #4063 üzenetére
ZG-ben kellett utoljára CCzni?
Belépsz TK-ba, átlag group 3 melee 3 LoS-t nem tűrő AOEző caster. 3 CC elég need
Lurker trashen 2 healer CC. 2 CC need
Leo trashen sámánok, rugók és szintén AOEző magek mind CCzhetők, ellenben simán kurva baszott nagyot üt mind, 6K-t tickelő poison, water elemental totem ^^ 3 CC vagy +1 tank kell, de inkább a CC a needes
Morogrimon a warrior murlockok, akik ráadásul enragelnek is és tranqshotolni kell őket. 2 CC
Azok kibaszott ügyes (és nemenyhén mazohista) fiúk, akik ezt mind CC nélkül csinálják.És az egyetlen igazi CC az a sheep, mert
- nincs cooldown (mint pl a hunter trapen), tehát ha kiütik visszasheepelik
- nem szaladgál el a mob, mint a feartől, nem húz be mást
- Gyakorlatilag (értelmes keretek között) örökké tart, nemúgy, mint a sap pl. -
whitezo88
nagyúr
mit csináljak akkor ha BSen guild után akarok nézni, de amiket kinéztem eddig, ott vagy nincs holnap, vagy van fórum de apply oldal nincs sőt látogatottság nincs, vagy bugos a honlap? és frozen vagyok tehát ingame sem tudok jelentkezni...
-
steveetm
őstag
ok, akkor sorold tovább ahol cc kell még instába, különös tekintettel poly. De bocs hogy a polyt vettem példának, felhozhattam volna sapot, vagy feart mint raid musthave.
(jó, fear maggi, mindenhol találunk kivételt).
lényeg a léyneg, sokkal kisebb jelentősége van a cc-nek mint anno, bizonyos kasztok esetében meg a 0hoz konvergál.
Mikádó
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy megvettem a sima wow -ot az európai oldalon meg is csináltam a karakterem és ki is írja hogy aktív, viszont játékba nem tudok bejelentkezni
Pedig már 30x próbáltm és amilyen jelszóval, felhasználóval az oldalon be tudok jelentkezni azzal játékba nem enged be
Ha valakit tud segíteni azt megköszönném!
Üdv
-
elit_hun
őstag
Hy, most indulnék a Sunken Temple-be vagy micsodába (lvl 52 destro lock), hány ember kell oda illetve milyen összeállításban? előre is thx
-
szepi79
őstag
válasz
-conrad- #4053 üzenetére
Tegyük fel, a dps ugyanannyi DE!; milyen pluszt ad a hibrid? Semmit.
ezt ugye te sem gondolod komolyan... én igazi hibridnek a sámán/druid/pala hármast tartom, a wari meg a priest csak olyan félhibrid.
akkor had soroljam a plusszokat, amik szerinted semmik:
pala: buffok, ilyen csekélységek, mint salva, meg kings; bubizás, ezáltal a legjobban védett healer; AOE tankolás...
druid: innervate, restó esetén instant nagyheal, amire se a pap, se a pala nem képes; feral esetén poly immunis tank, 5% melee crit a csapatnak; balance-nál 5% spell crit a csapatnak
sámán: az earth shield iszonyat durva, mana tide totem restó ágon; elemental ágon +100spell dmg, +3%hit és + 3% crit spellekkel a csapatnak; enha ágon +10% attack power, agi/WF totem, str totem a csapatnak...az összes hibrid olyan rohadt erős support oldallal rendlekezik, hogy a pure kasztok buffjai lazán eltörpülnek mellette.
-
Wolverine
félisten
válasz
ArmanD. #4059 üzenetére
Ha nem tudták levonni a kártyádról a megfelelő időben a pénzt, akkor utána törlik a számot azAcc. Managementből és nem próbálják újra (ellenőrizd csak le
) - szal ha kártyával akarsz fizetni és már van rajta pénz, akkor újra be kell írnod az adatait.
conrad: tudtommal ez nem megoldható, a cipő a HS helyére visz.
szerk: bobace, 15-én (legkésőbb 17-én
) fognak megpróbálni vonni. Nyugi.
-
steveetm
őstag
válasz
-conrad- #4053 üzenetére
utoljára cc-re raidinstában sztem zgben volt szükség, most meg heroicban.
És pont az a lényege a hibridnek hogy mindig igen jelentős pluszt adnak. Ele sámli pakolja szépen totemet rangednek, feral dru adja critet is, ha kell van combat res, innervate. Mit tud adni egy wari offtank? Pala, +1 blessing sose árt, kell bubialá tol vkit ha gáz van, ha kell ő is eltol pár healt.Raidbe jelenleg ha már van 1 mage, és választani lehet egy ele sámli vagy oomkin között mage helyére, tuti hogy nem a maget vinném, mert nem tud adni semmit(értsd semmit) a raidnek ami még nincs. 1 mage felbuffolja az egész partyt, csinál vizet ha kell, ennyire jó.
ezzel szemben druida és sámli is rongyá veri support tekintetében.Amiért mégis több a pure dps kaszt, az simán annyi, hogy nekik jóval egyszerübb kicsikarni magukból a dmg maximumot mint egy hibridnek, de ha már egy hibrid megüti a szintet, fix helye kell hogy legyen a raidben.
Üdv.: st eveetm -
Volt egy időszak, ameddig csak dombornyomott kártyával lehetett neten wow-ot feltölteni. De aztán pár hónapja már elfogadja a sima kártyákat is
Szerk.: 1 hónapja csináltattam CIB-nél VISA dombornyomott kártyát, éves díja 3500HUF. A simának 1900 körül. Szerintem nem sokkal több ez sem és 100%, hogy mindenhol a világon elfogadják. A MasterCard alapút valószínűleg csak európában tudod használni! Ezen kívül van valamilyen Internetkártya is, pont az ilyen neten való fizetésekre
-
-conrad-
addikt
Egy kérdés: esett nekem egy olyan cipő Karában, (cloth dps) amivel lehet HS-elni, gondolom sokaknak ismerős. Azt írta az infójában, hogy beszéljek innkeeperrel, ha változtatni akarom a helyet, ahoval elteleportál. Ezt hogyan lehet megcsinálni? Közös CD-n van a HS-el, de jó lenne, ha lenne 2 hely ahova mehetek, pl Tanaris cipővel, meg maradhatna Shattrath a HS-kővel.
-
Nevar
aktív tag
válasz
ArmanD. #4051 üzenetére
Én mikor próbáltam az opt junioros visa electron kártyámmal fizetni ugyanez volt, nem vette be. Váltottunk mastercardra, azzal már jó. Visa electronnal asszem nem lehet fizetni WoWot Magyarországról. Bár mintha lett volna már itt valaki akinek sikerült
Ha biztosra akarsz menni, akkor sztem kérj meg egy ismerősödet, akinek van mastercardja, hogy had fizessél róla. GC-t nem nagyon ajánlok, én is GC-ztem régebben, nem éri meg (főleg úgy, hogy nekem még házhozszállítást is fizetni kellett)
-
ArmanD.
őstag
Akkor vki help a kérdésemre?
-
-conrad-
addikt
Nyugiiiiiiii. Szúú-szááá szúú-száá.
Mit is takar a hibrid kaszt? Lehet minden ugye?
Akkor gondolom a druida hibrid, ezért sokak szerint ne healeljen 100%osan.
Pala nem hibrid? Nem tud tank lenni, ill. dps (lol) ha akar? De tud, talent van rá neki.
Pap? Lehet healer, lehet dps. Jól gearelt pap odaver még lockokat néhányszor.
Warrior nem hibrid? Nem lehet tank meg dps is? De lehet.
Shaman nem hibrid? Enha shamy meele dps, elemental meg imba caster dps, és ott a healer rész... nc.
A dps-kasztok nem hibridek, mert mage, lock, rogue, hunter csak dps lehet.
Amiért megy a whine, az a dps-"egyenlőség", de igenis, hogy van előnye a többi kaszt ellen a pure kasztoknak, még ha nem is dps-ben:
Hibrid dps Vs. Pure dps:
Pap/druid/shaman/warrior/paladin <--> mage, lock, hunter; rogue
Tegyük fel, a dps ugyanannyi DE!; milyen pluszt ad a hibrid? Semmit.
Hibridek: shackle-n kívül semmi, ami karában botlatozáson kívül nem sokra jó.
Pure kasztok:
Mage: CC; Rouge: CC; Lock: CC; Hunter: CC+kite;Heal:
Druida:
hotok +, manakezelés +, combat ress + ;
resselés -, single target heal -Paladin:
manakezelés +(legtovább bírja manával), single target heal +, resselés + ;
raidheal -Pap:
manakezelés +/- (van pet, de nem hatékony annyira) raidheal +/- (rövid heal van, van aoe heal, meg van a renew, de nem egy druida az tény)
singel target heal +, ress +Shaman:
single target heal +, ress +,
manakezelés +/- (nem a legjobb, de még mindig kevesebbet "fröcsköl" el mint egy pap, de ott a pap pet kompenzációként itt max a totem)
reaidheal +/- (rövid healek, aoe heal, de nincs hot, nem egy druida)Ezzel azt akartam mondani, hogy minden kasztnak van előnye, meg van hátránya is.
Az, hogy leragadunk a damagemeternél, az a legnagyobb hiba. Mert ha akkora dps-t is tol egy oomkindruida, vagy egy elemental shamy mint egy mage, akkor is a mage-t fogják vinni, ez biztos.
Healelésnél ugyanez van, pappal nem szerettem mert 1 hitelt egy mob, meg utáltam a kék színt a manapotik miatt, de druidával meg az van, hogy leatherben simánmegvárok egy offtankot mire levesz rólam egy kósza mobot, mert benyomom -20% dmg-t vagy látok maciba, de 5 fősbe nem visznek mert nincs ress, meg a single target heal nem mindenova elég (HC-k esetén) -
ArmanD.
őstag
Sziasztok segítsetek pls
1 hónapja van meg a game és bankkártyás fizetést válsztottam, de mivel vonnak több cuccot is nálam lehet pont akkor nem volt pénz rajta, de most külön tettem rá de nem megy a game. Mit kell csinálnom hogy levonják és tudjak játszani? CIB-nél van számlám.
Ha így már nem működne gc-vel is fel tudom tölteni?
Köszi előre is, üdv ArmanD
-
szepi79
őstag
a jelentős részről nem tudok nyilatkozni, csak a sajátomról:
szerintem a hibridek kiváltsága a változatosság és a durva support. (itt mondjuk megint kérdés, hogy a pap meg a wari mennyire tekinthető hibridnek.) ha viszont egy hibrid simán utoléri, vagy le is előzi a "pure" kasztokat, akkor arra a kasztra nem nagyon lesz szükség a továbbiakban. ezt pont jól példázza az előbbi példa, holy papokat csak elvétve visznek raidre, pedig elvileg az elsődleges healer szerepet anno a blizz a papoknak szánta (meg most is igérgeti, hogy majd megint a pap lesz). -
nak0n
aktív tag
Miért zavarja az emberek elég jelentős részét, ha egy hibrid kaszt mindhárom talentfájában erős szeretne lenni?
-
ciao
senior tag
válasz
sasa311 #4043 üzenetére
és ki nem szarja le ha a fearelős bossokat nem tudja csak warrior tankolni, a tököm tele van a hibrid kasztokkal hogy mindenben jók akarnak lenni, hát mehogymá!
a dps meg igen is váltson formát ha kell, a legidegesítőbb amikor a cica druida baszott kijönni és innert nyomni a helerre mikor oom, de ez csak az allinak baj ők meg csak szopjanak, mert megérdemlik, a hordának ez is több mint a semmi
-
sasa311
veterán
3 holy pap egy raidbe.. hogyne
Egyenlőre a spirit buff a legtápabb dolog, amit holy pap a raidnek tud adni ^_^ Mi inkább viszünk palát, sámlit és druidot ha megvan az opció.
Úgy meg fasza lesz a dmg, hogyha a shadowpapok ki-be ugrálnak shadowformból fearwardozgatni a tankot.De jelenlegi: 30sec CD - 10 perc duration
Update: 3 perc CD - 3 perc duration
Vagyis egy bossnál ami optimálisan ~35 secenként fearel 6 pap tudja biztonságosan fenntartani majd a fearwardot a jelenlegi 1 dorf / draneii helyett.
kaboom -
szepi79
őstag
válasz
japeen_hun #4039 üzenetére
úgy tudom, csak a legjobból kapod az aréna pontot.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
szepi79 #4038 üzenetére
mikor szórakoztam PTRren MS Warriorral, jól szórakoztam hogy mennyire össze lehet csomagolni a rugókat, amiket lockként utálok, meg még pár classt pillanatok alatt
a plate lefelezte a sebzését, csak kapargatott
volt hogy egyszerre öltem meg egy palát meg rugót, bár sztem vagy nubok voltak vagy meglepődtek az ide-oda ugrálásomtól
. magekkel, lockockal volt gond igazából ofc, szóval amik nem fizikálisan sebeztek. na meg a dagadtgalamb, rohadt nagy armor, sok hp, meg moonfire spam...
-
japeen_hun
tag
Hello!
Nem nagyon találtam semmi leírást erről: egyszerre 3 arena-teamben lehet játszani(tegyük fel aktívan). Mind a 3 csapat ratingjéből kap a karakter arenapontokat?
-
szepi79
őstag
válasz
Collector19 #4015 üzenetére
figy, a rugó eleve castergyilkos karakternek készült. pláne ha még assassination és/vagy sub-os. a cloth cuccok egyszerűen nem arra vannak kitalálva, hogy ambushhal nyisson felünk a szemét rugó disznaja (jelenlévők kivételek
) minden kasztnak megvan a mumusa, ez ilyen sajnos. persze gyakorolni lehet, és minél jobb leszel, annál több eséllyel versz meg olyat, aki nem profi a kasztjába, de ha egy rugó érti a dolgát és jól csinál mindent, akkor sajnos esélyed nem sok marad.
-
szepi79
őstag
az nem baj ha nem bóti a wow
de, az nagyon nagy baj. egyrészt a topik segitőkészsége a 0 alá süllyed, izzanak a /spit makrók, másrészt meg te is idiges leszel, meg kinézel minket, úri ficsúrokat, hogy képesek vagyunk pénzt kiadni valamire, amit el is lophatnánk. (kis túlzás persze, aki látta már a tört és a valódi szervert is, az tudja, hogy nagyon nem ugyanazt kapjuk a pénzünkért.) ja, meg szeretünk erkölcsi magaslatokról szónokolni lefelé
van egy serója havernak hozá...
akkor a havert kérdezd.
-
ciao
senior tag
válasz
dr faustus #4032 üzenetére
igen megkapja csak nerfelt formában, és ezen megy a sírás
-
ciao
senior tag
válasz
dr faustus #4030 üzenetére
nem tudok ról ahogy más papi raciált akarnának általánosítani, de hogy jön ez most ide?
-
dr faustus
senior tag
A pap az egyetlen olyan kaszt, amelynél a különféle fajoknál volt más-más képesség, amit csak az adott faj papja ismert (tehát nem sima racial). Ilyen a devouring plague, a starshards, a fearward, desperate prayer, hex of weakness, stb .... Csak a fearwardot kapja meg minden pap, vagy esetleg várható más spellnél is ilyen?
-
ciao
senior tag
nagyon nem értem ezt a fear ward sírást, eddíg ugye volt a törpe esetleg draenei papnak fear wardja, most lesz az összesnek!!! 25 raidben van 2 estleg 3 nem shadow pap, ha akkor baj a ward hiánya akkor a shadow kijön shadow formból és ő is tudja buffolni a tankot csak meg kell beszélni a rotation sorrendet, 3 AKÁRMILYEN fajú pappal majdnem ugyanott vagyunk mint régen 1 törpe pappal, csak meg kell tanulni a papoknak összedolgozni, a 10 fősek meg mennek simán fear ward nélkül is
-
LucifeI2
őstag
válasz
sasa311 #4022 üzenetére
Ebben tévedsz mert 2v2,3v3-ban a Fearward, vagyis inkább a törbe pap a faji képességei miatt a legjobb pap és sokan a top csapatokba akinek más priestje volt rerollolt törpe papra, hogy sikeresebb legyen pvpben. Mirror setupnál pl. pap,rugó 2v2-be, ha valamelyik csapatnál dwarf a pap az már egy hatalmas előnnyel indul.
-
Nevar
aktív tag
válasz
sasa311 #4022 üzenetére
PvPben is ment a whine, mivel meccseket dönthet el, hogy van-e vagy nincs. Persze meg lehet nyerni nélküle is, de sokkal könnyebb fear warddal. PvE-ben megoldható a dolog stance-dance-szel (max ezeket a bossokat nem tankolja be a pala meg a macitank), de arena-ban, mikor pl olyan team ellen mész, ahol van pl warrior, lock, spriest kb ki se jössz fearből (mire immunis leszel, addigra vki nagy eséllyel meghal) Sok top team rerollolt is allyra fearward miatt (nameg escape artist is marhajó a warriornak/rugónak).
-
steveetm
őstag
válasz
dr faustus #4020 üzenetére
hát amióta megvan a priestem én maggel havi szinten "pvpzek" 1-2-t talán
dr faustus
senior tag
válasz
Szedd össze a 60-as szintű high warlord szettet, sok armor és HP bonusz van rajta, ami PVP-hez elengedhetetlen (nagyobb armorom volt, mint egy zöld leather szettes roguenak). Az én priestemnek megvolt a teljes, és nemigen volt ellene esélye a rogueoknak, max a warlockokkal gyűlt meg a bajom (azokkal kinek nem
)
A trinket, ha nem cooldownon van, kiszed a cheapshotból, amiből azonnal tudsz fearelni. Lehetőség szerint a vampiric embrace legyen az első, amit ráraksz az ellenedre, hogy aztán onnantól minden shadow spell visszahealeljen téged. A többit leírtál előttem, shadow word pain, mind flay, shield, amit csak tudsz.
Ha undead priested van, mint nekem, akkor tudod még használni a devouring plague-t, amíg ez healel téged, addig nem igen tud leverni. Úgy tapasztalom, hogy 70-es szinten a shadow priest már nem annyire hatékony pvp-ben, sokkal jobb egy mage vagy egy warlock. -
steveetm
őstag
válasz
sasa311 #4018 üzenetére
ennyi, ezt értem én, és erről beszéltem eddig is
De azt hogy használhatatlan, picit erősnek érzem, az ally racialok meg fearwardban most sztem jobb pvpben, és ha már a horda whinet hozzuk fel annak okáért hogy elvették a fearwardot, és ez mekkora lolz nézd meg mit műveltek a palák 30% threat red érdekében az utóbbi 1-2 hétben a fórumokon. És meg is kapták, lehet inkább ddzni akarnak tankolás helyett?^^ Vhogy nagyon nem tudom sajnálni a palákat druidokat sámlikat priesteket ien szempontból, de palák druidok kiemelt helyen hagynak hidegen a 3 specjükkel, ahol mind3ban ők ott akarnak lenni a topban
sasa311
veterán
válasz
steveetm #4016 üzenetére
Én úgy látom nem (akarod) megérteni.
Allynak volt nubwardja 1000 éve.
Horda sírt, hogy jajj kérünk mi is <--> alli vvisszasírt, hogy ott a tremor totem
BC kijön, ally kap tremor totemet, horda nem kap FW-t, horda megint sír
És most jutunk el oda, hogy blizzard meghalgatá a sírást, és mindeki kap... kár, hogy egy PVE szempontból (ugyanis azért ment a sírás csak) kb használhatatlanná tették a skillt!Magyarul ami az allinak eddig jó volt, azt szétbaszták, ami a hordának eddig nem volt, ahelyett kaptak egy használhatatlan szart.
-
steveetm
őstag
válasz
Először jó lenne tudni mien gearben vagy te meg a rugó, mert lehet hogy simán ennyi a megoldás.
Aztán swd-t akkor told mikor rajtad a pajzs, hogy az menjen le, aztán ha már full shadow akkor fear után vampiric touch, swp, ve, és elvileg mehet magadra megint pajzs és swd. pvp trinket persze nem árt ha befigyel, ha ezek közben procol egy blackout akkor kb nyertél is, mert mindblast és mindflayel befejezed.
Meg nem árt ha inner fire is rajtad van, de pajzsot simán csak cdre küldöd és elvileg ennyi.
steveetm
őstag
válasz
sasa311 #4014 üzenetére
Igen, és én azt kérdezem, hogy ez az állapot miért volt jó, hogy hordában így(ezzel a logikával) eddig sem volt esélye a pala/maci tanknak?
A fearward pvp szempontból is nerfelve lett, 30sec cd-> 3perc cd, hordának meg buff pve-ben pvp-ben. Szóval legroszabb esetben tekinthetünk rá úgy hogy ally pve nerf. Viszont pvp buff az új stun miatt(Persze ally számára).
Collector19
tag
Sziasztok!
PVP tanácsot szeretnék kérni Tőletek, még új vagyok WoW-ban, van egy lvl60-as full shadow priestem. A mobokkal nincsen bajom, azokat úgy ahogy sikerrel slainelem, de PVP-ben állandóan kikapok. Tudom hogy gyakorolni kell 1000-el, de valahogy esélytelennek érzem az egészet.
Pl lvl 60-as assa rugó ellen 5-ből 4-szer elvert, és azt nem tudom elhinni, hogy a shadow pappal ez ennyire esélytelen. Tudom hogy velem van a hiba, csak azt nem tudom mi.
A probléma ott kezdődik, hogy nem látom a rugot, és persze stun egyből, és a shield ellenére fél hp oda van, mire tudok nyomni egy feart aggatni rá pain-t mind blastot és ha van rá idő egy mind flayt. Ez így okkés lenne, csak visszaér fél hpval, és ezután szinte azonnal halott vagyok.
Tudnátok segíteni, hogy esetleg mivel kezdjek pl egy rugó ellen, vagy mit csinálok rosszul? Más shadow priest tapasztalatait is szivesen olvasom bármiről.Persze az is lehet, hogy nem vagyok tisztában azzal hogy ellenfelemnek mik a képességei, gyengéi, mivel ez a main karim?
-
sasa311
veterán
válasz
steveetm #4012 üzenetére
Itt arról beszélek, hogy eddig a fearward egy olyan opció volt, hogy az übernub warrior, aki a stance-danceről azt hitte, hogy valami skót néptánc is be tudta takolni a fearelős bosst. Meg a pala / maci is.
Most a fearwardból lett egy PVP skill, ami PVE-re tök haszontalan a 3 perc CD miatt, és esély sem maradt ilyen boss tankolására warrioron kívül másnak.
Nálunk pl a server 2nd (ally) guildnek egy Paladin az MT-je. És rohadtul nem örül ennek. -
steveetm
őstag
-
Wolverine
félisten
Altok húzásához: TourGuide (még nincs feltöltve, de nagyon ígéretes - és tekkub írja!
)
-
szepi79
őstag
mert az amerikai patchet akartad felrakni hozzá. gondolom magadtól "ügyesbe" valahonnan lekaptad a patchet, ahelyett, hogy hagytad volna blizz downloadernek, hogy letöltse magától, ami kell neki.
én azt javaslom, pláne, ha még sose toltad a wowot, hogy had frissitse a blizz magától, meg amúgy is hülyeség felrakni a 2.0.akármit, mikor már 2.2.akárminél járunk.
ha meg nem eredeti, hanem tört szerver, akkor bezony kolléga igy jártál
másik jótanács: a képeket ne közvetlenül linkeld be.
-
dany27
őstag
hali
én most kaptam kedvet a WOWhoz még sosem gameltem vele megvan a sima is és hozzá felraktam a BCt patchelném fel szépen sorba az alap 2.0.0 és ezt szerettem volna 2.0.3ra de nem megy itt a hibáról egy kép:
-
sasa311
veterán
válasz
steveetm #3992 üzenetére
Hát arról volt szó, hogy "tankképesebbé" teszik a paladint is, mert jelenleg 1 kaszt van, ami high-end szinten alkalmas tankolásra olyan bosson, ami fearel, az a warrior.
De ne is szaladjunk ennyire előre, már Karában is ott figyel Nightbane, aki 45 secenként fearel. Vagyis ha 3 perc a CD a fearwardon minimum 3, de inkább 4 pap kéne ahoz, hogy egy maci vagy egy pala betankolja.
Hyjalba meg Arcsi papa 30 secenként, akkor oda meg 6 pap legyen a raidbe (ugye shadowformba nem lehet kaszoltni se)? Há' köszönjük szépen. Inkább maradt volna úgy, ahogy eddig volt, csak kapta volna meg a gányelf oszt' annyi. A hordások is örülnének, meg PVE-ben használható skill maradt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezünkben a Honor Magic V5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest